Die bestellten Kissen sind top verarbeitet und passen maßgenau. Einzige kleine Beanstandung bei den Rückenpolster empfehle ich das Klettband eher in 3 Streifen vertikal anzunähen oder horizontal im o... Voir plus

Bestilte stoffprøver som jeg betalte for. Disse ble ikke levert. Purret på forsendelsen og fikk til beskjed at de skulle sendes på nytt. Har fortsatt ikke motatt noen stoffprøver 12 dager senere... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Maaho. Vi modtog en hynde, hvor der var sket en menneskelig fejl, men så snart vi gjorde dem opmærksom på det, reagerede de hurtigt og professionelt. Ude... Voir plus

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

463 avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Leider nicht zu empfehlen

Leider nicht zu empfehlen, auf allen Ebenen!!
Maaho misst irgendwie anders

Maaho wirbt mit "schnelle Lieferung"
das ist nicht eingetroffen
18.06.2025 bestellt - geliefert 26.07.2026

Eigene Produktion: die fertigen Kissen kommen aus Tschechien

Leider sind die Kissen beide zu kurz. Ich musste die Kissen wieder zurücksenden. Nach viel Schriftverkehr und Wartezeit
habe sie nun endgültig am 15.09. zurück bekommen. Leider wieder zu kurz.
Es wurde nur die Toleranz von 2 cm berücksichtigt, obwohl ich gebeten hatte die Kissen bitte um 10 cm länger zu produzieren. Das wurde nicht angenommen. Maaho misst irgendwie anders. Ein Sitzkissen passt einigermassen, aber das andere ist def. zu kurz. Nun habe ich eine Menge Geld bezahlt und mir wurde nicht das geliefert, was ich wollte.

17 septembre 2025

Hallo Angela Stille,

Schade, dass Sie mit Ihren Kissen nicht zufrieden sind.

Wie ich Ihnen bereits per E-Mail mitgeteilt habe, bedauern wir sehr, dass Sie die falschen Maße bestellt haben.
Leider können wir hier nichts ändern, da alle unsere Kissen nach Kundenwunsch und Maß gefertigt werden.
Selbstverständlich entsprechen die von uns für Sie gefertigten Kissen Ihrer Bestellung.
Um Enttäuschungen beim nächsten Mal zu vermeiden, empfehlen wir Ihnen, vor der Bestellung immer eine gründliche Kontrollmessung durchzuführen. So können wir sicherstellen, dass das Ergebnis genau Ihren Wünschen entspricht.

Unacceptable: charging for cancelled, undelivered order

We chose Maaho because their website promised fast delivery times. On May 20, 2025, we ordered outdoor cushions (JSSTCZLDO). Only after placing the order did we learn that delivery would take 3–5 weeks. This was later postponed in 5-week intervals — twice. At the second delay, I attempted to cancel, which under the Swedish Consumer Purchase Act (Konsumentköplagen) is my clear right in the case of significant delivery delays. Maaho, however, initially refused and kept us “hostage,” preventing us from finding alternatives.

After much pressure, Maaho finally confirmed the cancellation in writing. Despite this, they have since tried twice to withdraw money via Klarna for goods that were never delivered. Both attempts were stopped only after direct intervention with Klarna.

The problem is still not solved. 4 months after the initial order they are still trying to get paid. The payment through Klarna is only paused waiting from confirmation from Maaho, which I don't think will come this time either.

This is not just poor customer service, it is a breach of consumer rights and highly unacceptable business practice. I strongly advise avoiding this company.

This behavior is outrageous and proves that Maaho is not a company to be trusted.

UPDATE!
Since writing my review, Maaho has actually withdrawn 12,860 SEK from my account for the order that was never delivered. When I contacted them, they blamed Klarna, which is absolutely ridiculous considering they have had over two months to stop the payment since confirming the cancellation of the order.

Even worse: Maaho explicitly told me they will no longer help me with a refund because I left them a negative review on Trustpilot. Avoid this company at all costs!

8 septembre 2025

Superfornøyd 😃👍

Det var god og hyggelig kontakt.
Vi fikk tidlig beskjed om når vi kunne forvente levering, som stemte.
Benkputen -som vi bestilte- var helt perfekt og fint laget.
Vi er superfornøyde og skal bestille mer fra denne produsenten.
Anbefales på det varmeste!! 👏😃

24 juillet 2025

Sitzkissen für easy chair.

Zweite Bestellung heute erhalten.
Bin sehr zufrieden mit der Qualität und der Passgenauigkeit. Kissen wurden
zudem vor dem zugesagten Liefertermin
versendet.
Vielen Dank, jederzeit wieder!!
Und uneingeschränkte Weiterempfehlung ⭐️ ⭐️ ⭐️⭐️⭐️

18 juillet 2025

Ett pris som inte motiveras av upplevelsen

Priset motiverar att kvaliteten bör vara väldigt hög, vilket det inte känns som. Tygkvaliteten känns väldigt bra dock. Däremot är det som får det att kännas som en klar 2 istället för 3 (max 4) är att kardborrefästet kommer som en bit dubbelhäftande kardborreband istället för att vara fastsydda på kudden. Klistret kommer inte att sitta fast på kudden särskilt länge och sätter ett lågt helhetsintryck.

20 juin 2025

Kvaliteten på altansejlet er fin nok

Kvaliteten på altansejlet er fin nok, og kunne give mere end 3 stjerner. Men: ventetiden fra bestillingen til modtagelsen er alt for lang. Den frist der opgives ved bestillingen blev overskredet med 1 måned. Henvendelser vedr. egentlig modtagelsesdato er illusorisk. Man modtager et ubrugeligt standardsvar.

16 juin 2025

Hej Jeppe,
Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager den forlængede leveringstid.

Vi har desværre lidt forlænget leveringstid lige nu, da vi har haft ekstraordinær stor ordretilgang på det seneste.

Alle vores produkter bliver specialsyet efter kunders specifikke ønsker og mål. Så det er ikke en vare vi blot plukker fra et lager.

Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten :-)

Vh.

Tolle Qualität

Die bestellten Sitzpolster sind in der angegebenen Lieferzeit geliefert worden.
Sie haben eine tolle Qualität und passen einwandfrei.
Auf eine zwischenzeitliche Rückfrage wurde sofort reagiert.
Sehr gerne wieder.

14 juin 2025

Varning ⚠️ för Maaho

Varning ⚠️ för Maaho. Jag fick vänta i månader på min beställning! Och när den väl kom så var dynorna i fel mått. Flera centimer försmå. När jag kontaktar dem och ber om pengarna tillbaka så ignorerar de mig.

Jag vill varna för att köpa av Maaho.

19 juin 2025

Hej Jens Krongripen
Tack för din recension här på Trustpilot.

Vi har tagit in dina kuddar för en kontrollmätning. Vi har kontrollerat alla mått och de stämmer överens med din beställning. Vi har även skickat bilder på detta. Vi har erbjudit oss att returnera dina kuddar kostnadsfritt.

Vi syr alla våra kuddar efter våra kunders mått och önskemål, så vi är säkra på att de passar perfekt.

Vh.

Fruktansvärt dålig service

Fruktansvärt dålig service. Innan vi beställde dynorna så var i kontakt med företaget som informerade oss att beställa exakta mått vilket vi gjorde. När vi väl fick hem dynorna så skiljde det fyra cm på vardera dyna, kontaktade företaget då och frågade hur detta kom sig och då menar de på att de i sina villkor har att det kan skilja 1-2 procent, så de har friskrivit sig rätten att fixa det. Hade vi vetat om detta så hade vi ju uppgett några extra centimeter. Därefter så var det en stor blå fläck på själva dynan, som man ser kommer från själva påsen som de levererat dynan i. Tog ett foto på en gång, när den var kvar i påsen och skickade även med detta till företaget som då menar på att jag måste emballera dynan och posta den tillbaka för att de ska undersöka vart fläcken kommer ifrån, notera då också att det tog två veckor att få dynan levererad (sex veckor från att vi beställde, men två veckor i leverans). Istället för att lita på kunden så utgår de ifrån de värsta och noll medgörliga!

Så nu sitter vi här med en stor glipa pga dynorna inte passar och med en fläck som inte går bort, 3000 kronor fattigare med och ingen kompensation för detta heller! Jag skulle ALDRIG beställa härifrån, jag brukar inte heller vara den som lämnar recensioner men jag vill varna andra så de sliper bli lurade!

10 juin 2025

Hej Tanya Mohammedzadeh,

Tack för din recension här på Trustpilot.

Som du har skrivit i dina e -postmeddelanden är vi glada över att höra att du är nöjd med kvaliteten på dina nya kuddar.
Vi har också haft dina kuddar för kontrollmål. Som vi har skickat bilder på, matchar de de mål du har beställt.
Naturligtvis är det super irriterande om du har mätt fel.

Hälsning

Maaho

Vi er meget fornøyd med kvaliteten på…

Vi er meget fornøyd med kvaliteten på putene til vår rotting sofa på terrassen. Med disse nye putene føles det som vi fikk nye møbler. Kvaliteten er topp! Leveringen tok ca 3 uker som kanskje var litt lenger enn forventet. Men det spiller ingen rolle når resultatet ble så bra 🥰

29 mai 2025

Sehr schöne Kissen

Sehr schöne Kissen, passen perfekt ! Super Qualität kann ich nur weiterempfehlen, gute und schnelle Kommunikation, schnelle Lieferung! 👍🏻

8 mai 2025