Zamówiłem jedzenie cały czas było opóźniane i finalnie anulowali zamówienie, łącznie czekaliśmy 4 godziny i nic nie dostaliśmy totalna porażka nie polecam tej firmy obsługa klienta (wsparcie) to samo... Voir plus
Od jakiegos czasu glovo stalo sie produktem premium, 15 zł za dostawe +same produkty drozsze jak na miejscu. 5zł opłata serwisowa, 5zł dla kuriera +5zł za warunki pogodowe (mamy odczuwalne 17* super... Voir plus
Jestem bardzo rozczarowana obsługą klienta Glovo Polska. Dnia 5 lipca około godziny 23:00 kontaktowałam się na czacie z konsultantem Patrykiem w sprawie problemu z zamówieniem. Mimo że moja sprawa nie... Voir plus
Jakbym mogła to dałabym 0 gwiazdek...przed 21:00 złożyłam zamówienie. Miało być 21:30-21:50. Po czym wchodzę w aplikacje o 21:30 zobaczyć kiedy będzie i widzę,że zamówienie zostało anulowane. Żałosne... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Zamówienie realizowane przez Glovo w Starogard Gdanskim
Zamówienie realizowane przez Glovo w Starogardzie Gdańskim w restauracji Mc Donald kilkukrotnie zmieniało czas dostawy. Po kilkukrotnych próbach zweryfikowania statusy zamówienia zamówienie zostało anulowane bez żadnych konkretnych wyjaśnień. Poszliśmy spać głodni. No cóż - szkoda. Odinstalowałem aplikację.
Przyjęte a po 2-4 godzinach czekania anulowane.
Ostatnio co zamówię to niby zamówienie przyjęte, czekam 2-4 godziny i jest jednak anulowane.
Glovo ma Cie w 4 literach:)
Glovo ma Cie w 4 literach:)
Osoby z czatu gdzieś gdzie mają pomóc nie odpowiadają rzeczowo a jak już nie wiedzą to zamykają czat.
o niczym nie infromują nie polecam
Brak towaru i brak zwrotu pieniędzy!
Odradzam korzystanie z usługi Glovo. W moim zamówieniu brakowało produktu, za który zapłaciłem. Mimo zgłoszenia reklamacji, została ona rozpatrzona negatywnie bez podania konkretnej przyczyny. Efekt? Nie mam ani towaru, ani pieniędzy. Skrajnie nieuczciwe podejście do klienta. Lepiej zrobić zakupy gdzie indziej.
Kochana pani Weroniką cały czas…
Kochana pani Weroniką cały czas przekłada godzinę zamowinia
Może do wielkanocny bym się doczekała
kurier glovo
jestem kurierem glovo i nigdy nie mialem problemu z klientami czasem coca z maka sie wyleje bo te ich kubki sa nie dopracowane jak nie docisnie mak wieczka potrafi sie wylac klient zawsze otrzymuje zwrot bo ja zawsze zglaszam uszkodzone zamowienie do suportu ale kurierom sie po prostu nie chce aze gina produkty z biedronki to wina bieku oni poprostu nam takie daja prezent dla klienta ginie czesto
Porażka
Nasze zamówienie przyjechało całe zalane piciami, wszystko całe mokre jedzenie także. I nie dostaliśmy zwrotu pieniędzy.
Brak kontaktu
Brak kontaktu. Nigdzie nie ma podanego email ,żeby złożyć skargę albo o coś zapytać. Kierowca zaakceptował moją płatność banknotem 200zl a później przyjeżdża i mówi ,że nie ma wydać. (Kwota do zapłaty 80zl). Po czym dzwoni jakaś infolinia glovo (numer zastrzeżony) i się pyta czy nie mogę podejść do sklepu jakiegoś rozmienić. Bezczelni. Jedzenie po takim czasie by było zimne. Zamawiałem wiele razy przez glovo a teraz koniec z tym. Zero szacunku. Dostałem rekompensate 9zl na aplikacji glovo a cała rodzina głodna. W buty sobie wsadźcie te 9zl.
Strata czasu,pieniędzy i nerwów
Czas oczekiwania ponad 3 godziny o prośbę zwrotu pieniędzy i anulowanie zamówienia dostajesz informacje ze anuluje ale bez zwrotu. Niestety nie jest to jednarazowa sytuacja bo dzieje się tak od 3 miesięcy. Jeśli nie macie na tyle ludzi to np nie przyjmujcie tyle zamówień albo znajdźcie inne rozwiązanie a nie naciągajcie i oszukujcie ludzi. Mocno nie pozdrawiam
Wczoraj zamówiłem zakupy w Golvo na…
Wczoraj zamówiłem zakupy w Golvo na kwotę 160zl paragon został wystawiony na kwotę 84zl ponieważ nie było wszystkich artykułów jednak kurier zabrał pełną kwotę 160zl sytuacja została zgłoszona do saportu jednak zapory się nie odzywa.
Następnego dnia sytuacja się powtórzyła zamówiono zakupy na kwotę 90zl produktów nie było a paragon został wystawiony na kwotę 40zl kurier domagał się pełnej kwoty i zgłosił to do swojego saportu następnie zadzwoniła do mnie infolinia informując mnie o tym że mam zapłacić pełną kwotę opowiedziałem o sytuacji z Dnia wcześniejszego konsultant poinformował mnie o tym żeby to zgłosić może zaznaczam moze pieniądze zostaną zwrócone sprawa została zgłoszona jednak brak odpowiedzi z ich strony
To jest jakaś tragedia
To jest jakaś tragedia. Zamówienie złożone około godziny 19:00 co chwilę zmieniany czas dostarczenia zamówienia. Aż do zamknięcia knajpy. Nadal info że zamówienie jest przygotowywane gdzie punkt już dawno zamknięty. Mamy 22;00… Zamówienie nie dotarło. Wystarczy napisać że nie dostarczymy i ja bym sobie zamówiła od konkurencji. Zostaliśmy bez jedzenia bez informacji a Pani na infolinii nic nie wie i nie ogarnia totalnie co się dzieje. Niestety przechodzę do konkurencji. Nie pozdrawiam
Coraz gorzej w kierunku dramatu
Było dobrze. Aż poprawili, czyli zrobili upgrade aplikacji.
Glovo.pl jest organizacją o najbardziej ukrytej strukturze i nie wiadomo z kim się kontaktować i do kogo zanosić skargi i uwagi. Kontakt z botami w samej aplikacji kompletnie mija się z sensem i celem, a panie, które się zgłaszają w reakcji - o ile w ogóle żywe - nic nie mogą, poza zdawkowym serwisowym small talkiem.
A w glovo dzieje się źle i coraz gorzej. Słusznie lub nie kojarzę moment załamania z chwilą, w której wprowadziliście Państwo rewolucyjną i rewelacyjną modernizację aplikacji dodając m.in. niezwykle ważną animację płatności kartą. Zaznaczam, że z powodu słabego wzroku korzystam raczej z aplikacji webowej, niż mobilnej, która też jest bardzo słaba funkcjonalnie.
Obecnie sytuacja wygląda tak, że glovo jest usługą na której nie można polegać, bo albo nie pokazuje otwartych sklepów - być może z powodu braku kurierów, albo komunikuje, że sklepy są zamknięte do następnego dnia.
A jak już uda się rozpocząć składanie zamówienia, to okazuje się, że lista towarów dostępna poprzez glovo nie pokrywa się z tym, co jest w sklepie internetowym danej sieci, a na koniec zlecenie znika, nawet w momencie dokonywania płatności.
Czyli podsumowując: albo sklepy są zamknięte albo nie ma w nich towarów, albo nie można dokonać zamówienia, bo zamówienie znika i trzeba sprawdzać, czy opłata została pobrana. Korzystanie z glovo przypomina w tej chwili rosyjską ruletkę, nigdy nie wiadomo w której komorze jest nabój. To koszmar i zróbcie z tym coś, bo tracicie wiarygodność.
Nie polecam!
Kurier z ograniczeniem umysłowym, nie doczytał, nie dopytał, dostarczył zamówienie komuś innemu, arogancka obsługa czatu, od razu usunęłam aplikacje, żeby już więcej nie korzystac, jest dużo innych możliwości
Kurier z barierą jezykowa kliknal ze…
Kurier z barierą jezykowa kliknal ze moje zamowienie bylo zartem przez co stracilismy srodki (oplacone) i nie dostalismy zamowienia. Tragedia! Nie ma kontaktu telfonicznego z glovo. Ta firma powinna zwijać manatki jak nie potrafia realizowac zamowien i zatrudniaja ludzi bez zadnych kompetencji.
dostałem kod rabatowy na Glovo prime w…
dostałem kod rabatowy na Glovo prime w apce ale w odróżnieniu do innych aplikacji ten kod po missclicku na ekranie znika. Napisałem na support OD RAZU a ten odpisał mi po 3 dniach, że zbyt wiele czasu minęło a te promocje są czasowe.
Zamówiłem jedzenie przez Glovo.
Zamówiłem jedzenie przez Glovo.
W zamówieniu mięso okazało się surowe w środku.
Zareklamowałem w Glovo.
Reklamacja została odrzucona..
Widzę, że nic się nie zmieniło
Widzę, że przez tyle lat nic się nie zmieniło!!!
Dzisiaj założyłam zamówienie poprzez tę śmieszną aplikację w Biedronce, oczywiście nie było żadnego powiadomienia, że nie ma jakiś artykułów, więc byłam przekonana, że będą wszystkie. Jakie było moje zdziwienie jak już kurier przyjechał i patrzę a a tam połowy produktów nie ma. Oczywiście on nic nie wie.
Okazało się, że Biedronka nie miała wszystkiego na stanie, ale oczywiście nie można było o tym poinformować na etapie zamawiania, tylko dopiero jak już płatność została dokonana. Poza tym w aplikacji jest napisane, że za brakujące produkty nie pobrano opłaty co jest wiertutną bzdurą, bo pobrało całą kwotę.
Tak więc paragon jest na nieco ponad 40 złotych, natomiast z konta wzięło ponad 100 zł.
Oczywiście wszystko zgłosiłam do obsługi (a w ogóle co to za porządki, że mają support tylko w aplikacji, tak duża firma i nie ma żadnej infolinii, to jest jakiś skandal!) ale zobaczymy ile to teraz będą rozpatrywać.
Cwaniaki za pięć groszy, nawet jeśli oddadzą tę kasę, to pewnie będą trzymać jak najdłużej. Powinno to zostać zgłoszone do KNF i właśnie się zastanawiam czy tego nie zrobię!!!
Terrible service in Poland
Terrible service in Poland. Better use Pyszne.pl or UberEats. They overcharged my order- some items were missing, not delivered, but Glovo charged the full amount. My messages to their costumer service are still unanswered - over 2 weeks later. Avoid.
Don't use Glovo Food distributor in Portugal!
Glovo Food distributor in Portugal is a far from reliable company: I reported 2 fraud attempts and they did not care to even answer to my contact requests.
I am waiting for the respective refund for more then 1 month and also no answer.
Inclusive, I wrote a registered letter to their main office in Barcelona and also no answer.
In the GlovoApp chat they always say that I shall receive an answer in 48 hours, but all that is FALSE.
So please, don’t trust that Glovo Food will deliver your orders without problems!
W dniu dzisiejszym dokonałam zamówienia…
W dniu dzisiejszym dokonałam zamówienia kurier przywiózł Zamowinie ale nie miała jak wydać pełnej reszty miała za chwilkę wrócić poprosił o numer telefonu żeby mógł sie skontaktować zrobił sobie zrzut ekranu z moim numerem i do tej pory się nie skontaktowal. Bardzo bym prosiła o to żeby kurier wykasował mój numer telefonu