Via de WhatsApp goed geholpen met mijn vragen. En goede info gehad, gelijk spullen besteld en was binnen 2 dagen netjes verpakt binnen gekomen!!
Lisez les avis des autres
Verkeerde onderdelen opgestuurd gekregen. Daarna contact opgenomen zeiden dat ik langs een zaak mocht komen. Bleek de zaak niet van hem te zijn en me geld van de onderdelen nooit terug gekregen omdat... Voir plus
L'entreprise a répondu
Demande des avis aux clients
A répondu à 40 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Opvoerbaar controller dacht het niet…
Opvoerbaar controller dacht het niet gewoon begrenst controller 25 gaat
Geen een display werkt 04 wat hun zeggen werkt niet geen een opvoerbaar display een display kan ik aan passen h6c display zet ik het op 32 gaat die gewoon tot 25 die controller is gewoon begrenst in de controller koop daar niks meer normaal betaal je daar 60 euro voor bij een anderen

Réponse de Fatbikeklaar
Super service!!
Bestelling snel geleverd! Dacht een probleem te hebben maar via de app snel contact gehad en er werd echt met me meegedacht en gezocht naar een eventuele oplossing! Alles is super verlopen en opgelost!💪🥰
Echt een aanrader!!💪😉
Wat een topservice!
Wat een topservice! Ik heb bij een ander bedrijf hulp gevraagd omtrent het opvoeren van mijn fatbike alleen werd daar niet op reageerd.FatbikeKlaar kwam op mijn tijdlijn op TikTok en had ze een Whats-Appje gestuurd en kreeg binnen 5 min een antwoord. Mijn fatbike is nu opgevoerd! Dankjulliewel!
Aanrader voor Fatbikeklaar!
Had 2 andere fatbikes van La Souris die geen goede kwaliteit zijn en niet klant-vriendelijk zijn. Hier bij FatbikeKlaar hele nette en aardige service gehad. Zeker een aanrader, verdient meer dan 5 sterren!
Snelle levering!
Snelle levering!! Goede klantenservice aardig en goede kwaliteit!! Zeker aanrader
Ik heb zelf besteld bij fatbikeklaar.nl…
Ik heb zelf besteld bij fatbikeklaar.nl het was en goei keus voor mij alls deed goed goed ik adviseer om iedereen bij hem te bestellen
gwn bij hem bestellen geen twijfel die…
gwn bij hem bestellen geen twijfel die man beantwoord snel op het seconde product goed ingepakt meteen volgende dag geleverd als ik meer dan 5 ster kan geven verdient die zeker wel
Uitstekende ervaring! Top bedrijf
Beste fatbike zaak van de Benelux ! Nog zelfs voor dat ik had afgerekend wilde de verkoper al appen en bellen om me dingen uit te leggen. Ze hebben mij zelfs geholpen voor een refund bij concurrentie bedrijf. Site gegevens klopte ook de ene dag besteld volgende in huis, en naar behoren ! Dankjwel en koop zeker je spullen hier !
Erg goede service
Erg goede service Nieuwe controller voor mij Fatbike besteld volgende dag al binnen informatie gekregen hoe je het moet installeren
Ik ga zeker vaker bestellen bij hun
Erg goede service mijn schermpje werkte…
Erg goede service mijn schermpje werkte niet zoals hij moest doen en ik kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd en als je besteld krijg je hem de volgende dag binnen. En als je hulp nodig hebt doet hij je altijd helpen.
Top service!
Fatbikeklaar heeft mij goed geholpen.
Ik heb eerst contact gehad met hun via WhatsApp en daar hebben ze mij geholpen met wat ik nodig had. Het pakketje was daarna ook snel geleverd. Heb daarna nog hulp gehad via WhatsApp videobellen met het instaleren van de display omdat het mij niet helemaal duidelijk was. Echt een aanrader en super behulpzaam!
Goede kwaliteit en vriendelijke service
Ik bestelde 2 items: een telefoonhouder en een alarm. De telefoonhouder kreeg je er gratis bij als je iets bestelde maar wat bleek, de kortingscode was verouderd en dus kon je het niet meer gebruiken, maar uit vriendelijkheid heeft hij de telefoonhouder er toch bij gezet zonder extra kosten, waarmee ik hem altijd dankbaar voor zal zijn! Overigens kwam de pakket snel en in goede staat aan, en de kwaliteit van zowel de telefoonhouder en de alarm is zeer hoog, ik zal zeker weer bij deze man bestellen!
Top service
Top service! Zelfs om 21:30 uur nog hulp/advies gehad voor de montage/installatie van een nieuw display. En deze was heel snel geleverd! Ik raad ze zeker aan!
Service met een dikke 10!!
Het zou geweldig zijn als er meer bedrijven zijn die dezelfde service geven als bij fatbikeklaar. Van mij krijgen ze en dikke 10!!
Ron
Goede man altijd snel reactie en aardig
Ik wist niet hoe ik de controller moest…
ik wist niet hoe ik de controller moest monteren maar met fatbikeklaars advies is het me gelukt, dankjewel!!
Top service wordt gelijk geholpen ik…
Top service wordt gelijk geholpen ik zou hier zeker vaker bestellen!
Hele goeie service ik had de fatbike…
Hele goeie service ik had de fatbike ergens gekocht had hulp gegraven op een zondag in de avond en helpt me nog zelfs bellend reageert super snel ook heel aardig zeker een aanrader
Beste service voor je fatbike
Beste service die je kan hebben voor je fatbike onderdelen ! Je kan altijd appen en vragen stellen en hij reageert snel ook nog!!
Very fast shipping + support is great
The products are high quality. also, I had few questions and the support was very responsive and kind. Highly recommend!
L’expérience Trustpilot