Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Excuses, altijd excuses. Je bestelt iets, vervolgens wordt je gespamd met ‘we hebben je opdracht ontvangen, je bestelling is onderweg en dan je bestelling is vertraagd.’ Het is nooit in een keer gereg... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb 24-11 een bestelling geplaatst, maar geen bevestigings email ontvangen. Later die week nog een email gestuurd maar tot op heden geen reactie, maar op de site staat wel dat er snel gereageerd wo... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

@hairfair, mijn naam is Britt Blitz en er is besteld met britt.blitz @ gmail.com Er wordt aangegeven dat de producten die je voor 23.30u verstuurd dezelfde dag nog geleverd worden. Ik heb 20 no... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerst Olaplex product besteld deze iets later binnen gekregen. Maar dat waren ook maar 2 dagen later zoals ik netjes op de hoogte werd gehouden per mail! Uiteindelijk terug gestuurd omdat me kap... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

2,3

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Voor 19u besteld, 's anderendaags in huis???

Besteld met de bedoeling om de dag nadien in huis te hebben. Enkele dagen later een reminder gestuurd en dit zou direct in orde gebracht worden. Nu vijf dagen later nog steeds niet verzonden. Per mail gevraagd naar uitleg & indien dit nog steeds niet verzonden zou zijn gevraagd te annuleren. Geen extra uitleg gekregen, wel bevestiging dat ze zullen terugbetalen. Benieuwd wanneer ik mijn centjes terugzie.

6 juillet 2020

Product besteld

Product besteld, snel geleverd. Alleen was het niet helemaal zoals internet het beschreef, omruilen was geen probleem, communicatie verliep snel en goed! Helemaal prima.

19 juin 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte levering en geen contact

Ik heb op 3 juni een bestelling gemaakt om 14u en op 16u heb ik een mail ontvangen dat mijn bestelling klaar is om te vertrekken + een tracking. Tot nu heb ik mijn bestelling nog altijd niet ontvangen en na het opnemen van contact met de verkoper heb ik alleen maar excuses gekregen maar geen info wanneer dat de bestelling zal vertrekken uit hun magazijn. Vroeger kocht ik hier en alles kwam snel maar nu is het aanpak belachelijk geworden!!.
Ik wil annuleren en is ook geen antwoord!!
Bestelnummer: 000054535

10 juin 2020
Noté 4 sur 5 étoiles

Goede producten.

De review is aangepast. Maar er ging toch iets mis in de beschrijving die er al instond: die bleef per abuis staan.

3 mai 2020

Beste Jade,

Allereerst excuses dat je een negatieve ervaring met ons hebt.

We kunnen geen enkele correspondentie met de naam Jade terugvinden in ons systeem en geen enkele bestelling met de naam Jade die niet verstuurd zou zijn. Je zou ons enorm helpen door een e-mail te sturen naar info@hairfair.nl of te bellen met 013-2340999. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Rowena

Noté 3 sur 5 étoiles

Jammer dat je niet op de hoogte gehouden wordt

Een aantal dagen langere levertijd, geen probleem maar er is geen contact, het is fijn om dat even te melden.
Net als een product dat niet op voorraad was waarover niets werd gecommuniceerd.
Geen dramatisch probleem, wel jammer, als dat het product is waarom je besteld.

18 avril 2020

Goed geholpen

Prettig contact, snelle opvolging van e-mail, nette prijzen en kwaliteitsproducten! Een aanrader om online bij te shoppen!

31 mars 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Een Wahl Beret ProLithium Trimmer…

Een Wahl Beret ProLithium Trimmer besteld op website besteld voor 1900 morgen in huis. Ik de bestelling betaald ( was iets na 1900 dus ging er al van uit duurt dan 2 dagen geen enkel probleem. Vervolgens krijg ik de dag erna een mail dat het product niet op voorraad is ( een normaal bedrijf geeft dan een indicatie hoe lang het gaat duren en wijzigt dit op de website , wat ze dus niet doen) ...ik ze terug gemaild hoe lang de levering dan duurt, hier geen reactie opgehad en op het telefoon nummer neemt ook niemand op.

4 mars 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte service, niet bestellen!

Niet bestellen! Ik heb hier een bestelling gedaan maar 6 dagen later (vandaag dus) was deze bestelling nog steeds niet geleverd, terwijl er wordt beloofd: "Vandaag besteld is morgen in huis".
De afgelopen dagen ook een paar keer gebeld naar het nummer dat wordt aangegeven op de site, waarna ik geen van die keren gehoor kreeg. Toen gemaild, pas na drie mailtjes kreeg ik een antwoord.
Als antwoord volgde (eindelijk vandaag) dat het geld wordt teruggestort omdat het product dat ik heb besteld niet binnen nu en een week geleverd kan worden.
Ten eerste heeft Rowena dus niet eens haar excuus aangeboden voor het bestellen van iets dat uitverkocht is en daarnaast heeft zij ook geen excuus aangeboden voor het feit dat zij pas na een paar dagen eindelijk een bericht teruggaf en de telefoon niet opnam.
Ten tweede heeft Rowena niet eens uit haarzelf laten weten dat het geld wordt teruggestort omdat het product dat ik besteld had was uitverkocht. Zij heeft dit laten weten omdat ik zelf contact met haar had opgenomen, wanneer ik dit niet had gedaan had ik waarschijnlijk niet eens geweten waar ik aan toe was.
Hele slechte service dus en een excuus komt er niet eens vanaf! Lekker ergens anders bestellen waar het wel betrouwbaar is.

En dan reageren: “nogmaals mijn excuses”, haal die “nogmaals” maar weg. U heeft namelijk nooit eerder u excuses aangeboden. En wat is dan u ervaring als ik vragen mag? De situatie die ik beschrijf is exact zoals hij is verlopen.

20 décembre 2019

Beste Saskia,

Het is altijd vervelend als dingen niet lopen zoals ze eigenlijk horen te lopen. In mijn beleving is het iets anders gegaan dan door jou beschreven maar ik neem de handschoen sportief op en ga nog beter mijn best doen om iedereen 100% tevreden te stellen en bij deze nogmaals mijn excuses.

Rowena

Noté 1 sur 5 étoiles

Woensdag om 19:00 uur twee producten…

Woensdag om 19:00 uur twee producten besteld en bij opmerkingen heb ik gezegd graag voor zaterdag bezorgen in verband met bruiloft.
Product was ook in voorraad.nooit meer bestelen.
Service 0

8 novembre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

slechte ervaring Wahl cordless magic clip tondeuse

Heb een wahl cordless magic clip tondeuse besteld, na 3 dagen krijg ik een mail dat het niet op voorraad is, weer een week later is er nog steeds niks binnen, zeker geen afspraken mensen

30 juillet 2018

Beste Nadia,

Helaas hebben we je niet tevreden kunnen stellen al is de situatie die je beschrijft bezijden de waarheid. We hebben het geld teruggestort op je rekening en wensen je veel succes bij een andere webshop.

Aanrader!

Fijne producten, duidelijke productomschrijvingen, snelle levering en ook fijn: leuke prijzen. Een aanrader!

23 juin 2018
Noté 5 sur 5 étoiles

goed advies en top service!

De sebastian potion 9 besteld, de volgende dag kon ik het al ophalen. Advies gevraagd over het gebruik van shampoo en conditioner van sebastian. Direct 2 kleine verpakkingen gekocht om te proberen. Top service!

20 juin 2018

Gewoon goed!

Fijne duidelijke website. Gisteren besteld vandaag binnen. Erg fijn dat er een monster bijzit, is altijd leuk.

4 mai 2018
Noté 4 sur 5 étoiles

American Crew haarstylingsproducten …

American Crew haarstylingsproducten besteld en een week later binnen want het was niet allemaal op voorraad. Ze zijn de goedkoopste voor de Forming Cream, wel de oude verpakking nog maar doet niets af aan het product in het potje en de oude verpakking stond ook getoond op de site dus dat was duidelijk. Ik had ook geen haast met deze bestelling dus geen probleem dat het 7 dagen duurde. Ik heb 8 potjes besteld zodat verzending gratis was en husband kan weer ff vooruit nu.

9 février 2018

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus