Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Voorheen liet MedApp alles bezorgen door een koerier. Dat werkte verrassend goed: vriendelijk, voorzichtig, en vooral betrouwbaar. Maar sinds een paar jaar is de bezorging overgegaan naar PostNL. Kapo... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Let op deze organisatie, ze stelen letterlijk geld van je als je medicijnen gebruikt met medische noodzaak. Met de smoes dat die medicijnen niet of niet volledig vergoed worden. Maar verrassing bij de... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Noté 4 sur 5 étoiles

Heerlijk om over je medicatie geen zorgen hoeft te maken. Een bericht vooraf,welke medicatie je nodig hebt,of dat je nog voldoende medicatie hebt. Mocht het nodig zijn zorgen ze ook dat... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Pharmacie en ligne

Écrit par l'entreprise

Leven met een chronische aandoening vraagt al om genoeg aanpassingen. Wil jij ook je leven met medicijnen makkelijker maken? Wij helpen je graag op weg, met onze handige medicijn-app én onze online apotheek.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 30 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Het begon veelbelovend

Het begon veelbelovend. Helaas is de praktijk anders. Constant moet ik weer de arts bellen omdat volgens medapp het herhaal recept er niet is. Volgens mijn arts wel. Ben nu al twee weken bezig om mijn medicijnen te krijgen. Ze zijn nu echt deze week op
Krijg telkens hetzelfde antwoord. Ook met spoed medicatie is het lastig.
Wordt er zeer gestrest van, niet goed voor mijn ziekte. Gelukkig verhuis ik binnenkort kan ik weer naar mijn oude apotheek van 3 jaar geleden. Jammer erg teleurstellend het ging eerst wel goed.

18 avril 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Vandaag kon ik om 14.00 uur bij de…

Vandaag kon ik om 14.00 uur bij de huisarts terecht. Ik moet met spoed aan de prednison. Recept doorgestuurd. Ik heb telefonisch contact met hun gehad, maar helaas, de medicatie komt op zijn vroegst maandag, het is vandaag vrijdag. Loze beloftes als je je hier aanmeld. Ik ga terug naar mijn gewone apotheek.

14 avril 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Ze beloven alles netjes te regelen en…

Ze beloven alles netjes te regelen en je medicijnen optijd te leveren maar dat is bij mij meerdere keren niet gebeurt! Telefonisch zeggen dat het in orde komt maar er gebeurt niks! Ik vind ze niet bekwaam telefonistes zonder enige kennis die notities maken en dat dan door moeten geven aan de apotheker werk niet! VEEL BELOVEN WEINIGGEVEN DOEN GEKKEN IN VREUGDE LEVEN pas goed bij Meddapp

13 avril 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Blij met de stipte leveringen van MedApp

Na mijn aanmelding werd ik gelijk gebeld om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Dit heb ik nooit gehad bij mijn eigen apotheek. Prettig gesprek gehad. En zelfs binnen de gestelde termijn was mijn aanmelding al gereed.

Mijn welkomstgeschenk was niet meegeleverd bij mijn eerste levering, maar daar kreeg ik van hun zelf een mail over, dat deze met de tweede levering mee zou komen.

Bij mijn tweede levering, die wederom op tijd was, kreeg ik een welkomstgeschenk, maar bij de intake hadden we een ander welkomstgeschenk afgesproken. Dus toch even gemaild. Ook daar werd ik gelijk over gebeld en er werd ook gelijk een oplossing voor geboden. De volgende werkdag had ik ook het juiste welkomstgeschenk in huis.

Kortom ik ben blij dat ik overgestapt ben naar de MedApp. Want de medicijnen worden netjes op tijd bij je thuis bezorgd. Je hoeft nergens meer om te denken.

10 mars 2023

Waardeloos

Vraagt recepten aan bij een ziekenhuis waar ik helemaal niet onder behandeling sta en doet dit op zo'n waardeloze manier dat ik nu in de problemen zit. Daarnaast doen ze helemaal niets als je medicatie niet geleverd wordt. Wees verstandig, ga niet over naar medapp!

10 avril 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Na veel moeite een intakegesprek voor…

Na veel moeite een intakegesprek voor begin januari geregeld. Deze kon niet doorgaan, 'wij nemen contact op voor een nieuwe afspraak'. Ik wacht nog steeds, ondanks diverse reminders en toezeggingen. Ik krijg het idee dat het nog niet allemaal goed geregeld is. Dus ik blijf bij mijn huidige apotheek waar ik wel op kan vertrouwen.

29 mars 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Medapp is een prachtige veelzijdige app!

Medapp is uitgegroeid tot een volwaardige app. Betrouwbaar en heeft veel mogelijkheden. Hij is nu vooral ook handig in het gebruik. Hij geeft een alarm als jeje medicijnen in hoort te nemen. Daar gebruik ik hem ook voor, omdat ik anders mijn medicijninname vergeet!

29 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Echt een van de betere (geen aandelen)…

Zelf gebruik ik deze app hoofdzakelijk voor medicijn-herinnering, overzicht en bijsluiters. De apotheek functie wel gebruikt en dat werkte altijd perfect. Bij de huidige huisarts/apotheker gaat dat niet.
Ook als er iets is dat niet helemaal correct functioneert, is het team er snel bij en capabel om het op te lossen. Dankj je wel.

10 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

beste Apotheek! en heb er aardig wat gehad!

Medapp had mij een paar jaar geleden al overtuigd maar toen werkte mijn huisarts niet mee. Nu bij een nieuwe huisarts en eindelijk klant van medapp. Buiten dat je de medicatie krijgt die je wenst en de duidelijke uitleg en luisterend door voel ik me eindelijk een gehoord patiënt

8 janvier 2023

Afmelden!!

Afmelden en uit het systeem gehaald worden kan alleen als je weer inlogt. Dat lijkt me niet de bedoeling.

7 janvier 2023
Noté 3 sur 5 étoiles

Geen goede organisatie in geval van spoed

Na het aanmelden wat gedoe met mijn medicijnen. Alles moest van Rijstate komen omdat daar mijn afspraken zijn.
Eerste levering ging goed. Daarna heb ik een keer gebeld naar hun apotheek (Keuzemenu) en kreeg ze dus ABSOLUUT niet te pakken. Twee keer kwam ik in de wachrij en uiteindelijk (10 minuten wachten) werd ik gewoon weggedrukt. Tot twee keer hetzelfde geval.

12 décembre 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

Zeer slechte ervaring tot nu toe

Zeer slechte ervaring tot nu toe. Inmiddels een aantal maanden klant bij Medapp en 9/10 bestellingen achteraan moeten bellen. Recepten kwijt, leveringen vertraagd, belofte om met spoed te versturen via trunkrs wat vervolgens niet gebeurd etc... Klachten worden niet serieus genomen. Enige wat gezegd wordt: ik zal het doorgeven zodat het niet weer gebeurd....

Ik ga weer kijken voor een andere apotheek en als ik die heb gevonden, gauw weer uitschrijven bij MedApp....

11 décembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Contact, waardeloze apotheek voor spoedbestelling

Zeer slecht telefonisch te bereiken, na lang wachten eindelijk contact, ze beloofden direct een spoedrecept op te sturen via de mail, omdat ze het zelf niet in voorraad hadden, maar deden het niet, na 2 uur weer gebeld, toen konden ze er niets meer van terug vinden in de computer, dit bedrijf heeft zij zaakjes beslist niet op orde, heb er spijt van hiermee in zee te zijn gegaan.
Dus wees gewaarschuwd wanneer je een medicijn met spoed moet hebben dan kan het bij deze apotheek zomaar 3 dagen duren voor dat je het geleverd krijgt en dan ook nog het verkeerde medicijn.
De eerste medewerker zegt we sturen het op maar deed het niet, de tweede kon het recept niet meer vinden, en de derde zei wij sturen geen recepten op, waardeloos toch?

Nu na bijna veertien dagen hebben ze eindelijk het medicijn gestuurd maar wel naar het verkeerde adres

Per direct mij als klant uitgeschreven, ga hier nooit naar toe want wanneer je een spoedmedicijn nodig hebt heb je bij deze apotheek een gigantisch probleem

4 décembre 2022
Noté 3 sur 5 étoiles

Ik ben nog redelijk nieuw bij MedApp…

Ik ben nog redelijk nieuw bij MedApp dus wil nog niet te enthousiast reageren hier want e.e.a. loopt nog echt niet zoals men in hun propaganda aangeeft. Zo wordt o.a. beweerd dat alles door hun verzorgd wordt en medicijnen desnoods dezelfde dag nog geleverd worden echter klopt dat al niet helemaal. Kreeg pas een nieuw medicijn erbij en kreeg een eerste levering voor een maand wat de dag na de aanvraag werd geleverd maar toen het verlengd moest worden moest ik zelf dat recept gaan regelen bij de huisarts en kreeg ik dat medicijn pas dagen later geleverd omdat het eerst besteld moest worden. De app werkt ook niet helemaal zoals verwacht wordt dus nee ik kijk dit nog even aan maar op dit moment nog niet echt overtuigd.

28 octobre 2022

Elise, Gijs en collega's MedApp

Elise, Gijs en een paar andere zeer aardige en volgens mij ook lieve mensen helpen de cliënten die hun aan de telefoon krijgen. Zeer professioneel en oprecht empathisch als er iets besproken moet worden. Allereerst sceptisch maar nu helemaal om MedApp neemt alle zorg over en regelen echt alles contacten tussen artsen specialisten en natuurlijk de recepten. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Mijn vrouw en ik hebben hier natuurlijk met anderen over gesproken en die ons voorbeeld hebben gevolgd zijn super blij. Je bent geen nummer meer maar een echte cliënt. Mijn behandelend specialist van het Radboudumc te Nijmegen maakt inmiddels flink reclame voor alle voordelen die MedApp kan leveren. Via deze weg willen wij alle medewerkers van dit geweldige bedrijf bedanken voor alle fijne aandacht en zorgen. Bij MedApp is de menselijke maat weer aanwezig, Chapeau. Adé en Frieda 🌸

27 octobre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

ik moet alvele jaren medicijnen…

Hallo ik moet alvele jaren medicijnen gebruiken. Zat ongeveer 14 jaar bij apotheek Arnouts werkelijk altijd zoveel problemen. Was in het begin best bang met overstappen naar Medapp ivm veel medicatie. Maar vanaf dag 1 loopt t fantastisch zit er nu bijna n jaar en wilde mijn genoegen kenbaar maken. Ik ben ontzorgd. Dank jullie voor de goede zorgen Medapp!!!

21 octobre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

App helpt zorgen dat je nooit zonder meds zit

Over de apotheekservice kan ik niets zeggen. Wat ik wel kan beoordelen, is dat de app steeds vollediger wordt. Ook medicatie die niet door Medapp wordt geleverd (bijvoorbeeld thc druppels tegen pijn), kan je kwijt in de app. Zo kan je ook hiervoor je inname perfect bijhouden. Sinds de update naar versie 0.33 kan de app je ook herinneren om medicatie te bestellen, mocht je dit nog niet via Medapp zelf doen. Deze herinnering werkt op basis van het aantal dagen voordat je medicijn op is (bij regelmatige inname) en bij een aantal stuks dat nog over is (bij incidentele inname of extra inname). Zo houdt de app netjes bij hoeveel medicatie je in huis hebt, tenminste als je ook netjes je incidentele inname invult, en ben je nooit te laat met het bestellen van nieuwe medicatie. Ik ben zeer tevreden. 5 sterren voor de app-functionaliteit die geboden wordt. Ik maak nog geen gebruik van de apotheekservice. Super! Ga zo door.

23 septembre 2022
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus