Krzesło bardzo wygodne w użytkowaniu, a spędzam na nim wiele godzin w ciągu dnia pracując przed komputerem. Dodatkowym plusem jest sprawna obsługa posprzedażna nastawiona frontem do klienta i chętna d... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Wygodne krzesła i dobra obsługa posprzedażna
Krzesło bardzo wygodne w użytkowaniu, a spędzam na nim wiele godzin w ciągu dnia pracując przed komputerem. Dodatkowym plusem jest sprawna obsługa posprzedażna nastawiona frontem do klienta i chętna do pomocy.
Jedyną dobrą rzeczą w tych fotelach…
Jedyną dobrą rzeczą w tych fotelach jest materiał, bo faktycznie wytrzymał te 6 lat... Jednak wszystko inne? Jest na żenującym poziomie i realnie byle syf za 600 oferuje to samo jak nie więcej. Kilku moich znajomych też ma te fotele więc będzie to komentarz zbiorczy kilku sztuk, większość usterek występuje we wszystkich znanych mi modelach
Posiadam Gamvis Elite 2.0 XXL bo mam powyżej 190cm i zapomnijcie, że się zmieścicie...
Gdy napisałem komentarz negatywny na ich stronie, który został usunięty, odezwał się do mnie support.
Najpierw chciałem fotel zwrócić przez brak stabilności (podstawa z kołami jest ma za małą średnicę przy tym gabarycie fotela i przy nieumiejętnym siadaniu fotel potrafi się wywrócić na was) to zostałem dosłownie osrany przez obsługę klienta, że cytując "u nich takiego problemu nie ma, a zresztą w instrukcji jest napisane, że tak nie można siadać"... czyli niby problem nie występuje a jednak są świadomi...
Kolejna kwestia to solidność mechanizmu bujania.. nie da się zablokować od samego początku... zawsze występuje bujanie, które odchyla górę oparcia o +/- 10cm.
Potem łożyska przestały obracać swobodnie kółka. (ważę 85kg)
Potem system opuszczania oparcia... nie powraca do góry.
Potem poddał się mechanizm opuszczania podłokietników... rozwalił w środku i tyle. U drugiego kumpla po 3 latach rozwaliły się dwa, a u trzeciego, jeden z podłokietników (to płaskie na czym opieramy łokieć - po prostu odpadło - plastik pękł)
No i dzisiejsza wisienka na torcie... jedno z kół się wyłamało...
Odradzam dosłownie każdemu zakup syfu z tej firmy.. Do dziś mam drugie krzesło innej firmy i poza odpadniętym plastikiem rączki do opuszczania oparcia, po 12 latach nic mu nie dolega.
Nigdy przenigdy, nigdy nigdy nigdy nie kupię nic od tej firmy i każdemu odradzam jeśli liczy na porządną jakość.
Pomoc i wsparcie (help and suport)
Od paru lat korzystam z fotela Gamevis (model "Expert") i jestem z niego bardzo zadowolony. Na tyle zadowolony że ciężko mi się z nim rozstać i jestem w trakcie procesu "odświeżania" i renowacji. Duży plus dla firmy i obsługi, że pozwala na domawianie poszczególnych elementów by przedłużyć żywotność produktów.
Dzięki! o7
Dobra jakość i miła obsługa.
Posiadam fotel od 6 lat i nadal jest w bardzo dobrym stanie. Firma mocno nastawiona na klienta. Bardzo szybka komunikacja, chęć rozwiązania problemu, wyjście na przeciw konsumenta. Dobra jakość produktów i miła obsługa to coś, co cenie najbardziej. Polecam! :)
Fotel gamvis zamówiłem w 2022
Fotel gamvis zamówiłem w 2022, produkt sprawował się idealnie przez te lata. W ostatnim czasie mechanizm bujania się uszkodził i wymagał wymiany. Pomimo braku gwarancji, firma zaproponowała wysyłkę części zamiennej. Musiałem jedynie zapłacić za koszt wysyłki. Zadowolony jestem z kontaktu mailowego, który był szybki i owocny. W przyszłości będę brał pod uwagę ponowny zakup fotela od Gamvis
Solidna firma
Solidna firma. Bezpłatna wymiana zużytych części mechanizmu regulacji położenia oparcia.
POLECAM!!
Bardzo dobry kontakt
Bardzo dobry kontakt, szybko rozwiązany problem, pozytywne i indywidualne podejście do klienta
Bardzo dobry kontakt z obsługą klienta
Bardzo dobry kontakt z obsługą klienta. Błyskawiczna odpowiedź. Krzesło posiadam już dwa lata i jestem bardzo zadowolony. Dobra jakość i wygoda.
dobra cena, to juz drugi fotel tej marki
dobra cena, duzo modeli do wyboru, brak problemow z obsluga klienta
Bardzo polecam
Świetna firma produkująca fotele, produkt bardzo wygodny i trwały, obsługa klienta na najwyższym poziomie, zdecydowanie polecam!
Recenzja Gamvis
Jestem posiadaczem fotela Gamvis od wielu lat, zatem mogę zapewnić że jakość ich produktów stoi na bardzo wysokim poziomie. Dodatkowo, co jeszcze lepiej świadczy o marce jest fakt że ich obsługa klienta działa nawet po wielu latach od zakupu. Podsumowując, sprzedają bardzo dobre krzesla a marka Gamvis jest naprawdę godna polecenia. Jeśli zastanawiasz się nad kupnem pierwszego produktu to naprawdę warto!
Good quality products and great customer service
I bought Gamvis Phantom chair in June 2020 and I still use it today. It’s a good quality product and I’m very satisfied with it. Their customer service is also fantastic. When one of the elements in the chair wheel broke (waay after 2 years warranty period) they sent me a replacement for the whole chair leg. I will definitely buy my next chair from them as well, highly recommend!
Piotr Kusy
Bardzo rzetelna firma, zakupiłem fotel biurowy ELITE 2.0 XL - jednakże po jakimiś czasie podstawa uległa rozwarstwieniu - poprosiłem sprzedawcę czy jest możliwość zakupu nowej części - firma bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła - bez problemu w ramach rękojmi wymieniono mi uszkodzony element - GORĄCO POLECAM
Wspaniała firma
Wspaniała firma która w przypadku uszkodzenia podłokietnika i fotela natychmiastowo zwróciła się z wiadomością zwrotną i zaoferowali mi podłokietnik za darmo ze względu na chęć pomocy użytkownikowi korzystania z jego fotela w pełni, dbają o klienta i jego portfel, serdecznie polecam.
Polecam fotel od gamvis jestem…
Polecam fotel od gamvis jestem posiadaczem tego fotela od dłuższego czasu brak jakichkolwiek problemów z fotelem jak i supportem
Najwygodniejsze fotele na świecie
Serdecznie polecam, jestem użytkownikiem tych foteli od wielu lat i polecam je wśród rodziny i znajomych, fotele są bardzo wygodne, komfortowe, nic się nie wygniata, wszystkie mechanizmy po latach użytkowania zachowują się świetnie, obsługa klienta również na najwyższym poziomie, zawsze chętni do pomocy i odpowiadają na wszelkie pytania.
Bardzo profesjonalna firma dbająca o…
Bardzo profesjonalna firma dbająca o klienta
Polecenie FIRMY GAMVIS i jej Serwisu
Po trzech latach użytkowania fotela gamingowego Gamvis ELITE 2.0 XL PRO - Royal Gold uszkodzeniu w podstawie uległo mocowanie jednego z kółek.
Skontaktowałem się mailowo z producentem GAMVIS z prośbą o pomoc.
Reakcja Obsługi klienta była w pełni profesjonalna i bardzo szybka. Zaoferowano bezpłatną wymianę uszkodzonej części.
Gorąco polecam tę Firmę. Nie tylko oferują wysokiej klasy produkty, ale również można liczyć na szybką, pełną zaangażowania pomoc z ich strony w razie drobnych kłopotów.
Profesjonalnie podejście do klienta i…
Profesjonalnie podejście do klienta i szybka realizacja zamówienia. Sam fotel wysokiej jakości i śmiało może służyć przez wiele lat. Polecam!
Polecam! Obsługa na bardzo wysokim poziomie szybko sprawnie i skutecznie.
En savoir plus sur les différents types d'avis.