Cykelhjelm.dk Avis

3 588
TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Øv - de sender forkert hjelm og så skal man rykke igen og igen for at få den rigtige (stadig uden held) (pengene har de selvfølgelig trukket)

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Forældet underjordisk adfærd over for kunder. Vi tilbageholdt 30 % fra refusionen og er ikke længere tilgængelige for nogen fra Tyskland. Lyssky forretningspraksis! Gemmer sig bag dansk lov! Dår... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service. Brugte deres bytteservice da den første hjelm var for stor. Postnord formåede at få pakken væk, men Cykelhjelm.dk sendte med det samme en ny uden at afvente Postnord. Generelt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super super professionel kundeservice, hvor et ord er et ord. Fandt en billiger hjelm på nettet, og Thomas lavede et prismatch og sendte bagefter en rigtig fin og super venlig mail. Hele vores famil... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'accessoires de vélo

Écrit par l'entreprise

Ny cykelhjelm | Gratis fragt over 300 kr. | Ombyt gratis |180 dages fortrydelsesret | Hurtig levering | Pas på hovedet

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(3 588)

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bestilte en hjelm

Bestilte en hjelm, desværre i forkert str. Men opdagede det straks efter ordrebekræftelsen. Sendte straks en mail til dem og de ændrede det med det samme og ordren kom som lovet.
Super god service😉

19 juin 2023

Svindlere

Da jeg fik hjelmen tilsendt var der en minimal ridse i den. Dog var hjelmen for stor til mit hoved så jeg returnerede den dage efter. De vil så have 400 kr. for en ridse der var der da jeg fik hjelmen. Det er det rene svindel.

19 mai 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Pas på deres fragt- og returpolitik

Jeg købte en cykelhjelm som desværre ikke passede i den angivne størrelse. Det er jo ikke Cykelhjelm.DK’s skyld, men nok nærmere fabrikanten af hjelmen. Men den valgte jeg naturligvis at returnere.
En retur koster 65 kroner hos cykelhjelm.dk og herefter fakturere de også kunden for fragten, som ellers var fragtfri over 300 kroner. Den koster så 49 kroner.
Så jeg har betalt 114 kroner for at prøve en cykelhjelm til 400 kroner hos Cykelhjelm.dk. Og ja, fragt koster og Cykelhjelm.dk er i deres gode ret til at fakturere deres kunder 100% for fragten.
Subjektivt synes jeg bare at det er ringe kundeservice i 2023.

Bare en heads-up omkring deres fragt- og returpolitik, som jeg vil gøre fremtidige kunder opmærksomme på.

Det er sidste gang at jeg køber produkter hos cykelhjelm.dk, medmindre jeg kender pasformen af produkterne i forvejen.

11 avril 2023
Logo de Cykelhjelm.dk

Réponse de Cykelhjelm.dk

Hej Thor. Tak for din anmeldelse som vi har læst og efterfølgende vurderet om der er noget vi kan gøre anderledes. Vi tilbyder fri fragt ved køb over 300 kr. Hvis køb efter retur er under 300 kr. så opkræver vi fragt. Dette gør vi fordi vi skal have dækket vores omkostninger. Det står i vores handelsbetingelser og vi synes faktisk at det er rimeligt.

Hvis man har brug for at returnere en vare, så tilbyder vi en returlabel til 65 kr. Det kan godt lyde af mange penge, men en cykelhjelm fylder faktisk en del i volume og da vores leverandør (Postnord) afregner via volumevægt så er prisen i øjeblikket 65 kr. i gennemsnit. Kan man selv finde en billigere løsning hvor der leveres til vores returlager er det også en mulighed.

Til sidst kan vi oplyse. at du helt har forbigået vores unikke tilbud om 1 gratis ombytning. Vi tilbyder 1 gratis ombytning, hvis størrelsen ikke passer. Det sker ved at man bestiller den nye hjelm selv og udfylder en ombytningsformular med gammelt og nyt ordrenummer og sender den til os. Denne gode service kunne du have benyttet dig af. Du havde formodentligt købt en cykelhjelm, fordi du skulle bruge for en.

Mvh.

Cykelhjelm.dk

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus