Habe mein Kissen am 14.04.23 bei Herrn Jablonski aus Bad Kissingen auf der Augsburger Frühjagrsdult gekauft. Jetzt ist es vor Ablauf der Garantiezeit leider kaputt gegangen. Habe es auch schon über... Voir plus

Ik wilde het massage kussen graag binnen 4 werkdagen hebben: na telefonisch contact met een uiterst behulpzame meneer, werd het nog dezelfde dag verstuurd.... en ook een andere hoes kon nog geregeld... Voir plus

Super tevreden van het massagekussen alsook de klantenservice! Dankjewel om mij als klant te contacteren op een vriendelijke en correcte manier. Dikke chapeau, dat zie je zelden. Ik zou daarom niet en... Voir plus

Heb het product al kunnen testen voor aanschaf via een vriendin en dat beviel al super, bij levering was er iets niet helemaal goed gegaan maar dat is echt met een dag opgelost, direct een nieuwe ontv... Voir plus

1. Magasin d'accessoires de massage

Het meest unieke aan ons bedrijf is dat wij met het Comfy massage/infrarood warmtekussen een uniek product op de markt brengen. Daar waar eigenlijk alle massagekussens geen mooie "look" en vormgeving hebben, is het suède achtige Comfy kussen zeer geschikt als wooninrichting. Daarom ligt het bij vrijwel iedere gebruiker standaard op de bank en wordt er dus veelvuldig gebruik van gemaakt voor een heerlijk moment van ontspanning.

4,6

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,6

29 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Geweldig!

Geweldig!!

Goede service 🙏🏻

31 octobre 2025

Réponse de Comfy Moments

Bedankt voor de positieve feedback!
Heel veel plezier met het Comfy massagekussen!

\Oomdat ik een bestelling geplaatst heb…

\Oomdat ik een bestelling geplaatst heb ,ook snel gekregen. Alleen vond ik het jammer dat er geen bericht terugkwam, nadat ik dat gedaan had.
Vind ik jammer. Het kussen bevalt overigens prima.

31 octobre 2025

Réponse de Comfy Moments

Goedemorgen Tiny, bedankt voor je positieve feedback voor ons product.
Overigens krijgt iedereen die een correct e-mail adres heeft ingegeven automatisch een e-mail met bestel bevestiging, direct na de bestelling.
Dat staat zo ingesteld, net zoals bij de meeste andere bedrijven. Soms kan het wel zo zijn dat deze in de spam belandt.
Wij wensen je heel veel plezier met het Comfy massagekussen!
Met vriendelijke groet, Winnie Scherp; Comfy

Heel goed massagekussen

Zeer snelle levering, massage kussen werkt prima, helpt goed tegen mijn spierklachten, zeer tevreden, kan het iedereen aanbevelen

21 octobre 2025

Réponse de Comfy Moments

Goedemorgen, bedankt voor deze positieve feedback! Wij horen heel vaak dat ons kussen echt helpt tegen diverse vormen van spier problemen.
Heel veel plezier met het Comfy massagekussen!
Met vriendelijke groet, Winnie Scherp; Comfy

Das Comfy Kissen ist einfach super und…

Das Comfy Kissen ist einfach super und auch Bestellung und Lieferung top. Eine Sendungsnummer wäre schön gewesen

20 octobre 2025

Réponse de Comfy Moments

Hallo Theimer und Dobrich. Vielen Dank für dieses positive Feedback!
Viel Spaß mit dem Comfy-Massagekissen!
Mit freundlichen Grüßen, Winnie; Comfy

Snel geleverd.

Snel geleverd.
Goed verpakt.

19 octobre 2025

Réponse de Comfy Moments

Hoi Adrie, bedankt voor deze positieve feedback! Heel veel plezier met het Comfy massagekussen!

Alles wunderbar

19 octobre 2025

Réponse de Comfy Moments

Hallo Chuck, Vielen Dank für dieses positive Feedback! Viel Spaß mit dem Comfy-Massagekissen! Mit freundlichen Grüßen, Winnie; Comfy

Topper fe top

21 septembre 2025

Réponse de Comfy Moments

Hoi Steffen, bedankt voor deze positieve feedback! Heel veel plezier met het Comfy massagekussen!
Met vriendelijke groet, Winnie Scherp;Comfy

Optimale zorg

Gemakkelijke en prettige manier van bestellen.
Evenals de bezorging. Daags erna binnen en mooi ingepakt. En eenvoudig te bedienen, hebben er veel gemak en verlichting van. Dank.

29 avril 2025