Fatbikeklaar Avis

4,4

Via de WhatsApp goed geholpen met mijn vragen. En goede info gehad, gelijk spullen besteld en was binnen 2 dagen netjes verpakt binnen gekomen!!

Beste fatbike zaak van de Benelux ! Nog zelfs voor dat ik had afgerekend wilde de verkoper al appen en bellen om me dingen uit te leggen. Ze hebben mij zelfs geholpen voor een refund bij concurrentie... Voir plus

Wat een topservice! Ik heb bij een ander bedrijf hulp gevraagd omtrent het opvoeren van mijn fatbike alleen werd daar niet op reageerd.FatbikeKlaar kwam op mijn tijdlijn op TikTok en had ze een Whats-... Voir plus

Verkeerde onderdelen opgestuurd gekregen. Daarna contact opgenomen zeiden dat ik langs een zaak mocht komen. Bleek de zaak niet van hem te zijn en me geld van de onderdelen nooit terug gekregen omdat... Voir plus

4,4

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

48 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Deze mensen zijn toppers

Deze mensen zijn toppers! Ik had buiten openingstijden mijn vragen gesteld via WhatsApp.

Werd zeer snel op gereageerd. Kreeg duidelijk uitleg en installatie tips.

Denken heel goed met je mee om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Nee ik krijg geen subsidie voor een goede revieuw, maar fatbikeklaar maakt echt waar wat ze zeggen. Ben je op zoek naar een onderdeel, hier kun je terrecht.

Thnx FatbikeKlaar voor de fijne service!

Groetjes
Fam vd Kerkhof

8 juillet 2025

Beste

Het was heel goed kwam goed binnen en veilig, kon de scherm makkelijk monteren met de hulp van fatbikeklaar heb ik ook een eige code. Min punt is alleen dat die lang niet kwam 2 dagen maar. De rest was top!

9 juillet 2025

Heel slechte service

Heel slechte service
Lachte om een vraag die ik stelde
Schold me uit via tiktok

1 juin 2025
Logo de Fatbikeklaar

Réponse de Fatbikeklaar

Originele herkomst van het scherm. U haalde als eerste koopargument naar voren dat u via AliExpress een scherm had aangeschaft. Zulke AliExpress-schermen zijn vaak niet compatibel met onze systemen en hebben een veel lagere bouwkwaliteit. Omdat u zelf al had vastgesteld dat dat AliExpress-scherm binnen een maand kapot ging, lag het probleem bij dat goedkope onderdeel en niet bij onze eigen producten of service.

Beperkingen van onze service
Wij garanderen en ondersteunen alleen onderdelen die rechtstreeks via ons geleverd worden. Een AliExpress-scherm valt daar niet onder, omdat wij geen invloed hebben op de kwaliteit, verzending of het productieproces van dat externe product. Daarom kunt u van ons niet verwachten dat wij uw AliExpress-scherm repareren, verder controleren of extra service aanbieden.

Waarom ik u dat meteen wilde duidelijk maken
Toen ik hoorde dat jij je verzoek baseerde op het defecte Ali-scherm, besefte ik dat verdere hulp in dit geval niet mogelijk was. Ik wilde voorkomen dat u de indruk kreeg dat u bij ons dezelfde garantie of service zou ontvangen als bij een officieel product. Daarom gaf ik aan dat u bij een niet-oorspronkelijk onderdeel vanaf het begin zelf verantwoordelijk bent voor eventuele mankementen.

Conclusie: Als u wél volledige garantie en ondersteuning wilt, kunt u beter kiezen voor een origineel scherm via onze winkel.

Tip: Als u bij ons een M5 LCD-display bestelt, ontvangt u wél zes maanden garantie en wij staan klaar voor hulp bij installatie of eventuele storingen.

Snelle en makkelijke levering

Snelle en makkelijke levering

Ik had een telefoon houder besteld en ik kreeg hem de dag daarna gelijk binnen dus dat was heel fijn. Product is heel fijn en ik ga sowieso terug komen als ik nog iets nodig heb voor mijn fatbike

5 mai 2025

Eerlijke verkoper

Eerlijke verkoper die goed met je meedenkt. Reageert snel en geeft goede service. Als hij het niet heeft gast hij toch kijken of hij het kan krijgen voor je. Al met al ik zou weer zo bestellen bij fatbikeklaar.nl

18 avril 2025