Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige tafel (Volante Beuken), solide en na een half jaar nog als nieuw. Makkelijk schoon te maken. Levering was bij ons prima op tijd. O, ja: Reviews over levering zouden los moeten staan van d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We ordered an extendable table from them. Almost a year later and we are very happy with it. The service was also clear - good communication along the waiting period. Delivery was perfect.

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte ervaring met levering eettafel en stoel. Zouden 6 december bezorgd worden, Maar nu bijna een maand later nog niets.. Levering twee keer afgezegd terwijl we hiervoor thuis waren... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vorig jaar hebben wij 4 barkrukken gekocht. Helaas was er één kapot gegaan. Hiermee langs geweest bij de vestiging in Utrecht, daar keurig geholpen en de barkruk achter gelaten zodat de servi... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles
  2. Magasin d'équipement et de meubles pour bars et restaurants
  3. Magasin de meubles de salon
  4. Magasin de meubles d'occasion

Écrit par l'entreprise

Nieuw, vintage & jong design meubilair | Sav & Økse | Galvanitas Compass Collection | Dykmeyer | Showrooms in Zaandam, Utrecht & Rotterdam

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige tafel (Volante Beuken)

Levering was bij ons prima op tijd.
O, ja: Reviews over levering zouden los moeten staan van de waardering over de kwaliteit van de meubelen. Liever een meubel wat een maand te laat komt maar een perfecte kwaliteit heeft dan eentje die op tijd geleverd worden maar na een half jaar instort van ellende.

16 mai 2026

Beste klant,

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat de Volante tafel na een half jaar nog steeds zo goed bevalt. En bedankt voor de nuance over levering. We doen er samen met onze transportpartners alles aan om bestellingen zo soepel mogelijk te bezorgen. Veel plezier met de tafel!

Noté 5 sur 5 étoiles

We ordered an extendable table from…

14 mai 2025

Dear Michelle,

Thanks for your review. Good to hear the table is still making you happy after almost a year. Glad the communication and delivery also went smoothly. Enjoy your table!

Kind regards,

leve de machinekamer

zeer mooie meubels , prima service en levering

27 avril 2026

Beste Jony,

Bedankt voor de review! Fijn dat je tevreden bent over de meubels en de service.

Noté 4 sur 5 étoiles

Alleen al de sfeer als je na uren…

Alleen al de sfeer als je na uren zoeken op de meubelboulevard deze winkel binnen loopt.
Kwaliteit, design, sfeer.

2 février 2026

Beste Wim,

Bedankt voor de review en mooie woorden! Fijn dat de sfeer en collectie zo aanspreken.

Heel blij met mijn bank

Heel blij met mijn bank. Goede service, snelle levering. De bezorgdienst was ook heel goed, super nette en vriendelijke bezorgers

23 avril 2026

Beste Astrid,

Bedankt voor de review! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier van de bank.

Mooie eettafel

Mooie eettafel, goede aflevering, op tijd

9 mars 2026

Beste klant,

Fijn om te horen, bedankt voor de review! Veel plezier van de eettafel.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele leuke winkel met mooie showroom

Hele leuke winkel met mooie showroom, mooie meubels, goed advies en snelle levering

14 mars 2026

Beste Floris,

Bedankt voor de mooie review! Graag tot ziens bij De Machinekamer.

Wauw

Mooi ingerichte winkel. De meubels zijn goed zichtbaar en goed gecombineerd met elkaar. Wij waren blij om buiten de website ook een winkel te kunnen bezichtigen van de Machinekamer. Topmeubels.

7 mars 2026

Beste Ilkay,

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat jullie de winkel zo hebben ervaren. Goed dat jullie ook de showroom zijn komen bekijken naast de website. Graag tot ziens!

Mooie collectie meubels

Mooie collectie meubels, goede kwaliteit. Vriendelijk personeel

13 mars 2026

Beste klant,

Bedankt voor de mooie review! Graag tot ziens bij De Machinekamer.

Duidelijk fijne site

Duidelijk fijne site , berichtgeving goed , leveringsdatum goed aangegeven, levering op tijd! Besteld tafel is prachtig

16 février 2026

Beste mevrouw Dijkstra,

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat de informatie op de site duidelijk was en dat de levering goed is verlopen. Heel veel plezier van de tafel!

Slechte service in zaandam

Prachtige producten. Maar als je zo onaardig geholpen wordt (blonde dame van middelbare leeftijd in Zaandam) dan ben je een aankoop niet waard. Bij mijn vraag of een bepaalde stoel in andere stof kon was het antwoord; ja in alles. Maar toen ik met een keuze van de staal aankwam die ze me aanwees was het antwoord; nee deze niet. Maar welke dan wel kon, en welke niet; daar wilde ze me niet mee helpen en gaf stelselmatig antwoord in de geest van “volgens mij niet”. Mijn hint: “denk je dat of weet je dat?” werd niet beantwoord. Zo kun je mensen niet fatsoenlijk helpen met een aankoop van enkele duizenden euro’s. Daarna naar de winkel ernaast: wat een verademing als je dan wel fatsoenlijk geholpen wordt, jammer want de producten zijn fantastisch.

26 février 2026

Beste Juliette,

Dank voor je review. Wat je beschrijft is niet hoe wij klanten willen helpen. Het spijt ons dat je dit zo hebt ervaren, zeker bij een aankoop waar goed en duidelijk advies belangrijk is.

We nemen je feedback serieus en bespreken dit intern. Mocht je ervoor openstaan, dan kijken we graag alsnog met je mee naar de mogelijkheden.

Zeer tevreden klant

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe stoelen. Ze zien er prachtig uit en zitten heerlijk comfortabel. Al binnen een week na bestelling werden ze keurig bij ons thuis geleverd. De communicatie met De Machinekamer en de transporteur verliep bovendien snel en soepel.

21 février 2026

Réponse de De Machinekamer

Bedankt voor de mooie review! Fijn dat de stoelen zo goed bevallen en dat alles snel en soepel is verlopen. We wensen je veel zitplezier toe.

Noté 5 sur 5 étoiles

na wat leveringsproblemen die door hun…

na wat leveringsproblemen die door hun leverancier veroorzaakt was ontzettend goed en vriendelijk geholpen door Olger.

Was thuisgebleven voor levering van een tafel en stoelen die uiteindelijk niet doorging maar na contact met de machinekamer de schuld van hun leverancier. Olger heeft me heel vriendelijk geholpen en zijn tot een pasende oplossing gekomen. Nu eigenaar van hele mooie tafel en stoelen

22 janvier 2026

Réponse de De Machinekamer

Bedankt voor je review en je geduld. Vervelend dat de levering eerst niet doorging. Fijn dat Olger je goed heeft kunnen helpen en dat jullie samen tot een passende oplossing zijn gekomen. Veel plezier met de tafel en stoelen!

Veel te laat.

Veel te laat.

8 janvier 2026

Beste klant,

Vervelend om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Een korte melding als deze geeft ons helaas te weinig informatie om inhoudelijk te kunnen reageren of iets voor je te betekenen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte ervaring met levering…

Zeer slechte ervaring met levering eettafel en stoel.

Zouden 6 december bezorgd worden,
Maar nu bijna een maand later nog niets..
Levering twee keer afgezegd terwijl we hiervoor thuis waren gebleven.
Na mailwisseling en meerdere keren bellen wordt er nu al 10 dagen niet op mails gereageerd. Het probleem zou bij Dynalogics liggen welke de items “kwijt” zou zijn. Volledig onacceptabele service.
Ook niet het idee dat hier iemand bij de Machinekamer de leiding neemt om dit probleem op te lossen.

Normaal gesproken zeer terughoudend met slechte reviews plaatsen, maar dit is echt zeer teleurstellend.

2 janvier 2026

Beste Nelis,

Bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen hoe frustrerend dit is. Meerdere keren thuisblijven voor een levering die wordt afgezegd en daarna geen duidelijke communicatie krijgen, is niet acceptabel. De problemen zijn ontstaan bij onze transportpartner Dynalogic. Dat de opvolging te lang heeft geduurd, had niet mogen gebeuren.

Dit nemen we serieus en gebruiken we om onze processen en samenwerking met transportpartners te verbeteren.

Noté 1 sur 5 étoiles

Meest absurde levering ooit..

Vandaag vrij genomen en een hele dag thuis gebleven om een tafel te ontvangen. Bestelling V2566976. De leverancier heeft een kleine doos bij met (vermoedelijk) de tafelpoten. Het is bijna niet te geloven, maar op die doos stond 'tafelblad'. De leverancier stelde zelf voor om deze doos weer mee te nemen. De doos met het effectieve tafelblad ontbrak. Dat was volgens de leverancier nooit bij hen geweest. Ik heb nog nooit zo'n onzinnige toestand meegemaakt. Wat een teleurstelling voor het lange wachten op een dure tafel.

Update: omdat we twijfelden om de levering te annuleren, hebben we voorgesteld om de tafel zelf af te halen. Goed dat dit een mogelijkheid is. Hopelijk komt de tafel dus alsnog terecht.

Update 2:
Na meer dan twee weken wachten, nog steeds niet gecontacteerd ivm het ophalen van de tafel. Volgens het bedrijf wachten ze nog steeds op de terugzending. Meer dan twee weken later dus.

Update 3: Uiteindelijk na nog veel langer wachten de bestelling geannuleerd.

Conclusie: koop hier niet!

6 décembre 2025

Beste Tsibrev,

Bedankt voor het delen van je ervaring. De levering van jouw tafel is helaas volledig misgelopen door een fout bij onze transportpartner, waardoor de zending onvolledig werd aangeboden. Dat dit heeft geleid tot lang wachten, onduidelijkheid en uiteindelijk annulering begrijpen we goed en vinden we erg vervelend.

Dit is niet hoe een levering hoort te verlopen en nemen we mee in het verbeteren van onze processen en samenwerking met transportpartners.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een prachtige fauteuils!

Enige tijd geleden waren we in de showroom in Rotterdam waar we bij een zeer vriendelijke verkoper twee fauteuils (Poul) hebben besteld.
We moesten er wel een paar weken op wachten maar dan krijg je wel iets heel erg moois thuisbezorgd. Overigens: wat hebben ze in die showroom nog veel andere prachtige spullen. Alles precies onze smaak. Dus voortaan gaan we gelijk naar de Machinekamer.

5 novembre 2025

Beste Piet,

Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn dat de Poul fauteuils en de showroom zo goed in de smaak vielen. Veel plezier van de fauteuils en graag tot ziens bij De Machinekamer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Top service bij kapotte barkruk

Vorig jaar hebben wij 4 barkrukken gekocht. Helaas was er één kapot gegaan.

Hiermee langs geweest bij de vestiging in Utrecht, daar keurig geholpen en de barkruk achter gelaten zodat de serviceafdeling hier goed naar kon kijken.

Binnen een week kregen wij een hele nieuwe barkruk thuis geleverd.

Erg fijn en super blij met deze service!
Dank.

6 septembre 2025

Beste Lars,

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. We wensen je veel plezier van de barkrukken!

U bent gewaarschuwd.

Bank werd maanden later pas geleverd met lelijke bobbels in de vulling. De machinekamer wil er niets aan doen. U bent gewaarschuwd.

6 septembre 2025

Réponse de De Machinekamer

Beste Marcel, wat jammer om te lezen dat de Kima niet aan je verwachting voldoet. We hebben je melding destijds serieus opgepakt en een externe servicepartij langs gestuurd. Zij hebben bevestigd dat de bobbels die je ziet producteigenschappen van dit model zijn en dus geen klacht vormen. Dit sluit aan bij de toelichting van de fabrikant. We vinden het vervelend dat dit voor jou niet passend is geweest.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus