7 år gammel Miele vaskemaskine, meldte ofte F10 fejl og vandhane ikon. Frygtede det værste. Rene fra Hvidevareteknik kom forbi, efter 20 min var det thumbs up, problem løst, blot 2 slanger der var kal... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aftaler tid 14 dage for inden for ordning af en vaskemaskine mellem kl 08-12. Selskaber ringer kl 09 på dagen og siger af teknikeren er blevet syg. Det er dælme dårlig stil og bede folk og at ho... Voir plus
L'entreprise a répondu
Utrolig dårlig service ! "Hividevareteknik" holder ikke aftaler of frister. De har ingen styr på leveringer af reservedele. En dag er technikeren syg, anden dag har de bestilt forkert vare,Tredj... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har d.d. haft besøg af jeres Servicetekniker. Det var nok den mest servicemindede, kyndige, grundige og behagelige håndværker jeg til dato har mødt... Problemet var en topbetjent vaskem... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hvidevareteknik ApS er en alsidig hvidevareservicevirksomhed med 20 års erfaring! Vi løser en lang række forskellige opgaver – altid til din tilfredshed.
Demande des avis aux clients
A répondu à 94 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse de Hvidevareteknik ApS
Super service og en hyggelig medarbejder. Høj professionalitet.

Réponse de Hvidevareteknik ApS
Montør kom til tiden, meget kompetent, havde fuldstændig styr på hvad han gjorde, Tak.

Réponse de Hvidevareteknik ApS
Hurtig og kompetent service. Venlig reparatør og aldeles god pris!

Réponse de Hvidevareteknik ApS
Fantastisk! Jeg har meldt fejlkode i min vaskemaskine og allerede dagen efter var en tekniker hos mig og lavet min vaskemaskine.

Réponse de Hvidevareteknik ApS
Super flink tekniker, der bare havde styr på det! :-)
Hurtig og effektiv hjælp, og maskinen har kørt perfekt siden. Vi er stort tilfredse.

Utrolig dårlig service !
"Hividevareteknik" holder ikke aftaler of frister.
De har ingen styr på leveringer af reservedele.
En dag er technikeren syg, anden dag har de bestilt forkert vare,Tredje dag har de en anden undskyldning.
Kunder service ? - HÅBLØS
Er ikke sikkert på at de har en ide af korrekt business.
Tror du ikke på det ? Se du bare kommentaren ned :)

Réponse de Hvidevareteknik ApS
Fuldkommen smooth service. Fixede sagerne hurtigt og var sød undervejs.

Kom tidligt som aftalt .
Kan virkelige kun anbefale dem.
Super God service .
Og ved hvad de laver

Réponse de Hvidevareteknik ApS
A very nice and polite person, who came and fixed the problem in the washing machine within 30 min.
It took me about a week of emailing to explain the problem. But once the problem was confirmed — the technician came in two days.

Réponse de Hvidevareteknik ApS
Jeg er meget tilfreds med Hvidevareteknik, super venlig og hurtig service. De hjalp mig med min LG vaskemaskine som var i stykker og var hurtige til at finde fejlen og så var det endda på garantien. 5 stjerner herfra kan klart anbefales.

Réponse de Hvidevareteknik ApS
Jeg har ingen respekt for dette firma: Jeg blev henvist til dem af LG med en garanti-sag. De insisterede på at blive ved med at reparerer på vores køleskab selvom det tydeligvis ikke hjalp. Hele 6 uger og 4 forsøg brugte de, i stedet for at gøre producenten opmærksom på at det var umuligt at afhjælpe problemet.
- De møder ikke til tiden, hvis de overhovedet møder op, hvilket jeg oplevede en af gangene, og så røg jeg minsandten bag i køen med yderligere 2 ugers ventetid. Jeg måtte blive hjemme fra arbejde 4 dage - tænk på hvad det koster. Virkelig uprofessionelt. Det eneste positive jeg kan bemærke er, at teknikerne var høflige og venlige, men det var tydeligt at de heller ikke troede reparationerne ville virke, når jeg spurgte ind til det. Åh ja, og så er den ene af deres receptionister super uhøflig for ikke at sige decideret ubehøvlet. Jeg ville have klaget til chefen, men han kom mig i forkøbet og var lige så uvenlig. Ingen tak til jer.

Réponse de Hvidevareteknik ApS
Em aften oplevede vi problemer med fryseren. En pæn del af frostvarerne fik vi opbevaret hos nogle hjælpsomme naboer.
Næste dag anbefalede Skousen os at kontakte Hvidevareteknik, som rådede os til at afrime fryseren i 48 timer.
Efter 48 timer startede vi fryseren op igen, og stor var glæden over at den nu fungerede fint.
Stor tak til Hvidevareteknik for et godt råd - og et sparet servicebesøg!

PRIMA Service
Hurtigt og fint reparationsarbejde.
Meget venlig betjening og montør

Réponse de Hvidevareteknik ApS
Service lige som det skal være. Emil havde totalt styr på tingene og ordnede min kogeplade, helt upåklageligt.
Tusinde tak.

Réponse de Hvidevareteknik ApS
Helt håbløst - udskiftning af reservedel blev ikke testet af jer, inden I gik - og da I så var gået, kunne jeg konstatere, at det ikke virkede...