Noté 5 sur 5 étoiles

Od paru lat korzystam z fotela Gamevis (model "Expert") i jestem z niego bardzo zadowolony. Na tyle zadowolony że ciężko mi się z nim rozstać i jestem w trakcie procesu "odświeżania" i renowacji. Duż... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Krzesło bardzo wygodne w użytkowaniu, a spędzam na nim wiele godzin w ciągu dnia pracując przed komputerem. Dodatkowym plusem jest sprawna obsługa posprzedażna nastawiona frontem do klienta i chętna d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem posiadaczem fotela Gamvis od wielu lat, zatem mogę zapewnić że jakość ich produktów stoi na bardzo wysokim poziomie. Dodatkowo, co jeszcze lepiej świadczy o marce jest fakt że ich obsługa klien... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Serdecznie polecam, jestem użytkownikiem tych foteli od wielu lat i polecam je wśród rodziny i znajomych, fotele są bardzo wygodne, komfortowe, nic się nie wygniata, wszystkie mechanizmy po latach uży... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Posiadam fotel ponad 2 lata

Posiadam fotel ponad 2 lata, jeden z wygodniejszych foteli jakie posiadałem. Polecam serdecznie. W dodatku kontakt z supportem gamvisa jest bardzo dobry.

5 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Great contact and aftersales service!

Gamvis is a chair manufacturer that truly stands out for its customer care. Their approach to customer service is top-notch — they treat each order individually, and all questions and needs are addressed quickly and professionally. Gamvis's service is efficient and fully committed, giving customers the feeling that they can always count on them. This is definitely a company that puts the customer first!

1 décembre 2025

Podejście do klienta

Korzystam z modelu phantom od 5 lat i jest tak samo wygodny jak w dniu zakupu. W ostatnich dniach przez przeciążenie uszkodził jest jeden element na co support bardzo szybko zareagował i zaproponował wymianę całej podstawy za darmo mimo że chciałem taką część od nich kupić.
Zdecydowanie polecam firme ze względu na podejście do klienta, nawet posprzedażowego.

1 décembre 2025

Phantom

Mam fotel Phantom od około 3 lat i jestem zadowolony z tego zakupu. Szukałem fotela, który połączy estetykę z wysokim komfortem użytkowania i phantom spełnił te oczekiwania w 100%. Po trzech latach korzystania materiał wygląda porządnie i nic się nie przeciera. Fotel jest solidnie wykonany, stabilny i nie skrzypi. Obsługa klienta Gamvis w razie jakichkolwiek pytań czy drobnych problemów reagują szybko i profesjonalnie. Za cenę, którą oferują trudno znaleźć konkurencyjny produkt o tak wysokim standardzie.

29 novembre 2025

Gamvis i Obsługa Klienta

Fotel do pracy/gamingu 4 lata temu wybierałem dość skrupulatnie. Chodziło o to, żeby mieć coś komfortowego, coś co mi się podoba, ale też w odpowiednich wymiarach (mam bardzo mało miejsca przy biurku) Padło na Gamvis. Nie bez znaczenia przy wyborze miała obsługa Klienta, która bardzo szybko i profesjonalnie odpowiadała na moje pytania.
Minęło 4 lata. Fotel się trochę wysłużył, ułamała mi się cześć podstawy. Piszę na support z pytaniem: co da się zrobić, bo chciałbym zakupić nową cześć. Nikt nie tworzył mi problemów, nie opowiadał, ze to się nie opłaca (i lepiej, zebym kupił nowy fotel), tylko szybko i sprawnie załatwiliśmy sprawę. Myślę sobie, że mało jest już takich biznesów, które postępują tak odpowiedzialnie i prokliencko. Gamvis robicie to dobrze!

P.S a Fotel? Służy mi już od 4 lat i nie dość, ze wygodnie się na nim pracuje, to przejmuje go czasem moja córka (Zdana matura oraz 5 sesji z Gamvisem - wystarczą chyba za recenzję?) :)

26 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Fotel zamówiony został na prezent dwa i pół tygodnia przed planowanym terminem wręczenia- zachęcony świetna reklamą na Instagramie i możliwości szybkiej realizacji. Na stronie podczas zakupu informacja o wysyłce w 24h- po dwóch dniach przychodzi mail o braku dostępności i możliwości wysyłki za 10 dni, która się nie odbyła. Na infolinii po 10 dniach nikt nie wie co się dzieje z fotelem i kiedy zostanie wysłany- obsługa na dodatek bardzo pretensjonalna kiedy po 4h od pierwszego zgłoszenia zadzwoniłem zapytać o aktualizację zamówienia- wciąż nikt nic nie wie. Z zamówienia zrezygnowałem z powodu czasu oczekiwania i zerowego kontaktu ze strony sklepu.

28 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fotel gamingowy kupiłem 4 lata temu i…

Fotel gamingowy kupiłem 4 lata temu i od tamtej pory korzystam z niego po kilkanaście godzin dziennie. Cena była bardzo atrakcyjna ale nie spodziewałem się, że po tym czasie fotel będzie wyglądał praktycznie jak nowy. Obsługa klienta w sklepie wyjątkowo pomocna i miła. Rzadko trafia się tak udany zakup - z czystym sumieniem polecam.

18 juin 2025

Szybka i miła obsługa

Jestem zadowolony zarówno z produktu jaki z obsługi klienta. Fotel Phantom wysokiej jakości, wygodny, nawet długie godziny przed komputerem nie są problemem. Fotel mam już 3 lata nie ma śladu zużycia na siedzisku. Obsługa klienta również na wysokim poziomie, odpowiedzi otrzymałem natychmiast. Mogę śmiało polecić produkty.

19 novembre 2025

Zadowolony

Witam , uszkodzilem fotel po 4 latach ciezkiego uzywtkowania :D, zaoferowali pomoc wysylajac uszkodzona czesc po kosztach. dziekuje bardzo

17 novembre 2025

Produkt bardzo dobry

Produkt bardzo dobry – wygodny i trwały. Szwy solidne, a tkanina się nie przeciera. W moim egzemplarzu uszkodziłem kółko, ale serwis szybko rozwiązał problem, mimo że gwarancja już dawno minęła. Zdecydowanie polecam!

12 novembre 2025

Jakość i obsługa

Od ponad trzech lat korzystam z foteli marki Gamvis i mogę śmiało powiedzieć, że to był świetny wybór! Fotele są bardzo wygodne, solidnie wykonane i przez cały ten czas nie sprawiały żadnych problemów. Ostatnio pękł mi jeden z podłokietników – mimo że gwarancja już dawno się skończyła, obsługa klienta Gamvis zareagowała błyskawicznie i bezpłatnie wymieniła część. Takie podejście do klienta to dziś rzadkość! Wielki plus za profesjonalizm, jakość i podejście do użytkowników. Z czystym sumieniem polecam!

7 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo wygodny fotel jeden z…

Bardzo wygodny fotel jeden z wygodnijeszych z jakich miałem okazję korzystać. Fotel solidnie wykonany nie przeciera się nie niszczy. Polecam Bardzo dobry kontakt z obsługą

10 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Najwyższa jakość fotela i obsługa klienta

Posiadam od ponad 3 lat fotel Gamvis ELITE 2.0 XL i jestem pozytywnie zaskoczony jakością wykonania. Materiał nie wytarł się po tym czasie, nic nie trzeszczy, nie skrzypi a użytkuje go i w pracy i w czasie wolnym. Jakość nie ustępuje o wiele droższym fotelom np z secretlab. Jedynie po tym czasie w moim egzemplarzu pusciło trzymanie prawego podłokietnika w pionie ale firma Gamvis zaoferowała darmową wymianę. Po całkowitym wyeksploatowaniu obecnego fotela napewno zdecyduje się na kolejny z firmy Gamvis

30 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Szczególnie model Phantom którego użytkuje już dwa lata i nie sprawia mi żadnych problemów!

27 octobre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus