Første gang jeg tester matkasse. Matkassen gledet jeg meg veldig til at den skulle komme, den kom altså ikke kl 16, men kom i 8-tiden på kvelden. Kjøttet og grønnsakene er gode, det er også oppskrifte... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg har flyttet, og derfor endret adresse. La inn ny bestilling med korrekt adresse, men ble sendt til min gamle adresse. Tok kontakt med kundeservice, og det var ingenting de kunne gjøre. Fikk o... Voir plus

L'entreprise a répondu

Gode retter til en overkommelig pris. Opplever kundeservice som tilgjengelige og på tilbudssiden. Eneste at en må vente lenge på kassen,og den estimerte leveringstiden ikke stemmer. Vi bor i blokk,... Voir plus

L'entreprise a répondu

Opplevde ved en anledning å få fullstendig råtne auberginer. De var såpass råtne at vi ikke fikk lagd retten i det hele tatt. Kontakt med kundeservice har vært elendig etter dette. Spurte om vi k... Voir plus

1. Service de commande de repas en ligne

Écrit par l'entreprise

Vi komponerer menyer og inspirerende matkasser som gjør at du slipper å planlegge – alt for å gi deg og din familie en velsmakende, variert og god middagsopplevelse.

2,5

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

448 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

2,5

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Elendig kundeservice!

Maten er super! Kundeservicen elendig! Jeg fikk helt feil matkasse levert i forhold til hva som var bestilt. To av de fire rettene vi fikk kan vi ikke bruke. Ved henvendelse til kundeservice er det ingen beklagelser eller kompensajson, bare bortforklaringer.

15 septembre 2024

Hei Camilla!

Takk for din tilbakemelding.

Det er kjedelig å høre at du opplever møtet med vår kundeservice slik, det er jo ikke inntrykket vi ønsker å gi.

Det er leit at du fikk en matkasse med helt forskjellige middager enn de du la inn, men merk at alle endringer må bekreftes og lagres før disse gjør deg gjeldende. Med det sagt har vi forståelse for at det på grunn av dette ble en kjedelig opplevelse for dere og at mye ikke kunne benyttes. Det er forståelig at det da er ønskelig å bli tilbudt en rabatt eller liknende kompensasjon.

Jeg følger opp tilbakemeldingen din med teamet på kundeservice og vi håper vi kan forklare tydeligere og være mer behjelpelige neste gang uansett situasjon.

Håper allikevel du vil gi oss en sjanse til å rette opp inntrykket og å ha matkasse senere.

Med ønske om en riktig fin dag videre.

Hilsen Memona i Godtlevert :)

The food is comparable to Hello Fresh

The food is comparable to Hello Fresh, maybe even a bit better. I canceled my regular food box subscription, and since then, they've been a pain. They've called me multiple times. When I finally answered, I was told that I had consented to receive marketing calls, which I checked afterward and found to be false. No such consent was given on my account. Additionally, Godt Levert couldn’t remove me from their marketing list when I spoke to them on the phone. Their sales practices, or perhaps dishonest salespeople, have caused me to lose trust in them, which is why I rate them the lowest.

10 septembre 2024

Hi Fredrik!

Thank you for four feedback.

We apologize for the experience you have had with us and we thank you for writing to us about this. We are sorry to hear that the food did not live up to your expectations and that you have unfortunately chosen to end your subscription. However I can assure you that Godtlevert values ​​quality, originality and creativity and we want to contribute to positive dining experiences through our deliveries and therefore we value every bit of feedback we get. I will pass this on to the menu team.

Furthermore we are sorry to hear about your experience regarding marketing and calls from our sales department. I will pass this message on for a follow-up.

Regardless, I hope you were able to contact our customer service for a solution to the matter.

Wish you a very pleasant day.

Kind regards from Memona in Godtlevert.

Hadde pauset abonnementet gjennom…

Hadde pauset abonnementet gjennom kundeservice per tlf. hadde ikke fått middager på hele sommeren. plutselig uten forvarsel kommer det melding om mat på vei. kundeservice prøver å sende skyld alle andre plasser enn hos seg selv. ga beskjed om at jeg var bortreist å ikke kunne ta imot maten. kom hjem etter en uke med mat og dritt slengt utover gårdsplassen som fugler hadde fått tak i. tydeligvis ikke deres problem. styr unna. vanskelig kundeservice.

20 août 2024

Hei Lennart!

Dette var en veldig uheldig opplevelse å lese om. Slik ønsker vi ikke at det skal være når man er kunde hos Godtlevert.
Jeg ser at du har vært i kontakt med kunderservice, og at vi har fått nøstet opp i saken, og kommet frem til en løsning sammen med deg.

På generelt grunnlag er det viktig å pause kontoen sin dersom man skal være borte over en lengre periode, og det er også mulighet for å pause enkeltuker dersom man for eksempel skal reise på hytta en helg, eller det av andre grunner ikke passer med en matkasse den aktuelle uken.

Glad vi kom frem til en løsning! Håper at du kommer tilbake!
Hilsen Håkon i Godtlevert

Helt forferdelig kundeservice

Syntes godt levert har blitt forferdelig. Den tydelige AI-genererte responsen jeg får fra kundeservice er ikke til å holde ut. Grunnen til at vi tok kontakt med kundeservice var fordi kjøttet til gyros-middagen vår ikke var med i matkassen. Forslaget var da å få redusert kostnaden på neste matkasse, en matkasse vi i utgangspunktet hadde planlagt å avbestille. Jeg spørte derfor gjentagende hva som ville skje om vi kansellerte denne uten å få noe svar fra denne roboten som utgir seg for å være et menneske.

25 août 2024

Hei Andreas!
Takk for din tilbakemelding.
Det er leit å høre at ditt møte med vår kundeservice ved behov når en vare manglet, opplevdes som AI-generert og lite hjelpsom. Det er ikke inntrykket vi ønsker å gi.

Vårt kundeserviceteam består ikke av automatiserte svar eller roboter, og vi streber for å kunne gi personlige og imøtekommende svar samt tilby hjelpen du trenger.

Din tilbakemelding er derfor svært verdifull for oss og jeg tar dette videre til teamet på kundeservice for videre oppfølging.
Vi håper du vil fortsette med matkassen og gir oss muligheten til å rette opp inntrykket!

Igjen takk for tilbakemelding.
Ha en fin dag!
Hilsen Memona i Godtlevert

Godt levert leverer på noe, ikke alt

Vi har brukt Godt Levert i en lang periode nå da vi før hadde Hellofresh. Vi ville prøve noe nytt og Godt Levert leverer. Bra variasjon, mindre hvitløk (som var ofte med Hellofresh, i nesten hver eneste matrett). De får bare 4 stjerner fordi jeg føler vi må nevne at kyllingfilet’ene vi får er av generelt dårlig kvalitet. Det skulle ikke vært lov å levere så dårlige stykker. Her burde Godt Levert finne seg ny leverandør. Utenom dette er vi fornøyd. Nå har vi vært med så lenge at mange av matrettene begynner gjenta seg. Ser i fremtiden at det burde komme inn fler valg muligheter enn de par og åtti som er der i dag

15 juillet 2024

Hei Patrick!
Tusen takk for en utfyllende tilbakemelding og fire stjerner!

Det er derimot leit å høre at kyllingen vi leverer ikke står opp til forventningene og oppleves dårlig, slik skal det absolutt ikke være. Jeg finner dessverre ikke tilbake til noen samtale med deg hos kundeservice, men vi hjelper deg mer enn gjerne dersom du ønsker å reklamere på kyllingen. Du kan ta kontakt med kundeservice her: www.godtlevert.no/kontakt-oss

Det er hyggelig å høre at du ellers er fornøyd med variasjonen av retter og tjenesten vi leverer. Vi skal uansett ta med tilbakemeldingen videre angående at de gamle rettene begynner å bli gjentakende, slik at vi får sett på muligheten til å legge inn andre og nye spennende retter på menyen.

Vi ønsker å levere varierende og spennende middager hver uke, så derfor tar vi med oss tilbakemeldingene dine videre til de aktuelle avdelingene.

Ønsker deg en fin dag og riktig god sommer!
Hilsen Martine i Godtlevert

Varierte menyer

Varierte menyer, fokus på kvalitet

14 juin 2024

Hei Sofija!
Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig tilbakemelding :-)
Hilsen Oda i Godtlevert

Superbra kundeservice 🤩

29 mai 2024

Hei Anders!

Tusen takk for en hyggelig anmeldelse!
Vi setter stor pris på at du syntes kundeservicen var såpass bra, og skulle det være noe vi kan hjelpe deg med, er det bare å ta kontakt.

Ha en flott dag!
Mvh Sandra i Godtlevert

Gode råvarer fra bra norske…

Gode råvarer fra bra norske leverandører. Spennende oppskrifter og ofte lærerikt. Solide porsjoner, men da er lunsjen dagen etter sikret som restemat.

29 mai 2024

Hei Tanja!

Tusen takk for en skikkelig hyggelig anmeldelse!
Det er godt å høre at råvarene oppleves bra, og at oppskriftene er spennende og lærerike.
Ikke minst setter vi stor pris på at du gir oss tilbakemelding på porsjonsstørrelse, da dette er noe vi jobber med kontinuerlig!

Med ønske om en fin dag videre!
Hilsen Sandra i Godtlevert

Love it

Good, easy recipes with locally sourced food! Only downside is portions should be a bit bigger / or three people an alternative.

28 avril 2024

Hi Hanna!

Thank you so much for 5 stars and your review :)

We are happy to hear that you find our recipes easy to make, but yet good and that you are happy with the local produced food.

We also thank you for your feedback regarding portions. We take all of our feedback seriously as it helps us grow and be better, so I will make sure to pass this on to the menu team.

Wish you many more joyful moments around the dinner table with Godtlevert.

Kind regards: Memona in Godtlevert

En kjempefint løsning egentilig, men....

En kjempefint løsning, flott kvalitet på råvarer, og god variasjon i måltider.
Anbefales!
Men.... De sletter kansellerasjoner som er satt, og er lite imøtekommende på å rette opp i feil. Enden på visa er at jeg må betale for varer som blir stående urørt på trappa i uker hvor det ikke er folk hjemme.

25 avril 2024

Hei Kjell!

Takk for 3 stjerner og din tilbakemelding.

Det er leit å høre at du ved ønsket kansellering har opplevd at vår kundeservice ikke har vært imøtekommende. Vi må forholde oss til de retningslinjer og vilkår på lik linje som leverandørene og har dermed frister å forholde oss til. Med det sagt, strekker vi oss alltid til det ytterste for å finne en passende løsning så langt det lar seg gjøre også i tilfeller der en kansellering dessverre ikke har vært registrert innenfor tiden.

Vi setter pris på din tilbakemelding og tar dette videre og gjerne skriv til oss igjen om noe er uavklart!

Gode

Gode, raske og varierte måltider av både fisk og kjøtt. Mange av rettene kan med fordel lages i Air Fryer, noe som jeg ser på som et pluss.
Plusspoeng for leveringen og at jeg kan følge med på når mateskrn blir levert.

19 avril 2024

Hei Grethe!

Takk for 5 stjerner.

Det gleder oss å høre at du er fornøyd med variasjon i middagene og for at oppskriftene er lett tilpasselige.

Vi setter og pris på tilbakemeldingen vedrørende levering.

Ønsker deg mange gode middagsstunder fremover med Godtlevert!

Mvh: Memona i Godtlevert

Rot med avbestilling i appen

Veldig enkle ingredienser og litt kjedelige smaker. Siden alle varene kommer samlet i én eske (ikke fordelt per rett), man må holde flere basisvarer og gjøre mer selv, enn hos andre leverandører, vil jeg heller anbefale å benytte konkurrenten eller bare kjøpe ingrediensene selv. Hadde allikevel tenkt å teste et par ganger til etter påske, men pga at avbestillingen av neste levering i påskedagene på en eller annen måte ble opphevet i appen og det ikke er velvillighet til å stole på kunden og rette opp i sine feil, blir dette siste levering for oss. Kjipt å måtte kjøpe mat man ikke vil ha og ikke trenger. God service kan alltids veie opp for små-ting, men også i motsatt fall; bli tungen på vektskålen.

25 mars 2024

Hei Ine!

Takk for din tilbakemelding.

Det er leit å høre at ditt møte med Godtlevert ikke har levd opp til forventningene mtp. innhold og at du har opplevd det å stanse ditt abonnement som problematisk.

Godtlevert er en tjeneste med løpende leveringer og det vil automatisk genereres ordre til deg, dersom det ikke er stanset på forhånd.

Det er leit å høre at du opplever å ikke ha fått den hjelpen du trengte og hører gjerne fra deg da vi alltid gjør vårt ytterste for å hjelpe der vi kan!

Vi vil fortsette å strebe for å kunne yte best mulig service og levere kvalitet og vil ta tilbakemeldingene dine videre, da dette ikke er inntrykket vi ønsker å gi.

Ønsker deg en fortsatt fin dag videre.

Mer tid med barna

Dødsdigg mat, slapp planlegging, plannleggingen av innkjøpen, selve innkjøp og maten ble lett å lage med god oppskrift. Mer tid med barna.

19 mars 2024

Hei Alexander!

Takk for 5 stjerner.

Det gleder oss å høre at Godtlevert kan bidra til en enklere hverdag som igjen gir overskudd og tid til annet i hverdagen, uten at det går utover kvalitet på måltidene.

Vi ønsker dere mange gode middagsstunder fremover med Godtlevert.

Med vennlig hilsen Memona i Godtlevert

Beste matkassen!

Hverdagen er blitt så mye lettere med godt levert.
Middagene er kjempe gode, sunne og gode i pris. Alle i familien liker dem, alt fra 3 åringen til 15 åringen. De har godt utvalg av middager og noe for en hver smak. Middagene er enkle og raske å lage.
Kundeservice er lette å få tak i og kjempe imøtekommende og hyggelige om det skulle være noe.

Det letter på trykket i en hektisk hverdag når man slipper å planlegge og stresse over hva man skal lage til middag hver dag, noe som alle liker, innenfor grei pris og er Sundt og raskt å lage og handle i butikk.

For å nevne det har jeg prøvd andre matkasser også men de kan ikke måle seg med godt levert❤️

Tusen takk godt levert!

18 mars 2024

Hei Gitte,
Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding om både tjenesten, oppskrifter, råvarer og vår kundeservice. Det gjør oss veldig glade!

Det er gøy å høre at middagene faller i smak hos alle i familien, selv den minste! Håper dette skaper gode matopplevelser for familien rundt middagsbordet!

Vi er glade for at Godtlevert kan bidra i en hektisk og stressende hverdag, slik at det gjør planleggingen deres enklere.

Vi håper at fremtidige middager også faller i smak!
Hilsen Frida i Godtlevert

I tried this company couple of times

I tried this company couple of times. But it was too expensive for too little and i canceled it. My last order fas late in 2022 and sudently after 2years i got an email that the food box it on its way and i can not cancel it and i have to pay. Ofcoure i didnt accept the food box from the driver. These are scammer company which will try to rip you of. Stay away as far as possible

17 mars 2024

Hello,
We are sorry to hear that you have had a bad experience with our service. Godtlevert is a subscription service where you will receive delivery every week, unless you pause for a single week or the entire subscription. If you have done this but received an order, please contact us so that we can investigate this and find a solution with you.

We thank you for your feedback, and apologize for your experience, it is not how we want to appear. Would love to hear from you!
Greetings from Frida in Godtlevert

Gode råvarer og retter som familien…

Gode råvarer og retter som familien liker

11 mars 2024

Hei!
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med kvalitet på råvarer og at oppskriftene faller i smak hjemme hos dere! Det setter vi stor pris på, tusen takk for god tilbakemelding!

Vi håper middagene fortsetter å gi dere gode matopplevelser!

Hilsen Frida i Godtlevert

Godt Levert og Adams matkasse er ett og…

Godt Levert og Adams matkasse er ett og samme firma,bare de har forskjellige retter,detter er for og lure folk til og tro firma konkurerer mot hverandre,ansatte på kundeservice er også de samme,det er dyrere og handle via dette firmaet også,en går rimelige middager ved og gå i matbutikk,og ofte kansellerer de leveringer,som en må betale for

10 mars 2024

Hei,
Det stemmer at Godtlevert og Adams Matkasse er eid av samme selskap, Cheffelo. Vi opererer likevel som to ulike merkevarer, og besitter blant annet to forskjellige kokketeam. For at vi skal kunne overleve og kjempe mot de store aktørene så samarbeider vi blant annet på innkjøp av råvarer. Derfor deler vi også gjerne erfaringer med hverandre fordi vi også er kollegaer! Dette gjør vi for å gi den beste kvaliteten og kundeservicen til kundene våre.

Dersom du har opplevd at vi kansellerer en levering som du har måttet betale for, så er det veldig leit å høre. Ta gjerne kontakt med oss for å finne en løsning, da dette ikke er vår praksis.
Takk for tilbakemeldingen, vi tar den med videre!

Hilsen Frida i Godtlevert

Ikke mulig å avbestille, dårlig kundeservice og billige råvarer

Fikk sms om å huske å avbestille før kl 23.59. Kl 23.55 var det ikke mulig å avbestille. Da jeg klagde dagen etter var svaret "vi må vente på tilbakemelding av fra it". De burde heller stoppet leveransen. Tilbakemelding kom ikke i løpet av dagen.
Råvarene blir bare billigere og billigere, ingen særlig kvalitet lengre. Kyllingkjøttdeig og kyllingkaker er gjengangere.

12 mars 2024

Hei,
Det er leit å høre at det ikke fungerte å avbestille innen fristen. Vi ønsker gjerne å undersøke slike tilfeller med tech-avdelingen vår, for å få innsikt i problemet. Håper det likevel det løste seg, hvis ikke så er det bare å ta kontakt med oss.

Det er beklagelig å høre at du opplever at kvaliteten på råvarene er dårlig. Dersom du har mottatt råvarer av dårlig kvalitet ber vi deg gjerne sende oss en reklamasjon, slik at vi kan finne en passende løsning!

Vi forsøker å tilby varierende og spennende middager hver uke, vi tar derfor med tilbakemeldingen din her videre!
Hilsen Frida i Godtlevert

God mat, men alt for lite!!

God og variert mat, men alt for lite!
Vi er 2 personer som nok spiser litt mer en snittet derav bestiller vi kasse for 4 pers. Vi Spiser alltid opp.. Tenkte det ville evt dekke 3 pers om vi har besøk, men det holder aldri med mindre det er pizza eller en rett med poteter. For da kan man spise seg mett på poteter.. Beregnes ca 100-120g kjøtt per pers.

1 mars 2024

Hei, Elin!
Takk for din tilbakemelding. Vi bruker helsemyndighetenes anbefalinger når vi beregner porsjoner og alle retter blir testet, vurdert og næringsberegnet, men det er kjedelig å høre at dere opplever mengden mat i matkassene som for lite. Jeg skal ta dette videre til menyteamet.

Det er godt å høre at du ellers er fornøyd med maten, noe som motiverer oss til å fortsette å skape gode opplevelser på middagsbordet!

Ønsker deg en fin dag!
Hilsen Ola i Godtlevert

Gode porsjoner for en person

Gode porsjoner for en person, men jeg savner mer å velge mellom. Fjerner jeg en middag for å erstatte med noe annet, så får jeg kun 1 valg erstatningsmiddag. Og kyllingkjøttet er alltid fra lår, noe som ikke er like rent og smakfullt som bryst. Her blir det lite kjøtt igjen når man har skjært vekk fettet. Og hvorfor halalslaktet kylling? Skal gi dere en uke to til, og får se hva jeg bestemmer meg for videre.

10 mars 2024

Heisann!
Dessverre så er singelkassen våres lite etterspurt og det er vanskelig å dele opp varene til å passe for en person. Så det vil ikke være mulig å tilby flere retter for øyeblikket. Men dette er noe vi har fått tips om og ser på som en mulighet for framtiden!

Lårfilet blir sendt ut til de forskjellige rettene basert på tilberedningsmetoden. De tåler en tøffere behandling, samtidig gir fettet som følger med en saftigere og mer smaksrik opplevelse.
Grunnen til at vi har valgt Halal slaktet kylling er for å kunne øke muligheten for flere til å bestille en matkasse!

Det er hyggelig ellers å høre at du er fornøyd med størrelsen på porsjonene våres. Vi bruker helsemyndighetenes anbefalinger når vi beregner porsjoner og alle retter blir testet, vurdert og næringsberegnet så det skal være tilpasset for enhver person.
Håper dette var oppklarende for deg.

Ønsker deg en fin dag!
Hilsen Håkon i Godtlevert