Handelsbanken Avis

TrustScore 2 sur 5

1,9

Vi behövde uppdatera vårt tidigare godkända lånelöfte då jag gått från provanställd till tillsvidareanställd innan lånet togs. Det tog nästan 30 dagar att få detta godkänt då handelsbanken vid fem oli... Voir plus

Ligger i skilsmässa och varit väldigt stressad över ekonomin att flytta med barn osv. Kontaktpersonen Alva på Handelsbanken har varit en klippa. Agerat som en ekonomisk rådgivare genom hela processen... Voir plus

När jag tog bort mitt bankkonto som hade kopplingar till e-faktura så fanns kopplingarna kvar. Jag fortsatte få e-fakturor dit trots att jag inte kunde se dem. Jag kollade även om det fanns några... Voir plus

Svärfar dog för 1,5 år sedan, min man har försökt avsluta hans bankkonto men möts av oförstående personal. Banken kräver fullmakt, original på bouppteckning samt svar på var de 1000:- som finns på kon... Voir plus

1. Banque
  2. aussi dans
  3. Conseiller financier
  4. Société financière non banquière

Kundmötet är kärnan i Handelsbanken. Vi ger alltid vårt bästa råd utifrån vad som är långsiktigt bäst för den enskilde kunden, utan att snegla på vad som kortsiktigt gynnar banken. Vi finns nära våra kunder med kontor där kunderna bor. Att dela samma vardag och verkar på samma marknader gör oss mer engagerade, mindre krångliga och våra beslut snabbare och bättre.

Bas

TrustScore 2 sur 5

257 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

45 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Handelsbanken

Handelsbanken
En riktig bank som en bank ska vara!
Handelsbanken Gävle och Tromsö.
Vi har fått all hjälp vi behöver och bett om. De håller vad de lovar, kanske lite högre ränta på lån, men inga dolda avgifter vid flytt av pengar som tex. Nordea, inga försäljningsar av div. Försäkringar de ej tar ansvar för som tex. SBAB!
//Peter

29 juin 2022

Best banking service ever

Have been a customer for4 years , I am privileged to bank with them , previously courts and Nat west. You are provided personal service you are not a number!!
Call and they say hello Jane!! Courts took a huge investment from me and not a penny in interest really poor service, Nat West been a customer for 40 years and now don’t even know who my manager is anymore. Handlesbanken is a privilege that I enjoy every day.

22 juin 2022
Avis spontané

Vi har fått den bästa servicen och…

Vi har fått den bästa servicen och bemötandet av Handelsbanken i Marievik. Samira har varit helt enastående både gällande våra lägenhetsköp, köp av fritidshus och rådgivning av vårt sparande. Vi kan varmt rekommendera Handelsbanken till alla vi känner.

9 juin 2022
Avis spontané

After 18 years as a customer at this…

After 18 years as a customer at this bank both personal and business I really have seen their tech and customer service gone to non existent, nonchalant and in general terms just very bad. I just don't see any reason to stay at this bank even after all this years. Had a very confusing problem this year when I could not transfer money between my own accounts for a swish purchase, and the support could not fix it that day or could not answer why this was so the purchase could not be done, they presented no solution or answers. The local office did not let our business withdraw our account information that we needed while the handelsbanken national support said we ofcourse should get our own information the local office just did not help get us our data. Just stay away is my tip.

6 juin 2022

Otroligt dålig service

Otroligt dålig service.
Jag sitter just nu med vad jag trodde var Sveriges sämsta bank, Swedbank.

Har tittat runt i evigheter om vilken bank man skall byta till och många pekar mot Handelsbanken. OJ HERREGUD säger jag bara.

Besöker deras kontor inne i Malmö - otrevlig personal som förmodligen går igång på att hjälpa så lite folk som möjligt. Ingen respekt för ens önskemål.
Blir hänvisad att ringa till en annan bank i Malmö som absolut inte kan hjälpa och vet itne varför jag fått deras nummer.
Blir hänvisad till en tredje person efter att ha blivit lovad att man kan boka in sig utanför öppettiderna 10-13 då vi vanligt folk faktiskt jobbar och inte kan ta oss tvärs över staden bara sådär.
Talar med denna personen som absolut inte är medgörlig och i stortsett säger att att man inte är värd deras hjälp om man inte kan anpassa sig.

Frågan är om inte Swedbank helt plötsligt blev bättre

1 juin 2022
Avis spontané

Den absolut sämsta banken!

Den absolut sämsta banken!
Extremt dålig service vid försäljning av min fastighet. Svarar varken på mejl eller i telefon. Återkopplar inte eller ringer tillbaka.

19 mai 2022

Värsta kundtjänst!

Funderar på att byta min nuvarande bank ocg ringde till kundtjänst för att undersöka hur är med personlig service,
1- Enligt personen som pratade först "viste inte så mycket om hur funkar ett privat konto, då kopplade till en kontoret som ligger i Farsta centrum
2- Personen som svarade telefon i Farsta var väldig otrevlig
3- Ringde tillbaka till kundtjänst då var en annan otrevliga person!
SÅ HANDELSBANKEN! GÖR NÅGOT MED SINA MEDARBETARNA OTROLIG HUR OTREVLIGA MÄNNISKÖR!

28 avril 2022
Avis spontané

Inget gott intryck på service och tjänster

Funderade på att byta till denna bank men efter två besök skeptisk. Vid första besöket mötte jag en något äldre - mer erfaren anställd som var mycket tillmötesgående och mötet blev personligt (Malmö, centrum). Vid nästa besök (samma kontor) var nivån inte den samma. Upplevde inte en tydlig servicevilja.
Internetbanken utgörs inte av dosa som man kan få på plats. Det kräver kortläsare (som var tillfälligt slut!) samt kort. Vid fråga om det fanns på annat kontor blev svaret att jag kan ringa och fråga tilltänkt kontor. Inget erbjudande om att boka en kortläsare eller se vart en kan finnas att tillgå.
Efter recensioner här blir jag än mer skeptisk.

20 avril 2022

Handelsbanken Erikslust!

Handelsbanken Erikslust!
Det finns en del otrevliga personal där. Förutom det har det inget intresse att hjälpa kunden. Men droppen var när en tjänsteman slängde luren i örat på mig! Detta för att jag påpekade att han var otroligt kort i tonen... Tips : skaffa dig en annan bank det ska jag.

21 mars 2022

byta kontor….

Helt omöjligt byta kontor.
Med alla nedläggningar av kontor så har min kundfil nu flyttats till ett kontor 10 mil bort?!
Att det skulle underlätta för mig att tillhöra det närmaste kontoret (200m hemifrån) bryr de sig inte om.

19 mars 2022
Avis spontané

Ingen känsla för sina kunder.

Tråkigt med digitaliseringen och nedstängda kontor. Efter en god bankkontakt och nedläggning av kontor så ledde detta oss höjda boräntor. Vi har väldigt hög kreditvärdighet. Men vad hjälper det när man inte får vara med och förhandla om räntan. Vi fick en ränta som inte gick att förhandla om. Nu är beslutet tagit att byta bank.
Kontoret Norrtälje visade inget intresse över att behålla oss som trogna kunder. Otroligt dålig kundkänsla. Vi fick för oss att man vårdade sina trogna kunder. Men nej.

8 février 2022
Avis spontané

Ännu efter 3 månader har min mamma som…

Ännu efter 3 månader har min mamma som ensam dödsboägare inte fått kontanter och aktier överförda från Handelsbanken till SEB m a p dödsboet efter min far. Det är bedrövligt, vi vill få ett avslut på det hela men SHB dröjer ut på processen. Dessutom vill de att min 90-åriga mor tar sig till banken för att öppna ett fondkonto för att kunna överföra dödsboets fonder till henne. Andra fondbolag har hanerat överföringen utan att min mor behövde besöka dem personligen men hos SHB är det tvärstopp. Dåligt!

27 janvier 2022

Digitalisering

Fruktansvärt långt efter när det kommer till digitalisering. Man tror inte att det är sant så låg nivå en svensk storbank får hålla år 2022..... Det enda positiva är att vi fick en låg bolåneränta annars verkligen inget att rekommendera.

26 janvier 2022

90 årig kvinna får ej ta ut sina pengar

När jag ska hjälpa min 90 åriga mor att skaffa bankdosa och kort till denna via tele så jag kan hjälpa henne med räkningar överföringar.
Kräver personen på inte direkt perfekt Svenska att hon ska komma till banken.
Hon kan ej gå och behöver föra över pengar för hemtjänst mm.
Hon har ej bankid eller smart tele.
Hon måste komma dit säger personen.
Sen kom han på att ordna en fullmakt till mig.
Hur går det till?
Hon måste komma till banken.
Jag sa ju redan att hon inte kan gå!
Då bad vi att avsluta kontot.
Det går inte för man kan inte ta ut pengarna för penningtvättlagen.
Så är då inte Handelsbanken tillförlitlig?
Jo men det går inte..
Hur ska hon komma åt sina pengar?
Hon måste komma till Banken.
Så moment 22.
Helt sjukt illa av Handelsbanken.
Blir att se till propagera för att hela släkten byter bank.
Det vidrigaste vi varit med om.

16 janvier 2022

Få dolda avgifter

Mycket bättre än andra banker när det kommer till "dolda avgifter". Fick 0.3% mer ränteavdrag hos Swedbank men blev samma årskostnad pga inga dolda avgifter.
Negativt är att man måste ses en gång per år och omförhandla sin rabatt, vilket är jättetråkigt, just lock me in.

15 janvier 2022

Fördyrar för kunderna!

Jag har haft Handelsbanken snart 30 år utan problem, inga anmärkningar och god ekonomi. När vi skulle byta bostad så trodde vi inte detta skulle bli några problem men det blev det! De kunde ju inte godkänna att vi skulle ha två bostäder i några månader, vi måste ju klara detta ekonomiskt. De rekommenderade oss att sälja huset och flytta till en lägenhet och sedan köpa nytt hus. Japp, vi fixade en lägenhet som hyran var dyrare än ett överbryggningslån, sålde sedan vårt hus och köpte ett nytt. Summan av det hela var att det blev betydligt högre kostnad än flytta från hus till hus och ett kort överbryggningslån, detta är väl inte så svårt att räkna ut om man rör sig utanför Handelsbankens fyrkantiga tänkande?
Handelsbankens gamla slogan "En personlig bank som tar lokala beslut" hör till det förgångna!

9 janvier 2022

Riktig dålig bank

Riktig dålig bank. De avslutade båda av mina konto eftersom jag betalar hyran för min fästmö i Kiev Ukraina, och betalade for en respirator att hjälpa en annan familj dar. HB skrev penning tvätt,. Absolut BS

6 janvier 2022