In het begin bij de aankoop lijkt de website van dit bedrijf lijkt niet te werken waardoor je het office pakket niet kan downloaden. Je kan dus niet verder als je het pakket hebt gekocht via vakanti... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Wij hadden Microsoft Office besteld voor onze nieuwe computer. Nu zijn wij al wat ouder en missen toch wat vernieuwingen en snappen niet alles wat er in in de handleiding staat. Via de mail steeds con... Voir plus
Via AD shop de licentie gekocht. In eerste instantie duurde het even voordat ik alles doorgestuurd kreeg, zal wel met Hemelvaartsdag weekend etc. te maken gehad hebben. Daarna goed geholpen. In de i... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Mijn man heeft hier ook z’n office gekocht en ik laatst ook voor m’n bedrijf. Ik had daar nog een vraag over en het wordt direct opgepakt. Super klantenservice en een fijn product wat super werkt. Waar vind je nog zo’n goede klantenservice? Complimentje waard.
Meer dan een jaar geleden bij dit bedrijf een cursus gekocht maar door omstandigheden nooit mee begonnen. Hoewel de cursus officieel een jaar gebruikt kan worden kreeg ik desgevraagd opnieuw toegang tot de betreffende cursus. Kreeg bij het installeren fantastische hulp van Nicole. Opmerkelijk: haar reacties volgden zelfs 's nachts.
Het office 2024 pakket gekocht via de website en alle info via de mail ontvangen. Via de productsleutel office2024 geinstalleerd wat lukte , alleen kon verder excel / word e.a. niet installeren de pakketten werden niet geactiveerd en via de mail is het me gelukt de pakketten toch te activeren met uitstekende!! support van Interplein , hartelijk dank hiervoor.
Na ontvangst van programma's een uitstekende nazorg en bij problemen een adequate en snelle service
Via Groupdeal bij dit bedrijf een software pakket Office 2024 gekocht. In eerste instantie lukte mij de installatie ondanks veel geduld van een medewerkster niet. Toen ik een nieuwe versie gestuurd kreeg lukte de installatie wel.
Door omstandigheden kon ik niet tijdig de installatie-code registeren. Office werkte niet meer.
Weer een nieuwe versie gekregen maar de installatie lukte mij niet. Hulp van een medewerker bracht uitkomst. Via AnyDesk heeft hij Office op mijn PC geïnstalleerd en ook de registratie geregeld. Geweldig wat een service, wat een organisatie!
Hartelijk dank voor alles.
Paul van Elsen.
Enkele maanden geleden de Microsoftoffice 2024 besteld. Had door buurman laten installeren, maar dat was niet goed gedaan. Nu dus door iemand anders naar laten kijken, maar het leverde problemen op: kregen de zaak niet "aan het draaien".
Hebben vanmiddag de hulp van Stefan van Interplein ingeroepen en binnen no time droeg hij de oplossing aan.
Nu werkt de boel pewrfect. Toppy van Sytefan.
Interplein heeft uitstekend geholpen met het oplossen van installatieproblemen van office 2024. Zeer goede service.
23 november 2025
nadat mijn laptop helemaal Leeg van de reparateur terugkwam was mijn kort geleden geïnstalleerde Office 2024 dus ook verdwenen!
Nu maar weer gemaild naar Interplein voor hulp bij het opnieuw installeren!
Interplein is goed bereikbaar via mail, die supersnel beantwoord wordt. Zij geven deskundige, efficiënte Hulp en zijn en blijven bijzonder Klantvriendelijk totdat een oplossing is gevonden!
Ik ben heel blij met dit bedrijf !!!
Interplein heeft bij het installeren van Office 365 zéér goed geholpen. Met hun advies is het activeren van het programma gelukt.
De medewerking van de helpdesk was super.
Nadat mijn aangekochte office niet meer werkte perfect geholpen door een medewerker waardoor het weer volledig werkt!
Top service
Super goed geholpen! Na aankoop van een Office pakket ging er iets mis met de code. Na contact met de klantenservice was het probleem zo verholpen. Erg fijn!
kreeg de melding dat de proefperiode van MS-office was afgesloten (toen iets fout gedaan met instaleren)goede hulp gekregen bij het verwijderen en opnieuw instaleren van MS-office , top
Super service, heel goed geholpen door hun, en ook nog eens heel snel, ik had een probleem met Office 2024, en dat is nu weer helemaal opgelost,
Supergoed en heel snel geholpen, hele goede ervaring! Nogmaals mijn dank!
Prachtig en super snel geholpen.
IVM een sleutel voor Office 2024 via mail contact opgenomen.
De mail werd verzonden op zondag. Korte tijd later kwam op de zelfde dag al antwoord en was het probleempje opgelost.
Mijn dank daarvoor.
Interplein is een bedrijf met een hoog servies niveau en een uitstekende support afdeling .
Na aanschaf van Office 2014 bij Interplein is mijn pc gecrasht na een paar weken en moest een schone systeem installatie doen. De licentie van Office kon ik niet meer gebruiken, maar Interplein heeft voor een uitstekkende oplossing gezorgd zodat Office weer werkt. Geweldig ga zo door!
Ronald.
Microsoftpakket gekocht tegen mooie prijs. Na enige tijd merkte ik door berichten van Microsoft, dat de installatie niet helemaal goed gegaan was.
Berichtje naar Interplein gestuurd, heel snel een reactie met instructies om het probleem op te lossen ontvangen.
Fluitje van een cent, prima zo. Perfecte service !
Uiteraard is het plaatsen en afrekenen het makkelijkste stuk, als er daarna iets niet geheel goed gaat; dat is waar bedrijven zich onderscheiden. De aangeschafte licentie was direct beschikbaar maar sommige programma’s vroegen nog steeds naar een account. Via mail heel snel een oplossing gevonden die ze me voorzien van duidelijke instructies direct terugstuurden. Dit heeft niet alleenn weinig tijd gekost, het probleem is ook 100 % opgelost. Dit is gewoon super netjes geregeld . En ik zou iedereen deze site aanraden.
Via mijn bank ING twee office pakketten gekocht via mijn opgespaarde punten.
Ik kreeg daarvoor een link om het een en ander te instaleren . Nou, dat is niet mijn sterkste kant en ben daar zo`n 2,5 uur mee bezig geweest, echter het lukte niet. Daarna een mail gestuurd naar Interplein met daarin mijn bevindingen.Een dag later toch weer geprobeerd maar helaas. Toen kreeg ik bericht terug van Interplein met een nieuwe link; "Eureka!" binnen 10 minuten stond alles erop.
Superservice, en ik hoop dat als ik mijn tweede office pakket ga instaleren - en het lukt weer niet- dat ik dan weer zo wordt geholpen!
Eind aug. 2025 kocht ik software bij Interplein en had technisch problemen. De snelle hulp, de directe adviezen en persoonlijke begeleiding bracht de oplossing. Wat een geruststelling voor een klant om zo een 'aftersales' te mogen ontmoeten: Chapeau!
En savoir plus sur les différents types d'avis.