In het begin bij de aankoop lijkt de website van dit bedrijf lijkt niet te werken waardoor je het office pakket niet kan downloaden. Je kan dus niet verder als je het pakket hebt gekocht via vakanti... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Enkele maanden geleden de Microsoftoffice 2024 besteld. Had door buurman laten installeren, maar dat was niet goed gedaan. Nu dus door iemand anders naar laten kijken, maar het leverde problemen op:... Voir plus
Via AD shop de licentie gekocht. In eerste instantie duurde het even voordat ik alles doorgestuurd kreeg, zal wel met Hemelvaartsdag weekend etc. te maken gehad hebben. Daarna goed geholpen. In de i... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Ik heb hele goede ervaringen met aangeschafte code voor Office.
Er waren bij mij wat problemen 😂 ben niet de jongste meer, maar alles is voor me opgelost.
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!
In het begin bij de aankoop lijkt de website van dit bedrijf lijkt niet te werken waardoor je het office pakket niet kan downloaden. Je kan dus niet verder als je het pakket hebt gekocht via vakantieveilingen.
Mail gestuurd, uiteindelijk goede hulp gehad. Het duurde even voordat het allemaal werkte en we het probleem vonden maar de mensen bij het bedrijf behulpzaam.

Réponse de Interplein
Ik had een jaar geleden een refurbished Microsoft Office LTSC Professional Plus 2024 licentie gekocht bij Interplein. Na het upgraden van mijn PC met een nieuw moederbord, SSD en een verse Windows‑installatie was mijn licentie niet meer geldig, omdat het een een single-use licentie was. Ik heb contact opgenomen met Interplein voor hulp en kreeg heel snel een reactie. Zonder gedoe ontving ik meteen gratis een nieuwe licentie.
Dit soort service kom je niet vaak meer tegen. Ik waardeer het enorm en kan Interplein zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare software licenties én goede ondersteuning.
Er wordt zeer snel gereageerd met concrete en to the point antwoorden. Super vriendelijke medewerkers.
Echte aanrader…
Uitstekend geholpen nadat eerdere installatie mislukte.
CHAPEAU!!!
Ons officepakket dat we al 4,5 jaar geleden hadden aangeschaft, werkte niet meer. Na een paar mails zijn we heel goed en geduldig remote geholpen, en hebben een nieuwere versie gekregen. Super service!
Ik ben 76 jaar en alhoewel ik mij aardig red op de pc was het installeren mij te moeilijk na wat gemail heen en weer hebben zij op afstand alles op mijn MacBook gezet.
Ik heb een prima gevoel bij dit bedrijf en kan het jullie ook aanraden. Stephan bedankt voor jullie belangeloos hulp aan mij daar kunnen nog veel bedrijven van leren. Het gaat jullie goed.
Ik had een probleem met mijn via de AD webshop gekochte Microsoft Office pakket. Een mailtje naar Interplein en ik werd op een fantastische manier geholpen door Nicole van Bree. Grote hulde voor zoveel service en nazorg.
Top service! Snelle reactie op mijn vraag en ook nog heel goed geholpen. Duidelijkr uitleg wat ik moest doen om mijn probleem op te lossen.
Wij hadden Microsoft Office besteld voor onze nieuwe computer. Nu zijn wij al wat ouder en missen toch wat vernieuwingen en snappen niet alles wat er in in de handleiding staat. Via de mail steeds contact opgenomen met Stefan van Interplein, die ons geduldig uitlegde wat de volgende stap moest zijn. Het was in het weekend en zelfs ‘s avonds dat we zijn hulp inriepen, maar geen probleem. We kregen steeds keurig antwoord. Uiteindelijk lukte het ons om alle software te downloaden. Met veel geduld en professionele aanpak krijgt Stefan van Interplein van ons een dikke 10 !
Het was en is een zeer goede ervaring geweest, het hele team van van Interplein heeft ervoor gezorgd dat ik mijn laptop weer 100% kan gebruiken.
Er is met veel geduld gewerkt om Office 2021 voor Windows op mijn laptop te installeren.
Nogmaals mijn dank voor het zeer goede geleverde support.
Met vriendelijke groet Henk
Bij de installatie van Office werd ik een jaar geleden goed en snel begeleid. Ook vorige week (een jaar later), toen het overzetten van Office me niet lukte op een nieuwe laptop, werd ik goed en snel geholpen. En de problemen die ik ervoer, hadden niets te maken met het product dat ik had aangeschaft bij Interplein.
prima en snel geregeld. Goede instructie en alles werkt zoals verwacht. Top!
Uitstekende hulp aanvankelijk per e-mail bij installeren van programma’s.
Via de mail ook snel antwoord.
En vervolgens hulp op afstand snel, behulpzaam, vriendelijk.
Snelle levering van een ms office 2024 tijdens de installatie een technische probleem gehad en binnen dezelfde dag opgelost door support.
Heel fijn! Gevraagd of de cursus herstart kon worden die door omstandigheden niet voldaan was! Zonder enkel probleem en elkaar te woord gestaan met alle vriendelijkheid. Thnx!
Interplein verkocht mij een Office 2024 licentie via Vakantieveilingen. Bij activatie kreeg ik mededeling dat de licentiecode niet geldig was. Heb toen Interplein gemaild, werd binnen mum van tijd gereageerd en opgelost, begeleidende mail bevatte ook handige tips en complete handleiding van wat te doen. TOPSERVICE!
En savoir plus sur les différents types d'avis.