Eclipsbrillen Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,6

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Op 7 augustus besteld en betaald, staat de track&trace al die tijd op "Bezorging op dit moment verhinderd, het pakket heeft 1 tot 2 dagen vertraging". Net zoals bij velen... Ben boos en verdrieti... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Op 5 augustus besteld, order 16086, op 6 augustus track&trace ontvangen maar die bleef continu hangen op vertraging 1 a 2 dagen, tot op heden zelfs hetzelfde bericht en nog altijd geen levering. DHL k... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ook ik had op tijd brillen besteld en mijn bestelling bleef ook hangen bij DHL. Ook steeds gemaild naar website en geen reactie, waardoor ik wantrouwen kreeg, mede door alle ervaringen hier beschreven... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ruim op tijd besteld en betaald. Zou op zaterdag voor de eclips worden geleverd. Maar tot op heden (let wel.. ondertussen zijn we een week verder) geen levering en DHL geeft nog steeds dezelfde status... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 96 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

148 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Niets ontvangen

Niets ontvangen! Ik hoop dat we ons geld terugkrijgen!

Beste Laura,

Vervelend om te horen dat je niets hebt ontvangen. Wij hebben alle bestellingen tijdig en fysiek overgedragen aan DHL, maar door grote verwerkingsproblemen bij hen zijn veel pakketten niet of te laat bezorgd. Van oplichting is absoluut geen sprake; wij lossen dit voor al onze klanten keurig op.

We kunnen je bestelling op deze naam helaas niet direct terugvinden in ons systeem. Zou je je ordernummer willen mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl? Dan storten we het aankoopbedrag zo snel mogelijk aan je terug.

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling niet gekregen 14 euro voor 2…

Bestelling niet gekregen 14 euro voor 2 brillen betaald, oplichting! Diverse malen contact gezocht, vage antwoorden. Pure Oplichting

Krijg je een reactie voor de buhne
Al diverse malen contact gehad, geen oplossing!

Beste Yvonne,

Vervelend dat je je bestelling niet hebt ontvangen. Wij willen wel heel duidelijk benadrukken dat er absoluut geen sprake is van oplichting of kwade opzet. Wij hebben alle bestellingen tijdig en fysiek overgedragen aan DHL, maar door ernstige verwerkingsproblemen in hun proces zijn veel pakketten niet of te laat bezorgd.

We kunnen een bestelling op deze naam helaas niet direct terugvinden in ons systeem. Wil je je ordernummer mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl? Dan storten we het aankoopbedrag zo snel mogelijk aan je terug.

Geen ster waardig.

Geen ster waardig.
Precies hetzelfde hoe is beschreven.
Ruim op tijd besteld en bij DHL is de bezorging verhinderd al meer dan 5 dagen heeft het pakket 1 á 2 dagen vertraging. Dacht echt dat eclips brillen.nl te vertrouwen was zo teleurstellend. Ik laat het hier zeker niet bij zitten.

Beste Anita,

Onze welgemeende excuses voor deze teleurstellende ervaring en het ongemak. Wij willen wel benadrukken dat er absoluut geen sprake is van kwade opzet. Wij hebben alle bestellingen tijdig en fysiek overgedragen aan DHL, maar door ernstige verwerkingsproblemen in hun proces zijn sommige pakketten helaas niet of te laat bezorgd.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jammer dat er geen 0 sterren te geven…

Jammer dat er geen 0 sterren te geven zijn. Wat waardeloos. Alle voorgaande reviews kloppen ook voor mij. Dat mensen op deze manier geld van je aftroggelen, echt te zot voor woorden.

Beste EL,

Onze welgemeende excuses voor deze teleurstellende ervaring en het ongemak. Wij willen echter benadrukken dat er absoluut geen sprake is van oplichting of geld aftroggelen. Wij hebben alle bestellingen tijdig en fysiek overgedragen aan DHL, maar door ernstige verwerkingsproblemen zijn sommige pakketten helaas niet of te laat bezorgd.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb net de eclips al gezien

Ik heb net de eclips al gezien. Prachtig.. in de tuin met een dikke deken over mij heen. Alles donker... Geweldig 😀

Beste Muk Muktrans,

Wat een heerlijke manier om de zonsverduistering te beleven, lekker in de tuin onder een deken! Fijn dat je er zo van hebt kunnen genieten.

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Super tevreden met mijn bestelling bij Eclipsbrillen.nl! Ik heb gekozen voor een premium bril en ben echt heel blij met de kwaliteit. De bril voelt stevig aan, zit prettig en ziet er mooi uit.

Ook een groot compliment voor de klantenservice. Ik ben ontzettend vriendelijk en goed geholpen en er werd echt de tijd genomen om mee te denken. Dat maakt het verschil.

Heel erg bedankt voor de goede service en de mooie bril! Zeker een aanrader! 😎☀️

11 août 2026

Réponse de Eclipsbrillen

Dat is fijn om te horen Mats!

6 augustus besteld

6 augustus besteld. Niks ontvangen. Denk opgelicht.

Beste Aaltje,

Onze welgemeende excuses voor deze teleurstellende ervaring en het ongemak. Wij willen wel heel duidelijk benadrukken dat er absoluut geen sprake is van oplichting. Wij hebben de bestellingen tijdig en fysiek overgedragen aan DHL, maar door vertraging in hun verwerkingsproces is de bezorging helaas niet goed verlopen.

Oplichting?

Hier hetzelfde probleem als in de reviews hieronder. Een rare status bij DHL die ik nog nooit heb meegemaakt, terwijl twee andere pakketjes die via DHL komen gewoon wel geleverd worden. Niets ontvangen en 30 euro armer. Wat triest dat een bedrijf op deze manier geld verdient aan iets wat eigenlijk zo leuk zou moeten zijn.

Beste evelien w,

Onze welgemeende excuses voor deze teleurstellende ervaring en het ongemak. Als echte liefhebbers van de zonsverduistering vinden wij het zelf ontzettend jammer dat je dit mooie evenement hebt moeten missen. Wij willen wel benadrukken dat er absoluut geen sprake is van oplichting of kwade opzet. Wij hebben alle bestellingen tijdig en fysiek overgedragen aan DHL, maar door een vertraging in hun verwerkingsproces is de bezorging helaas niet goed verlopen.

Brillen op 5 augustus gebeld

Brillen op 5 augustus gebeld. Contact niet mogelijk behalve een automatische reactie op mijn mails. Nu ben ik maar gaan knutselen om toch nog een beetje van dit natuurfenomeen te kunnen genieten.
Ik heb mijn geld al terug gevraagd, maar ik vrees dat dit niet meer terugkomt.

Beste Esmeralda,

Onze welgemeende excuses voor deze vervelende ervaring en de vertraging. We hopen dat je er op die manier het beste van hebt gemaakt!

Van oplichting is geen sprake en we storten het geld uiteraard netjes terug. Wij hebben alle bestellingen tijdig overgedragen aan DHL, maar ergens is de bezorging helaas niet gelopen zoals gehoopt.

We kunnen je bestelling op deze naam helaas niet direct terugvinden in ons systeem. Zou je je ordernummer willen mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl? Dan zorgen we ervoor dat het aankoopbedrag zo snel mogelijk weer op je rekening staat.

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan fluiten naar mijn eclips brillen

Op 2 augustus een setje brilletjes besteld. Vandaag 12 augustus, nog steeds niets ontvangen. Zelfs geen verzendbericht met track en trace ontvangen. Diverse keren bericht gestuurd. Krijg een algemeen antwoord terug, het is druk en we werken hard. Alle zendingen zijn inmiddels onderweg bla bla bla bla. Spijt dat ik bij dit bedrijf besteld heb. Had het kunnen weten: geen adres, geen telefoonnummer en geen KVK nummer

Réponse de Eclipsbrillen

Wat vervelend om te horen dat de levering niet goed is gegaan. Onze welgemeende excuses daarvoor! We hebben inmiddels ontdekt dat een aantal zendingen met besteldatum 2 augustus niet zijn aangekomen en we proberen te achterhalen wat hier mis is gegaan. Omdat we niet verwachten dat het pakketje nog bij u bezorgd wordt, storten we het aankoopbedrag direct terug. Mochten de brillen nog wel aankomen dan mag u ze gewoon houden als gebaar van onze kant. In 2027 is alweer een zonsverduistering in Nederland!

Niet geleverd.

11 août 2026

Beste sas,

Onze welgemeende excuses voor deze jammerlijke ervaring en het ongemak. Als enorme liefhebbers van de zonsverduistering vinden we het ontzettend zonde dat het zo gelopen is. Wij hebben alle bestellingen tijdig overgedragen aan DHL, maar door vertraging in hun verwerkingsproces is de bezorging helaas niet goed gegaan.

We kunnen je bestelling op deze naam helaas niet direct terugvinden in ons systeem. Zou je je ordernummer willen mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl? Dan zorgen we er direct voor dat het aankoopbedrag zo snel mogelijk aan je wordt teruggestort.

Waardeloos!

Waardeloos! Nog getwijfeld om naar Lelystad te rijden en daar hun eclipsbrillen te halen, maar... Toch gekozen voor online. Stom!
Het had prima bezorgd kunnen worden, maar de track and trace code deed het eerst niet, nu wel, maar geeft geen updates meer? Dus, voor 4 brillen inclusief verzending ben ik €38,90 kwijt en heb ik niks. Vooral geen zonsverduistering.. Balen!!!

Réponse de Eclipsbrillen

Hi Angela, inderdaad onwijs balen! We hebben duidelijke afspraken gemaakt met Interpost en DHL om te zorgen dat dit soort last minute bestelling gewoon op tijd zouden komen. We zien dat dat niet bij iedereen gelukt is en bieden daarvoor onze welgemeende excuses aan.
Aan de hand van de gegevens hierboven kan ik je niet terugvinden in ons systeem dus zou je een mailtje willen sturen naar retouren@eclipsbrillen.nl zodat ik de terugbetaling zsm in orde kan maken?

Noté 1 sur 5 étoiles

Betaald en besteld op 6 augustus, niets ontvangen.

Betaald en besteld op 6 augustus. Niets meer vernomen. Zou optijd binnen zijn. Niets ontvangen, reageren nergens op...

6 août 2026

Beste Anneke,

Onze welgemeende excuses voor de teleurstelling en het ongemak. Als liefhebbers van de zonsverduistering vinden we het erg jammer dat het zo is gelopen. Wij hebben alle bestellingen tijdig overgedragen aan DHL, maar door vertraging in hun verwerkingsproces is de bezorging verkeerd gegaan. Van oplichting is absoluut geen sprake.

We kunnen je bestelling op deze naam niet direct terugvinden. Wil je je ordernummer mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl? Dan storten we het aankoopbedrag zo snel mogelijk aan je terug.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ook hier dezelfde waardeloze ervaring

Ook hier dezelfde ervaring, ruim op tijd de brillen besteld en ook een mailtje gekregen dat ze verzonden zouden worden met een track & trace nummer waar ik niet op kon klikken. Vervolgens dat nummer gekopieerd en op DHL site gekeken wat er aan de hand was en daar krijg ik steeds de melding dat de bezorging één à twee dagen vertraagd is. Mailen met het bedrijf levert niks op.

Beste Ingeborg,

Onze welgemeende excuses voor deze teleurstellende ervaring en het ongemak. Als grote liefhebbers van de zonsverduistering vinden we het erg jammer dat het zo gelopen is. Wij doen momenteel heel hard ons best om alle mailtjes en vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Wij hebben alle bestellingen tijdig overgedragen aan DHL, maar door een vertraging in hun verwerkingsproces is de bezorging helaas niet goed gegaan. Van oplichting is absoluut geen sprake.

We hebben je bestelling inmiddels gevonden en het volledige aankoopbedrag is teruggestort.

6 augustus een bestelling van eclipsbrillen.ml

6 augustus een bestelling van eclipsbrillen gedaan. De brillen zijn helaas nog niet binnen.

Dhl geeft aan dat ze in het sorteercentrum liggen en dat het veels te laat is verzonden door de verzender. Gisteren kwamen ze pas aan bij het sorteercentrum zeggen ze. Dit is dus 5 dagen later. Terwijl er op de website stond dat ze de volgende dag verzonden zouden worden. De verzender kan contact opnemen met dhl en zorgen dat de brillen vandaag worden opgehaald door mij en of verzonden kunnen worden.

Heel jammer van eclipsbrillen.nl. Meerdere mails gestuurd de afgelopen dagen helaas geen reactie. Hopelijk kunnen jullie hierop reageren en zorgdragen dat ik mijn brillen op tijd heb en of kan ophalen op een locatie.

6 août 2026

Beste farz,

Onze welgemeende excuses voor de teleurstelling. Wij hebben de bestellingen wel degelijk tijdig overgedragen aan DHL, maar door vertraging in hun verwerkingsproces is de bezorging verkeerd gelopen. Van oplichting is absoluut geen sprake.

We kunnen je bestelling op deze naam helaas niet direct terugvinden. Mail alsjeblieft je ordernummer naar retouren@eclipsbrillen.nl, dan storten we het aankoopbedrag zo snel mogelijk aan je terug.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ordered late but came in time

Ordered late but came in time, luckily. There were issues with DHL, but glad I got the chance to view the eclipse today. Thanks

Dear Lau,

Thank you for your review! We are very glad to hear that, despite the issues at DHL, your glasses arrived just in time and you were able to enjoy the eclipse.

Best regards,

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus