Maten var ok men tok lang tid å lage. Vi opplevde at oppskriften var svært forvirrerende og rotete da man måtte sjekke ulike steder for ingrediens og mengde. Mengden burde med fordel stått i oppskrift... Voir plus
L'entreprise a répondu
Krydder som ligger sammen med mat i små papirposer blir fuktig og vanskelig å bruke. Kan dere finne en annen løsning? Det er usedvanlig mange gode retter så kokkene er særdeles flinke til å sette sam... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fin app hvor du har mulighet til å velge. Grønnsakene som følger med kan bli litt ensformige. Krydderblandingen er til tider en opplevelse. Veldig lettvint, levering er utmerket. Det blir MYE emballas... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi liker variasjonen, de gode smakene og at det er enkelt og raskt å lage middag. Men vi har valgt lavkarbo, og poteter, ris, nudler, lefser/buns, panering og pasta er ikke lavkarbo. Vi skulle ønske a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Enten du lager mat til to eller en hel horde, har HelloFresh den perfekte matkassen for deg! Velg mellom klassiske, vegetariske eller familievennlige oppskrifter, hvor mange måltider du trenger og til hvor mange personer. Dermed slipper du å planlegge middager og handleturer, og kan kose deg med matlagingen! Lær deg noe nytt mens du lager mat fra hele verden. Si farvel til alt maset om å finne ut hva du skal lage til middag, og si hei til sunne måltider! Med vårt fleksible abonnement kan du pause eller avlyse leveransen før fristen hver uke. Og hvis du lurer på noe, kan du kontakte vår hyggelige gjeng i kundeservice. Takk for at du velger HelloFresh!
Vanemveien 20, 1599 , Moss, Norvège
Demande des avis aux clients
Gode råvarer og gode oppskrifter men for mange poteter og for små porsjoner med fisk og kjøtt.

Réponse de HelloFresh Norge
God mat og enkle oppskrifter, men ofte dårlig kvalitet på grønnsakene.

Réponse de HelloFresh Norge
Jeg fikk beskjed om at maten skulle leveres 21.15-22.00 på tirsdag. På tirsdagen fikk jeg beskjed om at leveringen var forsinket - noe som kan skje.
Kl 23 på tirsdag fikk jeg beskjed om at leveringen var avlyst og at jeg ville få nytt tidspunkt. Denne meldingen skulle jeg ønske kom mye tidligere, så jeg slapp å sitte hjemme i to timer og vente…
Onsdag fikk jeg ny beskjed om levering mellom 1545 og 17.15. Dette var samme tidspunkt som jeg skulle ta synsprøve, og som ikke kunne flyttes pga kort varsel.
15.45 fikk jeg sms om at leveringen var rett rundt hjørnet og jeg måtte være i nærhet n av telefonen (jeg hadde krysset av om at jeg ville få sms/telefon når leverandøren var utenfor). Måtte reise 15.55 til avtalen min, da var ingen mat kommet.
16.15 fikk jeg en melding hvor jeg ble bedt om å gi review av leveringen, og det var lagt ut bilde av at pakken sto utenfor døren min. Ingen telefon, ingen sms, ingen beskjed som avtalt.
Pga at nytt tidspunkt ikke ble avtalt med meg, men bare bestemt av leverandør, ble maten stående ute i to timer - i veldig varmt vær. Dette er ikke ok og ikke i tråd med forventningene jeg har ut fra tidligere leveranser.
Ber om at dere vurderer å refundere deler av beløpet for leveransen.

Réponse de HelloFresh Norge
Jeg får ikke bestilt HelloFresh til mitt postnummer, selv om dere leverer både til postnummeret over og under der jeg bor. Jeg bor også helt på grensen til leveringsområdet.
Da jeg tok kontakt med kundeservice, fikk jeg tips om å bestille til noen jeg kjenner i nabopostnummeret. Det er jo en mulig løsning, men litt upraktisk. En av grunnene til at jeg har lyst til å bruke HelloFresh er nettopp å få maten levert hjem og slippe å bruke tid på å hente den.
Jeg håper derfor dere kan legge til postnummeret mitt i leveringsområdet.

Réponse de HelloFresh Norge
Har 3 ganger opplevd at det manglet en ingrediens. Bare mindre ting som krydder. Synes også at grønnsaker virker å ikke være så ferske alltid.
Men leveransene er alltid punktlig. Gode beskjeder.

Réponse de HelloFresh Norge
Maten var veldig god på smak. Det var gøy å lage den. Det er god kvalitet på matvarene. Det einaste vi bytta bort var buljong med maltodekstrose i fordi guten vår har sensitiv mage. Vi er i alt veldig fornøgde.

Réponse de HelloFresh Norge
Nydelig mat, men på grensen til litt små porsjoner med 2 voksne og 2 ungdommer, kunne vært større porsjoner. En liten fiskefilet pr prs feks er veeeldig lite.

Réponse de HelloFresh Norge
Overall veldig fornøyd med matkassene og hvor lett det gjør hverdagen å ikke måtte planlegge middager og handle inn. Det jeg derimot begynner å bli litt lei av er pak choi, som er i bortimot alle rettene vi velger oss (går mye kylling og fisk i heimen). Så den siste stjerna hadde de fått hvis man hadde noe annet litt mer smakfullt enn pak choi i mange av rettene😅

Réponse de HelloFresh Norge
Omg første middag idag og det var nydelig. Noe av det beste og enkleste jeg har spist på lenge😍

Réponse de HelloFresh Norge
Lite fornøyd med appen deres, den låste seg, plutselig var en forsendelse på veg. Dette var ikke bra. Vurderer å si opp abonnementet om dette gjentar seg😬

Réponse de HelloFresh Norge
Måltidene er litt for mye jobb å få til. Bestillingene er gjort med bakgrunn i en brukket arm, og en husbond som ikke er vant til matlaging.

Réponse de HelloFresh Norge
Fortsatt levert til feil etg., samt dårlig og manglende produkt.

Réponse de HelloFresh Norge
Har ofte fått dårlige poteter, en gang helt ubrukelige. Ellers mye bra og fantastiske fiskemiddager.

Réponse de HelloFresh Norge
Oppskriftene er enkle å følge og maten er god, men vi har fått fryst salat/gulrøtter som ligger i pose. Det er pga av fryseelementene i kjøleposen. Posesalaten/gulrøttene blir bløte og ødelagte etter at de har vært fryst, så en bedre løsning på det hadde vært fint!

Réponse de HelloFresh Norge
Missførnøyd man blir lurt til og tro at det er bra med rabatter men hver kasse blir dyrere og dyrere. Rettene med kjøtt koster ekstra enn de med svin og vegetar

Réponse de HelloFresh Norge
God variasjon i oppskriftene, og en fin og brukervennlig app. Kvaliteten på råvarene er så-som-så...

Réponse de HelloFresh Norge
Fantastisk kundeservice, fantastisk tjeneste. Kan varmt anbefale. Litt små porsjoner for to voksne men jeg er bare én og har til to dager per middag.

Réponse de HelloFresh Norge
Nydelige, sunne og varierte måltider som er godt beskrevet og kjekke å lage. Super kundebehandling.

Réponse de HelloFresh Norge
Den ene middagen var en skuffelse mht mottatte råvarer (grønnsaker) som skal være til 2 personer - små og visne/dårlig kvalitet!