Uselt!!Varning! Använd inte den här boxen!! Adressen stämmer inte och adressanvisningen jag fick i appen till boxen var till en plats där det inte fanns några boxar. De togs bort för över ett år sed... Voir plus

Hade problem att hämta mitt paket som skickats via DHL via deras iBoxen-system och de erbjöd då att skicka det vidare till ett ombud 100 meter bort. De talade då inte om att det tar 5 arbetsdagar att... Voir plus

Varför accepterar ni inte e-post som verifiering? Förstår ni att e-post är säkrare än ett telefonnummer? När man handlar online varför ska ett telefonnummer vara ett krav? Uppdatera era system till 20... Voir plus

Detta måste nog vara den sämsta post boxen jag andvänt. Boxen går inte att öppna och mitt paket sitter fast. Jag måste nu vänta tills/Om någon tekniker kollar på luckan annars blir den skickad tillb... Voir plus

1,4

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

142 avis

Aucune trace de demande d’avis

Luckan öppnas inte

Beställt medicin via apotea. Boxen öppnas inte och jag får inget besked om hur problemet ska lösas. All kommunikation sker över en skitapp. Skitbox!

9 octobre 2024
Avis spontané

Sämsta kundtjänst…bara skickar runt mig…

Sämsta kundtjänst…bara skickar runt mig i telefonen .Sen vet dom inte hur dom skall lösa det? Jag har inte beställt IBOX och kommer aldrig göra det.Skärp er var trevligare och lös problemen som inte är mitt fel.Hade inte beställt till IBOX men DHL levererat dit.Fråga kunden först.Jag har skrivit att jag skall ha till ombud innan.

3 octobre 2024

Värdelöst

Värdelöst. Går inte att öppna boxen och supporten har ingen lösning och hänvisar till DHL som efter lång väntan hänvisar till avsändaren. Sämst! Skulle helst vilja ge en överkryssad stjärna.

4 octobre 2024
Avis spontané

Usel service vid krångel med deras teknik...

Dålig funktion, uddlös kundservice utan verktyg för att hjälpa kunden, och tydligen inga tekniska/praktiska rutiner för att hjälpa kunden få ut sitt paket när det krånglar.

Jag fick upp mitt paket i appen, jag trycker på ”Hämta Paket” men Bank-ID appen öppnas inte med följd att jag inte kan identifiera mig. Startar chatt med kundtjänst, men de kan inte hjälpa mig, de föreslår till slut att jag ska prova senare. Jag har stängt både IBOX-appen och Bank-ID appen och startat om telefonen. Andra appar som t.ex. Svenska Spel fungerar samtidigt utmärkt med koppling till Bank-ID.

Jag provar efter ytterligare c:a 20 minuter utan att lyckas och ringer då till kundtjänst. Jag får då till svar att jag kan prova att radera IBOX-appen och ladda hem/installera den på nytt. Jag frågar då om hur jag får ut mitt paket om ominstallationen inte löser problemet och får då till svar:” - Det kan jag inte svara på, du kan ju alltid kontakta transportören.” Så dåligt! Transportören hade ju gjort sitt jobb oklanderligt.

Man får passa för att välja IBOX när man skickar efter saker, särskilt eftersom de inte har någon utarbetad hjälp och snabb lösning när deras teknik inte funkar.

18 septembre 2024

Helt värdelös

Helt värdelös, man kan inte komma i kontakt med någon ang det och man får absolut inte förlänga paketet en dag, instabox är verkligen att föredra om du har ett hektiskt schema.

30 août 2024

Boxen var tom

Det tog evigheter, att först ladda ner appen, få en kod, legitimera sig med BankID. Parkering förbjuden på platsen, mörkt, obehagligt att stå där i utkanten av centrum för att sedan inse att boxen var tom. Kontakt med DHL-1 tim väntetid -kontakt med Schein som avsändare föreslog att betala för experthjälp. Nej nej nej, DHL-aldrig igen liksom att beställa från Schein.
Uppdatering; DHL var mycket hjälpsamma i att ta tag i problemet. Idag kom paketet till rätta, vet dock inte vad felet berodde på, att skåpet var tomt.

Riktigt dåligt

Riktigt dåligt. Går ej att öppna boxen. Ringer & felanmälan kl 15.30. Säger att de ska lägga in det som felanmälan. Chattar med dem kl 21.00. De informerar mig att ingen felanmälan gjorts ang denna box. Försökt få ut paketet i 3 dagar nu, lyckas ej. 2 av mina grannar hade samma problem, de ringde oxå & felanmälde. Inget händer. Våra paket ligger kvar i boxen. Nä aldrig iboxen igen!!!

Avis spontané

Appen fungerar inte som den ska.

Appen fungerar inte som den ska.
kunde inte hämta ut paketet, den säger bara att den inte hittar skåpet. Jag pratade med kundtjänst och dem skickade en bild som verifierade att det var rätt skåp.
Det var även otroligt otympligt att ta sig till skåpet som stod bakom ett bostadshus med samma fasadfärg, i ett litet bostadsområde som inte låg bra till.
Jag har inte tid eller möjlighet att göra ett till försök så dem kan "felsöka". så paketet måste gå tillbaka så butiken kan välja en annan leveransmetod som fungerar.

slösa inte er energi med detta. inte värt det.

Avis spontané

Tydligen fanns det ingen ström till…

Tydligen fanns det ingen ström till iboxen så det gick inte att få ut paketet. Kundservice säger att de inte vet vad de kan göra?????? och att jag får kontakta DHL för hjälp med paketet. DHL säger att de inte heller kan komma in i boxen..

13 août 2024

Nej Tack

Vad måste man göra för att få ut ett paket med IBOX.

Ladda ner en app man inte vill ha.
Bekräfta med mobilnummer.
Bekräfta med en skickad fyrsiffrig kod.
Bekräft med bankid.

Nej tack. Aldrig igen.

30 juillet 2024
Avis spontané

Varför ställa boxen på en öde och…

Varför ställa boxen på en öde och svåråtkomlig plats?!? Aldrig mer DHL då dom bara skickar mina paket till denna förbannade IBoxen som man behöver åka bil till för att hämta paket, jag har ingen bil!!

28 juillet 2024

IBox fungerar inte alls.

IBox fungerar inte alls.
Appen är ofta inte kompatibel med BankID.
IBox kundtjänst har en dålig serviceinställning.
Kanske är det sommarvikarier?
Får ringa till DHL:s kundtjänst och styra om paketet till mitt vanliga paketombud - ICA.
Dessutom är iBox utplacerade i otillgängliga stadsdelar där det är svårt att hitta.
2024-07-24.

23 juillet 2024
Avis spontané

Kommer icke ladda ner en app, adjöss paketet.

Kommer icke ladda ner en app och låta något okänt företag snoka på min telefon, inte en chans. Får säga adjö till ett paket för 500kr och ta lärdom och försöka fånga DHL kundtjänst innan de lämnar över till dessa skojare.

22 juillet 2024

Riktig dynga

Riktig j-vla dynga. Tillkrånglat för att göra det så osmidigt som möjligt.

10 juillet 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit