ben al jaaaaren klant en altijd via mail ,bellen of o.d heel prettig geholpen bij wat dan ook. blijf zelf ook wel altijd correct en vriendelijk tegen hun medewerkers . vind de recensies van de mens... Voir plus
Lisez les avis des autres
Krijg je vandaag een nieuwsbrief met de volgende kop: DSW Update april 2026 - DSW valt in de prijzen! Onze visie: 85% van de respondenten vindt dat DSW oog heeft voor mens en maatschappij. Wat een wa... Voir plus
Bloeddrukpillen wilde apotheek jaren geleden al niet geven. Dus zelf voorschieten en declareren. Per 1-1-2026 worden mijn Bloeddrukpillen helemaal niet meer vergoed. DSW wijst mijn declaratie af zonde... Voir plus
Al jaren een basisverzekering. De manier van werken, geen reclame, geen kortingen, spreekt me aan. De vorige directeur verdiende met nevenfunctie beleggen zoveeel geld en dat hield hij niet voor zi... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Les gens ont aussi consulté
Niet meer wat het was
Vroeger was DSW de top. Ikzelf begin aardig afgeknapt te raken.
Het hopeloos achterhaalde declaratie systeem met formulieren die je handmatig in moet vullen, foto maken. Meerdere keren over geklaagd. Wordt niets aan gedaan.
Regelmatig worden declaraties niet goed behandeld, moet je weer bellen. Krijg je iemand aan de lijn die er niets vanaf weet. Pfffff. Veel zaken niet vergoedt terwijl de AV best prijzig is met allemaal zaken erin die ik niet gebruik.
Mensen aan de telefoon zijn wel aardig maar weten weinig van vergoedingen. Moeten meerdere keren na gaan vragen en krijg je nog het foute antwoord. Sterk het idee dat mensen niet goed opgeleid worden. Bel de leverancier en die weet je meestal prima te vertellen wat er wel en niet onder de vergoeding valt.
Om moe van te worden.
Ondanks dure AV geen bril vergoeding. Pas vanaf -6. Lekker voor DSW, Slecht voor de klant. Maar daar betaal je wel allemaal voor.
Ik weet niet of ik wel blijf.
teleurstellende vergoedingen
vergoedingen zijn verwaarloosbaar en nihil. In mijn uitgebreide pakket tandekking valt altijd alles buiten de vergoedingen. Kronen worden vergoed dan staat er vermeld. Maar niet de techniek/opbouwkosten (pin me niet vast op de beschrijving aub, maar in deze strekking van verwoording liggen dan de addertjes onder het gras). En de techniekkosten bedragen dan €850, de kroon zelf €250, waarvan dan dus € 175 of zoiets wordt vergoed. Terwijl de kroon meer dan € 1000 kost daadwerkelijk aan consult, foto's, etc... Je krijgt echt helemaal niks vergoed, het valt altijd buiten de dekking op een of andere manier, ik raad ze enorm af. Zeer ontevreden over.
Geen oog voor welzijn van klant…
Voorheen goed maar ineens werden mijn medicijnen niet meer vergoed. Nu moet ik op nieuwe medicijnen ingesteld worden en de dosis moet opnieuw getitreerd worden, wat de verzekering extra kosten opleverd. Waardoor ik langer in de ziektewet zit. Bovendien zal het alternatief 2 x zo duur zijn. Ik snap dit soort acties niet!
Update:
Het is nu 10 april 2026 nog steeds zijn mijn medicijnen niet op orde. Eerst een lang wachtlijst traject om vervolgens van zorgverlener te horen dat hun locatie in mijn stad gesloten wordt. Vervolgens 0,0 wachtlijst bemiddeling. Nieuwe wachtlijst en nog langer wachten. En nu van start met nieuwe artsen. Door complicaties naar cardioloog dus nog wat langer wachten maar hopelijk gaat het de komende maanden dan gebeuren. Goedkoper wordt het niet ook niet voor de verzekering.
DSW goed georganiseerd en menselijk benadering, hulde!
Kundige medewerkers en telefonisten die mij iedere keer vriendelijk te woord staan, inlevingsvermogen tonen en het 'gewoon' regelen aan de telefoon. Vergoedingen worden snel uitbetaald, de app werkt heel goed en overal een prettige, operationeel goed werkende organisatie. Ik kan mezelf prima redden op digitaal gebied maar soms wil je 'gewoon' een mens aan de lijn en hoera... Dat regelt DSW gewoon heel goed!
Wat een slechte zorgverzekering is DSW
Wat een slechte zorgverzekering is DSW. Lijkt echt of jullie niets vergoeden. Ik zit daar zelf gelukkig niet maar mijn partner wel. Meedenken ho maar. Maar wel elke keer rekeningen sturen. Wij gaan zeker overstappen in t nieuwe jaar.
Er is 1.maand premie achterstand…
Er is 1.maand premie achterstand uitgelegd dat dit overmacht was ivm hacking.
Wat doet dsw stuurt het.naar de deurwaarder GGN.
Gevolg extra DW kosten .
Schandalig bedrijf Dsw geen maatschappelijk sociaal instelling.
Zelfs de medicijnen die de arts…
Zelfs de medicijnen die de arts voorchrijft willen ze niet vergoeden. Elke keer weer een rot smoesje. Zelfs met de aanvullende verzekering willen ze niks vergoeden. Je hebt er niks aan die verzekeringen, alleen maar fors hoge bedragen betalen en keren ze niks uit. Stelletje oplichters en zakkenvullers, dit is pure diefstal gewoon, maar dan ook legaal! Stomme idioten! Echt schandalig!
Wat een slecht bedrijf is dit geworden !
Ik sluit mij aan bij meerdere reviews hier.
Lang geleden jaren bij DSW verzekerd geweest, naar tevredenheid.
Door omstandigheden overgestapt.
Dit jaar 2024 weer terug naar DSW, eigenlijk uit goede ervaringen in voorgaande tijd.
Dus, heel dom, niet echt goed alles doorgelezen en uit goeder trouw afgesloten.
Berichten die je ontvangt over vergoedingen worden, echt waar, gewoon weer uit je postvak verwijderd.
Daarin stond een vergoeding vd tandarts waarbij 2/3 zou worden vergoed. Daarop direct afspraak gemaakt bij de tandarts. Dien de declaratie in, krijg niets vergoed. Dus ik die vorige bevestiging zoeken. Is gewoon verwijderd (dit werd ook na lang aandringen bevestigd door de medewerkster. Dan valt je toch niets meer in ??
Zo heb ik nog een paar incidenten.
Maar ik lees hier dat dat dus gewoon schering en inslag is bij DSW.
Wat erg.
Dus, zodra de mogelijkheid er is stap ik over.
Veel premie betalen, weinig vergoeding
Vanwege verhuizing naar andere gemeente moest ik een andere collectieve zorgverzekering nemen. Van Menzis, waar ik ontzettend tevreden over was, naar DSW. Veel premie betalen, maar weinig vergoeding, terwijl ik financieel nauwelijks rond kom elke maand. Schandalig dat zo'n verzekering nog bestaat. Eind van het jaar overstappen, al is het 10 euro duurder, krijg ik toch nog meer vergoed.
Duur en slechte service
Buitenland Nota ingediend. Elke keer met een rot smoesje afgewezen. Ze frustreren je expres met hun declaratie proces in de hoop dat je het opgeeft en ze niet hoeven betalen. Bij mij is het gelukt maar ben gelijk overgestapt. Duur en dan ook nog een slechte service.
Kijk uit voor de deurwaarderskantoor van dsw lavg want die kunnen gewoon de verkeerde rente berekenen en doen dan alsof het normaal is.
Waardeloze service 1 ster is nog teveel voor ze.
Zijn er nog meer mensen die via dsw te maken hebben met de deurwaarderskantoor lavg.
Want lavg berekenen al 3 jaar lang de verkeerde rente aan me,en ondanks dat dsw de schuldeiser is.
Direct geholpen bij de receptie
Direct geholpen bij de receptie, denken met je mee, geven goede adviezen. ben al jaren verzekerd bij deze club, nooit klachten. Als je aan het eind van het jaar de verschillende aanbiedingen leest, dan is DSW over het algemeen niet slecht. och hier vind je wat, daar verlies je wat.
Slechte klantenservice
Slechte klantenservice, niet willen meedenken .
Duurt lang voor je beantwoord word.
Ze weten van te voren dat ze je niet gaan helpen , maar wel van alles laten invullen en voorstellen laten geven.
Duidelijkheid en menselijkheid staan niet in hun woordenboek.
absurde toepassing declaratietermijn
Absurd dat je een hulpmiddel declareert en dat je vervolgens deze aanschaf (als eigen risico) helemaal zelf moet betalen en vervolgens de declaratietermijn van twee jaar dan wel weer gaat lopen! Dus in de tussentijd moet ik het hulpmiddel weer zelf betalen in plaats van dat de verzekeraar!
DSW pretendeert goedkoop te zijn en…
DSW pretendeert goedkoop te zijn en goede service te verlenen. Helaas niets is minder waar. Je neemt een aanvullende verzekering omdat je verwacht dat kosten zoals Alternatieve geneeswijze en een bril ook vergoed worden. Wat blijkt er zijn allerlei voorwaarden waar aan voldaan moet worden. De alternatieve geneeswijze valt niet onder de aanvullende verzekering en voor de bril vergoeding moet je + of - 6 dioptrieën hebben, maw bijna blind! Ik heb spijt dat ik ooit ben overgestapt en raad deze verzekering dan ook bij niemand aan! de vergoeding voor de bril is nog bij geen enkele verzekeraar ooit geweigerd! Je kan dus beter iets meer premie betalen, want at the end krijg je meer vergoed.
DSW BEDANKT VOOR HELEMAAL NIKS!!!!
Niet ideaal als student
Dsw is een van de slechtste zorgverzekeringen die je kan nemen als student. Het is super duur er wordt nauwelijks wat vergoed. Je hebt een zo gehete aanvullende studenten pakket waar je in 2024 166,50 euro voor betaald p/m.
My mother registered with them and got…
My mother registered with them and got a back charge of 750UER, for the months she was registered with in the city hall without health insurance. So far, so good! Semed fair enough, even thought she didnt used it for that months. But now she needs to go to the doctor and no health center takes her, and the insurance says they can't do anything about it(???). They said, tops she can ask for there advisor to search with her, but will take a long time to find a place for her! So why is she paying 150EUR PER MONTH to this company, if you cant even insure access to the health system????
We krijgen een nota die niet vergoed…
We krijgen een nota die niet vergoed wordt omdat er volgens DSW een foute code (orthodontie) zou staan, echter die behandeling heeft niet plaatsgevonden. Vraag je om de nota van de zorgverlener of kopie, willen ze die niet sturen. Wij moeten met de zorgverlener contact opnemen, maar weten niet wie dit is! Het is niet de 1e keer dat we problemen met het vergoeden vanuit de aanvullende verzekering hebben helaas. We zijn top verzekerd, maar het lijkt of ze het niet willen snappen of begrijpen.
Het bekende kastje naar de muur verhaal.
klantenservice is vreselijk!
Al aantal keer moeten bellen met de klantenservice van DSW. Alle keren wilde de persoon aan de telefoon niet mijn hele verhaal aanhoren en “verbond” me mij door met andere medewerker om vervolgens weer 20 minuten te wachten. Super asociaal en niet klantvriendelijk
Behandelaars weigeren DSW verzekerden
Via armoedebeleid van de gemeente jaren een collectieve verzekering gehad.
Prima, totdat je in de GGZ terecht komt. Specialisten zeggen dat ik een specifieke behandeling nodig heb. De plekken waar deze behandeling wordt aangeboden zegt letterlijk 'Sorry, maar wij nemen geen mensen in behandeling die bij DSW verzekerd zijn'.
Dit aan DSW voorgelegd. De reactie hierop was: 'U bent vrij om uw eigen behandelaar te kiezen, ook bij ongecontracteerde zorgverleners.'
Ze geven verder aan dat het niet bestaat dat mensen die bij hun verzekerd zijn voor behandelingen worden uitgesloten.
En savoir plus sur les différents types d'avis.