Fleetcor Poland Sp. z o. o. Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Pan Krzysztof Pawlik jako doradca kart paliwowych okazał wielkie doświadczenie i chęć pomocy w przeprowadzeniu procesu rejestracji nowego podmiotu i skutecznego podpisania umowy. Jestem mu wdzięczny z... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Szybkie, profesjonalne i konkretne załatwienie wszelkich formalności. Pan Krzysztof Pawlik przeprowadził nas przez proces dokładnie objaśniając każdy krok i sprawiając, że formalności stały się płynn... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Współpraca rozpoczęta, wszystko zgodnie z moimi oczekiwaniami. Pan Krzysztof Pawlik wyjaśnił wszystkie szczegóły. Proces zawarcia umowy dzięki pomocy Pana Krzysztofa był bardzo jasny i przejrzysty.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Pan Krzysztof Pawlik jest bardzo profesjonalnym doradcą klienta umiejący wytłumaczyć bardzo przejrzyście i udzielić bardzo jasne i rzetelnie odpowiedzi na pytania, bardzo dobry natychmiastowy kontak... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'administration des entreprises
  2. Borne de recharge pour véhicules électriques
  3. Fournisseur de carburant
  4. Service de paiement

Écrit par l'entreprise

FLEETCOR jest wiodącym globalnym dostawcą kart paliwowych i rozwiązań płatniczych. Wspomagamy działalność firm, oferując im możliwość skuteczniejszej kontroli wydatków.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

52 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Szybko i bezproblemowo

Szybko i bezproblemowo. Polecam.

Noté 5 sur 5 étoiles

Początek współpracy jest dobrze i…

Początek współpracy jest dobrze i przejrzyście

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo zadowolony szczególnie z obsługi…

Bardzo zadowolony szczególnie z obsługi Pani Katarzyny Niekurzak

Łatwo, wygodnie, komfortowo

Łatwy w obsłudze portal, umowa bez haczyków, mam jedno auto osobowe i bez problemu jeżdżę przez cała Europę już ładnych kilka lat, tankując na Shell/Q8 itp. Polecam.

Noté 2 sur 5 étoiles

Nieoczekiwana dysfunkcja - brak faktur w PDF wysyłanych na e-mail

Brak faktury wysyłanej na mail'a (wysyłane są linki) powoduje konieczność wykonywania dodatkowych czynności zajmujących czas (w więc generujących koszty) aby przetworzyć faktury (szczególnie że coraz więcej systemów oferuje automatyczne rejestrowanie i wstępne przetwarzanie dokumentów z załączników e-mail).

dziękujemy za opinię.
Intensywnie pracujemy nad możliwością załączenia faktury w formacie PDF do powiadomienia o rozliczeniu. Jak tylko to rozwiązanie będzie dostępne, niezwłocznie Państwa o tym poinformujemy.

Noté 3 sur 5 étoiles

Pomimo wykonania przelewu po…

Pomimo wykonania przelewu po wystawieniu polecenia zapłaty pobierane sa opłaty za opłacone faktury.

Drogi Kliencie,
dziękujemy za opinię i bardzo przepraszamy za niedogodności.
Ponieważ data płatności faktury i jej opłacenie za pomocą przelewu bankowego się nałożyła z aktywacją w naszym systemie polecenia zapłaty, doszło do automatycznego pobrania mimo uregulowania faktury. Na moment pobrania kwota przelewu jeszcze nie została zaksięgowana, więc faktura widniała w systemie jako nieopłacona.
Jak już został Pan poinformowany przez nasz dział obsługi klienta, kwota nadpłaty zostanie niezwłocznie zwrócona na Państwa konto.
W przyszłości już wszystkie faktury będą pobierane automatycznie za pomocą polecenia zapłaty i wierzymy, że będą Państwo zadowoleni ze współpracy.

Dear Customer,
thank you for your positive feedback!
Looking forward for our good cooperation.
Best regards

Noté 3 sur 5 étoiles

Nikt na stacjach Lotos nie sprawdza czy…

Nikt na stacjach Lotos nie sprawdza czy numer karty z numerem rejestracyjnym jest zgodny z numerem rejestracyjnym. W takim przypadku traci sens używanie indywiddualnych kart przydzielonych do danych pojazdów.
Pozdrawiam
Łukasz Wasiniewski

18 décembre 2021

dziękujemy za opinię!
Wystawienie karty na numer rejestracyjny pojazdu lub na okaziciela ma na celu przede wszystkim łatwiejsze zarządzanie wydatkami w Państwa firmie dzięki prawidłowym raportom.
Jednak Państwa komentarz jest bardzo cenny i z pewnością weźmiemy go pod uwagę jako możliwość do potencjalnego ulepszenia.

Noté 1 sur 5 étoiles

Od dnia 29.11.2021 czekam na odpowiedź…

Od dnia 29.11.2021 czekam na odpowiedź na swojego maila. Poprosiłem o warunki i opłaty za korzystanie z karty paliwowej LOTOS oraz o przesłanie mi umowy. Do dnia dzisiejszego odpowiedzi brak. Zastanawiam się nad zwrotem tej karty.Za późno przeczytałem komentarze jakie w sieci mają osoby i firmy współpracujące z Fleetcor.

dziękujemy za opinię!
Bardzo przepraszamy za długi czas oczekiwania na odpowiedź. W systemie widzimy, że nasz dział obsługi klienta już się z Państwem skontaktował i mamy nadzieję, że otrzymał Pan wszystkie niezbędne informacje dotyczące warunków korzystania z kart.
Wierzymy, że współpraca z nami będzie dla Państwa satysfakcjonująca.

Noté 2 sur 5 étoiles

SŁABE

DECYDUJĄC SIĘ NA PAŃSTWA USŁUGĘ, WASZ PRZEDSTAWICIEL ZAPEWNIAŁ NAS ŻE W PAKIECIE, KTÓRY WYBIERAMY ZNAJDUJE SIE OPCJA NIŻSZYCH CEN PALIW PREMIUM NA STACJACH SHELL DLA DWUCH NASZYCH AUT.
PO 2 MIESIĄCACH WSPÓŁPRACY ZOSTALIŚMY POINFORMOWANI, ŻE OPCJA TA NIE BĘDZIE DLA NAS DOSTĘPNA, A W ZAMIAN MOŻEMY KORZYSTAĆ ZE STACJI PATRONACKICH... ALE MY NIE BYLISMY, ANI NIE JESTEŚMY ZAINTERESOWANI TĄ OPCJĄ, O CZYM PRZEDSTAWICIEL DOSKONALE WIEDZIAŁ

dziękujemy za opinię!
Przykro nam, że dodatkowa zniżka na stacjach partnerskich nie była dla Państwem satysfakcjonującą zamianą zniżki na paliwa Premium.
Przeanalizujemy Państwa warunki i postaramy się zaproponować rozwiązanie, które będzie dla Państwa korzystne. Nasz pracownik wkrótce się z Państwem skontaktuje.

Ideałem byłoby

Ideałem byłoby, gdyby działało to tak, jak na Orlenie, gdzie płacić można przy dystrybutorze, bez chodzenia do sklepu.

Drogi Kliencie,
dziękujemy za opinię, jest ona dla nas bardzo ważna!
Nad uproszczeniem systemu płatności intensywnie pracujemy i poinformujemy o nowych sposobach płatności jak tylko będą one do dyspozycji.

Sprawna usługa. Pozytywnie.

Sprawna usługa.

Noté 1 sur 5 étoiles

Beznadziejny system oparty na…

Beznadziejny system oparty na Commodore64 i beznadziejna obsługa, spychająca problem od Kajfasza do Annasza. Pobranie faktur graniczy z cudem. Osobne logowania do Lotos i Shell. Sukces logowania za nastym razem. Ciągle wywala błąd w postaci kodu xlm. Wielokrotne zgłoszenia do obsługi nie przynoszą efektu. Bez mojej zgody zmieniono mi hasła i zablokowano dostęp. NIE POLECAM!

dziękujemy za opinię!
Przykro nam, że mieli Państwo negatywne doświadczenie z logowaniem do portalu klienta.
Zmieniony przez Państwa błąd zazwyczaj znika po wyczyszczeniu plików cookies albo po zalogowaniu się w trybie incognito.
Niestety bez współpracy po Państwa stronie dział obsługi klienta nie może rozwiązać problemu, bo leży on po stronie urządzenia użytkownika. Wszystkie dodatkowe kwestie logowania chętnie wyjaśnimy z Państwem pod adresem obslugaklienta@fleetcor.pl
Przypominamy, że faktury również przesyłamy na Państwa adres e-mailowy, skąd mogą je Państwo pobierać bez potrzeby logowania się do portalu klienta.

Noté 3 sur 5 étoiles

Usługa fajna tylko limity mało życiowe

Usługa fajna tylko limity mało życiowe, długi czas księgowania wpłaty (polecenie zapłaty) i odnawiania limitów. Przykładowo tankuję samochód, potem drugi, muszę czekać cały tydzień na wystawienie faktury, potem zapłatę i odnowienie limitu, przy limicie 700 złotych praktycznie nie mogę przez kolejne 10 dni zatankować samochodu ponownie. Limit powinien odnawiać się automatycznie co tydzień, niezależnie od statusu wpłaty - przy poleceniu zapłaty nie ma chyba problemu z płatnościami?

dziękujemy za opinię!
Zawsze staramy się ustawić takie limity kredytowe, które nie będą Państwa w żaden sposób ograniczać, dlatego prosimy o kontakt bezpośrednio z naszym działem kredytowym (credit@fleetcor.pl) i podanie wysokości limitu, który będzie dla Państwa wystarczający przy tygodniowym fakturowaniu i tygodniowym terminie płatności.
Automatyczne odnowienie limitu nawet przy metodzie płatności "polecenie zapłaty" niestety nie jest technicznie możliwe.
Wierzymy, że wspólnie znajdziemy satysfakcjonujące rozwiązanie i będą Państwo zadowoleni ze współpracy.

Noté 4 sur 5 étoiles

Generalnie wszystko w najlepszym…

Generalnie wszystko w najlepszym porządku, jedynie nie umiemwygenerować na stronie miesięcznych raportów dla pojedyńczej karty dlatego tylko 4 gwiazdki.

Drogi Kliencie,
dziękujemy za opinię! Bardzo się cieszymy, że są Państwo zadowoleni z naszych usług.
Wszystkie raporty zawierają opcję filtrów, gdzie można wybrać okres tankowania, miejsce, typ produktu i numer karty.
Dział obsługi klienta prześle do Państwa szczegółową instrukcję w wiadomości e-mail.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jest bardzo dobrze .Początek był…

Jest bardzo dobrze .Początek był trudny. Jednak zostało wszystko uwzględnione i działa.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wszystko w Porządeczku Szczerze Polecam…

Wszystko w Porządeczku Szczerze Polecam Wszystkim Współpracę za Shell.. Prosta Apka do obsługi konta miła obsługa na infolini ZERO PROBLEMÓW !!! Limity wysze niż np. Orlen Lepszej jakości paliwo Oby tak Dalej Shell A kolejne Samochody będę tankował tylko u was Pozdrawiam i Dziękuję za możliwości oceny

Noté 5 sur 5 étoiles

konkretna i rzeczowa rozmowa…

konkretna i rzeczowa rozmowa telefoniczna oraz troskliwość
zapewnienia pełne satysfakcji klienta.

Dzień dobry,ocena na 4

Dzień dobry,
Mało przejrzysty interfejs oraz bardzo spowolnione aktualizacje stanu konta.
Krzysztof

Drogi Kliencie,
dziękujemy za opinię, jest ona dla nas bardzo ważna!
Ciągle pracujemy nad udoskonaleniem naszego portalu klienta, aby mieli Państwo co najlepsze doświadczenie.
Wierzymy, że wkrótce uda nam się jeszcze bardziej przyśpieszyć aktualizację stanu konta.

Opinia

Dzień dobry
Jestem umiarkowanie zadowolony. posiadam jednego busa który tygodniowo pokonuje około 1750 km. Zaproponowano mi kartę flotową z limitem 1600zł.
Niestety przy obecnych cenach paliwa i częstotliwości mojego tankowania limit jest dla mnie nie wystarczający. Niestety nie ma jak dla mnie zadowalającego moją osobę rozwiązania. Przynajmniej nie zaproponowano mi takiego.
Pozdrawiam

dziękujemy za opinię!
Zawsze staramy się ustawić taki limit kredytowy, które będzie dla Państwa zadowalający.
W systemie widzimy, że już otrzymali Państwo warunki do podniesienia limitu kredytowego przez nasz dział obsługi klienta. Jeśli mają Państwo dodatkowe pytania w tym zakresie, prosimy o odpowiedź bezpośrednio na tę wiadomość e-mailową.
FLEETCOR

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus