Aldrig har jeg oplevet så ringe service, snakkede med en fra Yousee i går og sagde der var sket en åbenlys fejl, og de vil rette det inden for 15 min, det skete ikke. I dag efter at havde ventet i lan... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hver uge modtager SMS om betaling ikke sat op og jeg får rykkegebyr. Ringer til Yousee og de fjerner gebyr og siger nu er det ok. Næste uge ny SMS samme problem...... Jeg kommer til at smide en dårlig... Voir plus
Jeg har tidligere skrevet om min rigtig dårlige oplevelse af YouSee. Her kommer så fortsættelsen. 4 gange måtte jeg kontakte YouSee førend de forstod mit problem. Endelig lykkedes det. Nu 3 1/2 uge e... Voir plus
Købte i juni en iPhone 17 pro med telefonnr. og abonnement. Fik et tlf.nr. med fejl, hvilket er konstateret, men de retter ikke fejlen, så jeg kan ikke modtage sms eller koder til oprettelse af mobile... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Yousee Nothing xXx
Var blevet sendt til Yousees fysiske butik i Roskilde, for at hente en pakke med et TVmodem. Jeg kommer ind med en fuldmagt fra min mor, der bor i Jylland. Jeg har et ordre nr. men bliver total afvist af den unge mand. - Der er intet at gøre, jeg kan ikke få pakken udleveret. Han afslutter med sætningen " Jeg er ligeså ked af det som dig " - Ikke nok med at det er total mangel på service, at de ikke prøvede at gøre noget - Men at den lille nar . står og lyver mig op i ansigtet. Det er sgu at tisse på jere$ kunder ( Som så i hvert fald Aldrig BLIVER MIG ) xXx :-(
Meget dårlig oplevelse med YouSee
Meget dårlig oplevelse med YouSee. Jeg gav mine bankoplysninger til automatisk betaling, men regningerne blev alligevel ikke trukket. Min telefon blev lukket, og jeg fik 100 kr. i gebyr flere gange.
Jeg kontaktede kundeservice flere gange og gav mine oplysninger igen, men problemet fortsatte. De lovede også at tilbagebetale 200 kr., men i stedet blev der lagt flere gebyrer på.
Derudover er ventetiden til kundeservice meget lang. Hver gang måtte jeg vente 20–30 minutter, og en gang blev opkaldet endda afsluttet, mens jeg forklarede problemet.
Meget frustrerende oplevelse og dårlig kundeservice. Jeg kan desværre ikke anbefale YouSee.
Hold Jer langt væk fra YouSee.
Hold Jer langt væk fra YouSee.
Selvom de ikke leverer vil de have dig til at betale fakturas for uleverede ydelser. Men YouSee kan selvfølgelig ikke forvente betaling for en ydelse de ikke har leveret. Jeg har spurgt efter bevis for forbrug, hvilket jo burde være nemt nok når YouSee er en digital virksomhed med digitale ydelser, men de kan ikke bevise et forbrug, da YouSee selv aldrig leverede ydelsen. Føj for en behandling af kunder. Kan kun advare andre mod YouSee.
YouSee I burde tage Jer alvorligt sammen. Jeg fortsætter mine klager, da andre ikke skal komme i samme situation, hvor de forlanger betaling for ydelser I aldrig har leveret. Skam Jer YouSee
I forbindelse med udskiftningen af…
I forbindelse med udskiftningen af betalingskort var 2 og ikke 1 som jeg troede, regninger ubetalt. Betaler den nyeste med tygger og lægger nyt betalingskort ind. Oplever herefter at telefonen lukker ( får mail herom, som henfører til den regning der er betalt) hvorfor jeg tror de “ bare er bagud”.
Prøver gennem kundeservice, som oplyser om den tidligere ubetalte regning og hjælper med betalingslink. Oplyser samtidig at der vil gå nogle dage inden de åbner telefonen. I øvrigt var det meget svært at høre hvad medarbejderen sagde grundet snakken, grinen og råben fra andre medarbejdere i kundeservice, hvilken var vildt frustrerende.
YouSee-mareridt
Jeg har i flere år haft et telefonabonnement hos YouSee uden de store problemer, men et par vanvittige oplevelser med kundeservice gjorde, at jeg overvejede at skifte. Samtidig kom jeg ud for en totalt mislykket TV-pakkeinstallation med en af firmaets teknikere. At teknikeren opgav og gik med uforrettet sag, hindrede dog ikke YouSee i flere gange at afkræve mig betalinger for det ikke-eksisterende abonnement. På det tidspunkt opsagde jeg ALLE aftaler på YouSee, men derefter blev det virkelig interessant, for jeg modtog den ene vanvittige regning efter den anden. For mig at se fortsatte YouSee bare, som om jeg ikke havde opsagt ALT hos dem. For et par dage siden modtog jeg således en regning for nogle måneder ud i en fremtid, som jeg i hvert fald ikke deler med YouSee. Hvad denne specifikke regning angår, så var den ledsaget af trusler om kraftige bøder, der er helt hen i vejret. Med til billedet af de kaotiske forhold på YouSee er, at jeg åbenbart er blevet oprettet med flere konti, hvilket gør det hele endnu mere grotesk. Min konklusion er, at som YouSee er nu, så er de mildt sagt ikke anbefalelsesværdige, medmindre man har en pervers lyst til at blive snydt.
Skulle til Marokko som er ude for Eu
Skulle til Marokko som er ude for Eu, og skulle bruge e-Simkort med data ude for Eu, da mit eget selskab ikke kunne tilbyde dette. Kontakter yousee, forklare jeg skal til Marokko osv og for at vide deres datakort dækkede i Marokko, så ingen problemer. Tegner abonnoment 179 pr md, binding i 6 md, skønt jeg kun skulle bruge i den ene uge pga ferie , men vigtigst af alt på grund af at kunne kommunikere med mit eget firma derhjemme. Monter sim kort herhjemme som fortalt. Idet jeg lander i Marokko, går der 6 minutter så er der brugt data for 450 kroner puuha. Prøver at kommunikere med yousee robot men kan ikke hjálpe. Har derudover svært ved at komme på wifi i yousee åbningstider så for ikke fat i kundeservice, så må undlade mobil data hele ugen. Da jeg kommer hjem kontakter jeg yousee for at klage , bruger mere en 3 timer i kø mv, og bliver sendt rundt til 4 forskellige numre jeg skal ringe til uden de kan hjælpe med klage, siger dog at deres data ikke dækker Marokko ?? Slutteligt bliver jeg bedt om at fremsende en klage. Sender klage og de skal bruge 3 måneder på at behandle denne skriver de ?? DETTE Helt helt urimeligt.. sumarum, total dårlig kunde vejledning, og endnu være kundebetjening. At man skal bruge 3 timer for at finde fremt til rette klagevej, og dernæst op til tre måneders VENTETID PA KLAGEBEHANDLING hører ingen steder hjemme. Hjælp mig snarest kære yousee , eller jeg også afmelder mit internet hos jer, denne behandling vil jeg ikke finde mig i, og andre i samme situation skal i øvrigt heller ikke så bestemt plads til forbedring hos jer hele vejen rundt. SLUTNING. DD 26.3 BLEV JEG KONTAKTET AF YOUSEE, DER BEKLAGEDE FORLØB OG KREDITERE 450 + NETBOOK. TIL 90 KR.. TAKKER FOR DETTE, DOG ER JERES KLAGEVEJ OG VIDEN DEROM FOR DÅRLIG OG TIL FORBEDRING.
MVH
1 stjerne....kun fordi det ikke er…
1 stjerne....kun fordi det ikke er muligt at give 0. Bestilte fibernet i november 2025. Der skulle komme en tekniker den 8. Januar, han kom ikke grundet snestorm. Hørte ikke fra YouSee. Kontaktede dem efter nogle dage. Der blev aftalt en ny dato. Ingen kom. Havde fået en nødrouter, som vi leverede tilbage dagen inden teknikeren skulle komme. Kontaktede YouSee og fik at vide der ikke var booket en tekniker. Blev sur og opsagde alt. Kørte til YouSee butik og afleverede router. Kunne ikke få en kvittering for indlevering af router, men fik oplyst at jeg ville modtage den på mail. Har dog aldrig modtaget kvittering, og nu truer YouSeeed at jeg får en regning, hvis ikke jeg indlevere router. Mage til amatør firma skal man godt nok lede længe efter.
YouDon'tSee
YouSee har flere steder opfordret mig til at anbefale YouSee til andre. Det må jeg jo så gøre her. YouSee skriver også, at man skal undgå grim sprogbrug og være tålmodig med YouSee, fordi der jo er mange andre der også vil klage.
Jeg har læst et udvalg af de mange klager her på Trustpilot, så jeg vil nøjes med at skrive om en enkelt ting, selv om vi har oplevet meget af det andre skriver om. Trustpilot risikerer at bryde sammen. Og det er der jo ingen som ønsker.
Vi var uden egen skyld koblet af midId og dermed af E-Boks. Derfor havde vi selvfølgelig ikke mulighed for at betale YouSee regninger som vi jo ikke kunne læse i E-boksen. Det lykkedes at tale med et menneske i YouSee, og han sagde, at selvfølgelig skulle vi så ikke betale ekstra gebyr m.m. for de forsinkede betalinger.
Tak, men det er så alligevel hvad YouSee nu kræver af os. Ellers får vi igen et strafgebyr. Det er 352,78 kr. oven i abonnementet. Og det har jeg så lige betalt i dag. Vi magter ikke mere de kampe og misforståelser med YouSee. YouSee er som en stor fisk over Great Barrier Reef. Man taler ikke med den. Man fodrer den.
Jeg kan huske de mange slagsmål med TDC, i sin tid. En stor virksomhed hvor man hver gang fik det modsatte svar i samme sag. Sådan er det åbenbart også i den del som hedder YouSee eller måske: YouDon'tSee.
Jeg beklager meget at det er sådan. Stakkels medarbejdere og stakkels kunder.
Ivar Danielsen
Tyveri
Nu fik jeg svar på nedenstående anmeldelse og det har som i ser karakter af tyveri. Jeg har derfor nu betalt alle regninger der ligger dags dato under mit navn og kommer ikke til at betale en eneste regning mere i mit liv til YouSee efter at de ordret skriver til mig.
“ Din anmodning om kompensation er afvist. Det kan vi ikke, fordi din anmodning ikke lever op til vores minimumskrav for, hvornår vi giver kompensation “
Sagen er kort skitseret nedenfor
Jeg har haft en længere sagsgang med Yousee og fik oprettet et sagsnummer 1 september 2025. Fik efterfølgende besked om min sag var afsluttet pr mail den 8 september uden at kunne få besked om hvad resultatet var hvorfor jeg gik ud fra at min klage om uberettiget oprettelse af abonnement var efterkommet. sagnr INC-20250901-618633.Jeg har dog stadig fået uberettigede opkrævninger ink. gebyr og nu kan man ikke finde mit sagsnummer. Hverken når jeg idag kontakter Yousee både i forretningen i Holbæk eller ved kontakt til regnskabsafdelingen eller på deres hjemmeside.
De snyder af helvedes til
Hold da helt op, nu bliver det altså for meget. Jeg har været kunde i over 7-8 år og det har hele min familie også. Jeg ringer ind til salgsafdelingen for at lave et køb på en ny IPhone, jeg får ekstrem dårlig service og ender faktisk med at jeg vil opsige mit og min families samarbejde med YouSee, fordi ham sælgeren nærmest ikke havde lyst til at sælge mig en IPhone.
Så kommer jeg videre til opsigelsesafdelingen, hvor jeg så en lidt bedre snak, og aftaler at han lige vil lade mig hænge i telefonen for at høre nærmere om priser på tilbud, hvor vedkommende i øvrigt også fortæller mig at han vil sende tilbuddet pr. Mail. Lige pludslig, så ligger de på i telefonen - jeg får aldrig noget opkald ej heller nogen som helt mail på tilbud.
Ved i hvad YouSee, i er bare for dårlige. Min familie og jeg er smuttet til konkurrenten, det her gider jeg simpelthen ikke at finde mig i længere!!!
Jeg for samtidig at vide inde i opsigelsesafdelingen, at mit nuværende abonnement skal lyde på 229 kr. om måneden, hvor jeg i flere år har betalt 300 kr. whaaat??? Hvad sker der lige. Jeg er blevet snydt ligefrem!
Hold jer langt væk!
uheldig oplevelse - dårlig service
dårlig service , skifter 5 tlf abonnementer fra telmore til you see, torsdag, fredag eftermiddag virker 2 af
tlf nr stadig ikke. og efter 4 rykker opkald til kundeservice, får at vide man kan ringe igen mandag, da det er back office der har sagen, man ikke kan ringe til dem og de går kl 14, you see er åbenbart blevet for store, hvor ingen kan tage en beslutning. meget dårlig start, som nok må slutte igen inden fortrydelsesfristen.
idag tirsdag er der stadig intet sket
Er meget utilfreds med YouSee
Er meget utilfreds med YouSee. Jeg fik tilsendt i juli 2025 en TV boks, som jeg ikke havde bedt om, og fik samtidig skriftligt at vide, at den gamle IKKE skulle tilbageleveres. Alligevel modtog jeg for ca. 14 dage siden en regning på manglende tilbagelevering. Det klagede jeg naturligvis over. Jeg var godt klar over, ud fra egne og mange andres erfaringer, at det kunne ske, så jeg havde gemt den gamle, som jeg så kørt helt op til Helsingør og afleverede i deres butik. Jeg fik en kvittering og et løfte om at jeg ikke kom til at betale den fremsendt regning. For et par dage siden kunne jeg så til min overraskelse konstatere, at YouSee havde trukket 1.699 kr. på min konto. Mange havde advaret mig mod at udlevere kontooplysninger til YouSee. Det havde jeg desværre ikke lyttet til, så nu vil jeg ændre aftalen til betalingsservice for at undgå fremtidige fupnumre fra YouSee.
Dagen i dag bød igen på en dårlig YouSee oplevelse. Jeg skulle igen aflevere et af deres mange fejlramte produkter (modem/router), som jeg blev bedt om at kaste direkte i deres skraldespand i deres butik i Lyngby.
Desværre lykkedes det ikke at få en skriftlig kvittering på afleveringen. Deres strategi er tilsyneladende kun at give kvittering via sms, som er vanskelig eller helt umulig at finde, når de om nogle måneder igen sender en regning på manglende aflevering.
Jeg bør også tilføje, at den leverede tekniske løsning er dybt kritisabel. Siden leveringen af deres fiber løsning primo december 2024 har vi haft gentagne problemer, men på trods af lige så mange klager har YouSee ikke været i stand til at løse problemerne. Jeg har derfor måttet hyre et privat antennefirma for at få de gentagne problemer løst.
Nu er der gået nogle dage siden YouSee helt uretmæssig hævede det nævnte beløb på min konto, og da firmaet tilsyneladende ikke viser nogen interesse for tilbagebetaling har jeg kontaktet min bank, som lovede at gøre hvad de kan for at beløbet bliver tilbagebetalt. Jeg blev også af en af firmaets meget venlige medarbejdere lovet kompensation for alle de besværligheder, som jeg har været udsat for. Det har jeg dog indtil nu ikke mærket noget til.
YOUSEE - NEJ JEG SER IKKE NOGET GODT - SÅ NOSEE
Så ringer man kl. 12:00 ind fordi man modtager en rykker, hvor der allerede bare er sat rykker gebyr på som så åbenbart ikke er for den regning man skal betale men for en anden regning.
Troede ikke man bare sat rykkergebyr på en regning uden at give èn en påmindelse.
Det værste er nu den ubehøvlet behandling man får, og får stukket i hovedet at den mandlige person ikke gider og snakke med en for så smækket røret på før man egentlig var færdig med sit problem.
Det var så dråben - aldrig mere.
YOUSEE - NEJ JEG SER IKKE NOGET GODT SÅ NOSEE !!
ADVARSEL! Trækker opsigelse i langdrag og spærrer forbindelse for ny udbyder
Jeg takkede i oktober 2025 ja tak til en bredbåndsforbindelse på 1000 Mbit. Det kørte fint i 2 dage, hvorefter forbindelsen forsvandt. Jeg kontaktede YouSee og de forklarede mig, at der var tekniske problemer med min forbindelse, men intet svar om hvornår problemet ville løses. Jeg fik derfor en nødpakke, som leverer “fantastiske” 20 Mbit og som jeg har klaret mig med de sidste 5 måneder. Jeg har ringet til kundeservice mindst 20-30 gange og spildt timer af min tid og hver gang blot fået en ny forklaring og løfter om at nu sker der noget og at sagen har fået høj prioritet og at den er sendt til en anden afdeling, hvorfor jeg blot må vente og at de nok skal kontakte mig. Månederne går bare og det er samme forklaring hver gang jeg kontakter dem. For et par måneder siden fik jeg nok og opsagde abonnementet og oprettede mig hos Hiper, men eftersom at abonnementet står som “under oprettelse” hos YouSee, spærrer de for overdragelsen af linjen til Hiper og det betyder, at jeg ikke kan få nyt internet hos en ny udbyder før YouSee frigiver forbindelsen, hvilket de bestemt ikke har travlt med. Det betyder at jeg sidder i klemme og kan ikke komme videre. Jeg har sendt flere klager til YouSee og de kommer blot med en ny forklaring hver gang og lover eksempelvis problemet løst indenfor 10 dage, hvilket ikke sker. Næste gang lover de f.eks. det løst inden den kommende onsdag, hvilket heller ikke sker. Sidst forklarede de mig at sagen var endt det forkerte sted (igennem to måneder) og nu er kommet i den rigtige afdeling og at de pt. er ved at arbejde på højtryk for at løse det. Det er efterhånden flere uger siden. Tiden går bare og forklaringerne er mange fra de meget flinke unge mennesker ved kundeservice. Jeg har et indtryk af, at de ikke ønsker at løse problemet og at det muligvis er en måde at få mig til at opgive og bare betale fortsat. Jeg ved ikke hvad YouSees agenda er, men det føles som om at det er en bevidst handling. Jeg har svært ved at forestille mig at det kan være lovligt at spærre for kundernes forbindelse i månedsvis når jeg har opsagt mit abonnement for flere måneder siden, men det er i hvert fald det YouSee gør, så vær endelig forsigtig inden du/I overvejer at oprette et abonnement hos YouSee, for du kan virkelig komme inden langvarig klemme som udmatter og frustrerer dig langt ud over alle grænser og YouSee har ikke travlt med at hjælpe dig videre.
Breve i et væk uden sammenhæng og mening. Ingen aftaler holdes. Umuligt at få adgang til sin regning så man kan betale.
Burde være ulovligt
Hvad er der sket med yousee?!?! Vil gerne have fibernet og kontalter…
Vil gerne have fibernet og kontalter yousee. De giver mig en tid 3 måneder senere og laver en tid til returnering af udstyr. Skulle have installeret fibernet til den aftalte dato. De kom ud og konstaterede at det var svært fordi der var et kabel de ikke kunne finde. Ny dato aftalt til installation. Jeg kontakter yousee kundeservice og oplyser dem om at de selv har rykket datoen og at vi selvfølgelig skal bruge vores nuværense udstyr lidt længere tid og derfor ikke kan returnere det før fibernet er installeret. Ingen problemer, yousee forsikrer mig at alt er fint. Så tikker der en mail ind 4/3 hvor de skriver at da jeg ikke har returneret udstyret bliver jeg opkrævet 398kr på min næste regning. Men jeg kan chatte med en medarbejder. Jeg prøver at få chatmedarbejderen til at forstå min situation men det er helt håbløst! Kontakter kundeservice på telefon og de kan ikke stoppe regningen men jeg får pengene retur på næste regning. Det er ikke i orden at jeg skal låne yousee 398kr fordi de selv har klokket i det. Jeg gjorde alt hvad jeg kunne for at undgå det dette men det var umuligt! Hvad er der sket med yousee?!?!?
Løftebrud… Helt håbløs ‘hjælp’ fra kundeservice…
Har siden oktober 2025 (!!!) JA, der står ‘OKTOBER 2025’ !!! forsøgt, at få hjælp til mit TV..
Hver gang jeg ringer, undskylder de forløbet og giver mig en ny tid…’Beklager MEGET dette triste forløb …NU får du hjælp, vi sender en tekniker i næste uge’ …
MEN, igen, igen, igen i dag : INGEN tekniker- kom!!!
- så jeg ringede så igen, igen, igen..:
i dag var det så en ‘Helle’, det forsøgte at undskylde og påbegyndte med at give mig en længere udredning, om at hun godt kunne se, at dette havde en været en langvarig, rodet sag’ - inden vi blev afbrudt…
Hvordan kommer jeg videre med alle disse tomme løfter??
På PBS-regningen ses det dog tydeligt, at man godt kan finde ud af, at trække mig for betalingen hver måned…hmm MEN man kan IKKE finde ud af, at hjælpe mig…!!
Hvad gør jeg??
Efter meget rod omkring en…
Efter meget rod omkring en fejlopretning og mange snakke med diverse fik jeg nu endelig fat i en der ville tage skeen i den anden hånd og være med til at finde en løsning der var rimelig.
Jeg indstiller vedkommende personligt til en lønforhøjelse for sådan der vil jeg bare gerne mødes hver gang jeg er i kontakt - en der også er venlig og løsningsorienteret når det ikke handler om salg af abonnement og telefoner.
Det er tekstbook kundebehandling 👌🏻
Hvorfor lære i ikke alle op sådan.
Ingen dækning, teknisk fejl på side
Jeg skiftede fra Telenor til Yousee pga et tilbud på et mobiltelefon, og bandt mig til Yousee i 6 måneder.
Desværre bor jeg SÅ langt ude på landet i en egen skov, at det kan drille med mobildækning alt efter udbyder; i sin tid måtte jeg skifte fra tleselskabet 3 til Telenor pga manglende dækning, og har haft Telenor i en hel del år.
Desværre har jeg INGEN dækning med Yousee her hvor jeg bor, en gang imellem kan den snige sig op på 1 streg, og det er et stort problem, da jeg har tilkaldevagter via mit arbejde.
Jeg har - mod betaling - forsøgt at opsige mit abonnement, har forsøgt at ændre det til et billigere end 299,- pr måned, men hver gang får jeg beskeden "Teknisk Uheld, prøv senere". Chatrobotten kan ikke hjælpe mig med at opsige abonnementerne (har to), og der er ingen mail at skrive til.
Kan desværre ikke vedlægge screenshots.
Måske kan det lykkedes med konakt vi Trustpilot; hjælp mig med at opsige mit abonnement, så jeg kan gå tilbage til Telenor, hvor jeg har dækning.
Jeg bestilte om kobling fra kabel tv…
Jeg bestilte om kobling fra kabel tv til ny installeret fiber Torsdag i sidste uge det skulle så virke fra Tirsdag men næste morgen har YouSee ( nothing) afkoblet vores tv programmer så der kun var internet tilbage på kabelforbindelse så ringede jeg men de kunne desværre ikke gøre noget og efter en uges samtaler (ca. 14 stk)og venten afmelder jeg det hele fordi vi ikke har tv kanaler kun internet på det gamle kabel tv og de gør ingenting, så efter at havde haft YouSee siden 2005 så bliver man så træt. Da det nu er afmeldt så troede jeg at jeg kunne komme videre men fibernettet er blokeret så vi ikke kan få andre leverandører så længe YouSee blokere fibernettet og de kan jo ikke bare lige låse op siger de, så man skal da bare lige vente, men lukke for adgangen det kan de godt brug aldrig YouSee = YouSee nothing en godt træt x kunde
L’expérience Trustpilot