Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Da min kones batteri på hendes el-cykel døde midt under vores cykel ferie i Danmark, ringede vi lettere panisk til Jooll. Servicen var 100% i top. Efter et par forskellige muligheder fik vi tilsendt... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Har nu haft min cykel i 2 måneder, og har næsten kun været tilfreds med oplevelsen. efter bestilling og før levering var information lidt mangelfuld. Derfor kun de 4 stjerner. Anmeldelsen vil blive... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I was actually looking for purchasing a bike, but found the leasing/insurance/service terms surprisingly beneficial. Was a bit in a hurry, but Jooll (Anders) ensured fast delivery. The transport... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Der var fuld styr på hele processen , varen svarede fuld op til forventningerne, fed cykel , det eneste lille men det var leveringen , skulle have den leveret på hjemadresse, den kom til den aftalte... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Service de location de vélo

Écrit par l'entreprise

JOOLL - Koncept kort fortalt Med en JOOLL kan du nu få en super lækker cykel/ladcykel af din arbejdsgiver på lidt samme måde som fri telefon eller fri bil. Det har medarbejdere på +4000 danske arbejdspladser allerede fået – måske endda din kollega 🙂 Vi opfandt Cykel over Lønnen = JOOLL Op til 80% billigere med JOOLL Kom i gang: – Med bidrag fra virksomheden (typisk valgt) – Eller kostneutralt setup for arbejdsplads Kun med JOOLL konceptet ! Gør som 1000vis af medarbejdere på over 4000 danske arbejdspladser som bruger allerede JOOLL. Vi er klar til hjælpe i gang eller med en gennemgang - sikkert og administrationsfrit nemt håndteret af vores egen udviklet JOOLL Platform. Altid inklusiv: - Tyveriforsikring & Serviceaftale - Klargjort & Leveret i hele DK - Ingen udbetaling På JOOLL.dk kan du vælge fra blandt andet Canyon, Winther, Bullitt, Cannondale, Giant, Trek, Avenue, Cowboy, Stromer, Raleigh, E-fly, Centurion, Black Iron Horse, Lekker, Norden, Colnago, Factor, R&M & mf. Du har sikkert hørt om JOOLL - måske din kollega allerede har en 😉 Det kalder vi i mere normal tale “en JOOLL“

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

4,2

Tous les avis

19 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

En klar advarsel

En klar advarsel: Hold jer langt væk fra Jooll – medmindre I har advokater og revisorer i ryggen

Vi stod i en situation, hvor vi virkelig havde brug for en ladcykel, men vi kunne ikke overskue at betale prisen for en ny på én gang. Jeg havde hørt om Jooll og foreslog det for min daværende arbejdsgiver, som gik med på idéen og indgik aftalen. Det var en beslutning, som både vi og min tidligere arbejdsplads har fortrudt et utal af gange siden.

Det hele startede ellers lovende. Ejeren virkede hjælpsom og engageret og nævnte flere gange, at man efter 3 år ville kunne købe cyklen fri for, hvad der svarede til cirka tre måneders leje. Jeg har desværre ikke denne del på skrift, men jeg husker det tydeligt – det blev dengang nævnt gentagne gange og fremhævet som en stor del af konceptet. Hen mod slutningen af aftalen gled dette løfte dog mere og mere i baggrunden.

Her er nogle af de mange problemer, vi har oplevet med Jooll:

• Cyklen blev leveret uden det lovede tilbehør.

• Det har været næsten umuligt at komme i kontakt med dem telefonisk.

• Når man endelig får fat i dem, og giver udtryk for utilfredshed, får man arrogante og bedrevidende svar tilbage. Der gives aldrig indrømmelser – uanset hvor åbenlyst problemet er.

• Tidligt i forløbet forsøgte vi at afbryde samarbejdet og tilbød at sælge cyklen tilbage. Det gjorde de så økonomisk uattraktivt, at det var umuligt for begge parter.

• Ved service og reparation har vi selv skulle tage kontakt hver eneste gang. En enkelt gang fik vi en regning på over 1.000 kr., fordi det “ikke var dækket” – selvom det var almindelig vedligeholdelse.

• Mod slutningen af aftalen spurgte vi til frikøb, da vi ikke kunne undvære cyklen. Kontrakten siger, at frikøbsprisen fastsættes til 2-6 måneders leje. Jeg skrev (måske lidt flabet), at jeg baseret på tidligere oplevelser forventede, det ville være de fulde 6 måneder – og ganske rigtigt. Ingen kom og vurderede cyklen, selvom tidligere beskeder fra dem sagde, at stand havde betydning. De valgte bare den højeste pris.

• Da jeg spurgte til vurderingsgrundlaget, var svaret blot, at cyklen “jo er mere værd end det”. Det glemmer de dog bekvemt, at vi har betalt 1.200 kr. ekskl. moms i 3 år for den.

Man kan være sikker på, at hvad end der står med småt i deres kontrakt – og det gør der meget – så er det aldrig til kundens fordel. Det er, som om virksomheden konsekvent balancerer på grænsen af, hvad der er moralsk acceptabelt, men har skrevet sig ud af alt ansvar juridisk.

Min største anbefaling til andre i samme situation som os:

Hvis du – ligesom os – drømmer om at ende med at eje cyklen, men ikke har råd til at købe den kontant, så køb den rentefrit på afbetaling et andet sted, f.eks. hos Fri Bikeshop eller en lignende forhandler. Nøj, hvor ville jeg ønske, nogen havde givet os det råd i tide. Det havde sparet os for et langt, udmattende og frustrerende samarbejde.

Har du haft en anden oplevelse?

Hvis nogen, der læser dette, faktisk har fået en frikøbspris på to måneders leje (eller bare noget tæt på), vil jeg oprigtigt gerne høre fra dig. Så kan jeg i det mindste tro på, at vi bare har været uheldige – og ikke at det her er virksomhedens generelle praksis.

Jeg kender desuden andre, der har haft lignende oplevelser med Jooll. Og det siger måske det hele.

Konklusion:
Hvis du ikke har en stor organisation i ryggen – med økonomiafdeling og jurister til at læse kontrakten grundigt igennem – så hold dig væk. For almindelige kunder er samarbejdet for uigennemsigtigt, for rigidt og for risikabelt.

19 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg købte en elcykel privat gennem…

Jeg købte en elcykel privat gennem JOOLL efter endt leasing. Låsen var fastmonteret gennem dem, men der fulgte intet låsebevis med. Og jeg fik ikke oplyst, at det var nødvendigt.

Da cyklen efterfølgende blev stjålet, nægtede min forsikring at dække skaden. Først dér fandt jeg ud af, at låsebevis er et krav for at få erstatning. Det burde selvfølgelig have fulgt med cyklen – men JOOLL afviser ethvert ansvar.

De henviser til et afsnit fra en generel forbrugerinformation om køb af løse låse – som om jeg havde købt en separat lås i en webshop. Det har jeg ikke. Jeg har købt en komplet cykel fra en dansk erhvervssælger, og det betyder, at de har pligt til at levere varen med det nødvendige tilbehør og dokumentation, jf. købeloven §76.

De har ikke leveret en forsikringsdygtig cykel. Og det er ikke bare dårlig service. De lever ganske enkelt ikke op til de krav, som købeloven stiller til erhvervssælgere. Nu står jeg med et økonomisk tab og nul hjælp. Jeg har henvist til købeloven, men de trækker på skuldrene og sender sagen videre til deres jurist.

Handler du privat hos JOOLL, står du alene, hvis noget går galt.

Update 17/6-2025
Hej JOOLL.

Det er tankevækkende, at I bruger så meget krudt på at beskrive min kundehistorik - men stadig undgår kernen: At I som erhvervssælger har solgt mig en cykel med en fastmonteret lås uden låsebevis, hvilket har gjort forsikringsdækning umulig.

Det er ikke bare et spørgsmål om forsikringsvilkår. Det er et brud på jeres ansvar som sælger, jf. købeloven.
En vare skal kunne bruges til sit normale formål. I dette tilfælde betyder det: kunne forsikres mod tyveri.

At der ikke fulgte låsebevis med - og at jeg som køber ikke blev gjort opmærksom på det - gør det kun værre. Den slags dokumentation skal følge med ved køb, ikke kun udleveres hvis man selv beder om det.

Og nej, det fremgår ikke nogen steder, hverken af faktura eller andet, at cyklen er solgt som beset.
Og selv hvis det gjorde, så fritager det jer ikke for ansvar for ikke-synlige mangler, som f.eks. manglende låsebevis.
At der er gået et halvt år, ændrer heller ikke noget – for manglen har hele tiden været der.

Jeres henvisninger til tidligere god service under leasingperioden er irrelevante i forhold til jeres rolle som sælger i en privat handel.

Og bare for god ordens skyld: Det var politiet, der fandt min tidligere stjålne cykel. Og jeg havde ikke mulighed for selv at hente den på daværende tidspunkt. Jeg nægtede ikke.

Jeg står derfor ved min anmeldelse.
Det er ærgerligt, at sagen skulle ende sådan. Men når vi er uenige om ansvaret, må det i sidste ende være op til en uvildig instans at vurdere, hvad der er rimeligt.

Jeg håber, I fremover vil tage jeres ansvar som erhvervssælger alvorligt - og ikke efterlade privatkunder med håret i postkassen.

Vh Jesper

9 mai 2025

Kære Jesper,

Først er det vigtigt at anmeldelsen ikke rigtig handler om JOOLL konceptet, men om et tyveri af din egen cykel som skete over et halvt år efter du havde købt den fri fra JOOLL efter 3 års endt leasing. Handler om dit eget forsikringselskab ikke vil dække tyveri af din cykel - altså ikke JOOLLs cykel.

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse og den uheldige situation i forbindelse med tyveriet af din cykel.

Til tidslinjen og din oplevelse af JOOLL, synes vi at læserne fortjener at vide at du først var bruger af JOOLL, da du havde fået cyklen via dit arbejde i flere år forud. I den periode får først din kollega af denne aftale stjålet cyklen, hvorefter JOOLL selvfølgelig erstatter den med en ny, da det er en del af vores koncept. Herefter får du den også senere stjålet og JOOLLs snusearbejde finder den 2 dage efter. Her nægter du dog at hente den, og ekstraordinært henter vores team den og levere den til dig. Uden omkostninger for dig. Det vil sige at JOOLL under aftale løser hele 2 tyverier for jer.

Vi vil gerne understrege, at der er tale om en brugt cykel du køber efter 3 år som bruger hos JOOLL til en yderst nedsat pris, som du var meget glad for. Den er solgt brugt og som beset efter endt leasing. Dette fremgår også af vilkårene ved salget. Der medfølger som udgangspunkt ikke yderligere dokumentation, medmindre dette er efterspurgt før køb – herunder også låsebevis.

Du får så desværre igen stjålet, din nu egen cykel, over et halvt år efter du har købt den. Altså lang tid efter du valgte at købe den af JOOLL efter endt leasing.

Vi forstår, at det kan være frustrerende, når forsikringsselskabet stiller krav om dokumentation, som ikke er i din besiddelse. Det er dog dem der afviser at dække cyklens tyveri til dig - ikke JOOLL. Det er dog kundens eget ansvar at sikre sig, at produktet lever op til de krav, som egen forsikring stiller – herunder eventuel dokumentation i tilfælde af tyveri. Det kan JOOLL ikke stilles til ansvar for.

Vi har i vores korrespondance med dig henvist til netop dette og du har stillet os ultimative krav om at vi er erstatningsansvarlige og vil gå til din advokat. Derfor har vi brugt tid og ressourcer på juridisk assistance for at sikre at vi svarer korrekt. Det håber jeg ikke kan ses som et udtryk for "at trække på skuldrene". Vi har gjort det modsatte og taget din forespørgsel meget alvorlig. Vi er kede af at det opfattes som at vi ikke har forsøgt at hjælpe.

Kritikken du beskriver om at vi ikke hjælper når man køber en brugt cykel privat kan vi heller ikke genkende og vi er vores forpligtigelser bevidste. Vi er faktisk meget kede af du maler sådan et billede - specielt med henvisning til hvad JOOLL tidligere har gjort for dig.

Vi beklager du har fået stjålet din cykel og håber at du får løst din udfordring med dit forsikringsselskab.

JOOLL Kundeservice

Noté 5 sur 5 étoiles

God cykel til en skarp pris

Købte en brugt Canyon Aeroad hos JOOLL efter den havde været leaset af en anden i 2024. Skarp prisen for cyklen og god service fra JOOLL i gennem hele processen.

21 mai 2025

Fremragende oplevelse

Jeg fik leveret min cykel i dag, og selvfølgelig skete det, mens jeg sad i møde. Jeg skrev en besked til dem om, at jeg ikke kunne komme ned og tage imod cyklen lige nu. De var så søde at parkere den i vores cykelkælder og aflevere nøglerne i receptionen. Topklasse! Tak til Kristian :)

Der har været super god kundeservice og support hele vejen igennem. Jeg var meget i tvivl om, hvilken cykel jeg skulle vælge med det hav af muligheder, JOOLL tilbyder. Her fik jeg god hjælp og vejledning, som hjalp mig godt på vej. Jeg havde også spørgsmål efter købet (udover min utålmodighed, hehe), så jeg skrev til kundeservice flere gange. Her sad Otto altid klar til at hjælpe med et smil på læben (og ja, det kunne man tydeligt mærke igennem hans mails!). Super behagelig og hjælpsom, serviceminded og godt humør – mere kan man ikke bede om!

14 mai 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Vil anbefale til køb af brugt ladcykel

Så en brugt cykel på deres DBA, var ude at prøvekøre tre forskellige og købte en af dem dagen efter. Fik hjælp af den sødeste medarbejder (Emil), fik tilmed en kold dåsesodavand, da udvælgelsesprocessen tog tid, og det var varmt. Cyklen kom en tur på cykelværksted for en sikkerheds skyld, det havde den ikke behøvet, for der var nul anmærkninger. Virkelig god oplevelse, og jeg vil helt sikkert benytte Jooll igen, når min nye, elskede ladcykel bliver stjålet en dag. Den sidste stjerne kunne være opnået med mere hands-on erfaring med den specifikke cykel, og at jeg havde fået lov til at bytte den gamle, slidte kaleche ud med en nyere, som sad på en af de andre (billigere) cykler. Men jeg er fuldt tilfreds!

10 mars 2025

Great experience

Really efficient service. Special thanks to the mechanic and his team for being really kind and accommodating.

7 avril 2025

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Vi lavede en leasingaftale på en Scott racercykel til vores firma. Det var super nemt på Børkop cykler. Kan varmt anbefales.

31 mars 2025

Exceptional service

I've just received my bicycle and couldn't be happier with the service provided! Jakob from Jooll was super helpful - he kept me updated on the bike’s ETA and was incredibly kind, answering all my questions along the way.

When I went to pick up my bike, Jakob took the time to answer all my questions, explain every little detail about the bike, and set me up for a smooth ride.

Kudos to you, Jakob, and the rest of the team at Jooll Copenhagen! Fantastic service - I can't recommend it enough!

13 mars 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

godt koncept og god service.

Anmeldelsen vil blive justeret op eller ned alt efter hvordan første service går.

30 janvier 2025

Fremragende service

Fremragende service.

Jeg i en nød situation, stod med en cykel hvor tubeless var sat forkert op og mine bremseskiver sad fast.

JOOL som altid, tog sig straks af cyklen og gjorde det muligt for mig at komme på tur i weekenden.

Jeg vil anbefalde jool til alle.

30 janvier 2025

A-Kæden elsker JOOL❤️

A-Kæden elsker JOOL❤️

Vi har været glade kunder siden 2021 og hele forløbet har kørt som smurt i olie og deraf også årsagen til vi fortsatte i 2024 og bestilte nye cykler.

Jeg oplever en sublim service og Otto er vores guttermand, der har kørt vores process til UG.

Man skal huske at et samarbejde går begge veje og derfor er vi et perfekt match med JOOL.

KÆMPE HIGH-5

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Thomas Gielfeldt

A-Kæden Aarhus

21 janvier 2025

Horrible service

Horrible service. I would never recommend Jool to anyone. The service in the contract is just in the contract, they are delayed, they make you pay for parts more than any bike shop and when it´s time to buy your bike after the lease period it is for sure they will take advantage and try to charge you as much as possible. Never in a million year would I recommend Jool to anyone.

14 janvier 2025

Dear Mohamed,

You have been a satisfied and happy user of the JOOLL concept for almost 3 years. Not one time the last 3 years either before booking your bike, receiving your bike as a JOOLL, using the costumer support many times and other support, have you shown and expressed dissatisfaction abot JOOLL.

You have had the opportunity because of your employment at a company who has an agreement with JOOLL so that their employees can choose a bike as a JOOLL. More than 100 of your colleagues has a JOOLL and many of them has been a user of JOOLL for almost 5 years.

Meanwhile your employment has come to an end (this has nothing to do with JOOLL) and by that you were giving the opportunity to either return the bike, buy out the bike before time or take it with you to your new employment. I can see that you were actually giving special terms then the ones you accepted and agreed when you book the bike package back in start 2022.

The agreement is between JOOLL and your employer and your HR has been contacted after a lot of emails and phone calls between you and JOOLL.

We do not appreciate just putting out lies.

We simple do not agree with this review and is sorry that you feel the need to do so.

We both see and feel that this is an attempt to force JOOLL to do something beyond what has been agreed, but it is really not fair.

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service, hvor man bliver tabt på gulvet så snart Jooll har fået et salg igennem. Min cykel har på nuværende tidspunkt været til reparation siden d. 23/9 og jeg har intet hørt fra Jooll overhovedet. Når jeg har kontaktet deres servicested, så har de gentagne gange beskrevet hvordan de afventer svar fra Jooll og skal rykke dem for at komme videre. Det hænger ikke helt sammen med deres ellers flotte kommunikation om deres "høje" service niveau.

23 septembre 2024

Kære Simone,

Heldigvis ved du at vi tog dette meget seriøst og lagde os flat ned omkring at denne situation kunne være håndteret hurtigere.

Vi besvarer og behandler omkring 1000 henvendelser fra vores kunder om ugen. I dette tilfælde havde den pågældende service partner ikke den korrekte reservedel til at lave din cykel og producenten sendte forkert reservedel første gang. Super ærgerligt og øv!

Vi ligger os dog flat ned og har også kommunikeret til dig både på mail og telefonisk at vi er kede af at du ikke blev holdt informeret omkring dette og at hastigheden kunne have været hurtigere.

Den pågældende servicepartner du omtaler har været JOOLL Partner i over 4 år og håndterer mange cykler for JOOLL hver uge samt er i kommunikation med JOOLL service team hver dag.

Når kritik er på sin plads skal man tage imod den - og vi tager 100% imod den i denne sag Simone. Vi skubber den ikke over på andre men ønsker blot dig som kunde det bedste.

Mvh.

I received a Cowboy bike and I love it

I received a Cowboy bike and I love it, super nice bike, good quality.
I was sick so Jooll delivered it at my place, which was very considerate of them. It is just what I expected.
I would like an easier way of contacting them, like a phone number or an app, but for the rest everything is good and I am super glad about it :)

15 juillet 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus