DSW Zorgverzekeraar Avis 84

TrustScore 2.5 sur 5

2,3

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

ben al jaaaaren klant en altijd via mail ,bellen of o.d heel prettig geholpen bij wat dan ook. blijf zelf ook wel altijd correct en vriendelijk tegen hun medewerkers . vind de recensies van de mens... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Krijg je vandaag een nieuwsbrief met de volgende kop: DSW Update april 2026 - DSW valt in de prijzen! Onze visie: 85% van de respondenten vindt dat DSW oog heeft voor mens en maatschappij. Wat een wa... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bloeddrukpillen wilde apotheek jaren geleden al niet geven. Dus zelf voorschieten en declareren. Per 1-1-2026 worden mijn Bloeddrukpillen helemaal niet meer vergoed. DSW wijst mijn declaratie af zonde... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Al jaren een basisverzekering. De manier van werken, geen reclame, geen kortingen, spreekt me aan. De vorige directeur verdiende met nevenfunctie beleggen zoveeel geld en dat hield hij niet voor zi... Voir plus

2,3

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

waardeloze service

Ik wilde een achtergestelde bedrag in termijnen betalen. Mevrouw heeft mij overhoord over waarom het mij niet lukt om het bedrag in een keer te betalen. In plaats van "fijne avond" terug te horen, hoorde ik van mevrouw "mmmhmm".

Onprofessioneel
Onvriendelijk

Ik raad het af om bij deze maatschappij uw zorgverzekering af te sluiten.

31 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Vergoeding afgewezen door niet netjes invullen van formulier

Ik had netjes een vergoeding van Amsterdan naar het UMC utrecht aangevraagd. 20 keer op en neer. Dit formulier was goedgekeurd, Vervolgens stuur ik later alle overzichten van behandelingen (incl datums) in . Krijg ik niets vergoed ! Zonder uitleg erbij ! Na langdurig bellen krijg ik te horen dat ik het formulier niet , per dag en datum (dus 20 stuks) had ingevuld en de COMPUTER, het dan niet kan "lezen". Aldus vergoeding afgewezen. Blijkbaar werken bij DSW dus geen mensen meer, die even mijn papieren kunnen goedkeuren. Ging om € 300,= reiskosten trein, Dus ik ga daar weg, en waarschuw anderen voor deze slechte service.

29 octobre 2025

Supersnelle declaratie

Vrijdagochtend voor het eerst in m’n leven wat gedeclareerd, ging super makkelijk, na ongeveer 1 uur was het beoordeeld door DSW, en na nog eens 1 uur of zo stond het op mijn rekening. Super, hoop dat het altijd zo gaat.

22 août 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Ooit was dit een voordelige verzekeraar…

Ooit was dit een voordelige verzekeraar die ruimhartig was met vergoedingen. Nu is het een dure verzekeraar die zoveel mogelijk declaraties afwijst. Ik heb het gevoel dat dit altijd al hun bedoeling is geweest. Eerst een groot marktaandeel werven. En dan , als mensen minder makkelijk kunnen overstappen omdat ze wat mankeren inmiddels, de koers wijzigen.
De onderbouwing van zo’n afwijzing is of veel te kort door de bocht. Of pagina’s lange onbegrijpelijke tekst die je je niet beter laat voelen. Helpt niet om je gezondheid beter te maken, wat toch ook in hun belang is.

30 juillet 2025

Geweldige klantenservice!

Geweldige klantenservice!

Binnen 20 sec werd de telefoon opgenomen door de telefoniste welke mijn vraag aanhoorde en mij naar de juiste afdeling door heeft gezet. Ook daar werd de telefoon extreem snel opgenomen en had ik wederom een vriendelijke en kundige dame aan de telefoon welke mij prima geholpen heeft!
Mijn complimenten dames.

1 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

DSW doet niets voor je als het erop aankomt

Slechte ervaringen met DSW bij het vinden van een huisarts. Ze doen alleen het minimale. Mailtjes worden niet beantwoord en ze verschuilen zich achter hun formele rol. Het is de eerste keer na jaren bij ze verzekerd te zijn dat ik echt een beroep op ze moet doen en dat valt vies tegen. Veel woorden, maar weinig daden!

25 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Dit bedrijf geeft niets om je als…

Dit bedrijf geeft niets om je als persoon. Ze werken je met alle pleizier de schulden in en het zijn een stel emmers gevuld tot de rand met uitwerpselen.

Het maakt ze echt niet uit wat voor situatie je zit. Ik wil nooit meer iets met deze vuilnisbakken te maken hebben. Ik hoop dat ze zelf heel ziek worden en zelf geen beschikking meer hebben over hun zorg.

22 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Waarom € 250,-- wel vergoeden en € 110,-- niet.

Je vraagt je soms af waarom je nog verzekerd moet zijn als niets meer vergoed gaat worden. In dit geval gaat het om steuznzolen aangemeten en gemaakt in Spanje voor de prijs van slechts € 110,-- Deze gaat DSW NIET vergoeden. Wanneer de steunzolen echter in Nederland waren aangemeten en gemaakt a € 250,-- had dit geen probleem geweest. Snap jij het nog ?

13 mai 2025

Zeer tevreden!

Ik ben een zeer tevreden klant, nooit gedoe en wat ik fijn vind is dat ik zelden iets zelf voor moet schieten. En als ik dan toch iets moet declareren is het binnen een (werk)dag terug. Hele goede dekking, ikzelf kom weinig tegen wat niet vergoed wordt.

17 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Na een paar maanden wachten ging ik…

Na een paar maanden wachten ging ik naar DSW Grow! Ze kijken me weer vreemd aan en ik zeg dat ik met de directeur zal praten. Ze doen weer precies hetzelfde als de vorige keer! Iemand achter de receptie hield zijn zoon omhoog en riep: "Ga weg!" En vertel het me, ik ben er bijna, en ik schreeuw met luide stem dat het niet zo is. Je hebt twee keuzes! Of je gaat, of ik bel je! Ik zei: "Bel me alsjeblieft", en ik herhaalde zijn woorden: "Jij bent vast degene die mij heeft verteld dat je een goed geklede, welgemanierde dame lastigvalt." En ze zeiden: "Dit is onze directe lijn."
Sorry, ik ben slaperig. Morgen schrijf ik de details!
Sorry, ik ben slaperig. Morgen schrijf ik de details! Maar over het algemeen kunnen we met wat publiciteit misschien toch onze zin krijgen.

Ik zie dat sommige regeren bos blijkbaar ze denken als je taal niet goed kan dan heb je je persoonlijke heide op straat gevonden dat ze kunnen onder hun schoon Verpletter ze.
Maar. Somige zegen hun gedachte. Aan je gezicht zelfde. CVan DAW klachte commissie die zei we zijn voor onze mensen hè k AXA beter ho van waarvandaan komt …. dat vind ik veel Beter dan degene duu in e achte je rug gaat je naam en persoonlijkheid verziekten!

6 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik wilde graag een andere datum voor…

Ik wilde graag een andere datum voor afschrijven van mijn zorgverzekering. Ik werd snel geholpen, en ook door een enthousiaste & vriendelijke medewerkster! Probleem is opgelost en netjes en snel afgehandeld! Was telefonisch ook snel aan de beurt. Top!!

5 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Doe nog een management laagje ertussen!

Verplicht verzekerd helaas. Dankzij de explosieve premie kan ik mijn gebit reparatie niet betalen. De wereld op z'n kop. En vergoeden doen ze slechts een minimaal bedragje, ondanks de peperdure zgn. aanvullende 'toppolis' De balans is dankzij het graaigedrag helemaal zoek. Nu loop ik met een halve mond zonder tanden. Bedankt dsw! Uitgeroepen tot beste verzekeraar nota bene.

29 janvier 2025

Problemen bij uitbetalen declaratie

Helaas geen goede ervaringen.
Wanneer het aankomt op declaratie van buitenlandse kosten krijg je meteen een afwijzing. Achteraf na een second opinion blijkt dat ze zonder overleg met mijn artsen besluiten niet te vergoeden. Krijg ook geen reactie op mijn brieven. Moet zelf overal achteraan. Kortom, ze doen er alles aan om je niet uit te betalen. Zaak is inmiddels ruim een jaar aan de gang.
Heel erg spijt van de keuze voor deze verzekering. Dus mensen wees gewaarschuwd!

1 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Jarenlang niks geclaimd en toch gaat je…

Jarenlang niks geclaimd en toch gaat je premie omhoog. Belachelijk natuurlijk.

"We maken geen onderscheid"

Nou dan maak ik ook geen onderscheid over mijn verzekeraar.

Zolang verzekeraars wat aan je verdienen zijn ze je vriend zeker. Helaas kan ik daar niet in mee gaan.

Andere verzekeringen ben je opeens niet meer welkom als je wat claimt. Verschrikkelijke op geld beluste mensen die hier werken. De gevangenis is nog te goed voor ze.

31 décembre 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Preferentielijst aangepast dus geen vergoeding meer

Al vanaf het begin ben ik verzekerd bij de DSW met de aanvullende verzekering AV top. Dus goed verzekerd. Altijd heel tevreden geweest. Maar nu vallen heel veel kosten buiten de vergoeding.
Ik moest een implantaat omdat de hele kies was afgebroken. De kaakchirurg werd niet vergoed alleen een klein gedeelte van de kroon. Terwijl ze bij de kaakchirurg zeiden dat DSW een goede verzekering is en het vergoed werd. Nou niet dus.
Nu worden mijn medicijnen niet meer vergoed omdat ze de preferentielijst hebben aangepast. Wel een ander merk. Maar door andere hulpstoffen moet ik weer helemaal opnieuw ingesteld worden. Terwijl het een hele tijd heeft geduurd om het juiste medicijn te vinden waar ik wel goed op reageer.
Maar daar wordt nu niet meer naar gekeken. Voorheen stond DSW goed aangeschreven qua vergoedingen van medicijnen en voelde je je geen nummer. Maar helaas denken ze niet meer aan de mens.

7 janvier 2025

Uitermate tevreden

Ik ben al heel wat jaren bij DSW verzekerd met een basisverzekering.
Bijna 100% van de door mij gemaakt ziektekosten zijn vergoed. Ik heb best wel aanspraak op DSW moeten maken met 3x een CVA, meerdere TIA's en een openhartoperatie. Alle kosten zijn vergoed inclusief revalidatie.
Dit geldt ook voor mijn complete gebitsprothese, zodra het eigen risico van €375,00 op is wordt het verder door DSW betaald.
Ik gebruik hele dure medicatie wat oploopt tot richting de €3000,00. Ook dit wordt vergoed behoudens de vitamine D met calcium. Dit is nu wettelijk bepaald dat het niet vergoed wordt.
Ik heb ook enkele malen contact gehad met een medewerker, ik werd keurig te woord gestaan en goed begeleid naar wat het beste voor mij was.
Ook geestelijk zorg, waar ik ruim gebruik van heb moeten maken, is volledig vergoed.
Ik heb tot op heden alleen maar positieve ervaringen met DSW. Ze zijn niet de goedkoopste per maand, maar toch blijft ik bij DSW mijn verzekering houden.

29 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben sinds eerste dag in Schiedam…

Ik ben sinds eerste dag in Schiedam verzekerd bij dsw verzekering! Alles ging goed omdat ik was gezoend en ….! Tot dat ik na de maagverkleining ziek geworden en heb help nodig gehad ! Dan veranderd ales mensen ! Maatschappij e be verder ….. ! Overal klachten gediend en iedereen heeft heel aardig reageerd Tot Paar weken! Daarna hebben allemaal gezegd we gaan bemiddel! Ik zei waarom in begin niet gezegd ? De reden weet ik wordt oud en iedereen zei waarom nu.
Tot een vrouw in de dsw klachtencommissie zei we doen zelf laag alle En na bina 2 weken zei onze zorg is zo zwaar kannen onze artsen niet beter. Misschien kannen je waar vandaan komt VVD’er helpen ! En nog als je o ook dsw niet betaald we hebben je omdat onze land heft mensen recht 🤡 de reden was dat ik niet betaal en geen recht meer aan klzz as chten hadden!
Zelfs over klachten die over maagverkleining gedaan Advocat zei wettelijk na 5 jaar heeft geen zie. ! Dan trug gelijkteken huis arts heeft mij in maaling genoemen Dr Roefs Schiedam ketel 37 ! Klachten gediend nu heb een André arts maar wat nu ? DSW accept iets daar na niet betaald en als ik e-mail naar director stuur dan kreg ik antwoord van de vrouw van klachtencommissie 🤣 er zijn heel veel dingen die weet ik
Niet hoe moet verder ! Ze zijn een team en accepteren elkaar en ik ben als alleenstaande en erger is dat buitenlander 👻 weet ik niet meer ! Echt !

Ik dacht na spreek die koning w. Alexander gedaan wordt iets verkeerd ! Maar helemaal niet !
Gisteren 2-janovarj heb ik voor pijn met jok in geld licham huisartsen praktijk in Schiedam kerel 39 gebeld ! Assistente zei ga naar drogist en koop een zalf en smeer ! Ik zei mevrouw dat is mijne heel lichaam. ! Ze zei na en ? Smeer hele lichaam ! Waar ook klachten gediend heb verwijzen naar andere 🤡
Groetjes
Ik heb DSW gevraagd als ze niet weg vinden hier in trustpilot antwoorden!

17 décembre 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus