Banner for Dansk Tagbearbejdning

Dansk Tagbearbejdning Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vores sommerhus har fået renset og malet taget, og vi har kun ros til overs for hele forløbet. Vi er blevet mødt af nogle af de mest servicemindede og professionelle fagfolk, vi længe har oplevet.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Renset og malet tag. Vi er de glade og tilfredse kunder fra Sønderjylland (Varnæs) Dygtig rådgivning af farvalg, veludført arbejde, overholdt tidsaftalen, og konkurrencedygtige på prisen. Vi an... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget godt og flot tag malings arbejde. “Mike” som var her - gjorde virkelig lidt ekstra ud af at gøre tag malingen så professionelt som muligt selv om vejret drillede lidt. Afdækning af sol celler... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Dårlig opfølgning på manglende udførsel af sprøjtning af tag og fliser. Taget blev sprøjtet som aftalt ihht. abonnement men der gik en hel uge før fliserne blev sprøjtet trods opringning og mail. Ha... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Tableau
  2. aussi dans
  3. Service de lavage à pression

Écrit par l'entreprise

Dansk Tagbearbejdning A/S har siden 1989 hjulpet private, virksomheder, boligforeninger og landbrug med vedligeholdelse af tage og udendørs arealer. Vi er specialister i tagmaling, tagrensning, algebehandling, fliserensning og facaderensning med fokus på kvalitet, holdbarhed og god service.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

57 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk udført rensning af taget.

Fantastisk udført rensning af taget. Søde og rare jyder som udførte arbejde. Fin afdækning af huset under udførelse. Glæder os til at få malet taget.

24 octobre 2024

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse. Vi vil give din ros videre til vores medarbejdere.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dansk tagbearbejdning leverer bare et…

Dansk tagbearbejdning leverer bare et superprodukt og er rigtig gode, til at rydde op efter sig selv bagefter.
De kan varmt anbefales

23 octobre 2024

Hej Basse

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en god oplevelse at få…

Det var en god oplevelse at få servicebesøg. Modtog fin forklaring på hvad der sker med taget.
Servicemedarbejderen optrådte meget høfligt og åben. En fornøjelse jeg kan anbefale til andre husejere.22. 10. 2024

22 octobre 2024

Hej Lorens

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores service. Vi vil give din ros videre til medarbejderen.

Venlig medarbejder

Venlig medarbejder. God service.

21 octobre 2024

Hej Tom

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores medarbejder og service. Vi vil give rosen videre.

Hensyntagent firma

Firmaet kom om morgenen yderst morgenfriske og i stedet for bare at gå i gang med opgaven blev jeg bedt om at flytte bilen så der ikke kom vædske på den

11 octobre 2024

Hej Morten

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse, med vores service.

Fint arbejde

Fint arbejde, fin service og super flinke personale som udfører arbejdet

14 octobre 2024

Hej Bente

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din tilfredshed med vores service og vi vil give din ros videre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionelt arbejde uden anmærkninger :-)

Vil gerne fremhæve en yderst kompetent rense og maleproces og har pt. intet at bemærke 🙂

Vi fik taget malet fra rødt til sort hvilket vi var meget spændt på at se resultatet af. Vi er vilde med resultatet og har ikke fortrudt. Diverse aktører var omhyggelige med deres arbejde og fik ryddet pænt op efter sig selv. Selv en nabohave blev besøgt for at oplyse omkring nedfaldende mosstykker i haven som de nok skulle få fjernet.

23 septembre 2024

Hej Jino

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med rensning og maling af tag. Vi vil give din ros videre til vores medarbejdere!

Noté 5 sur 5 étoiles

Flik og høflig Teknikker tror han…

Flik og høflig Teknikker tror han gjorde et fint stykke arbejde, så nu kan vi jo kun vendte på at se på resultatet. Ps: Men jeg troede vi fik en besked om han kom i dag, men måske har jeg misforstået det. Bh. Axel Pedersen

7 octobre 2024

Hej Axel

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din tilfredshed med vores service.

Jeg kan se at da du kontaktede os første gang, har fået tastet et nummer forkert i dit telefonnummer.
Derfor har du denne gang ikke modtaget en sms-advisering.

Dit telefonnummer er blevet rettet til det korrekte nummer nu, i henhold til din seneste mail.

7 octobre 2024

Hej Anette

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og godt udført arbejde.

Hurtig og godt udført arbejde.
Jeg fik et overslag 17-09-24 på tagrensning og maling af betontegl.
Nu er arbejdet færdig d.02.10.24 det må jeg sig at de var effektive og har nogle rigtig dygtige håndværker.

2 octobre 2024

Hej Hardy

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din store tilfredshed med både udførsel af arbejdet og tidshorisonten.

Fleksible og flot arbejde

Fleksible og flot arbejde. Super service fra Sebastian

2 octobre 2024

Hej Erik

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse. Vi vil give din ros videre til Sebastian!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og kvalitet!

En rigtig god service fra tilbud til, rensning af tag, udskiftning af rygdækninger og maling af tag!
Super godt resultat!

20 septembre 2024

Hej Aage

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med rensning og maling af tag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Har fået vasket mit tag ned

Har fået vasket mit tag ned, og derefter malet det med farveskift.

Flinke ansatte, et flot stykke arbejde, med et super resultat. Det ligger i detaljen, og at de ansatte gør tingene ordentligt. Der blev desuden markeret et par sten, som de gerne skiftede.

Flinke mennesker at have rendende ved huset, og intet svineri at komme efter.

Maleren var dygtig, og vurderede at han ville komme igen dagen efter og give sidste lag og male underkanter. Dette selvom køreturen var lang.
Jeg er glad for der ikke bare blev kløet på med et forhastet resultat.

Prisen er i top.

Har tilmeldt mig løbene algebehandling fremover ved DTB aswell, fordi det har været en professionel proces.

20 septembre 2024

Hej Tue

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre om din store tilfredshed med os!

Vi vil give din ros videre til vores medarbejdere.

Fantastisk service 😀👌👍

Vi fik malet vores tag fra rød til sort, hvilket blev rigtig flot. Efter lidt tid kunne vi se det røde skinne lidt igennem nogle steder. Vi kontaktede firmaet, som konstaterede at det skulle ha` en omgang mere.
Det er blevet super flot 👌🤗👍Fantastisk service fra både firma og den ansatte Jacob, der kom og udførte det.
I får de varmeste anbefalinger herfra og vores nabo har allerede bestilt jer 🤗👍

16 août 2024

Hej Dorte

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din store tilfredshed med vores service!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er et ordholdende firma

Det er et ordholdende firma, som leverer det aftalte. Effektive, ordentlige og til at stole på. Min varme anbefaling.

15 juin 2024

Hej Thagaard

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre du er godt tilfreds med os og vores service.

Noté 5 sur 5 étoiles

En meget professionel behandling af…

En meget professionel behandling af vores tag.
Foretaget af en meget venlig og lydhør håndværker.

10 juillet 2024

Hej Kai

Noté 5 sur 5 étoiles

Taget lignede næsten et nyt tag…

Taget lignede næsten et nyt tag bagefter. Det tog heller ikke så lang tid, så det var kun en god oplevelse 👍👍👍👍👍

19 avril 2024

Hej Lisbeth

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din rigtig gode oplevelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget flink ung mand der kom og udførte…

Meget flink ung mand der kom og udførte arbejdet.

26 juin 2024

Hej Lars

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse, vi vil give din ros videre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt og effektivt arbejde.

Godt og effektivt arbejde.
12 dobbelt huse på en dag.
Begrænset vandstøv udenfor de behandlede områder
Forventer et flot resultat efter de lovede 4-6 uger

24 juin 2024

Hej Dan

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores service. Som du ved, skal du blot kontakte os hvis der stadig er noget grønt 4-6 uger efter behandling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik behandlet fliser og tag lige op…

Fik behandlet fliser og tag lige op til, at der det næste døgn faldt over 35 mm regn! Sendte en mail om at effekten nok ville være begrænset, og fik en besked et par dage efter, om at de ville genbehandle uden beregning.
Dette har de nu gjort, og jeg er absolut tilfreds med deres service.

14 juin 2024

Hej Frank

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores service samt virkningsgaranti.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus