Handelsbanken Avis

TrustScore 2 sur 5

1,9

Vi behövde uppdatera vårt tidigare godkända lånelöfte då jag gått från provanställd till tillsvidareanställd innan lånet togs. Det tog nästan 30 dagar att få detta godkänt då handelsbanken vid fem oli... Voir plus

Ligger i skilsmässa och varit väldigt stressad över ekonomin att flytta med barn osv. Kontaktpersonen Alva på Handelsbanken har varit en klippa. Agerat som en ekonomisk rådgivare genom hela processen... Voir plus

När jag tog bort mitt bankkonto som hade kopplingar till e-faktura så fanns kopplingarna kvar. Jag fortsatte få e-fakturor dit trots att jag inte kunde se dem. Jag kollade även om det fanns några... Voir plus

Svärfar dog för 1,5 år sedan, min man har försökt avsluta hans bankkonto men möts av oförstående personal. Banken kräver fullmakt, original på bouppteckning samt svar på var de 1000:- som finns på kon... Voir plus

1. Banque
  2. aussi dans
  3. Conseiller financier
  4. Société financière non banquière

Kundmötet är kärnan i Handelsbanken. Vi ger alltid vårt bästa råd utifrån vad som är långsiktigt bäst för den enskilde kunden, utan att snegla på vad som kortsiktigt gynnar banken. Vi finns nära våra kunder med kontor där kunderna bor. Att dela samma vardag och verkar på samma marknader gör oss mer engagerade, mindre krångliga och våra beslut snabbare och bättre.

Bas

TrustScore 2 sur 5

257 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

45 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Duktiga

Duktiga, har varit helnöjd med dem hela tiden, grymma.
Hade de som student, aldrig haft några problem med dem.

26 décembre 2021

Stay away

This is probably the worst bank I've ever dealt with. The customer service is essentially non-existent; the general interactions with the bank seem to be designed to drive the average person insane; the app is atrocious and the online banking website is somehow even worse. You'll get better customer service by just storing your money below your couch.

15 décembre 2021

Vad har hänt med appen

Vad är det som har hänt med appen? Jag kan inte öppna pdf:erna på e-fakturorna, efter sista uppdatering av appen. Det går heller inte att kopiera in OCR-numret genom att trycka på skärmen. Fruktansvärt dåligt är det och inte heller har de någon kundservice som kan svara på frågan eller hjälpa till på något sätt.

9 décembre 2021
Avis spontané

Det var den sämsta bank jag har frågat…

Det var den sämsta bank jag har frågat om lån ett lån på 900000 tusen Har två inkomster har en lön på 55 tusen i månan plus att man har två hus då som har ett värde som det inte fin någon skuld på Jag kommer att säger till dom som har och ska till Handelsbanken östersund hur otrevliga dom är mot kunder Har aldrig blivit bemöt så otrevligt bemöt och om att ha ett lånelöfte

27 août 2021

Ingen bra service

Ingen bra service. Handelsbanken på kungsträdgården och väldigt dryga.

Rekommenderar inte denna bank!!!

19 août 2021
Avis spontané

Var i kontakt med kundservice på…

Var i kontakt med kundservice på Handelsbanken för att jag ville öppna konto där och ordna ett betalkort, debit. Fick då ett mycket snäsigt svar att "Nej, vi tänker inte öppna ett konto till dig om du har en annan bank, DU MÅSTE FÖRA ÖVER ALLT FRÅN DIN GAMLA BANK TILL OSS, VI SYSSLAR INTE MED ATT BARA ÖPPNA UPP KONTON MED KORT KOPPLAT TILL DE". Jag var totalt perplex och chockad av detta svar och ringde då huvudkontoret som också var frågsamma kring detta beteende. Enligt huvudkontoret har alla rätt att öppna konton även fast man har annan bank samtidigt. Men nej, den dryga killen i telefon hävdade att de ej sysslar med sådant. Riktigt dåligt.

12 août 2021
Avis spontané

Undermålig bank med noll kundfokus

Har varit kund hos Handelsbanken i många år då mitt första lönekonto kopplades till Handelsbanken. Har genom åren blivit allt mer besviken på deras tjänst. Medan nätbanker som Avanza och Nordnet digitaliserade branschen för över 20 år sedan har HSB stannat i utvecklingen. Är med i en Facebooktråd från 2015 där kunder efterfrågat möjligheten att göra utlandsbetalningar i appen och det enda Handelsbanken svarar är att de inte kan ge besked om eller när en sådan förbättring skulle kunna utföras. Det har alltså pågått i SEX ÅR! Under all kritik.

12 août 2021

Ansluter mig...

Ansluter mig till alla negativa omdömen. Inkompetent, oprofessionellt, arrogant bemötande av kundtjänst. En upprörande attityd mot icke svenskar. Det är löjligt med tanke på skandaler och muthärva kring Sverker Martin-Löf. Har bytt banken förstås.

11 août 2021

SÄMSTA BANKEN NÅGONSIN…

SÄMSTA BANKEN NÅGONSIN…

Jag skulle bara byta mitt privatkonto från mitt nuvarande bank till handelsbanken. Det som jag blev tillsagt från kundtjänsten var att besöka den närliggande banken och ta med sig legitimation och inget mer. Väl på plats fick jag reda om att alla ärenden görs via en tidbokning ( en onödig resa ) när jag kommer in på kontoret bemöts jag av en as dryg man som inte alls intresserad av att hjälpa. Får som svar att jag ska fylla i en ansökan? What? Grotta ner sig med massa papper för o göra ett vanlig byte. Kom igen nuuu!! 2021 mondänare bank får man leta efter. Slutsatsen: oprofessionell personal, som ej bryr sig om att få nya kunder. FÖRSKRÄCKLIGT!!! Usch

2 août 2021
Avis spontané

Undvik till varje pris om du reser eller ar utlandsbosatt

Jag bor utanfor Sverige och fick ett nytt pass da jag fick slut pa sidor i mitt gamla. Min online dosa gick sonder sa forsokte jag bestalla en ny, men da jag hade fatt ett nytt pass sa fick jag vare sig en ny dosa eller anvanda en blankett for att gora bank affarer.

I atta manader sa har jag forsokt allt, t o m sa har den svenska vice konsuln i staden jag bor skickar en verifiering och aven erbjudit sig att svara pa eventuella fragor.

HB svar ar att jag maste flyga till Sverige (31 timmar + karantan nar jag aker tillbaka..) sa att jag kan ga in pa ett kontor och visa mitt nya pass. Att de har ett commercial banking kontor i staden jag bor hjalper inte.

The moral of the story is, if you live abroad or ever go outside Sweden, make sure you use a bank that you can trust to be there for you...

Jag vagar knappt tanka pa vad som hade hant om jag inte hade haft en annan bank an Handelsbanken for dagligt bruk...

26 juillet 2021
Avis spontané

Försökte öppna konto via deras hemsida

Försökte öppna konto via deras hemsida, för att komma åt min tjänstpension, gick inte, var tvungen att åka till lokalt bankkontor för ”öppna konto” el vad nu som krävs. Med tanke på pandemin känns detta inte särskilt bra men men. Väl på plats, personen som tog emot mig var absolut trevlig men saknade den positiva auran runt omkring sig, hade inte någon kul-att-du-skall-bli-kund-hos-oss-inställning och inte heller känslan av att jag trivs på mitt jobb, hen kanske bara hade en dålig dag? Efter en stund så löste vi den tjänst jag behövde = beställning av bank/kod-dosa. Döm av min förvåning när personen säger att denna dosa kommer på posten nästa vecka.
-What? Jag skall ta ledigt från jobbet för att ta mig ned till banken, i ”dessa tider” och det kändes mer som jag var till besvär när jag väl var på plats och sen fick jag ändå inte med mig något därifrån. Förklaringen var att det gäller för säkerhetens skull, vilket känns konstigt när mobilt bank-id finns och när mer el mindre alla andra banker kan hjälpa till på något sätt, via kundtjänst el webbsida, för MITT lite enklare ändamål.
-Nä Handelsbanken, med den upplevelse jag fått så blir det extremt svårt att ge er bra betyg.
Detta är inte särskilt bra kundservice, att bara vara trevlig och lösa problemet räcker inte, det blir tom svårt att tro att ni vill lära känna kunden, det som ni värnar om på er hemsida.
Hoppas andra får bättre upplevelse!

15 juillet 2021

Välkomna till SVENSKA BANKER

Ringer och försöker skaffa ett bank konto. Kvinnan som svarar säger att jag behöver inte öppna något konto här. Jag har redan ett konto så det borde väl räcka.
SNÄLLA KÄRRING! Du ska inte komma till mig om jag ska öppna bankkonto eller inte

1 juillet 2021
Avis spontané

Lokala kontoret mycket dåligt…

Lokala kontoret mycket dåligt bemötande. Fyrkantiga. Ingen återkoppling. Dåligt insatta. Erkänner inte sina misstag och ber inte om ursäkt. Ger lånelöften som de inte håller.
Tar sedan hutlös avgift för att vi ska kunna slippa dem. Så aldrig mer Handelsbanken som enbart orsakat oss bekymmer och strul.

Men centrala kundtjänsten är bra.

15 juin 2021