Fatbikeklaar Avis

4,4

Via de WhatsApp goed geholpen met mijn vragen. En goede info gehad, gelijk spullen besteld en was binnen 2 dagen netjes verpakt binnen gekomen!!

Beste fatbike zaak van de Benelux ! Nog zelfs voor dat ik had afgerekend wilde de verkoper al appen en bellen om me dingen uit te leggen. Ze hebben mij zelfs geholpen voor een refund bij concurrentie... Voir plus

Wat een topservice! Ik heb bij een ander bedrijf hulp gevraagd omtrent het opvoeren van mijn fatbike alleen werd daar niet op reageerd.FatbikeKlaar kwam op mijn tijdlijn op TikTok en had ze een Whats-... Voir plus

Verkeerde onderdelen opgestuurd gekregen. Daarna contact opgenomen zeiden dat ik langs een zaak mocht komen. Bleek de zaak niet van hem te zijn en me geld van de onderdelen nooit terug gekregen omdat... Voir plus

4,4

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

48 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Zeer tevreden!

Snelle levering, goede kwaliteit en duidelijke communicatie. Alles was netjes in orde bij ontvangst. Betrouwbaar bedrijf, zeker een aanrader!

2 février 2026

Hele toffe kerel

Hele toffe kerel, goede prijzen en werd goed geholpen. Kwaliteit is top en de onderdelen zijn ook nog eens origineel. Zou terugkomen

7 décembre 2025

Koop je fatbike hier!!!

Top service ik had een v20 pro gekocht perfect op de afgesproken datum is die geleverd klant vriendelijk aardige gozer je kan zeker met hem lachen koop je Fatbike hier zeker een aanrader

30 novembre 2025

1 woord ……topservice!

1 woord ……topservice!! Jonge ondernemers die ervoor gaan💪 een klantenservice waar menig onderneming iets kan van leren. Bestelling geplaatst,bijkomende vragen netjes beantwoord,product perfect stipt afgeleverd volgens afspraak .(Op een zaterdag avond nota bene) doe zo verder gasten!

29 novembre 2025

Snel bezorgd

Snel bezorgd, hele aardige gast en betere prijzen kan je niet krijgen!

5 novembre 2025

Beter ga je niet vinden

Betere bestel ervaring ga je nergens vinden, Bij Fatbikeklaar doen ze hun uiterste best om je zo goed mogelijk te helpen, belangrijkste is dat fatbikeklaar zich aan de bezorgdatum houdt, veel bedrijven doen dit niet!

2 novembre 2025

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie. Er was een probleempje met de spullen die ik had gekocht, maar dit is snel en goed opgelost door het bedrijf. Goede ervaring.

13 octobre 2025

Top service

Top service! Zeker een aanrader.. even leek het niet helemaal te lukken maar d.m.v. app contact en een duidelijke uitleg is het me toch gelukt.
Zeker een aanrader om hier je onderdelen te kopen!! 🙌🏼💪🏼

4 octobre 2025