Vi behövde uppdatera vårt tidigare godkända lånelöfte då jag gått från provanställd till tillsvidareanställd innan lånet togs. Det tog nästan 30 dagar att få detta godkänt då handelsbanken vid fem oli... Voir plus
Ligger i skilsmässa och varit väldigt stressad över ekonomin att flytta med barn osv. Kontaktpersonen Alva på Handelsbanken har varit en klippa. Agerat som en ekonomisk rådgivare genom hela processen... Voir plus
När jag tog bort mitt bankkonto som hade kopplingar till e-faktura så fanns kopplingarna kvar. Jag fortsatte få e-fakturor dit trots att jag inte kunde se dem. Jag kollade även om det fanns några... Voir plus
Svärfar dog för 1,5 år sedan, min man har försökt avsluta hans bankkonto men möts av oförstående personal. Banken kräver fullmakt, original på bouppteckning samt svar på var de 1000:- som finns på kon... Voir plus
Kundmötet är kärnan i Handelsbanken. Vi ger alltid vårt bästa råd utifrån vad som är långsiktigt bäst för den enskilde kunden, utan att snegla på vad som kortsiktigt gynnar banken. Vi finns nära våra kunder med kontor där kunderna bor. Att dela samma vardag och verkar på samma marknader gör oss mer engagerade, mindre krångliga och våra beslut snabbare och bättre.
Suède
- handelsbanken.se
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Sämsta betyg till Handelsbanken i Vara
Sämsta betyg till Handelsbanken i Vara! Ingen service alls,vi fick inte ens byta från Handelsbanken i Skövde till Handelsbanken i Vara.
Hej tyvär jag har haft mina bra stunder…
Hej tyvär jag har haft mina bra stunder och dåliga det bra service tills banken valde att stänga ner mitt konto jag har problem idag öppna konto men hoppas på de överför resterande pengar vad de har lovat var på bankortor i fosie han var väldigt vänlig och försökte hjälpa så got som han kunde jag tycker ej deras handläggning och vänta på mina pengar ska överöfras till ett konto sen måndags hoppas på det blir bättre
Impossible to cooperate with the staf…
Impossible to cooperate with the staf in Handelsbanken, Malmo city. They do not respond on mails or phone calls. During a year I have tried to close my account in Handelsbanken and have my deposit transferred to my Danish bank (Den Danske Bank). I have sent instructions, copy of my ID, a money transfer document etc. etc. But nothing happens. I have not seen my money yet.
This bank is the worst I have ever worked with.
Tyvärr inte så bra kontakt med de som…
Tyvärr inte så bra kontakt med de som jobbar på banken och av någon anledning så är dom väldigt anti och allergiska mot kontanter. Jag trodde att vi i Sverige hade SEK som valuta och att det var den valutan som gällde, men på Handelsbanken håller dom endast på med digitala valutor och vill inte röra Sveriges valuta i kontanter.
Jag skulle göra en utlandsbetalning på…
Jag skulle göra en utlandsbetalning på ett högre belopp än vad som var tillåtet på hemsidan. Jag besökte mitt lokala bankkontor och då sa det att de hade höjt gränsen för mig. När jag väll kommit hem och skulle göra transaktionen så såg situationen detsamma ut.
Detta resulterade i ännu ett besök hos banken för att få mitt ärende åtgärdat.
Rekommenderas inte!
Har varit kund sen jag var 16, fick lån för 5 år sen med OK ränta. Dock var det omöjligt att ha kontakt med bankmannen eftersom de bytes i snitt varje halvår.
När vi skulle köpa hus så fick vi inte låna mer än 2,5 miljoner tillsammans med rätt så hög ränta i förhållande till vad andra banker erbjöd. Vi båda hade inkomst på 30+k var o fast jobb. SKÅMT. Vart köper man ett hus för dessa pengar? Uppe i Norrland kanske..
Så det blev tack och hej. Så mycket för lojalitet och att våra föräldrar gör sina fastighetsaffärer via Handelsbanken.
Och otroligt svårt att bli av med sitt konto!! Pratade med min ”senaste” bankman där och han kunde inte avveckla mitt konto. Vad är det för skämt??
Usel upplevelse på hemsidan
Upplevelsen på hemsidan är riktigt dåligt, svårt att navigera sig runt och man förstår inte alltid vad som är vad. Nya designen är inte heller så självklart och behövs jobbas på mycket mera.
Känns att hela hemsidan är byggd på cobalt.
Har väntat 6 månader på att få mitt…
Har väntat 6 månader på att få mitt amorteringskrav justerat som utlovats. Mim rådgivare på Handelsbanken bankkontor i Strängnäs skiter fullständigt i att återkoppla. När du väl signerat ditt bolån hos Handelsbanken skiter de fullständigt i dig för då är du bunden hos dom.
Bedrövlig app funkar och ibland…
Bedrövlig app funkar och ibland försvinner allt
The worst bank experience in my life
The worst bank experience in my life. Bad service, bank personnel with an attitude, cannot explain anything in a clear and precise manner and treat you in an unpleasant way if you are a foreigner. Mobile app is not user-friendly at all, international bank transfers cannot be made from an app, you have to log in to your computer using USB and verification system and write all details of the international bank (like address and so on because they don't have any AI in place), honestly, this is like technology from 10 years ago. And moreover, international online payment is also rejected, so I can say this is a pretty useless bank if you want to have an international lifestyle.
rebwar salih lån officer bäst av bästa
Jag är nöjd med service som tillhandahålls av rebwar salih lånehandläggare, Han får hjälp med mitt bolån, Och jag är glad att en del av Handelsen banken, solna, Jämfört med andra banklåneränta mindre och genuin service ger jag dig tummen upp bäst av bästa bank.
Blev nekad att öppna konto hos dem för…
Blev nekad att öppna konto hos dem för att jag redan hade ett konto på annan bank, vet inte vad deras logik är… vill kanske inte ha kunder.
Ett av de mer stabila bankerna
Handelsbanken är en av de säkraste bankerna som, till skillnad från vissa andra banker, sällan agerar oetiskt självmedvetet. De har en god grund och stabilitet och är lösningsfokuserade, vilket jag uppskattar.
Jag fick nyligen väldigt god vägledning på ett problem som inträffat och de löste det snabbt och effektivt. Delvis berodde det på en miss i informationen från deras sida och därför stod de för felet direkt. Detta gäller både telefontjänsten och deras lokala kontor.
De har en rätt så föråldrad och kass hemsida och fr.a. systemet att hantera pengarna snabbt och effektivt (anledningen för en stjärnas bortfall. Egentligen borde det vara 1,5 stjärnor, men eftersom det nyligen har ökat sparräntan till ett förhållandevis konkurrentkraftigt pris får de 0,5 stjärnor i bonus. Även om de inte har de bästa sparräntorna, fortsätter jag att ha dem som en preferens p.g.a. deras stabilitet och långsiktighet.)
R på handelsbankens kundservice är det…
R på handelsbankens kundservice är det ABSOLUT värsta jag mött inom kundservice. Otroligt nedlåtande, dumförklarande och icke hjälpsam. Är helt ofattbart att handelsbanken accepterar en så låg standard hos sina medarbetare. Lämnade samtalet helt nedtryckt när jag enbart behövde hjälp och vägledning med ett litet problem.
Sämsta bank i Sverige
Sämsta bank i Sverige. Jag kontaktade banken flera gånger för att stänga mitt konto och flytta mina fonder. De gör inte ett $k!t. Bli inte kund hos Handelsbanken, använd en annan bank
Idag fick vi veta att det var 1 års…
Idag på Handelsbanken fick vi veta att det var 1 års väntan om man ville öppna bank konto...och att om det går snabbare om man har mera pengar...
En bank som uppenbarligen diskriminerar låginkomsttagare, gick till Swedbank...inga problem där att öppna konto.
Väldigt bra
Väldigt bra! Har blivit trevligt bemött, och fått mer hjälp och omtanke än vad jag förväntat mig. Har ett litet nystartat företag och bytte också privat i samband med uppstarten, jättesmidigt. Kontoret på Första Långgatan i Göteborg.
Otroligt dålig kundservice
Otroligt dålig kundservice. Personen var mycket oseriös och det tog 15 min innan han förstod ett enkelt problem. Gissade fram sina svar för att i efterhand söka upp de, där han till och med lät förvånad över att de stämde.
Som alla banker
Som alla banker, lagligt kriminella. Tar inga risker såklart, då staten alltid räddar alla banker och vi betalar ännu en gång med våra pengar. Pissiga öppettider, vi gör allt jobb och betalar för det :-)
Katja ekdahl i Lund på handelsbanken…
Katja ekdahl i Lund på handelsbanken gav mig en otroligt dålig kundservice. Hon kollade snett och hade en mycket dålig attityd. Välj en annan bank om möjligt.
Deras chef bör verkligen sätta in en mikrofon för att höra hur de behandlar deras kunder.