Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Aftaler tid 14 dage for inden for ordning af en vaskemaskine mellem kl 08-12. Selskaber ringer kl 09 på dagen og siger af teknikeren er blevet syg. Det er dælme dårlig stil og bede folk og at ho... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rene kom ud og kiggede pa vores Miele trretumbler der stoppede midt i et program. Han fandt fejlen inden for et kvarter og havde heldigvis reservedelen med i bilen. En time senere var alt oppe at køre... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

7 år gammel Miele vaskemaskine, meldte ofte F10 fejl og vandhane ikon. Frygtede det værste. Rene fra Hvidevareteknik kom forbi, efter 20 min var det thumbs up, problem løst, blot 2 slanger der var kal... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har d.d. haft besøg af jeres Servicetekniker. Det var nok den mest servicemindede, kyndige, grundige og behagelige håndværker jeg til dato har mødt... Problemet var en topbetjent vaskem... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de réparation d'appareils électroménagers

Écrit par l'entreprise

Hvidevareteknik ApS er en alsidig hvidevareservicevirksomhed med 20 års erfaring! Vi løser en lang række forskellige opgaver – altid til din tilfredshed.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 94 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

3,8

Tous les avis

60 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Telefonisk kvinde-monster.

Teknikeren som besøgte mig, var glad, hjælpsom og venlig. Kvinden som jeg snakkede i telefon med, var en af de mest ubehøvlede personer, som jeg nogensinde har haft en dialog med. Jeg havde fået forklaret, at jeg ikke skulle betale for servicen til min opvaskemaskine, i og med det var en garantisag. Dette var tilsyneladende en forkert info, eller meget dårligt forklaret, hvilket er fair, og jeg kan også have været en klaphat til at helt forstå, at jeg skulle betale penge, for at få ordnet en garantisag (hvilket man almindeligvis ikke forventer, at man skal?) Det største issue var, at jeg skulle snakke med 2 firmaer, for at booke en tekniker - og det ene firma sagde at min garantisag var gratis, hvor det firma som udførte rep sagde at det kostede 1000,-. Naturligvis - som alle andre havde gjort, vil man i første omgang så ikke betale penge, før man har snakket med det første firma, som fremlagde sagen som gratis - på deres regning. Jeg endte med at betale 1000,- for garantisagen, da man fandt ud af, at firma 1's udmelding havde været fejlagtig. Hvilket er beklageligt.
Either way, hun var forfærdelig at snakke med, og til trods for dårlige forklaringer, eventuelle misforståelser og dårlig firma-til-firma kommunikation, er det absolut, på ingen måder i orden og under al kritik, at man skal blive talt ned til, have voksen skældud og blive talt grimt til, fordi man i sin gode tro stoler på, at de info man modtager fra stedet man opretter garantisagen hos, er den korrekte.

16 janvier 2025

Réponse de Hvidevareteknik ApS

Hej Nicklas. Teknikeren har ved en fejl ikke fået opkrævet dig for reservedelen. Du er også i telefonen blevet gjort opmærksom på fejlsøgningen udgør de 1000,- dele kommer udover. Da vi så bliver opmærksom på fejlen vil du ikke betale for reservedelen. Fejlen er beklagelig, men vi skal have betaling for de dele der er brugt hos dig ja.

Noté 1 sur 5 étoiles

Uprofessionel opførsel og manglende…

Uprofessionel opførsel og manglende ansvar

Hvidevareteknik var udsendt af LG for at reparere vores køleskab.
Selve reparationen blev udført, men oplevelsen var desværre meget utilfredsstillende.

Under besøget blev køleskabet flyttet, og i den forbindelse opstod der skader på vores køkkengulv, som ikke var til stede før. Medarbejderen udviste manglende forsigtighed, og hans opførsel virkede uprofessionel. På et tidspunkt trådte/slog han med sine sko mod gulvet, mens han sagde noget i stil med, at “det nok skal blive bedre”, hvilket vi oplevede som respektløst og useriøst i situationen.

Efterfølgende har vi kontaktet Hvidevareteknik vedrørende skaden, men de fralægger sig ansvaret, selvom skaden opstod under deres arbejde.

Samlet set en meget skuffende oplevelse – både hvad angår håndtering af vores hjem og den efterfølgende kundeservice.

19 décembre 2025

Réponse de Hvidevareteknik ApS

Hej Bilal. Jeres gulv er et blødt vinyl gulv, hvor skabet "synker" ned når det står på samme sted. Ydermere så er du blevet gjort opmærksom på inden besøget at, skabet skal være gjort klar til service - det havde i ikke gjort, hvorfor teknikeren så må rykke skabet ud.

Top performance

Top performance, on time og hurtig reparation, på trods af diverse kompleksiteter - god korrespondance mellem HQ og reparatør. Alt i alt 100% i orden og med en fair pris og meget god behandling.

4 décembre 2025

Réponse de Hvidevareteknik ApS

Tusind tak Lasse. God jul til jer :-)

Noté 1 sur 5 étoiles

Når venlighed alene, ikke rækker

Vi havde en vaskemaskine der lækkede vand, ved vask. Vi bestilte en all inclusiv løsning hos BEKO, der videreformidlede opgaven til Hvidevareteknik Aps. Ved 1. besøg, sagde reperatøren at vandtrykket var for højt, skruede på vandhanen og gik igen, uden at teste, om der stadig var lækage ved vask. Så i god tro, sætter jeg en maskine over, og konstaterer at der stadig var en lækage. Jeg er relativ teknisk begavet, og for at udelukke problematikken om for højt vandtryk, afmonterede jeg sæbeskuffen, sørgede for at der var knastørt under vaskemaskinen, og hældte forsigtig vand i gummislangen der går fra sæbeskuffe til tromle. Jeg konstaterede vand på gulvet efter den simple test, og kontakter Hvidevareteknik Aps. for at fortælle hvad problemet var. De ville bestille en reservedel hjem, og jeg spuurgte flere gange om de vidste hvilken reservedel, der skulle skiftes. "Ja, jeg står med reperatøren ved siden af, og han har fortalt hvad der er galt" lyder beskeden. Torsdag 4. December dukker der så en anden reperatør op, med en sæbeskuffe under armen, og siger den skal skiftes. Jeg fortæller at jeg ikke er fagmand, men at det ikke er sæbeskuffen, der er problemet. Efter han har skiftet den, tester jeg, og maskinen lækker stadig vand. Her føler jeg min tid er opbrugt hos Hvidevareteknik Aps. og min kone tager over. Det ender ud i at de annulerer ordren, efter en del uoverenstemmelse på telefonen. Jeg bruger istedet kræfter på at afmontere gummislangen, finder hullet, repererer nødtørftigt, monterer det hele igen, laver en testvask, og bum. Alt er tørt, efter endt vask. Hvis man fra starten havde fejlsøgt, indtil problemet var fundet, havde vi undgået at skulle tage både fri og feriedage, da tidsintervallet er i vores arbejdstid. Nu er der bestilt en ny gummislange, som jeg selvfølgelig selv monterer. Til det skal siges, at da ordren annuleres, tilbagebetaler BEKO os kun 1/3 af det beløb vi havde forudbetalt. Så udgifterne er køb af slange, 2 fri/feriedage, samt 2/3 af udgifterne ved køb af reparation. Venlig kundeservice, men direkte inkompetent reparationsservice.
OPDATERING!
I dag, 2. Juledag, bliver jeg kontaktet af reparatøren, der påstår jeg lyver, og at min anmeldelse her på Trustpilot er usand. Det er virkelig usagligt og uprofessionelt. Jeg er virkelig rystet og har aldrig oplevet lignende.
Svar på Hvidevareteknik ApS.'s svar:
Ja, selvfølgelig har I lukket 2. Juledag, som mange andre. Men jeres montør har skrevet adskillige beskeder til mig. Sidste besked modtaget kl. 23.14.
Jeg er på ingen måde tastaturkriger, men jeg syntes min anmeldelse er berettiget, når I ikke magter en simpel opgave, vi har betalt 1795,- for hos BEKO.
Nej, det er ikke European Appliances der har skrevet. Beskederne er sendt fra den 1. teknikker der var ude. Jeg har gemt ham i kontakter, under hans navn, så der er ingen tvivl om hvor beskederne kommer fra. :)

4 décembre 2025

Réponse de Hvidevareteknik ApS

Hej Brian. Vi har ikke kontaktet dig, vi har lukket, så ved ikke hvem du har talt med. Sidste opkald var med din kone, nogle uger tilbage, hvis samtale jeg lige har lyttet - den var ikke rar. Håber hun er i bedre humør nu.

Desuden så bør du vel kunne stå på mål for din anmeldelse? Eller er det ikke sjovt når man får respons som tastaturkriger?

Du skal kigge hvem afsenderen er, vi er Hvidevareteknik og har ikke opkrævet dig. Det har European Appliances, måske det er dem som har henvendt sig.

Jeg kan ikke anbefale Hvidevareteknik ApS

Vi fik en fejl om læk af vand på vores vaskemaskine, og maskinen kunne ikke køre videre. Efter tre servicebesøg og to regninger på i alt 3.500 kr. lækker maskinen stadig, dog kun en smule, vand på gulvet, men den kører trods alt. Havde vi vidst, at vi ikke fik løst problemet for 3.500 kr., havde vi nok købt en ny vaskemaskine på Black Friday.

28 novembre 2025

Réponse de Hvidevareteknik ApS

Hej Rikke. Ærgeligt den stadig lækker, men vi har tilbudt at besøge dig ub og udbedre hvis der skulle være en fejl på det arbejde allerede lagt hos jer - det har du valgt ikke at svare på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super effektiv og hurtig betjening

Super effektiv og hurtig betjening. Havde aftalt at de selv kunne lukke sig ind i opgangen med ekstranøgle, som de havde besvær med og havde givet forkert nummer, men de ender alligevel med at komme ind - selv med manglende svar, og får opgaven løst som bestilt.

1 novembre 2025

Tusind tak Nikolaj :)

Super god

Super god, venlig og kompetent medarbejder, som udførte reparation på vores vaskemaskine

27 novembre 2025

Tak Karen :-)

Super service hos Hvidevareteknik ApS

Super service af den tekniker, som jeg havde besøg af. Han var velforberedt og produktet spillede efter hans besøg. Jeg kan kun anbefale Hvidevareteknik ApS, der har været professionelle hele vejen igennem. 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

26 novembre 2025

Tak Laura :-)

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har haft to teknikere ude

Jeg har haft to teknikere ude, og ingen af dem kunne få ovnen til at virke.
Første tekniker havde ikke den del med, der skulle udskiftes (ventede to uger på, at delen kom hjem og på at få en tekniker ud).
Anden tekniker vidste ikke, hvad problemet var, og løste det heller ikke.

Da jeg kontaktede dem igen, blev jeg bedt om at oprette en ny serviceaftale.
Jeg er ærligt talt træt af ventetiden og den manglende hjælp, så jeg sender ovnen retur og kommer ikke til at købe noget igen, hvor dette firma er involveret.

21 novembre 2025

Réponse de Hvidevareteknik ApS

Hej Sussie. Tak for din anmeldelse. Vi har skiftet en printplade på din ovn, efterfølgende testet det. Teknikeren har anvist dig hvordan den fungerer, men det lader til du ikke vil følge hans anvisning desværre.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi har haft en montør ude for at skifte…

Vi har haft en montør ude for at skifte en motor i en emhætte der var gået itu under garantien. Montøren skiftede fint nok motoren men udsugningen kunne han ikke få til at passe på den nye motor. Luften suges nu ud i skabet over emhætten hvilket vi reklamerede over telefonisk. Vi talte med en medarbejder ved navn xxxx, som gav os den mest uforskammede behandling. Et budskab kan leveres på mange måder, vedkommende valgte at levere det til mig på en måde så man ikke forstår at firmaet vil lægge navn til dennes telefonbetjening. Hvis jeg kunne give vedkommende 0 stjerner så havde vedkommende fået det.

30 octobre 2025

Réponse de Hvidevareteknik ApS

Hej Vitus. Din behandling af vores kontordame er fuldstændig forrykt, jeg er aldeles chokeret over en ældre herre taler sådan i telefonen uden nogen form for indsigt i der sidder et menneske i den anden ende og modtager.

Den adapter du søger hos os kan jeg ligeledes oplyse at, den kommer vi IKKE til at skaffe dig. Byggesjusk at dem som har monteret emhætten er ikke en reklamationssag.

Fantastisk service

Fantastisk service , Lige fra kontoret til montør . Fik installeret den fineste opvaskemaskine der kører perfekt 👌
Tak 🙏

29 octobre 2025

Tusind tak :-)

Super god service

Super god service, hurtig, professionel og venlig. Fik en tydelig forklaring på hvad der var galt og fik problemet løst med det samme. 😊

26 octobre 2025

Tusind tak :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Der var overblik fra starten og ro.

Der var overblik fra starten og ro.
Man føler virkelig at der er styr på tingene og der bliver ryddet pænt op efter dem selv.
Vi kan klart anbefale Hvidevareteknik.

4 mars 2025

Réponse de Hvidevareteknik ApS

Godt vi fik det klaret :-)

God service over tlf.
Hurtig hjælp.
Ikke noget spildtid
Kan kun anbefale

2 octobre 2025

Tak Dea :)

Problemer med Indesit køleskab

Da vi kom hjem 27. juli efter 3 ugers ferie, var der frostgrader i vores køleskab, så jeg kontaktede jer, og blev henvist til Hvidevareteknik.
De kunne ikke sende en reparatør ud før 29. august - så vi måtte holde temperaturen nogenlunde over frysepunktet ved at lade døren stå åben i perioder.

29. august - kom en tekniker, som udskiftede termostaten. Nu kørte køleskabet, som det skulle; men lyset virkede kun, når kompressoren kørte, så jeg kontaktede Hvidevareteknik igen, og de kunne sende en mand ud 18. september.

18. september kom en anden tekniker og fortalte, at der bare var byttet om på ledningerne til termostaten. Så han satte dem rigtigt, mente han, og tog af sted. Nu virkede lyset; men termostaten var åbenbart ikke aktiv, for nu kørte kompressoren igen uafbrudt, og vi måtte igen have køleskabsdøren stående åben i perioder. Jeg kontaktede Hvidevareteknik igen, og de kunne sende en tekniker 1. oktober.

1. oktober kom den tredje tekniker, som byttede om på ledningerne og meddelte, at nu virkede det hele. Jeg påpegede, at det kun var lyset, der virkede, og at kompressoren ikke kørte. Han belærte mig om, at når strømmen har været afbrudt, kan det tage op til en halv time, før kompressoren starter.
Det var nyt for mig. Men han forlod gerningsstedet og kørte videre. Efter en halv time kørte køleskabet stadig ikke, og ringede jeg til Hvidevareteknik og bad dem sende teknikeren tilbage til os med det samme. Det første svar fra medarbejderen var, at jeg skulle kontakte Indesits Kundeservice. Da jeg spurgte, om hun ikke mente, at Hvideteknik havde noget ansvar for de reparationer, deres folk foretog, og om de ville betale erstatning for de fødevarer, der gik tabt, indvilgede hun i at ringe til teknikeren. Han kom relativt hurtigt og forbandt ledningerne igen. Nu kørte kompressoren uafbrudt, og lyset virkede ikke. Han mente, at termostaten var stået af, fordi ledningerne havde været forkert forbundet. Han ville bestille en ny termostat, og vi ville blive kontaktet, når de kunne komme ud og montere den. Så vi kørte igen med periodevist åben køleskabsdør - og mørke i skabet.

17. oktober ankom den fjerde tekniker - faktisk den samme, der var hos os 29. august. Nu virker både termostat og lys.

Men det har været et ganske irriterende forløb,og jeg har ingen ide om, hvad det har kostet os i ekstra strømforbrug ..... kompressoren har kørt uafbrudt - først i 4 uger og senere i 17 dage.

17 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en yderst kompetent og…

Det var en yderst kompetent og servicemindet tekniker vi fik på besøg. Han tog sig god tid til både at forklare problemet med vores opvaskemaskine, samt give tips og råd. Jeg er ikke sikker på hans navn, men mener han hed Mir, han skal ihvertfald have stor ros herfra. Også stor ros til selve firmaet Hvidevareteknik, som var gode til både at kortlægge problemet samt rådgivning.

26 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig hjælp (2 dage) effektivt og…

Hurtig hjælp (2 dage) effektivt og kompetent arbejde.
Problemet løst på 30 minutter. Ryddet pænt op. Venlig betjening

11 septembre 2025

Réponse de Hvidevareteknik ApS

Tusind tak Marianne. Godt vi fik det klaret :-)

Lang ventetid

Der går desværre alt for lang tid mellem besøgene.

14 juillet 2025

Réponse de Hvidevareteknik ApS

Hej Rasmus. Vi har desværre været underbemandet henover sommerperioden, det beklager vi. Vi er på vej den rette vej igen, heldigvis.

God dag til jer.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus