HelloFresh Norge Avis 6 807

TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Gode måltider og at jeg kan bytte ut de som jeg ikke liker. Står at det ble dyrere for å forbedre tjenesten, men synes den ikke blir bedre mangelfulle oppskrifter, får slappe eller mugne grønsaker e... Voir plus

L'entreprise a répondu

Etter å ha laget den samme maten (mye indisk) i 20 år. Trengte jeg inspirasjon. Jeg spiser ikke kjøtt, fisk eller egg, så jeg var litt skeptisk til å få sånne ferdige pakker, men det har vist seg å... Voir plus

1. Service de commande de repas en ligne
  2. Fournisseur de produits alimentaires

Écrit par l'entreprise

Enten du lager mat til to eller en hel horde, har HelloFresh den perfekte matkassen for deg! Velg mellom klassiske, vegetariske eller familievennlige oppskrifter, hvor mange måltider du trenger og til hvor mange personer. Dermed slipper du å planlegge middager og handleturer, og kan kose deg med matlagingen! Lær deg noe nytt mens du lager mat fra hele verden. Si farvel til alt maset om å finne ut hva du skal lage til middag, og si hei til sunne måltider! Med vårt fleksible abonnement kan du pause eller avlyse leveransen før fristen hver uke. Og hvis du lurer på noe, kan du kontakte vår hyggelige gjeng i kundeservice. Takk for at du velger HelloFresh!

3,6

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

7 k avis

Anbefales

Spennende smaker, god beskrivelse, delikate råvarer

12 avril 2026

Hei Bent!

Tusen takk for din fantastiske vurdering med 5 stjerner.

Takk for at du er en del av HelloFresh-familien!

Hanne fra HelloFresh

Enkelt.

God mat. Utførlige oppskrifter. Punktlig levering. Enkelt å endre menyen.

23 janvier 2026

Réponse : HelloFresh Norge

Hei Randi! Tusen takk for din fantastiske vurdering med 5 stjerner. Vi er utrolig glade for å høre at du er fornøyd med konseptet vårt og at synes det er enklet å endre menyen. Din positive tilbakemelding betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette å levere topp kvalitet. Takk for at du er en del av HelloFresh-familien! 💚

God matopplevelse.

Første kasse. En veldig god start. Bbra at hvert måltid er pakket for seg. Lite matsvinn. Godt sammensatt måltid.

8 avril 2026

Réponse : HelloFresh Norge

Hei Linda! Tusen takk for din fantastiske vurdering med 5 stjerner. Vi er utrolig glade for å høre at du er fornøyd med pakningen og at du synes det er for lite matsvin. Vi jobber hart for å gjøre våre kunder fornøyde og det ser ut som vi lyktes denne gangen. Din positive tilbakemelding betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette å levere topp kvalitet. Takk for at du er en del av HelloFresh-familien! 💚

Merete fra HelloFresh.

Maten kom til avtalt tid

Maten kom til avtalt tid, ble satt utenfor døren min med varsel. Maten var pent pakket inn og kunne settes rett i kjøleskapet. Oppskriften som fulgte var instruktiv og lett å følge.

Réponse : HelloFresh Norge

Hei Sigrid! Tusen takk for din fantastiske vurdering med 5 stjerner. Vi er utrolig glade for å høre at du er fornøyd med opplevelsen din med konseptet med levering på døren og for at oppskriftene var enkelt å følge. Din positive tilbakemelding betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette å levere topp kvalitet. Takk for at du er en del av HelloFresh-familien! 💚

Merete fra HelloFresh.

Sausene er litt for minimale/små og bør…

Sausene er litt for minimale/små og bør smake mer.

26 février 2026

Hei Joachim,

Takk for din tilbakemelding. Så trist å høre at du synes sausene er for lite. Måle vårt er at måltidene skal være smaksfulle for alle våre kunder.

Mange av våre kunder opplever at sausene er for mye, mens andre, som i ditt tilfelle, føler at de ikke er nok. Det er en vanskelig balanse som vi jobber hardt for å finne, da vi ikke ønsker å bidra til at alle skal være fornøyde.

Vi vil selfølgelig ta det med videre til ansvarlig avdeling. Takk igjen for at du legger inn en tilbakemelding slik at vi kan forbedre oss.

Merete fra HelloFresh.

I enjoy the ability to select options…

I enjoy the ability to select options that I’d like to eat and they come with easy to follow instructions.

8 janvier 2026

Réponse : HelloFresh Norge

Hi Lyndon! Thank you so much for your amazing 5-star review. We are so happy to hear that you are happy with your experience with HelloFresh. Your positive feedback means a lot to us and motivates us to continue delivering top quality. Thank you for being part of the HelloFresh family! 💚

God mat, dårlige ingredienser

Denne gang fikk vi en del ingredienser som ikke kunne brukes pga dårlig kvalitet. Ene løken gikk regelrett i stykker når den ble tatt ut av posen (var helt myk). Gressløk var også ubrukelig (det pleier den alltid å være. Hadde droppet det som ingrediens hvis jeg var Hellofresh). Men oppskriftene var gode og lett lagde.

19 février 2026

Hei Synnøve,

Jeg beklager å høre at du mottok ingredienser som ikke var av forventet kvalitet. Vi jobber tett med våre leverandører og gjør vårt beste for at kvaliteten alltid skal være på topp, dessverre høres det ut som vi ikke lyktes denne gangen, og det beklager vi mange ganger. Vi tar dette svært alvorlig og vil gjerne rette opp i situasjonen. Hvis du ikke har gjort det ennå, vennligst kontakt vårt vennlige kundeserviceteam via telefon på +47 23 50 68 08, slik at de kan få det rapportert og prøve sitt beste for å finne en løsning.

Flere ingredienser manglet

Flere ingredienser manglet, som krydder, brødsmuler og buljong. Ganske kjedelig når det mangler…

Hei June,

Vi beklager så mye for opplevelsen du hadde med en manglende ingrediens. Dette er ikke den standarden vi ønsker å opprettholde. Vi forstår hvor frustrerende det kan være å ikke få alle ingrediensene du trenger til måltidet ditt. Vi tar dette svært alvorlig og vil gjerne rette opp i situasjonen.

Forferdelig kundeservice

Vi har testet ut HelloFresh i to ulike perioder og har vært misfornøyd begge runder på hvordan systemet fungerer, hvordan det er å endre bestillinger, og ikke minst kvaliteten på varene som er svært varierende, og vi har fått varer vi har måttet kaste. Forrige runde fikk vi refundert 760kr som vi aldri brukte fordi vi var lei. Vi testet igjen nå ca ett år senere med formål om å bruke kreditten og se om det har blitt bedre.

Det har ikke blitt bedre, og kreditten ble ikke brukt som forventet. Da jeg oppdaget det tok jeg kontakt med kundeservice. Norsk chat sa han ikke kunne hjelpe meg og så ghostet meg (umulig å få kontakt på nytt). Deretter fikk jeg tak i engelsk kundeservice som sa de skulle refundere beløpet. Det skjedde aldri, og jeg tok på ny kontakt med kundeservice for å få orden på sakene. For det første var det i to perioder umulig å nå frem, og til sist kom jeg til Tristan som mener at refusjonen er gjennomført - noe den ikke er. Deretter ble jeg ghostet på chatten hvor han rett og slett ikke svarer på meldingene mine lengre. Jeg har ventet over 40 min på chat på å få svar fra Tristan uten hell.

Min klare anbefaling er å holde dere laaaangt unna dette selskapet.

Oppdatering 16.04.2026; Jeg har fått henvendelse om å gi mer informasjon - det har jeg gjort, men ikke hørt noe siden og saken er fortsatt uløst, og anbefalingen om holde seg unna står.

Oppdatering 21.04. endelig er problemet løst etter minst 2 timer med chat support. Dette er ikke bra nok.

1 avril 2026

Hei Thor,

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi beklager virkelig at du har hatt en så dårlig opplevelse med både med ingredienser og vår kundeservice. Slik skal det absolutt ikke være, og vi tar din beskrivelse av kundebehandlingen svært alvorlig.

Vi ønsker å rydde opp i dette med en gang. Vi har sendt deg en forespørsel om mer informasjon her via Trustpilot, slik at vi kan finne din konto og hjelpe deg videre.

Veldig gode råvarer

Veldig gode råvarer, gode, fargerike, smakfulle retter. Fine og lettforståelige oppskrifter.

3 décembre 2025

Réponse : HelloFresh Norge

Hei! Tusen takk for din fantastiske vurdering med 5 stjerner. Vi er utrolig glade for å høre at du er fornøyd med opplevelsen din med råvarene og oppskriftene. Din positive tilbakemelding betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette å levere topp kvalitet. Takk for at du er en del av HelloFresh-familien! 💚

Merete fra HelloFresh.

God mat, enkelt, men for lite mat

Synes maten er veldig god! Masse gode smaker og enkelt å følge oppskrift! Liker veldig godt at saus/krydder/past/topping kommer i passende størrelse, gjør det veldig enkelt og mindre matsvinn. Men det er altfor lite mat til middag for 2 personer. Må kjøpe ekstra mat til hvert måltid for å få nok. Noe av grønnsakene var også gamle… Blant annet en rødløk som var brun på halve siden og en brokkoli som var gul og alle «frøene» falt av

Réponse : HelloFresh Norge

Hei Fredrikke! Tusen takk for din tilbakemelding. Vi er utrolig glade for å høre at du er fornøyd med oppskriftene og at matkaten faller i smak det er akkurat det vi ønsker.

Jeg beklager å høre at du ikke syntes porsjonsstørrelsene var store nok, målet vårt er selvfølgelig at alle skal bli mette og fornøyde. Mange av våre kunder opplever at porsjonene er for store, mens andre, som i ditt tilfelle, føler at de ikke er store nok. Det er en vanskelig balanse som vi jobber hardt for å finne, da vi ikke ønsker å bidra til økt matsvinn, men ønsker at kundene våre skal bli mette og fornøyde.

Gode råvarer

Gode råvarer. Spennende smaker.

Réponse : HelloFresh Norge

Hei Nina! Tusen takk for din fantastiske vurdering med 5 stjerner. Vi er utrolig glade for å høre at du er fornøyd med opplevelsen din med HelloFresh. Din positive tilbakemelding betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette å levere topp kvalitet. Takk for at du er en del av HelloFresh-familien! 💚

Frederik fra HelloFresh

God råvarer og gode smaker

God råvarer og gode smaker. Jeg stusser på en ting og det er de gratis dessertene. Vi har Middager til 4 personer men får kun 2 desserter. Det syns jeg er dårlig gjort, at kun 2 skal spise dessert.

Réponse : HelloFresh Norge

Hei Bjørn! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på råvarene og smakene våre, det setter vi stor pris på!

Når det gjelder de gratis dessertene (eller andre fordeler via lojalitetsprogrammet), så forstår vi godt at det virker litt urettferdig når man er en familie på fire. Disse produktene er ment som en liten ekstra oppmerksomhet («freebies») fra våre partnere, og pakkes ofte i standardstørrelser som dessverre ikke alltid samsvarer med antall personer i matkassen.

Vi tar likevel med oss dette som et viktig innspill! Vi ønsker selvfølgelig at alle rundt bordet skal bli like fornøyde.

Takk for at du deler din opplevelse med oss!

Frederik fra HelloFresh

Veldig god mat men små porsjoner

Veldig gode smaker, enkelt og gøy å velge meny hver uke - men porsjonene er ofte for små og mulighet for å oppgradere med ekstra protein er kun tilgjengelig for noen retter

28 janvier 2026

Réponse : HelloFresh Norge

Hei, og tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er veldig gøy å høre at smakene faller i smak og at du trives med å velge menyen selv. Det er akkurat slik vi ønsker at HelloFresh-opplevelsen skal være.

Jeg beklager å høre at du ikke syntes porsjonsstørrelsene var store nok, målet vårt er selvfølgelig at alle skal bli mette og fornøyde. Måltidene våre inneholder gjennomsnittlig anbefalt mengde per dag over tre måltider. Mange av våre kunder opplever at porsjonene er for store, mens andre, som i ditt tilfelle, føler at de ikke er store nok.

Det er en vanskelig balanse som vi jobber hardt for å finne, da vi ikke ønsker å bidra til økt matsvinn, men ønsker at kundene våre skal bli mette og fornøyde. Takk for at du deler opplevelsen din med med oss.

Réponse : HelloFresh Norge

Hei Hasse! Tusen takk for din fantastiske vurdering med 5 stjerner. Vi er utrolig glade for å høre at du er fornøyd med opplevelsen din med HelloFresh. Din positive tilbakemelding betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette å levere topp kvalitet. Takk for at du er en del av HelloFresh-familien! 💚

Umulig å slette

Umulig å slette. Inne på siden, så finnes det ingen linker for å slette kontoen, eller stoppe abonnementet. Her er det tydeligvis laget sånn at det skal være vanskelig å slette seg. Dette er uakseptabelt.

9 avril 2026

Hei Frank,

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi beklager virkelig at du har hatt en så dårlig opplevelse med å slette kontoen din.

Slitsomme selgere

Slitsomme selgere

Hei Daniel,

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi beklager virkelig for din opplevse.

Merete fra HelloFresh.

Kun prøvd et måltid så litt tidlig å…

Kun prøvd et måltid så litt tidlig å spørre etter en tilbakemelding. Fikk første matkasse idag. Men levert til avtalt tid og første rett var en hit. Ser ut som gode mengder mat og god kvalitet.

Réponse : HelloFresh Norge

Hei Johanna! Tusen takk for din fantastiske vurdering med 5 stjerner. Vi er utrolig glade for å høre at du er fornøyd med opplevelsen din med HelloFresh. Din positive tilbakemelding betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette å levere topp kvalitet. Takk for at du er en del av HelloFresh-familien! 💚

Frederik fra HelloFresh

Levert som avtalt og god smak

Levert som avtalt. Kun fått prøvd et måltid s0 langt, men det smakte veldig godt.

Frederik fra HelloFresh

Manglet flere ting for å fullføre…

Manglet flere ting for å fullføre oppskriftene. Er bare på middag nr 2 nå og det manglet både igår og for dagens middag .

Réponse : HelloFresh Norge

Hei Shkemb! Tusen takk for at du gir oss beskjed, selv om vi selvfølgelig skulle ønske at opplevelsen din med oss var feilfri. Slik skal det naturligvis ikke være når du bestiller en matkasse fra oss, skal alt du trenger for å lage en god middag være på plass.

Det er veldig leit å høre at det manglet ingredienser to dager på rad. Vi vil gjerne rette opp i dette og finne ut hva som har skjedd i pakkingen din.

Vi kommer til å ta kontakt med deg direkte via vår kundeservice for å følge opp saken og finne en god løsning sammen med deg. Takk for at du deler opplevelsen din med med oss.