Kundeservice Yousee Avis

1 708
TrustScore 1 sur 5

1,2

Aldrig har jeg oplevet så ringe service, snakkede med en fra Yousee i går og sagde der var sket en åbenlys fejl, og de vil rette det inden for 15 min, det skete ikke. I dag efter at havde ventet i lan... Voir plus

Hver uge modtager SMS om betaling ikke sat op og jeg får rykkegebyr. Ringer til Yousee og de fjerner gebyr og siger nu er det ok. Næste uge ny SMS samme problem...... Jeg kommer til at smide en dårlig... Voir plus

Jeg har tidligere skrevet om min rigtig dårlige oplevelse af YouSee. Her kommer så fortsættelsen. 4 gange måtte jeg kontakte YouSee førend de forstod mit problem. Endelig lykkedes det. Nu 3 1/2 uge e... Voir plus

Købte i juni en iPhone 17 pro med telefonnr. og abonnement. Fik et tlf.nr. med fejl, hvilket er konstateret, men de retter ikke fejlen, så jeg kan ikke modtage sms eller koder til oprettelse af mobile... Voir plus

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

2 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(1 708)

277 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Yousee har sat sig tungt på markedet

Yousee har sat sig tungt på markedet, men hvorfor har de lyst til at udnytte det på sådan en dårlig måde.
Har aldrig i mit 67 årige lange liv oplevet noget lignende, når man eftersøger service. Ingen som i ingen voksen til stede, til at tage en beslutning, er så meget på vej langt væk fra dette firma, fald aldrig for deres fristelser😩😩😩

17 mars 2026

Vi ville bare have internet hos You-See

Vi ville vi have internet via TDC's kabel, der for længst er ført ind i huset. Vi hentede et WI-FI modem i YOU-See butikken i Slagelse. Så opdagede vi, at der manglede et led mellem TDC-stikket og modemmet, hvorfor vi vendte tilbage til butikken. De havde ikke denne "dims", og de lovede at sørge for en tekniker, der kunne ordne dette. Vi har rykket og rykket, men intet skete, så efter knapt en måned, gad vi ikke mere.

30 mars 2026

De stjæler

Opsagde mit mobil bredbånd abonnement hos Yousee, idet jeg ikke længere havde brug for det. Skulle returnere router, så Yousee havde den senest den 25. marts. Allerede den 10. marts modtager jeg besked om, at der er sendt en regning på godt kr. 1.700 fordi jeg ikke har returneret den router, de skulle have senest den 25. marts. Ringede undrende til dem. Havde bevis fra Postnord om pakke var sendt retur af mig. Første dag fik jeg fra Yousee at vide, det ville blive ændret, så jeg ikke skulle betale. Fik dagen efter mail om det ikke kunne lade sig gøre. Anden dag fik jeg besked om, betalingen ville blive udskudt. Dagen efter mail om, det ikke kunne imødekommes. Tredje dag fik jeg oplyst, de ville sende en kreditnota. Dagen efter kom mail om, det ikke kunne lade sig gøre. Fjerde da fik jeg oplyst, de ville reklamere til Postnord over pakke ikke var modtaget, og kreditnota ville komme. Mail igen om det ikke kunne lade sig gøre. Efter sidste opringning - fredag den 20. marts - fik jeg over chat at vide, at de sendte en bekræftelse på, de havde modtaget router retur og de ville sende en kreditnota mandag
Her en uge efter har de nu trukket pengene for den router, som de har bekræftet at have modtaget retur. Nu kan jeg så starte en kamp for at få mine penge retur. Føler de har stjålet pengene fra mig. Har alt fra chatte på skrift, så klagen ryger hele vejen op. Men hvor er det voldsomt irriterende at bruge så meget tid på en fejl Yousee har lavet. Sende en regning den 10. marts for noget, som først skulle returneres senest den 25. marts. Og som de kunne se hos Postnord, var sendt retur. Det er i den grad en sag for Kontant !

10 mars 2026

Jeg ønsker at klage over en meget…

Jeg ønsker at klage over en meget alvorlig fejl vedrørende mit telefonnummer og abonnement hos jer.

I en periode på over 4 måneder har mit telefonnummer været delvist lukket uden min viden. Personer, der har forsøgt at ringe til mig, har fået besked om, at nummeret var lukket, mens jeg stadig kunne modtage SMS og ringe ud. Jeg blev aldrig informeret om dette problem.

Dette har haft store konsekvenser for mig. Familie, venner og kunder samt andre kontakter har ikke kunnet komme i kontakt med mig, og jeg har fremstået som utilgængelig uden at vide hvorfor. Jeg har haft mit telefonnummer i mange år, og det har stor personlig og praktisk betydning for mig.

Jeg er først blevet opmærksom på problemet, da jeg senere selv undersøgte det. Tidligere kontakt med jeres kundeservice førte ikke til en løsning, og jeg blev fejlinformeret om, at der ikke var noget galt.

Jeg har været udsat for en alvorlig bilulykke, som har påvirket mig både fysisk og kognitivt. Derfor har det været endnu sværere for mig at gennemskue problemet og håndtere situationen. Det gør det ekstra alvorligt, at jeg ikke har fået den nødvendige hjælp eller vejledning fra jer.

Jeg finder det uacceptabelt, at jeg skal betale for en ydelse, som ikke har fungeret korrekt. Derfor kræver jeg:
• At få tilbagebetalt betaling for den periode, hvor mit nummer ikke fungerede korrekt
• En forklaring på, hvordan fejlen kunne opstå
• En undskyldning for forløbet

mine gamle kunder kunne ik få fat på mig det var trods alt mit gamle firmanavn en af de første firmaer åbnet i hellerup åbnede jeg med dette nummer.

Jeg forventer, at sagen bliver taget alvorligt og behandlet hurtigst muligt.

jeg haft dette nummer i over 20 år

Med venlig hilsen selma

27 mars 2026

1 *stjerne* er for meget, burde få minus *****

Burde ikke have en eneste * stjerne.
Intet godt at sige om YouSee.
De lukkede i går fejlagtigt for mit abonnement da systemet fejlagtigt troede at jeg var i restance. Har aldrig været i restance og det giver kundeservice mig også ret i, men desværre kan de ikke få deres system til at makke ret så de kan åbne abonnementet.

Fejlen opstod for et år tilbage hvor mit abonnement af YouSee blev flyttet til nyt IT-system. Fejlagtigt blev det ved flytningen registreret at jeg var i restance. Det kostede mig den gang mindst 25 timer at kontakte kunde service og klage over gentagne fejlagtige rykkermails. Nu et år senere dukker rykkere for det samme beløb op igen.
I går måtte de beklage men det kunne tage op imod 24 timer før end mit abonnement blev åbnet. Her til morgen 20 timer senere modtager jeg så mail om at rettelsen desværre tager længere tid end beregnet.

Jeg mangler kontakt til mine apps, Rejsekort og EasyPark. I går måtte jeg købe ordinær billet fra Amager til Helsingør hvilket hver vej koster 77,75 Kr i forhold til pensionist rejsekort 48,50kr. I dag skal jeg til Indre København og parkere men uden min parkerings app. Håber jeg hurtigt kan finde en parkerings automat ellers må jeg tage chancen og håbe at YouSee vil betale en evt bøde

24 mars 2026

Mit internet virker dårligt

Mit internet virker dårligt. (Ballerup). Der er ustandselig udfald på internettet. Det hjælper et stykke tid, hvis jeg slukker routeren og genstarter den, det betyder at en Mesh igen skal tilsluttes til routeren. Det er virkelig besværligt.
Køb et billigere produkt, det vil virke lige så godt/dårligt

26 mars 2026

Hvis jeg kunne give 0 stjerner så…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner så gjorde jeg det!

Efter mit internet ikke virkede siden JULI 2025 har jeg nu den ene dårlige oplevelse efter den anden.

Jeg startede med at ringe til kundeservice som efter flere forgæves forsøg på at få internettet til at virke, sendte mig en nødboks, og så skulle en tekniker ringe og aftale en tid så mit internet kunne blive fikset.

Teknikeren ringede 2 gange mens jeg var på arbejde. Jeg kunne ikke ringe tilbage på nummeret, og tlf svaren sagde at teknikeren ville ringe til mig senere. Efter to forgæves opkald - blev sagen lukket!!

Lang historie kort endte jeg med ikke mindre end to routere og to nødroutere under mit skrivebord, og ingen internet der virkede ordentligt!

Jeg opsagde mit internet, og også det blev der kludret i, og det blev opsagt for tidligt, men blev dog rettet.

Jeg havde på fornemmelsen at det ikke skulle være så nemt at aflevere det udstyr som jeg havde liggende, så jeg tog billede af tingene og fik en kvittering for at de var afleveret. Efterfølgende fik jeg SOM FORVENTET en regning på de ting jeg havde afleveret.

Jeg har efterfølgende fået regninger på internet til den router som har ligget under mit skrivebord i flere måneder !

Efter mange kald til kundeservice, som for det første er MEGET tidskrævende og for det andet præget af fejl på fejl på fejl, så insisterede jeg på at tale med en chef!

En chef som skulle ringe mig op for over en måned siden.
Når jeg ringer får jeg at vide at jeg vil blive ringet ip indenfor 48 timer, men INGEN ringer!

Jeg har også sendt en klage! Som jeg heller ikke har hørt noget på!!!

Jeg har ALDRIG fået så dårlig service! Jeg vil ALDRIG anbefale yousee til nogen!!

6 mars 2026

Har nu brugt siden september 2025 på at…

Har nu brugt siden september 2025 på at få mit internet installeret og få det til og virke,
Først dags dato har jeg fået talt med en teknikker som jeg har ventet på over en måned på han kunne ringe? som så kunne fortælle mig at det jo var noget helt andet jeg skulle have, det sidder simpelthen nogle inkompetente og ikke ordentligt oplærte personer der sidder i kundeservice. De ved ikke hvad deres produkter kan og hvordan det virker

25 mars 2026

Yousee har snydt min gamle Far

Jeg er dybt forarget over, hvordan YouSee har udnyttet min 85‑årige far. Han bad om helt almindelig teknisk hjælp til sin iPhone, og alligevel endte han med et fibernetabonnement, en YouSee‑streamingtjeneste til 699kr!!! og – i butikken i Nykøbing Falster – to mobilabonnementer, naturligvis de dyreste. Som om det ikke var nok, ringer de ham senere op, og pludselig står han med fire ekstra simkort med abonnement, som han aldrig har ønsket eller forstået. Min far ville bare have hjælp, men i stedet blev han presset ud i flere dyre aftaler, som han hverken har bedt om eller haft mulighed for at gennemskue. Jeg er rystet over, hvor lavt man kan synke, når man udnytter en ældre og sårbar mand på den måde. Det her er fuldstændig uacceptabelt.

2 mars 2026

Jeg har ALDRIG oplevet så ringe…

Jeg har ALDRIG oplevet så ringe betjening. Føj . Hvis andre overvejer YouSee som internet udbyder så overvej lige en gang til!

Jeg har siden medio februar ventet på internet forbindelse og der er stadig intet signal. Meget meget dårlig stil. Min sag er sendt videre til deres tekniske afd men har intet hørt. Jeg er bogstaveligt træt af det
Når man ringer til deres support får man bare det svar der hedder “der er ikke andet og gøre end og vente”. Jeg ringer hver dag men får altid det samme svar
Hold jer langt væk fra YouSee

20 mars 2026

Utrolig dårlig service …

Utrolig dårlig service i forbindelse med opsigelse af abonnement!!
Jeg har dem mistænkt for at tjene penge på deres alt for komplicerede forretnings gang.
Som pensionist har jeg svært ved at finde rundt i de henved 20 mails jeg har fået i forbindelse med en opsigelse, hvilket resulterede i at jeg har overset nogle ting, og kort fortalt koster det mig 3800, som jeg intet har fået for!!

Tilbage holder kunders penge

Vi kan ikke få hjælp - sagen startede 7 nov 2025. Men yousee har tekniske problemer og kan derfor ikke gøre noget.
Så vi som kunde skal fortsætte med at betale regninger og kan først få pengene retur når de har fået løst deres problemer.
Så man skal være bank for yousee!!

19 mars 2026

DET jeg havde frygtet skete igen blev…

DET jeg havde frygtet skete igen blev ringet op fra yousee efter at meldt alt fra og lovet bod og bedring som prøve gav jeg efter med telefon 4 abonnement. Modtog besked om at sim kort var sendt og gyldig fra den 19/3 ingen sim fik at vide dem kan du hente i en yousee butik tilbage lagde 100 km.i bil igen forgæves så dette selskab er totalt ubrugeligt
Ralf Arenstorff

18 mars 2026

Dårlig service og kundeservice!!!

Dårligere service og kundeservice skal man lede længe efter!!!
Jeg valgte desværre at skifte mit fiber internet over til YouSee fra anden udbyder 10 december 2025.
Har også hentet en nødpakke med en 4G router, som nærmest er ubrugeligt hjemme hos mig.
Her 14 uger efter er tilmeldingen stadig ikke gået igennem. Har ringet til kundeservice godt og vel en gang om ugen, og får nærmest samme forklaring hver gang.
De beder en om at have tålmodighed og får ikke et brugbart svar på hvad der sker i sagen?
Håber lidt på denne anmeldelse vil fremskynde sagen.

18 mars 2026

YouSee Lyngby

YouSee Lyngby, hvor jeg har bestilt fibernet svarer ikke på telefonhenvendelser og heller ikke må mails. Orienterer mig ikke om forsinkede installationer: Jeg har således ikke fået besked om at mit fibernet er forsinket 4 uger! Dette blev alene oplyst ved min henvendelse til installatøren som henviste til YouSee.

17 mars 2026

Kan Ikke skrive MINUS stjerner.

Kan Ikke skrive MINUS stjerner.
Har ventet i 4 MÅNEDER på, at de etablerer tv hos mig. Har kontaktet dem nok 30 gange og får det ene sags nr efter hinanden. De har samtidig "sat sig" på mit fibernet, så jeg ikke kan opsige dem, som de undskylder med, det er en igangværende sag.
Fuldstændig uacceptabel og svinsk måde at behandle kunder på.
Man kan heller ikke bruge deres egen klageside, den er inaktiv når man forsøger at sende. Man skal bruge en kopi derfra, når man vil videre til Telestyrelsen, hvor man klager over teleselskabder.
Så de dækker sig godt ind. Uforskammet