Første gang jeg tester matkasse. Matkassen gledet jeg meg veldig til at den skulle komme, den kom altså ikke kl 16, men kom i 8-tiden på kvelden. Kjøttet og grønnsakene er gode, det er også oppskrifte... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg har flyttet, og derfor endret adresse. La inn ny bestilling med korrekt adresse, men ble sendt til min gamle adresse. Tok kontakt med kundeservice, og det var ingenting de kunne gjøre. Fikk o... Voir plus

L'entreprise a répondu

Gode retter til en overkommelig pris. Opplever kundeservice som tilgjengelige og på tilbudssiden. Eneste at en må vente lenge på kassen,og den estimerte leveringstiden ikke stemmer. Vi bor i blokk,... Voir plus

L'entreprise a répondu

Opplevde ved en anledning å få fullstendig råtne auberginer. De var såpass råtne at vi ikke fikk lagd retten i det hele tatt. Kontakt med kundeservice har vært elendig etter dette. Spurte om vi k... Voir plus

1. Service de commande de repas en ligne

Écrit par l'entreprise

Vi komponerer menyer og inspirerende matkasser som gjør at du slipper å planlegge – alt for å gi deg og din familie en velsmakende, variert og god middagsopplevelse.

2,5

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

2,5

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God mat og veldig responsiv når jeg har…

God mat og veldig responsiv når jeg har kontaktet dem. Prisen er helt innafor også! Anbefales!

25 février 2022

Réponse de Godtlevert

Tusen takk for dine 5-stjerner og fantastiske tilbakemelding, Tor! Håper dere flere slike middagsopplevelser med oss fremover.

Små porsjoner

Små porsjoner, som det er mye jobb med, veldig dyrt i forhold til å kjøpe mat i butikken. Jeg måtte spise nærmere tre middager på en dag for å bli mett. Kundeservice er veldig greie.

25 février 2022

Hei, Morten!
Så kjekt å høre at du er fornøyd med servicen til vår kundeservice - det blir vi utrolig glad for. 😊

Det er viktig for oss å hele tiden forbedre oss og vi bringer tilbakemeldingen din angående porsjonstørrelsene videre til riktig avdeling.

Ønsker deg en fin dag! Hilsen Maja - Godtlevert

Godt fornøyd

Godt fornøyd med god, sunn og variert mat. Trekker ned at Godt Levert har økende antall mange retter som krever ekstra betaling.

23 février 2022

Réponse de Godtlevert

Hei Gro! Takk for så fin tilbakemelding. Vi setter pris på din tilbakemelding angående prisen på noe av de rettene du kan velge til i menyen. Jeg bringer den videre til våre ansvarlige.😊

Si ifra om jeg kan hjelpe deg med noe mer!
Hilsen, Maja - Godtlevert 🌷

Varierte middager med gode råvarer

Varierte middager med gode råvarer. Oversiktlige oppskrifter som også motiverer tenåringen til å lage middag til familien.

Réponse de Godtlevert

Hei! Så kjekt å høre at du og familien er fornøyd med matkassene og oppskriftene. Håper du får mange finge matopplevelser med oss fremover.

Ønsker deg en fin dag! Hilsen, Maja- Godtlevert

Kjempebra merking av varer mht…

Kjempebra merking av varer mht allergier👏👍for bedre merking og mulighet for valg av retter uten gluten og laktose!!

Hei Anne-Grete!
Så fint å høre at du er fornøyd med matkassene våre og at du finner oppskrifter som passer allergiene dine.

Si ifra om vi kan hjelpe deg med noe.

Gode og velsmakende retter

Gode og velsmakende retter. Vi koste oss!

Réponse de Godtlevert

Tusen takk for så fin tilbakemelding, Marit! Håper du får mange fine matopplevelser med oss fremover.

Ønsker deg en fin dag! Hilsen Maja - Godtlevert

Skikkelig god mat som inspirerer med…

Skikkelig god mat som inspirerer med nye smakskombinasjoner! Det er så deilig å slippe å planlegge ukesmeny og til og med mine barn synes råvarene ser så deilige ut når vi pakker ut kassen :)

Hei Rachel!

Ønsker deg en fin dag.

Vellykket middags opplevelse

Veldig fornøyd med alt hittil.Spennende å lage rettene.

Réponse de Godtlevert

Hei! Så utrolig kjekt å høre at du er fornøyd med middagene i Adams Matkasse. Håper du får mange gode matopplevelser med oss fremover!

Ønsker deg en fin dag. Hilsen Maja - Adams Matkasse

Tid og penge-besparende i en travel…

Tid og penge-besparende i en travel hverdag. Gode retter med sunn sammensetning av råvarer. Får det neppe sunnere og rimeligere om man skal finne på rettene og kjøpe inn selv. Også er jeg stort fan av at Godt Levert benytter seg av de mindre produsentene. Superfornøyd!

Réponse de Godtlevert

Hei Marit! Så utrolig kjekt å høre at du er fornøyd med middagene i Godtlevert. Håper du får mange gode matopplevelser med oss fremover!

Ønsker deg en fin dag. Hilsen Maja - Godtlevert

Godt Levert står til ⭐️ 6!! Prøv det du også!!

Veldig god mat sammensatt av gode og varierte råvarer. Enkelt å tilberede selv med mange ingredienser i hver rett😊. God informasjon underveis om leveringstidspunkt👍. Enkel og informativ nettside. Anbefales virkelig👌

Hei, Kristin!
Tusen takk for så fin tilbakemelding.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og vi er glade for at du er fornøyd med de matrettene som kommer i Godtlevert.

Ønsker deg fin dag!

Helt supert.

16 février 2022

Réponse de Godtlevert

Tusen takk for tilbakemelding, Maria!
Det er veldig godt å høre at du er fornøyd med matkassen, så vi håper du får mange gode smaksopplevelser med oss fremover.

Ønsker deg en riktig fin dag! Hilsen, Maja - Godtlevert

super fornøyd!

Jeg og min datter er super fornøyd med Godt Levert! Vi gleder oss til hver eske som kommer om søndagen!
Siden vi er litt småspiste begge to, valgte vi singelkassen for å se om det var nok mat til begge.
Det har det så absolutt vært!
En middag blir til to, og vi kaster aldri mat lengre. Helt perfekt!

12 février 2022

Hei Rebekka!

My last review was removed - A Good Assortment /Meny

My last review was removed, not sure why! Anyway On time delivery and Good Assortment
A good assortment of dinners. Plusses - pick your own weekly menu. As long as products are not "mass produced" ref. fish sticks etc(not so good).. they are of good quality and from smaller/local farmers etc... Negative -often too little food for 2 adults, 2 kids (4 persons) and 5-6 persons is too much food. Try to find the balance. Customer service is always responsive and helpful!

11 février 2022

Hello Brynulf!
Thank you for your review. We are very happy to hear that you enjoy our foobox. We are aldo very thankful for your feedback and we will bring it further to our other departments.

Have a nice weekend. Regards, Maja - Godtlevert

Some of the ingreediences was missing

6 février 2022

Hello Oddvar!
We are sorry to hear that some of your ingredients were missing in the food box. Please contact us at https://godtlevert.no/kontakt-oss, so that we can register a complaint and come up with a great solution together!

Kind regards, Maja - Godtlevert

Maten kommer som lovet

Maten kommer som lovet. Meget god kvalitet på produktene. Nydelig mat :-)

6 février 2022

Hei Tove!

Veldig fornøyd!

Vi har vært særs fornøyd, overasket over flere av oppskriftene. Har redusert matsvinnet og diskusjonen om hva vi skal ha til middag har blitt redusert til å sortere rekkefølgen på det vi ønsker. Det krever veldig lite for oss å bli enig om middag, er det noe vi ikke liker så bytter vi det enkelt i appen. Middagsplanleggingen har blitt redusert til å se igjennom kassene en gang i måneden. Maten kommer kald og fin nå i vinterhalvåret, og til omtrent samme tid hver søndag. Anbefalles!

4 février 2022

Hei, Stein Olav!
Så utrolig kjekt å høre at matkassen passer så godt for deg og familien din. Det er veldig stas at dere setter pris på tjenesten vår hvor dere får hjem planlagte oppskrifter og middager, samt at vi kan hjelpe til med å redusere matsvinnet.

Vi håper virkelig at dere får mange fine opplevelser med oss fremover. Ønsker deg og familien din en fin helg!

Gode menyer og smaker

Gode menyer, og enkle oppskrifter. Veldig gode råvarer, som er verdt pengene!

1 février 2022

Hei Jeanette!

Ønsker deg en fin dag. Hilsen Maja - Godtlevert

Ikke alle liker at det benyttes så mye…

Ikke alle liker at det benyttes så mye tomatsaus

31 janvier 2022

Hei, Charlotte!
Vi setter pris på tilbakemeldingen din angående tomatsaus og bringer det videre til menyteamet vårt for forbedring.

Fint å vite er at man har mulighet til å endre retter og sjekke menyen på forhånd, slik at man kan sette opp sin egen meny med akkurat det en liker.

Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål.
Ønsker deg en fin dag!

Veldig god mat

Veldig god mat! Kjempegode retter som var lette å lage.

27 janvier 2022

Hei Caroline!

God matopplevelse

Tusen takk for god matopplevelse forrige uke! Den beste matkassen vi har hatt til nå! Hadde ikke trodd det fantes så mye god vegetariansk mat:)

27 janvier 2022

Hei, Gunvor!
Vi blir utrolig glade for å høre at vegetarrettene ble en suksess hjemme hos deg. Vi håper våre matkasser kan fortsette å gi inspirasjon på kjøkkenet og at du får prøvd nye smaker.

Ønsker deg en fin helg! Hilsen Maja - Godtlevert