Clubriva Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,4

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Servicen var fin. Men jeg fik en madforgiftning den 14 marts 2026. Da jeg var inviteret ud at spise. Vi var 7 personer. De 6 valgte oksefile. Jeg valgte desværre Narchos med kylling. Og... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig service Vi ankom en onsdag i marts, og blev ret hurtigt seatet. Herefter skete der ikke mere ?! Ingen kontakt fra tjener omkring hverken mad eller drikkevarer, og da jeg efter en rum tid... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Mycket daligt. Vantade ca 40 min mellan forret och huvudratt. Innan maten kom bad vi att fa betala och ga. Debiterade hela notan inkl. maten vi inte langre ville ha. “Manager” Ringde polis nar vi kl... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

24.02.2026 booker jeg et bord til 4 personer til fredag 20.03.26 og det går helt efter planen, nemt og lige til. Men mandag 16.03.2026 for jeg denne besked på mail: Booking er blevet annulle... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Club Riva oser af sommer og kvalitet.

Club Riva oser af sommer og kvalitet.
Jeg nyder hver gang jeg kommer på Club Riva, smilende personale og mad i høj kvalitet til prisen. Egner sig enormt godt til både frokost og middag. Især om sommeren, når man kan sidde på deres terrasse i solen på promenaden i Rungsted Havn. Kan stærkt anbefale et besøg på Riva!

20 mars 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Ufattelig ringe mad og utrolig dårlig service !!

Vi bestilte 2 bøffer med tilbehør. De lavede bøfferne om 2 gange, før de gav op...?! Sørgeligt. Men endnu mere sørgeligt, at selv ikke pomfritterne var noget, de kunne lave. Også dem måtte de lave om 2 gange, da de var brændte.
Tjenerne diskuterede højlydt med kokkene og stemningen var katastrofal.

På trods af 50% viste MASH sig at være billigere på helt samme bøffer. Og 10 gange bedre.

Riva er en lektion i, hvordan man ikke skal drive restaurant. Det i sig selv er en oplevelse.

KÆRE NICOLAI

JEG HAR NETOP LÆST DIT SVAR. DET ER UTROLIGT.... MEN DET BEVISER NETOP JERES SERVICE-NIVEAU, AT DU END IKKE ER KLAR OVER, HVORDAN MAN BEHANDLER EN DÅRLIG ANMELDELSE - OG HVORFOR NU PÅSYÅ, VI VAR DE UHØFLIGE? HVER GANG DU FÅR EN SÅDANNE
ANMELDELSE, NYTTER DET DA IKKE, AT KØRE DIN VIDEO-HISTORIE... OVERVEJ HVOR MANGE DÅRLIGE ANMELDELSER, DU BRUGER DENNE FORKLARING PÅ, ha ha.
DESUDEN VAR INGEN UHØFLIGE - ANDET END JERES KOKKE. JERES TJENER VAR SÅMÆND HØFLIG NOK - BARE INKOMPETENT.
HELD OG LYKKE MED PROJEKT RIVA.
MADEN VINDER I NOK ALDRIG PRISER FOR.

18 mars 2018

Kære Christian
Tak for din anmeldelse af dit besøg på Riva. Når man anmelder en restaurant, cafe, en rejse eller andet her på Trustpilot så er det mindste man kan gøre at være ærlig.
Din udlægning af dit besøg som du så smukt beskriver her passer ikke med virkeligheden og det er anmeldelser som dine der kan være med til at give restauranter et dårligt ry.

Hvordan kan jeg så være så sikker i det jeg skriver. Jamen det kan jeg fordi vi på Riva har videoovervågning med lyd. Og lige over bord 3 som var det bord i sad ved optages alt.

Din opførsel overfor vores personale var SÅ grænseoverskridende uforskammet så havde jeg selv været på Riva den aften så var du omgående blevet bedt om at forlade restauranten.

Kunden har altid ret, er der en frase der hedder. Det har de i 99,9% af tilfældene, men du udgør denne ene 0,1% af gæster der tydeligvis ikke har lært hvordan med opfører sig i det offentlige rum.

Jeg har aldrig i de 5 år Riva har eksisteret oplevet en SÅ uforskammet og nedværdigende opførsel over for vores personale. Den meget søde tjener som betjente jer, en kvinde på 48 brød grædende sammen og måtte forlade Riva pga din helt unødvendige opførsel.

Jeg har valgt ikke at kommentere på selve indholdet i din anmeldelse da den ikke fortjener at bliver kommenteret.

Ha en rigtig god dag "Christian Jensen".
Mange hilsner
Nicolai, Manager.

Noté 1 sur 5 étoiles

Aldrig mere, heller ikke selvom de lokker med halv pris!!

Ringe kulinarisk oplevelse og virkelig besynderligt bestillingssystem. Man tror, at der hører tilbehør med til det kød/fisk man bestiller, men alt skal bestilles og BETALES separat. Dvs. sauce, kartofter, salat mm. skal betales ved siden af kødet. Fik en lillebitte skål sauce til kr. 49, - Det var næsten pinligt. - Intet af det er værd at råbe hurra for. En virkelig tam oplevelse, som ikke bliver gentaget.

Tror de lever på beliggenheden, snobberiet og på, at folk føler, at de får meget for pengene, fordi de reklamerer med halv pris.

6 mars 2018

Réponse de Clubriva

Kære Tina. Tak for din anmeldelse af dit besøg på Riva. Der står ingen steder i vores menukort at tilbehør følger med, faktisk står der at tilbehør vælges separat, så er da ked af hvis ikke du har set det på vores kort hvor det er udførligt beskrevet. Saucen serveres helt korrekt i en skål og man kan få alt det ekstra sauce man vil, hvilket også står i vores menukort. Der er refill alt det man vil have???

Jeg forstår ikke din hentydning med snobberi, belligenhed. Vi gør alt hvad vi kan for at gøre vores gæster glade og tilfredse og vi forstår slet ikke din meget negative tone.

Vores kød er af den absolut bedste kvalitet, alle vores saucer, dressinger etc er hjemmelavede, jeg er naturligvis rigtig ked af det ikke faldt i din smag.

Alt hvad du klager over her står i vores menukort og er ligeledes ked af du har overset det. Vi skjuler intet og er helt åbne om bestillingssystem, priser etc.
Nicolai Jespersen, Manager.

Club Rivas nytårsmenu

Vi fik Club Rivas nytårsmenu i år.
Det var lækkert, nemt og der var mere end rigeligt.
Da vi skulle begynde på forretten opdagede vi at saucen manglede. Dette kan ske, men var lidt ærgeligt. Club Riva valgte dog at køre ud med saucen til os på vores adresse i Allerød, så vi kunne få en god oplevelse. Så 5 stjerner for god mad og et højt service niveau.

1 janvier 2018

SUPER STED!

SUPER STED!! , TAK FOR SUPER SØD BETJENING, PERFEKTE BØFFER OG FRITTER, VI KOMMER GERNE IGEN SNART! :-)

7 décembre 2017

Réponse de Clubriva

Tak for de pæne ord :-) Nicolai manager.

Noté 2 sur 5 étoiles

Middelmådelig mad

Hej

Kan ikke anbefale Club Riva, deres mad er middelmådig men deres priser er tårnhøje hvis ikke de har 50% som i februar og marts.

Deres manager er arrogant og kan ikke se sine egne fejl.

Find et andet sted til jeres middag.

VH
Henrik

4 mars 2017
Noté 2 sur 5 étoiles

Måske var vi bare uheldige

Hvis ikke der havde været halv pris i marts, havde vi aldrig prioriteret så dyr en middag på noget så forholdsvis almindeligt som bøf og fritter (trods gode råvarer etc) og gudskelov vi ikke skulle betale fuld pris. For den oplevelse var selv halv pris langt langt i overkanten. Kan se på andre anmeldelser her, at vi nok bare var uheldige - men det bør stadig ikke ske, at man simpelthen bliver glemt flere gange i løbet af et besøg og bl.a. først får sin forret efter at have været i restauranten 1 t og 5 min (og det var efter, at en tjener havde været der for at servere hovedretten (...?) før forretten og desuden agerede særdeles userviceminded). Ikke tjenernes skyld, de havde virkelig travlt - men måske for lidt bemanding i en travl halv pris måned ? Ikke en lokal restaurant vi kan anbefale med vores oplevelse i bagagen desværre.

31 mars 2016

topklasse til at betale

Spiste i sidste måned på club riva og fik en fantastisk bøf til rigtigt god pris. Betjeningen var i top og alt i alt en dejlig aften, klart et sted der kan anbefales..

Sofia

30 mars 2016
Noté 4 sur 5 étoiles

Det smagte dejligt

Halv pris konceptet var en god idé, jeg har overvejet at besøge jer tidligere, og dette koncept fik mig til at gøre det.
Maden var rigtig velsmagende. Der var nogle småting, jeg fik en lille rod i min mad fra oreganoen og der var noget fedt inden i min okaemørbrad, men det er jo småting, og jeg kunne bare have nævnt det ved mit besøg, hvilket jeg ikke gjorde.
Betjeningen var god, tjenerne var opmærksomme og hurtige.
Vi fik maden i udemærket tempo, i forhold til hvor mange gæster der var.
Jeg har anbefalede jer til andre, og kunne muligvis godt finde på at besøge jer igen, hvis jeg en dag skal have lidt lækkert mad.

13 février 2016

Har ikke styr på SMSer

Pas på med at efterlade mobilnummeret hos den virksomhed. De har ikke styr på deres IT. Pludselig modtager man SMSer med tilbud uden at man har tilmeldt sig. Og værre: De respekterer ikke afmelding, så strømmen af spam-SMSer fortsætter, selv om man modtager bekræftelse på, at man har afmeldt sig.
Første gang det skete kom der en lang forklaring om, at de ikke havde styr på det. Det har de åbenbart stadig ikke.

18 octobre 2015

Kære Torben

Du kan tro vi respekterer de regler der er og er man først afmeldt vores sms skulle man ikke igen kunne modtage noget fra os.
Jeg vil bede dig om dit tlf nr. og jeg vil i morgen kontakte det firma som styrer vores SMS og bede dem se på sagen.

Vi tager dette MEGET alvorligt da vi naturligvis ikke kan leve med at tingene ikke fungerer og du skal bestemt ikke generes af en SMS.

Det beklager vi mange gange og vil straks se på det i morgen, hvis du vil have ulejligheden med at sende os dit nummer:-)

På forhånd tak.

Bedste hilsner

Nicolai Jespersen
Manager

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus