Cykelhjelm.dk Avis

3 588
TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Øv - de sender forkert hjelm og så skal man rykke igen og igen for at få den rigtige (stadig uden held) (pengene har de selvfølgelig trukket)

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Forældet underjordisk adfærd over for kunder. Vi tilbageholdt 30 % fra refusionen og er ikke længere tilgængelige for nogen fra Tyskland. Lyssky forretningspraksis! Gemmer sig bag dansk lov! Dår... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service. Brugte deres bytteservice da den første hjelm var for stor. Postnord formåede at få pakken væk, men Cykelhjelm.dk sendte med det samme en ny uden at afvente Postnord. Generelt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super super professionel kundeservice, hvor et ord er et ord. Fandt en billiger hjelm på nettet, og Thomas lavede et prismatch og sendte bagefter en rigtig fin og super venlig mail. Hele vores famil... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'accessoires de vélo

Écrit par l'entreprise

Ny cykelhjelm | Gratis fragt over 300 kr. | Ombyt gratis |180 dages fortrydelsesret | Hurtig levering | Pas på hovedet

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(3 588)

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God kunderservice

Da den ene af de to hjelme jeg havde bestilt var udsolgt hos leverandøren, kontaktede Cykelhjelm mig for at høre om jeg ville have pengene retur eller finde en anden. Jeg valgte en anden hjelm og lyn hurtigt var der en pakke på vej til mig.
Super hurtig kundeservice, super hurtig levering også selv om det var lige op til jul. Pakken nåede frem så der kunne ligge to cykelhjelme under juletræet.

21 décembre 2022
Avis spontané
Noté 1 sur 5 étoiles

De tåler ikke konstruktiv feedback, øv øv (for dem)

Foreslår at folk henvender sig til en mere professionel webshop. Jeg får købt en cykelhjelm hos dem, som er for lille og ønsker så at benytte mig af deres "gratis ombytning", som jeg går ud fra principielt er "gratis".. DOG, vil det kræve at man går ind og ligger en ny ordre (det vil jo så sige, at de reservere yderligere antal kroner som det koster, samtidig med at den forrige bestillings antal kroner stadig er reserveret på din konto og du derfor ikke har adgang til dem) og så skal du ellers bare vente på at du modtager den nye, at de sender noget du kan returnere den anden med og så selvfølgelig behandlingstiden + eventuelt (alt efter bank & system anvendt hos webshoppen) op til 30 dage frigørelse af pengene til din konto.

Hvis det så bare var det, men nej... jeg ringer ind og at høre om deres gratis ombytning og får den mest ubegavet og flabet unge fyr i røret. Ikke alene leger han bedre vidende og anvender negative vendinger omkring det at man ringer ind og ikke synes at det er helt optimalt.

For det ville jo være svært, ganske simpelt at give en gratis returlabel og lade den bytte på den måde (uha, det er jo kun hvad stort set alle fornuftige virksomheder gør, nu til dags).

Nej, ligger sgu hellere pengene et andet sted & så betaler jeg gerne de 50 kr. mere for samme hjelm, for at undgå og støtte dem her. Føj!

EDIT/OPDATERING:
Efterfølgende kommentaren under og et trustpilot review, ringer han op til mit private nummer med en ekstremt truende adfærd, lytter ikke til noget som helst er ekstremt ubehøvlet & taler bare over en. Han ringede tydeligvis for at provokere og ikke for at have en dialog (det er i øvrigt ulovligt at tage mit private nummer og ringe op til på den måde, som virksomhed).

Jeg har simpelthen aldrig nogensinde oplevet noget lignende, det er en lille dreng/ung fyr der køre "forretningen" og det er da godt nok helt til grin & så pludselig helt ud af det blå, siger han et eller andet med at jeg er racist... som lyn fra en klar himmel. Vanvid.

Derudover lyver han i sin respons under, jeg krævede intet. Jeg spurgte ind til systemet og var utilreds, det var det. Jeg gik derefter ind for at udfylde returformularen og nu vil han imod loven umiddelbart ikke give mig den returlabel så jeg kan sende den tilbage :)

Som i også kan se nedenunder, er hans/"virksomhedens" tone, meget nedladende og meget uforskammet, endda direkte lyvende i sin formulering.

Ja, nok den mest uprofessionelle "virksomhed" jeg i mit liv er kommet over.

8 décembre 2022
Avis spontané
Logo de Cykelhjelm.dk

Réponse de Cykelhjelm.dk

Hej Patrick. Sikke en lang anmeldelse.

Vi er meget uforstående overfor din anmeldelse, som vi finder urimelig og skudt helt ved siden af. Du påstår i din anmeldelse at vores "gratis ombyt" ikke er gratis. Det er en falsk påstand du kommer med og som vi bestemt afviser. Det er ydermere en grov insinuering af vores forretningspraksis at påstå at der går op til 30 dage før returordre udbetales. Vi ligger med en udbetalingstid på 3-8 arbejdsdage generelt.

Vi lytter gerne til kontruktiv kritik, men det er altså ikke det samme, som at du kan ringe til vores kundeservice og diktere, hvordan vores gratis ombytningsservice skal foregå. Det bestemmer vi og reglerne fremgår af vores handelsbetingelser.

Gratis ombyt info:

Gratis ombyt er en rigtig fin ekstra kundeservice. Det sikrer dig at hvis din cykelhjelm ikke passer, så har du mulighed for at bestille en anden størrelse eller anden hjelm og få den leveret. I samme ombæring sender vi en gratis returlabel til din første ordre som ikke passede. Når vi modtager denne ordre krediterer vi den og pengene går retur. Det er en simpel, nem og hurtig løsning for kunden og os og så er den gratis for kunden.

At du kræver, at vi tilbyder dig en anden løsning, som passer dig bedre, har vi lyttet til og vi har i samme ombæring fortalt dig, at det vil vi ikke være med til.

Til sidst er det også på sin plads at gøre dig opmærksom på, at tonen i din anmeldelse er upassende.

...Pas På Hovedet!

Kundeservice Cykelhjelm.dk

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus