Maten var ok men tok lang tid å lage. Vi opplevde at oppskriften var svært forvirrerende og rotete da man måtte sjekke ulike steder for ingrediens og mengde. Mengden burde med fordel stått i oppskrift... Voir plus
L'entreprise a répondu
Krydder som ligger sammen med mat i små papirposer blir fuktig og vanskelig å bruke. Kan dere finne en annen løsning? Det er usedvanlig mange gode retter så kokkene er særdeles flinke til å sette sam... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fin app hvor du har mulighet til å velge. Grønnsakene som følger med kan bli litt ensformige. Krydderblandingen er til tider en opplevelse. Veldig lettvint, levering er utmerket. Det blir MYE emballas... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi liker variasjonen, de gode smakene og at det er enkelt og raskt å lage middag. Men vi har valgt lavkarbo, og poteter, ris, nudler, lefser/buns, panering og pasta er ikke lavkarbo. Vi skulle ønske a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Enten du lager mat til to eller en hel horde, har HelloFresh den perfekte matkassen for deg! Velg mellom klassiske, vegetariske eller familievennlige oppskrifter, hvor mange måltider du trenger og til hvor mange personer. Dermed slipper du å planlegge middager og handleturer, og kan kose deg med matlagingen! Lær deg noe nytt mens du lager mat fra hele verden. Si farvel til alt maset om å finne ut hva du skal lage til middag, og si hei til sunne måltider! Med vårt fleksible abonnement kan du pause eller avlyse leveransen før fristen hver uke. Og hvis du lurer på noe, kan du kontakte vår hyggelige gjeng i kundeservice. Takk for at du velger HelloFresh!
Vanemveien 20, 1599 , Moss, Norvège
Demande des avis aux clients

Réponse de HelloFresh Norge
Fornøyd med oppskriftene og fleksibiliteten. Maten er god og enkel å lage.
Det mangler av og til råvarer i posene, og jeg syns at mengden kjøtt har minket betraktelig siden sist jeg hadde et aktivt abonnement.

Réponse de HelloFresh Norge
fikk levert pakken nede blandt alle leilighetene, hvem som helst kunne tatt leveringen dårlig levering

Har brukt Hello fresh i rundt 2 år nå. Kjempe god mat og lett å lage😊

Réponse de HelloFresh Norge
Veldig god mat og flotte råvarer. Oppskrifter som er enkle å følge for voksne som har lagd litt mat før. Litt vanskelig for ungdommen i huset. Vi liker veldig godt å få prøve retter og smaker som vi aldri ville kommet på selv. Akkurat passe mengde mat også. Appen er enkel å bruke. Generelt meget godt fornøyd, og tror vi kommer til å bruke dette lenge.

Réponse de HelloFresh Norge
Gode oppskrifter og god mat, men har litt for ofte enkelte grønnsaker som har blitt for gamle og myke. Kan bli en grunn til at man avslutter tjenesten.

Réponse de HelloFresh Norge
Plus: Deilig å ikke måtte bruke tid på å gå fra butikk til butikk for å finne ingredienser.
Stort minus: Hver uke er det minst én ingrediens som er råtten eller muggen før holdbarhetsdatoen, spesielt fisk. Grønnsakene er generelt ganske dårlig kvalitet. Det ser ut som de oppbevarer lettbedervelige ingredienser ved altfor lave temperaturer.
Anbefales ikke hvis du bor langt unna en matbutikk du må besøke for å erstatte de råtne/muggne ingrediensene. Det ødelegger hele poenget med denne matkassen.

Réponse de HelloFresh Norge
God mat med masse smak! Flott oppskriftshefte som forklarer godt hvordan maten lages.

Réponse de HelloFresh Norge
Gode og enkle retter, veldig mye karbohydrater. Vi mottok en del av grønnsakene med frostskader og måtte kaste noe.

Réponse de HelloFresh Norge
Maten er enkelt til å lage og smaken er kjempe god. Barnet elsker denne. Ferske varen og stor nok porsjon for 4! Det sparer meg så mye tid med planlegge middagen hver dag og barnet mitt kan hjelpe til å lage. Vi er helt fornøyd!

Réponse de HelloFresh Norge
Jeg har fått så god hjelp av hello fresh bår leveransen min kom feil. Tusen takk for god hjelp og at dere svarte midt på kvelden. Nydelig mat forresten.

Réponse de HelloFresh Norge
Vi opplever at matkasse gjør hverdagsstresset litt mindre. Veldig greit at man får alt man trenger levert på døra. Appen gjør det enkelt å planlegge middager og det sørger for at man får mer variasjon i matveien.

Réponse de HelloFresh Norge
Sunn mat. Slippe å finne ut hva man skal ha til middag. Slippe å handle for så å finne ut at man glemte en ingrediens. Forenklet hverdagen 👍

Réponse de HelloFresh Norge
Hello Fresh har veldig gode oppskrifter. Det er lett å lage, og variert. Servicen i forhold til levering er god og pålitelig. God informasjon!

Réponse de HelloFresh Norge
Spennende oppskrifter og fine råvarer. Kun fått ett måltid som ikke falt i smak.