dozapotek.se Avis

TrustScore 2 sur 5

1,9

Jag köpte (Maxi Öronproppar L), de är värsta Öronproppar som man kan köpa. När man rullar ihop dem expanderar de på en halv sekund. De håller inte den ihopressade formen tillräckligt länge för att man... Voir plus

Beställde en onlineorder i lördags 3/10 och mottog paketet i onsdags 7/10. Är väldigt nöjd överlag, varorna var snyggt paketerade, fick en med en följesedel och ett kvitto. Har absolut inget negativt... Voir plus

Står leverans 1-3 dagar och sex dagar senare står det fortfarande att Postnord inväntar paketet.... Tycker det gränsar till bedrägeri att ljuga så här mycket om leveranstiderna.

Nu var det flera gånger att jag blev totalignorerad och nonchalant behandlad när jag ville köpa receptfria varor. Ingen anställt vid kassan som vanligt. Den anställda fyllde hellre varorna i hyllorna... Voir plus

Bas

TrustScore 2 sur 5

170 avis

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

43 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kunniga

Snabba, trevliga personal de ger information till patienterna om varje medicin

17 novembre 2025

Fick aldrig mina varor!!

Fick aldrig mina varor!!
Läste på tidigare om företaget då de fått väldigt dåliga betyg, jag tänkte att jag chansar då de hade kampanj på det jag behövde. De hörde aldrig av sig, fick mejla de efter 2 veckor!
Kommer aldrig köpa fråm de igen!
Önskar jag hade gått på det dåliga omdömet de fått.
Sämsta företaget!

6 novembre 2025

Extremt oseriöst

Jag ringde för att beställa medicin. Jag ombads vänta kvar i luren och klickades inte bort så jag hörde att de bara snackade strunt kollegor emellan om privata frågor i 10 minuter och sen la jag på och ringde igen och då svarade hon skrattande.

En annan gång beställde jag i god tid medicin, men det tog lång tid så jag ringde dit för medicinen höll på att ta slut så jag skulle behöva stå utan om den inte kommit fram. Hon i telefonen skulle maila företaget de beställde medicinen från men det var ju bråttom! Så jag fick ringa själv till företaget som sa att DOZ hade skickat ett mail till företagets KUNDTJÄNST istället för att göra en korrekt beställning. Så det hade inte kommit fram och medicinen hade inte ens skickats! Så de fick skicka med expresspost till mig via posten. Och sen till Doz också. Jag blev bemött extremt oseriöst och ingen vilja att lösa saker snarare skratt och fniss, ingen ursäkt som att det är kul att jag inte får min medicin jag är beroende av?? Usch säger jag bara. Hade aldrig gått dit om jag inte var tvungen. Fruktansvärt bemötande.

4 novembre 2025
Avis spontané

Fick inte alla mina varor

Fick inte alla mina varor, den mest kritiska varan för mig som ny förälder saknades. De skickade tillbaka pengarna för varan men blev inte informerad tills resten av varorna kom fram.

Detta innebär att jag tappat flera dagar i och med att jag var informerad för sent att varan plockades bort i och med att den inte fanns i lager.

Problem:
- Fel lagerstatus
- För sent informerad

Hade beställt ifrån annat ställe om jag visste att den inte fanns i lager och om jag hade blivit informerad så tidigt som möjligt efter beställning så hade jag hunnit lösa varan på annat vis så jag kan använda den för mitt barn.

När det gäller dessa typen av varor så är det tidskritiskt.

Krävde kompensation för vad de ställt till med, men det va de inte intresserade av. Blir inga fler beställningar här ifrån

20 octobre 2025
Avis spontané

DOZ APOTEK I VÄSTERVIK Produkten har…

DOZ APOTEK I VÄSTERVIK Produkten har visat sig vara trasig och fungerar inte som den ska, vilket innebär att den inte uppfyller de krav som får ställas på en vara enligt konsumentköplagen.

Jag har tidigare kontaktat er kundtjänst angående detta, men tyvärr har mina uppföljningssamtal inte besvarats. Dessutom har jag fått intrycket av att ni har tagit ett beslut om att produkten är trasig utan att informera mig, och att ni har försökt intyga att ni kommer att åtgärda felet utan att detta har skett. Detta upplevs som vilseledande.

6 octobre 2025
Avis spontané

Sveriges i särklass sämsta apotek

Sveriges i särklass sämsta apotek. ”Nej, det har vi inte” r ett standardsvar när jag har försökt hämta ut på recept. Det har hänt mig fem gånger på rad, att Doza inte har den medicin jag ska hämta ut. Det handlar inte om några ovanliga mediciner.

5 octobre 2025
Avis spontané

nekar min order för att varorna inte…

nekar min order för att varorna inte finns i lager, inte snyggt. Men tydligen OK att man kan lägga till dem i sin varukorg, skriva in sina adressuppgifter och välja postombud etc. innan man får det meddelandet. Mycket dåligt implementerat...

3 septembre 2025
Avis spontané

Be very careful when ordering from…

Be very careful when ordering from here, they often sell nearly expired products, only 3 months from expiration. They claim the laws allow them to still sell products of 3 months before expiration. Considering this carefully if you plan to buy a lot or prefer fresher products. I will refrain from ordering from them because I don't like their morality. Either they purchase nearly expired products from suppliers at very cheap price to make more profits or their business is doing so badly that they have tonnes of unsold products for years.

1 septembre 2025
Avis spontané

Svårt att få snabbt svar av kundtjänst

Svårt att få snabbt svar av kundtjänst. Men leveranstiderna och utbudet är bra, men det är det ju också hos deras konkurrenter online som tillskillnad från Doz inte har så sjukt många dagars svarstid på mejl. Dessutom stämmer inte varulagret för apoteken på receptbelagt. Det jag bokade var inlagt som tillgängligt men fanns inte inne på flera veckor.

17 juillet 2025
Avis spontané

Längsta leveranstiderna av alla online…

Längsta leveranstiderna av alla online apotek. Hälften av varorna i butiken finns ej i lager. Fakturan kommer alltid flera dagar innan varorna levereras. Dålig uppdatering av webbsidan när priser förändras. Kundservice är under all kritik både via webb och telefon. Allt som allt det sämsta valet av sida att beställa något ifrån.

26 août 2025

Snabb leverans!

Beställde i onsdags och paketet låg i brevlådan idag fredag trots att jag bor i en by.
Snabb leverans!
Bara läst negativt omdöme om företaget men gav en chans då produkterna jag ville ha var på rea. Kommer beställa av de fler gånger!

22 août 2025

Beställde 1 vecka sedan

Beställde 1 vecka sedan, de skrev leverans 1-3 dgr i sitt ordererkännande, har ej fått produkten. Enl PostNord-appen så har Posten heller ännu fått den. Kom ej fram på deras telefontid 9-12 igår, de har heller ej svarat på mitt mail m fråga om när produkten kommer. Beställde samtidigt lite grejor på Apotea. De kom på 2 dgr. Anledn t att jag beställde en produkt på Doz var för att den var lite billigare än på Apotea. Ska nog INTE tänka så i framtiden.

5 août 2025

Mycket dålig kundtjänst!

Mycket dålig kundtjänst vill man makulera en beställning då är omöjligt att hinna att göra det eftersom tar 100 år på dem att svara! Tyvärr då har dem hunnit iväg den!

21 juillet 2025
Avis spontané

Rent av ett farligt företag

Rent av ett farligt företag.
Jag beställde receptbelagd medicin som enligt utsago skulle finnas på lager.
Efter en vecka har det fortfarande inte levererats. Inget svar från kundservice.
Omöjligt att nå dem via telefon.
Det här är inte en medicin jag tar för skojs skull.
Borde egentligen anmäla företaget för granskning. De spelar med människors hälsa.
Undvik dem till varje pris!

14 juillet 2025

Usel kundhandtering

Beställde varor från Doz apoteket och väntade i 11 dagar men hörde inget ifrån dom. Beställningsbekräftelse hade jag fått på mejl. Skrev ett mejl och undrade vart varorna hade tagit vägen och fick vänta ytterligare 4 dagar på svar. Jag fick då veta att ena produkten var slut i lagret och inget besked när den väntades in igen. Makulerade ordern. Anmärkningsvärd hantering och kundservice från ett apotek.

18 juillet 2025
Avis spontané

Otrevlig kundtjänst som inte vill hjälpa

Jag skulle handla hos dom den 20/6 och försökte igen under den helgen men hade problem att få igenom köpet då det var problem med sidan. Varorna var på kampanj under helgen så jag ringde kundtjänst på måndagen och fick en rabattkod som jag skulle använda istället för att få samma pris då kundtjänst så att det var lättast så. När jag skulle genomföra köpet såg jag att dom hade ökat ordinarie priset på ena varan med över 40kr och även ökat priset på den andra varan. Jag ringde kundtjänst för att kunna få produkterna till det priset jag skulle fått jag fick prata med en väldigt otrevlig person som inte ville hjälpa mig alls. Jag försökte förklara vad jag blivit lovad och hur ordinarie priserna ändrats. Jag fick bara otrevliga svar och personen ville inte hjälpa mig med problemet alls. Är väldigt besviken över att kundtjänst bemötande och att dom inte ens ville försöka rätta felet och man måste se upp jag har kollat på hemsidan och sätt dom höja ordinarie priser med bara dagars mellanrum på samma vara.

26 juin 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit