Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

7 år gammel Miele vaskemaskine, meldte ofte F10 fejl og vandhane ikon. Frygtede det værste. Rene fra Hvidevareteknik kom forbi, efter 20 min var det thumbs up, problem løst, blot 2 slanger der var kal... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Aftaler tid 14 dage for inden for ordning af en vaskemaskine mellem kl 08-12. Selskaber ringer kl 09 på dagen og siger af teknikeren er blevet syg. Det er dælme dårlig stil og bede folk og at ho... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Utrolig dårlig service ! "Hividevareteknik" holder ikke aftaler of frister. De har ingen styr på leveringer af reservedele. En dag er technikeren syg, anden dag har de bestilt forkert vare,Tredj... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har d.d. haft besøg af jeres Servicetekniker. Det var nok den mest servicemindede, kyndige, grundige og behagelige håndværker jeg til dato har mødt... Problemet var en topbetjent vaskem... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de réparation d'appareils électroménagers

Écrit par l'entreprise

Hvidevareteknik ApS er en alsidig hvidevareservicevirksomhed med 20 års erfaring! Vi løser en lang række forskellige opgaver – altid til din tilfredshed.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 94 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

3,5

Tous les avis

49 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk service

Vi fik hjælp fra Vaidas, som gav os en fantastisk hjælp og service langt ud over det sædvanlige. Stor tak herfra.

9 octobre 2023

Lynhurtig ekspedition

Lynhurtig ekspedition, lige fra da jeg henvendte mig til jer på telefonen, til jeg fik en mail, og til I sendte en teknikker ud.
Mikkel fik lynhurtigt løst problemet, og min vaskemaskine har lige bippet, at den er færdig, efter en uges - velfortjent pause fra det hårde arbejde :-)

3 octobre 2023

Noté 1 sur 5 étoiles

Reparationer for 3745,- af noget der ikke fejlede noget, og fik ikke fixet fejlen heller. Ikke fantastisk... Hold jer langt langt væk fra Hvidevareteknik

Edit 21/06-26:
Et godt råd er stadig at holde sig langt væk fra Hvidevareteknik... Kan se de stadig ikke tager ansvar for de fejl de laver... 30% negative anmeldelser... Flot og forventet...

Edit: tidligere
HT mener jeg meldte en anden fejl end den fejl den maskinen meldte, det er ukorrekt, HT fordrejer sandheden/smålyver i deres trustpilotsvar, læs de andre 1-stjernede anmeldelser, så mange kan ikke tage fejl.
De lyver omkring at jeg har afkalket noget de har skiftet, det er løgn (de har ikke været i nærheden af sprayeren).
Jeg har ikke været aggressiv eller truende, men er pænt irriteret og utilfreds med det de præstede, så endnu en løgn.
Alt kan dokumenteres med mail korrespondance og service rapporter fra dem selv.

Hvis andre løber ind i noget lignende som beskrevet i nedenstående med Hvidevareteknik, så husk også at klage til LG, for LG tager det alvorligt. De laver en VOC (Voide of customer), og tager sig af sagen.

Oplevelsen:
Vi har en nyere LG vaske/tørremaskine som begyndte at melde AE-fejl en gang imellem, altså vand i spildbakken, og den dryppede lidt.
Så jeg ringede til LG for at få det fixet, men da der var ikke var garanti på mere, blev jeg sendt i over til deres samarbejdspartner Hvidevareteknik Aps.

Det gik egenlig udemærket med at kontakte dem, og jeg skrev at den meldte AE-fejl og det måske var karret der var utæt, men at jeg ikke var sikker, og at deres tekniker nok kunne finde ud af hvor vandet kom fra (det var jeg vant til fra tidligere servicebesøg fra andre firmaer). Og de sendte en høfligt ung tekniker ud for at kigge på maskinen, og han kiggede på maskinen, og skildte den lidt ad, men kunne ikke lige finde ud af hvor den var utæt henne, og sagde at han ikke lige kendte vores model, men det var ikke karret der var utæt.
Han mente at det var sæbebeholderen og mainboardet der var noget galt med (What!!!), for det havde han set på nogle andre typer maskiner. De 2 ting sidder i fronten, og den drypper fra bagenden, men jeg stolede på at han vidste hvad han lavede. Jeg betalte de 950,- for besøget. Efter han var kørt lå der en skrue på gulvet han havde glemt at montere, men jeg fandt ud af hvor den skulle sidde, det er hvad det er.

Senere modtog jeg så et tilbud på 2795,- for at skifte sæbebeholder og mainboard, men de skulle denne gang betales forud via mobilepay. Det betalte jeg så, og en uges tid senere kom der en ny ung og høflig tekniker ud for skifte de 2 dele ud.
Han skiftede de to ting, og gik ud i servicebilen, men igen manglede der en skrue, denne gang til toppen af maskinen, men jeg nåede denne gang at få fat i teknikeren før han kørte.

Og så var alting jo fint tænkte jeg, nu var maskinen fixet, troede jeg.

Der gik et par dage efter "reparationen", før vi satte en vask over, og maskinen melder med det samme AE-fejl igen, og det drypper stadigvæk fra bagenden af maskinen.
Denne gang tager jeg selv toppen af, og kigger slanger og ventiler igennem, og ser at der er en slange der er sprunget af en samling, inde under nogle ledninger og udluftningen, men dog relativt synlig, hvis man følger slangen, det viser sig at være slangen til sprayeren der renser tørrefilteret i tørredelen. Jeg googlede det, og finder ud af at slangen formentlig er sprunget af, fordi sprayeren er kalket til. Så jeg sætter slangen på igen og afkalker sprayeren med citronsyre. Samler maskinen, og den har kørt uden fejl lige siden, og den drypper ikke længere fra bagenden. Ret banal fejl...

Så jeg betalte 3745,- for service og udskiftninger af dele, som intet havde med fejlen at gøre. Men måtte til gengæld selv finde fejlen og udbedre den.
Så jeg skrev til HT at de ikke havde løst problemet, og jeg synes det var rimeligt at de refunderede beløbet for udskiftningen af de fungerende dele, da de havde opkrævet 3745,- for diagnostisering og udskiftning af ting der intet fejlede, og havde overset den egenlig fejl, en slange der var hoppet af og en tilkalket sprayer, men fik bare et svar tilbage, at slangen jo kunne være hoppet når som helst, og det var stadig deres vurdering at det var sæbebeholderen og printet der var problemet, så de mente ikke de skulle refundere noget.
De tilbød dog at sende en tekniker ud UB for at se om den så var ok nu, men jeg takkede nej da problemet var løst efter min egen reparation.

Jeg er ikke tilfreds med at have betalt så mange penge for ingenting, og fejlen blev ikke engang fundet.

Så jeg skrev forløbet ned, og sendte det til LG for at høre hvordan de synes det var gået med deres samarbejdspartner, og de beklagede meget den behandling jeg havde fået hos HT, og de rejste en VOC, og lovede at tage fat i HT, da de heller ikke mener jeg skal betale for at få udskiftet dele der ikke har noget med fejlen at gøre.

Ikke en fantastisk oplevelse, jeg hænger på alle udgifterne, og de vil ikke refundere noget, selvom de ikke fandt problemet, og fejldiagnostiserede.

11 septembre 2023

Hej Søren.
Tak for din ene stjerne!

Den fejl du oplevede efter reparation var desværre ikke samme symptom som du først havde anmeldt og som vi fejlsøgte på. Desuden så er det sted du har “afkalket” nyt og udskiftet ved besøg.

Vi tilbød dig at komme og udbedre eventuelle fejl begået af os, men du skrev i stedet aggressive og truende mails og denne anmeldelse med din version af forløbet.

Hav en dejlig aften..

Kommentar til redigering 25/10
Søren hvor mange gange tænker du at, der skal tilføjes og redigeres i din historie. Nu har vi fået mail 3-4-5 gange om du ændrer i anmeldelsen. Tror de fleste læsere kan se du er utilfreds.

Og nej, du behøver ikke svare.

Redigering 14/5-24
Så nu flere måneder efter får vi endnu en redigering af historien - nu også med påstand om at vi lyver i alle vores svar på anmeldelser. Jeg synes du bevæger dig ud på dybere og dybere vand Søren.

God aften Søren

21/6-26
Hej Søren.
At du har behov for at sværte os yderligere til 2 år senere siger vist mere om dig end om os.

God aften til dig

God og hurtig service

Hurtig opkald for at lave aftale til reparation, super flink og hurtig tekniker.

22 septembre 2023

Kære Lene

Kære Lene, du er noget af det sødeste menneske at tale med i telefonen ☺️
Du er hurtig til at sende en reparatør ud, tusind tak for din skønne service !
Patrick , du var virkelig en fantastisk sød & meget meget høflig at have besøg af. Du var hurigt til at finde ud af, hvad der var galt med min vaskemaskine, fik hurtigt ordnet det, og opdagede så endnu en fejl 🫣!
Tusind tak for jeres hurtige hjælp, samt ydede I begge 2 en helt fantastisk service!
Kan kun varmt anbefale jer til andre 🫠

22 septembre 2023

Réponse de Hvidevareteknik ApS

Dejligt vi kunne hjælpe! :)

Perfekt reparation.

Helt igennem hurtig og dygtig medarbejder med styr på tingene.

20 septembre 2023

Réponse de Hvidevareteknik ApS

Hej Keld. Tak for de pæne ord :-)

Noté 4 sur 5 étoiles

3 gang var lykkens gang.

20 septembre 2023

Réponse de Hvidevareteknik ApS

Hej Morten. Ja det skulle have været klaret på 2 besøg desværre, vi beklager fejlen! Tak for din anmeldelse dog :)

Service excellence.

Fantastisk service fra Patrick.
Ringer som aftalt 30 min før ankomst.
Tager sine sko af uden at blive bedt om det udenfor hoveddøren, det er dejligt.
Frisk smilede og veloplagt service tekniker. En fornøjede at have Patrick på besøg.

14 septembre 2023

Réponse de Hvidevareteknik ApS

Tak for de pæne ord, vi har givet rosen videre :-)

Super fin service

Super fin service, hurtig til at svare på mails og problemet er forhåbentlig løst!

18 août 2023

Réponse de Hvidevareteknik ApS

Dejligt vi kunne hjælpe Mona :-)

SUPER

Utrolig venlig, kompetent, effektiv service og rigtig god servicemand “Javier” med meget erfaring der hurtigt løste fejl på produkt.
STOR anbefaling herfra!

4 juillet 2023

Tak Lars :-)

Magen til dårligt firma

Magen til dårligt firma, skal man lede længe efter.
Tre gange er de ude og kigge på, min mors vaske/tørre maskine af mærket Samsung.
Vaske, har maskinen hele tiden kunne, lige så snart maskinen skulle tørre opstod problemet. Fejlkode blev vist på displayet og vand løb ud på gulvet.
Hvidevareteknik skiftet, et stykke slange, hjalp ikke, så holdt de på printpladen var gået. De kom og skiftet printpladen, det afhjalp ikke problemet.
Tre gange var hvidevareteknik forbi hjemmet, uden problemet blev løst. Min mor kontaktet firmaet og her var beskeden nu, at maskinen ikke kunne laves og hun måtte købe en ny vaske/tørremaskine.
Jeg kontaktet derfor Samsung og de har været forbi d.d. og har konstateret, at den såkaldte slange som hvidevareteknik skiftet, var der et forholdsvist stort hul i.
Slangen blev ordnet og maskinen virker nu uden problemer.
Det ville klæde hvidevareteknik og tilbagebetale de lidt over 900 kr, som de har fået, heldigvis nået de ikke, at få de sidste 2000 kr for deres uduelige arbejde.
Ydermere påstod hvidevareteknik, at en maskine der ikke er tre år gammel, ikke kunne laves og min mor lige så godt kunne købe en ny maskine.
Magen til inkompetent medarbejdere og firma skal man lede længe efter, hold jer væk fra dette firma.

12 juin 2023

Hej Heidi.
Tak for din ene stjerne! Nej vi kom ikke i mål hos din mor, det erkendte vi også, og der blev ikke opkrævet hos hende. Dejligt Samsung fik gang i den :-)

Super service.

Super service.
Hvidevareteknik ApS giver rigtig god service og meget hjælpsomme. Det gælder både i administrationen og den montør som var forbi hos os.
Tak for en god oplevelse.

1 mai 2023

Ægte gammeldags kundeservice!

Jeg havde købt helt ny vaskemaskine samt tørretumbler i Elgiganten. Jeg havde fået en elektrikker til at tilslutte det "just in case" selvom det jo er rimeligt simpelt. Men jeg ville ikke rode med det selv da jeg skulle finde 230v i mit gamle kraftstik. Det hverken kan eller vil jeg selv.
Alt er fint, det kører, men vi skal så efterfølgende have ændret noget i forbindelse med nyt bryggers, så elektrikkeren skiller tingene ad og flytter rundt på noget. Og bum så virker vaskemaskinen ikke. Den tænder fint og alting, men tromlen kører ikke rundt. Jeg kontakter LG og de sender "Hvidevareteknik" ud. Montøren konstatere lynhurtigt at vaskemaskinen nu får 400v og ikke 230v. Men den er heldigvis ikke brændt af. Han ændre det så det kører rigtigt og alt er godt igen.
Dagen efter tror jeg det er, får jeg en faktura på NUL kr. 0,00 kr.
Jeg skriver til Hvidevareteknik, for der må jo være en fejl. Men får af vide at den er god nok, for de har vurderet at det jo ikke var min skyld...
Hold nu op en god service... Godt gået, og tusinde tak for det.

12 avril 2023

Réponse de Hvidevareteknik ApS

Hej Jakob. Tak for de pæne ord. Det var en fornøjelse at hjælpe dig :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Hvidevareteknik ApS
Meget behagelig kundeservice og deres teknikker var flink og hurtig.

5 avril 2023

Réponse de Hvidevareteknik ApS

Godt vi kunne hjælpe jer :-)

Vi kan ikke anbefale Hvidevareteknik

Vi kan ikke anbefale Hvidevareteknik. De besøgte vores sommerhus for at se på vaskemaskinen. Og det var i bedste fald et meget besynderligt besøg.

Telefonisk havde jeg forklaret, at vi have fundet ud af, det var aquastopperen, der skabte problemet med, at maskinen ikke tog vand ind. Vi havde selv taget den af, og nu virkede maskinen. Alligevel insisterede de på at komme ud, fordi garanti-sagen alligevel var oprettet. Så langt så godt.

Så kom teknikeren, og jeg forklarede situationen og havde måske som et minimum forventet en forklaring på, hvorfor sådan en sætter ud og måske endda vejledning i, om der skal en ny på, eller om vi kan gøre noget andet, så det ikke sker igen.

Men i stedet bad montøren mig om at finde fakturaen på maskinen frem, så tog han et billede og så gik han igen. Uden forklaring, uden nogen som helst opfølgning på, hvorfor han gjorde som han gjorde, eller hvor det efterlod os. Det var i bedste fald besynderligt, hvis man skal have de lidt mere negative briller på, var det ubehøvlet.

Hvorfor vi skulle holde fast i en aftale, som på ingen måde flyttede os eller vores vaskemaskine, begriber jeg ikke. Men nu er den sag så afsluttet, og de får sikkert betaling fra Samsung for garanti-sagen. Vi føler os til gengæld ikke hjulpet. Vi er forvirrede og har stadig en vaskemaskine, der står uden en aquastopper, og vi aner ikke en gang, om vi skal købe en igen. For så meget forklaring har vi ikke fået. Oveni skulle vi bruge en halv dag på at køre til og fra vores sommerhus, for at Hvidevareteknik kunne tjene penge.

Da vi kontaktede kontoret, blev vi spist af med en næsten lige så uhøflig ikke-forklaring. En gennem skandaløs betjening.

22 septembre 2022

Réponse de Hvidevareteknik ApS

Hej Louse. Jeg har lidt svært ved at finde dig i vores system, men det ligner besøget ligger lidt tilbage i 2022. Jeg kan kun beklage at teknikeren ikke har været så vokal omkring fejlen, men at vi gerne vil besøge dig for at sikre maskinen virker ser jeg ikke som uforskammet.

Tak for din ene stjerne dog.

God dag til jer.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus