Banner for Dansk Tagbearbejdning

Dansk Tagbearbejdning Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vores sommerhus har fået renset og malet taget, og vi har kun ros til overs for hele forløbet. Vi er blevet mødt af nogle af de mest servicemindede og professionelle fagfolk, vi længe har oplevet.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget godt og flot tag malings arbejde. “Mike” som var her - gjorde virkelig lidt ekstra ud af at gøre tag malingen så professionelt som muligt selv om vejret drillede lidt. Afdækning af sol celler... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Dårlig opfølgning på manglende udførsel af sprøjtning af tag og fliser. Taget blev sprøjtet som aftalt ihht. abonnement men der gik en hel uge før fliserne blev sprøjtet trods opringning og mail. Ha... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har netop fået renset vores fliser af Dansk Tagbearbejdning, og resultatet er blevet virkelig flot. Fliserne har fået et helt nyt udtryk, og forskellen før og efter er imponerende. Hele forløb... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Tableau
  2. aussi dans
  3. Service de lavage à pression

Écrit par l'entreprise

Dansk Tagbearbejdning A/S har siden 1989 hjulpet private, virksomheder, boligforeninger og landbrug med vedligeholdelse af tage og udendørs arealer. Vi er specialister i tagmaling, tagrensning, algebehandling, fliserensning og facaderensning med fokus på kvalitet, holdbarhed og god service.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

56 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Dansk tagbearbejdning har netop renset…

Dansk tagbearbejdning har netop renset og malet vores tag
Alt er udført til vores glæde med stor omhu af firmaets folk.Det skal endvidere nævnes at der er ikke svinet til,der var en god afdækning undervejs i arbejdet.
De arbejdende folk var yderst høflige og venlige
Alt godt også kontakt til kontoret og chefen Christian😊⚓️⚓️⚓️

16 avril 2025

Hej Knud.
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelser med os. Vi sætter stor pris på tilfredse kunder!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hvornår må jeg tømme tagrenden for…

Hvornår må jeg tømme tagrenden for vand? Der er gået 3 dage

14 avril 2025

Hej Vagn.
Som nævnt pr telefon beklager vi, at operatøren havde glemt sin prop i tagrenden ifm. miljøsikringen.
Jeg nævnte for din kone, at vi gerne ville sponsorere en gratis dunk husrens pga- ulejligheden.
Hvis det har interesse er i velkommen til at ringe ind til os på 97141219.

God weekend.

Noté 5 sur 5 étoiles

God og professionel oplevelse til fair…

God og professionel oplevelse til fair pris.
Har bestilt genbehandling. 👍
Vh Klaus

4 avril 2025

Hej Klaus

Godt og veludført arbejde

Godt og veludført arbejde vedr. algebehandling af vore tage.

6 mars 2025

Hej Kai.

Super oplevelse

13 mars 2025

Hej Mette F.
Rigtig god weekend.

De bedste anbefalinger.

De bedste anbefalinger.
Har brugt firmaet i mange år - god service

13 mars 2025

Hej Carsten.
God weekend.

Firmaet leverer 100%

Firmaet leverer en ydelse af høj kvalitet. Herunder meddeler de altid på forhånd hvornår de kommer og regninger er også altid punktlig.

4 mars 2025

Hej Lars.
god weekend.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid god service og prisen holder efter tilbud

Vi har kun gode oplevelser med firmaet det er super professionel

12 février 2025

Hej Else.
god weekend.

Noté 5 sur 5 étoiles

Flot rent tegltag og ren flisebelægning

Grundigt arbejde både med tag og fliser.
Flink, høflig og dygtig medarbejder der udførte arbejdet.

5 février 2025

Hej Willy.
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores medarbejder. Vi har givet din ros videre til vores ham! :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Dygtige folk og er meget omhyggelige…

Dygtige folk og er meget omhyggelige med deres arbejde

5 février 2025

Hej Per.
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med os. Vi vil give din ros videre til vores medarbejdere!

Meget venlig betjening.

26 novembre 2024

Hej Ida

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har brugt Dansk Tagbearbejdning på fast…

Har brugt Dansk Tagbearbejdning på fast abonnement, i mange mange år - mit tegltag fremstår stadig meget fin. Jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger

8 novembre 2024

Hej Vibeke

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores algebehandlings abonnement igennem årene.

Hurtigt og effektivt 👍

Hej Dorte

Godt arbejde

Det har været en super oplevelsen, meget professionelt udført og flot oprydning. Dansk Tagbearbejdning kan jeg kun give min bedste anbefaling

20 novembre 2024

Hej Ib

Noté 2 sur 5 étoiles

Oversprøjtede nabo huset

Jeg var ikke hjemme under tagbehandlingen, men blev kontaktet af min nabo, som var meget utilfreds over, at det I sprøjtede på mit tag, pga kraftig vind, blæste over til dem, og oversprøjtede DERES hus, bil, vinduer og mennesker i haven.
Plus, det skader de planter, algermidlet lander på.
I burde tage vinden, og afstand til naboer, med i vurderingen af hvornår det kan behandles.

18 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Aftale overholdt og hurtig behandling…

Aftale overholdt og hurtig behandling af taget

Hej Hugo

Virkelig serviceminded medarbejder Jacob

Jacob var særdeles serviceminded og gav sig tid at diverse krukker m.v. kunne flyttes rundt medens arbejdet blev udført.
Jacob er et stort plus for DTB, som vi har brugt i mange år

Hej Finn

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores service, samt vores medarbejder. Vi vil give rosen videre til ham!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk udført rensning af taget.

Fantastisk udført rensning af taget. Søde og rare jyder som udførte arbejde. Fin afdækning af huset under udførelse. Glæder os til at få malet taget.

24 octobre 2024

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse. Vi vil give din ros videre til vores medarbejdere.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus