I ordered 4 dresses (order #EA18641) and returned 3 within the return period, sent to the address listed on their own website (Keurenplein 4, Amsterdam) with PostNL track & trace. The parcel was nev... Voir plus
Eleva Nederland
Lisez les avis des autres
De slechtste kwaliteit kleding die je kan bedenken. Retourbeleid, wat is dat? Geen KvK inschrijving. Geen BTW(-nummer). Levertijd van dagen wordt weken. Cashen en wegwezen club, inmiddels handelend al... Voir plus
Het retourbeleid is zeer ontoegankelijk. Ze maken het eigenlijk onmogelijk om iets terug te sturen waardoor je de zaken die je bestelt die mogelijks niet passen of die je niet mooi vindt, verplicht be... Voir plus
L'entreprise a répondu
Zelfs 1 ster is teveel. Bestelling kwam veel later, hierdoor kon in de bestelling niet in ontvangst nemen of afhalen ivm vakantie. Pakketje werd hierdoor weer retour afzender gestuurd, dat was natu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Les gens ont aussi consulté
Troep
Troep, jurkje gekocht maar schijnt zo erg door dat je alles ziet! Nooit iets kopen! Ze geven geen geld terug!
Zelfs één ster is te veel
Zelfs één ster is te veel. Ik heb een jurkje besteld op deze webshop. Naast dat de kwaliteit van het jurkje heel slecht was zat er ook een beschadiging op de borst. Inmiddels al 15 keer heen en weer gemaild met de vraag of ik het jurkje kan retourneren op hun kosten. Echter bieden ze me telkens opnieuw een kleine korting of tegoedbon. Ik heb inmiddels bij het ACM consument en markt een melding gedaan en ben ik contact met de geschillencommissie. Kortom: noooit wat bestellen
They replied to my review asking them…
They replied to my review asking them to e mail them for a follow up but ofc no one came back to me. Unacceptable it’s a complete scam don’t waste your money these people are completely shameless. It’s been months and the money is lost.
Totaal het verkeerde jurkje geleverd…
Totaal het verkeerde jurkje geleverd gekregen! De enige overeenkomst is de kleur groen 😢
Retour sturen is nog steeds niet mogelijk. Krijg elke dag weer een ander mailtje om tot een compromis te komen (bijv 30% restitutie van de aankoopprijs) of (cadeaubon van 60% van het aankoopbedrag) gezien retour sturen ook kosten met zich mee brengt.
Nee sorry ik wil t gewoon retour doen omdat het totaal niet overeenkomt. Tevens is de kwaliteit ook slecht wat ik zo zie.
Advies; bestel niet!
Ik hoop dat het retourneren nu eindelijk eens gaat lukken vandaag of morgen….
Helaas is naar mijn mening 1 ster al te…
Helaas is naar mijn mening 1 ster al te veel. Slechte kwaliteit van producten en slechte communicatie met de klantenservice. Weggegooid geld! Retourneren van producten is niet zo makkelijk als beschreven op de website en kost je heel veel geld.
Een jurkje besteld maar de verkeerde…
Een jurkje besteld maar de verkeerde maat ontvangen. Daarbij kwam de jurk niet overeen met de foto en was de kwaliteit uitermate slecht. Ik heb hierna gemaild maar werd zoals beschreven in meerdere reviews totaal niet serieus genomen. Het lijkt wel een automatisch verstuurd bericht. Ik heb ze geattendeerd op mijn herroepingsrecht en dat ik mijn geld terug wil maar ik krijg hier geen reactie op. KOOP HIER NIKS!
Verschrikkelijk
Verschrikkelijk. Je krijgt gewoon een ander product dan je besteld hebt en na mailcontact wordt daar niet serieus op gereageerd.
Terugsturen is moeilijk, verzendkosten voor eigen rekening, terwijl het gewoon niet klopt met wat er is besteld. Echt schandalig!
Kan mij aansluiten bij al de negatieve…
Kan mij aansluiten bij al de negatieve reacties.
Bestelling geplaatst nooit ontvangen!
Idee om media in te lichten over deze praktijken 😡😡
Waardeloos
Waardeloos. Product lijkt er niet op, wat een belazerij met Chinese meuk! Niet bestellen! Je wordt opgelicht!
Oplichters!
1 ster is eigenlijk al teveel!
Ruim 2 maanden geleden iets besteld, een ander product ontvangen en nu al 1,5 maand bezig om mijn geld terug te krijgen. Al meerdere malen een aanbod gekregen om het product te houden met 30% korting (terwijl dit niet is wat ik besteld heb) of voor eigen kosten retourneren (wat naar China blijkt te zijn dus flinke kosten met zich mee brengt).
Oplichters!

Trap er niet in!
Trap er niet in!! Eerst een jurkje besteld, duurde lang maar deze was top! Eerlijk waar, fijne stof, mooie pasvorm etc. Besloten hetzelfde artikel in een andere kleur te bestellen. Toen begon de ellende! Heel ander jurkje kwam binnen. Echt regelrechte troep. Wekenlang aan het lijntje worden gehouden door de klantenservice. Uiteindelijk een retourformulier met een ongeldig adres en retourkosten twv 55 euro.
Het beste wat ze je kunnen bieden is 30% van je geld terug. En maar afwachten of dat überhaupt gaat gebeuren!

Vreselijk
Vreselijk. Ben al bijna 2 weken bezig geweest om überhaupt een retour formulier van ze te krijgen, vervolgens krijg ik het en is het geen geldig adres waardoor het product nooit aan zal komen en ik dus nooit m’n geld terug zou krijgen. Vreselijke klantenservice die je weken aan het lijntje houdt en ze je eigenlijk geen retourformulier willen geven. Weken op m’n pakketje moeten wachten. Retourneren moet binnen 30 dagen maar dit haal je nooit met hoe hun werken. Kleding is ook hele slechte kwaliteit. Zou hier echt niks bestellen.

Waarschuwing
Geld niet terug ontvangen. Artikel aangetekend retour gestuurd naar het op de website vermelde adres. Binnen de termijn.
Via email contact gehad. Ene Jay Bakker houdt me constant aan het lijntje, met prachtige woorden en volzinnen, maar terugbetalen ho maar.
Kortom, Eleva (of moet ik Jay zeggen?) licht je op.

Laarzen
Ik had laarzen gekocht, maar door de reviews was ik bang dat ze niet goed waren. Na 1 weekje wachten binnen gekregen en super blij met mijn laarzen. Goede kwaliteit en ze ruiken niet (zoals in sommige reviews zijn geschreven). Ik geloof de andere reviews niet door mijn goede ervaring.

Retouren is onmogelijk
Retouren is onmogelijk, het is overduidelijk dat wat je binnenkrijgt via China vanaf shein of temu besteld word. Op de website kan je zowat nergens wat vinden over retourneren. Zit nu al paar weken met ze te mailen over het retourneren en andere oplossingen. Uiteindelijk afgesproken dat ik een kortingscode zou krijgen. Die ik ondertussen nog steeds niet gehad heb. Nu reageren ze helemaal niet meer. Bestel hier niet!! Bedrijf zou echt stop gezet moeten worden.

Réponse de Eleva Nederland
Ik wil iedereen dringend waarschuwen…
Ik wil iedereen dringend waarschuwen voor Eleva Nederland. Bestel hier nooit iets! Sinds januari dit jaar ben ik bezig met het terugkrijgen van mijn retourkosten, en dat allemaal omdat zij mij een verkeerd artikel hebben gestuurd. Je moet dan ook nog eens zelf betalen voor de retourzending, wat een flink bedrag is.
En nu? Ze weigeren mijn retourkosten te vergoeden omdat ik het ‘naar het verkeerde adres’ zou hebben gestuurd. Terwijl dat adres letterlijk op hun eigen retourformulier stond! Het is duidelijk dat ze je gewoon proberen te laten opdraaien voor hun eigen fouten.
Elke keer krijg je een ontwijkend antwoord, en ondertussen zijn we maanden verder zonder enige oplossing. Dit bedrijf is onbetrouwbaar en handelt onprofessioneel!
Kortom, Trap er niet in, koop niks en waarschuw anderen ook. Wat een oplichters!!

Verschrikkelijk bedrijf!!!
Verschrikkelijk bedrijf!!!
Eigenlijk wil ik geen STER aanklikken.
Sturen verkeerd item uit China.
Op de site staat dat je zelf de retour moet betalen, je krijgt een of ander vaag retourformulier met een vaag adres. trap er iet in. Naar China retourneren is net zo duur als een lelijke verkeerde ketting die ze sturen.
Alles is moeilijk met verkeerde bestellingen.
Ze reageren wel op mails, maar die zijn heel irritant en ergerlijk! Komt er niet verder mee.
Beter NIKS bestellen daar, zelf op Temu of Ali schoppen werkt beter. Zij regelen wel de dingen goed.

L’expérience Trustpilot