Min Doktor Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,7

nu fick jag min läkemedel( den 21/09)av min ordinarie läkare. Hade stort behov av den i lördags. Därför kontaktade jag min doktor! Men pga en inkompetent,oprofessionell och nonchalant L humvi fick jag... Voir plus

Skickade bilder på bett av fästing som var svullet och inflammerat. De säger att det kan ta tid att försvinna. Två veckor senare har märket fördubblats och jag skickar in på nytt. Får efter 4 timmar s... Voir plus

Tog kontakt 11.15 på söndag förmiddag, på semester på annan ort. Fick chatta m läkare 11.30. 11.45 hade jag fått svar på mina frågor (insektsbett med allergisk reaktion) och recept som jag kunde hämt... Voir plus

Värdelöst . Hade för lite insulin till mitt barn så jag kontaktade de för att förnya recept . Över 1 dygn senare hade de fortfarande inte gjort detta trots flera meddelande och påminnelser från min si... Voir plus

1. Centre médical
  2. aussi dans
  3. Centre médical public

Min Doktor är Sveriges första digitala primärvårdgivare, grundat 2013. Vi har sedan dess genomfört över 4 miljoner patientärenden. I dag hanterar vi all vård som är möjlig att ge inom primärvården digitalt. Vi bedriver även vaccinationsmottagningar över hela landet, samt en vårdcentral. Ladda ner vår app eller gå in på mindoktor.se för att se hela vårt utbud, söka vård eller boka tid på vaccinationsmottagning.

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

566 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 94 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

68 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ej engagerade eller hjälpsamma

Otroligt dåligt bemötande, kändes som att de bara ville avsluta ärendet så snabbt som möjligt.

26 février 2026

Hej Stella,

Beklagar att du känner dig missnöjd med ditt besök hos oss och att vi inte kunnat leva upp till dina förväntningar i detta ärende.

Ellinor på Min Doktor

Sämsta jag har varit med om..

Sämsta jag har varit med om..Får ta blodprover för järn och det visar sig lågt nivå så det skulle bli järnfusion pga jag har magkatar och det var det jag fick 2020 oxå men helt plötsligt så blir mina värden normala igen enligt läkaren bedömning och det blir det pga jag fråga sätter läkaren och detta visar han med att ignorera mig på 2 dagar och supporten bolllade mig fram o tbx..Jag säger bara LITA INTE
PÅ DEM OCH SLÖSA INTE ERAN TID PÅ DEM FÖR DEM BRYR SIG ABSOLUT INTE OM PATIENTERNA USCHHH SÄGER JAG BARA...

20 février 2026

Réponse de Min Doktor

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – vi är ledsna att vi inte levde upp till dina förväntningar. Vi som besvarar recensioner kan inte gå in på specifika fall, men du är välkommen att kontakta vår support (support@mindoktor.se) om du önskar att ditt ärende utreds vidare.

Hälsningar, Ellinor – Min Doktor

Snabb och proffsig hjälp!

Snabb och proffsig hjälp!
När jag först inledde kontakt så fick jag svara på en massa frågor och kunde direkt skickas vidare till mer lämplig expertis. Personalen som skickade vidare mig informerade mig att det kunde ta upp till 48h innan remissen blev besvarad. Men jag fick hjälp redan efter några minuter, och ca 2.5h efter första kontakten hade jag mitt recept! 😃😍

Det är himla tur att jag inte gick in här och läste alla recensioner innan jag använde mig av "Min Doktor". 😌

19 février 2026

Hej Therése!

Stort tack för din fina recension. Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss! Varmt välkommen tillbaka vid behov!

Vänligen,

Sämsta kundsupport nånsin!

Skulle få recept för ögoninflammation 22:00, åkte till apoteket 15:00 dagen efter. Där fanns inget recept att hämta ut. Försökte kontakta mindoktor vilket är i princip omöjligt. Doktorn svarar inte även om han inte skrivit ut något recept. Deras support svarade inte på flera timmar och när de väl svarade så hade de ingen hjälp. Skulle inte rekommendera detta till någon då det är de absolut värsta jag varit med om!

13 février 2026

Réponse de Min Doktor

Hej! Tack för din feedback. Vad tråkigt att höra att vi inte levde upp till dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att bli bättre och tar dina synpunkter vidare till rätt person. Vänligen, Hannah på Min Doktor

Uruselt och respektlöst

Har Ibs typ C och haft förstoppningsproblematik sedan förskolan. Behövde få mitt recept på resolor (medicin som hjälper tjocktarmen att fungera bättre, ej ett laxativ utan seratonin stimulerande medel som hjälper mot kronisk förstoppning) förnyat. Idiot till läkare påstår att jag inte haft ett recept inom 1,5 år tillbaka och skriver att hen inte vill hjälpa mig. Medicinen är inte narkotika klassad och har bokstavligen räddat livet på mig då jag inte kan arbeta eller fungera utan den. Dessutom har hon fräckheten att istället ge mig ett recept på inolaxol som är ett bulk medel mot hård mage. Uruselt och respektlöst.

10 février 2026

Hälsningar, Ellinor – Min Doktor

Bristande läkarkontakt

Ej engagerad i ärendet. Kändes inte tryggt och intresserade sig inte för att förstå helheten. Ville snabbt bara avskriva ärendet. Jag ställde en del följdfrågor angående föreslagen medicin samt mitt mående, fick inte svar på frågorna utan ett irriterat kort svar tillbaka om att medicinen hjälper vilket ej var min fråga.

5 février 2026

Hej Caroline,

Uselt bemötande

Uselt bemötande. Detta företag är bara intresserade av att tjäna pengar.

28 janvier 2026

Réponse de Min Doktor

Vad tråkigt att du känner dig missnöjd. Vi strävar alltid efter att bli bättre, så du får gärna inkomma med dina synpunkter till vår support, så utreds ditt ärende vidare. Tack på förhand!

Nytt recept på samma medicin som jag haft i åratal nekas

Nekar att ta emot mitt ärende. Försöker få ett nytt recept på en likadan medicin som jag haft i åratal. Arrogant bemötande i chatten. Rekommenderas ej längre. Bytte digital vårdgivare och då gick mitt ärende smidigare.

24 janvier 2026

Réponse de Min Doktor

Hej! Tack för att du delar med dig av din upplevelse – vi är ledsna att vi inte levde upp till dina förväntningar. Vi som besvarar recensioner kan inte gå in på specifika fall, men du är du varmt välkommen att kontakta vår support (support@mindoktor.se) om du önskar att ditt ärende utreds vidare. Tack för att du hjälper oss bli bättre!
Hälsningar,

Aldrig mer!

Man bemödar sig inte ens med att läsa igenom alla frågor jag svarat på utan frågar samma saker igen. Blir irriterad när jag inte tål föreslagen medicin. Jag blir därefter smått idiotförklarad av läkaren. Får till svar att de "av princip inte skriver ut antibiotika". Det kanske skulle framgått innan man registrerar sitt ärende och de kan ta betalt. Aldrig mer!

21 janvier 2026

Hej TS,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – vi är ledsna att vi inte levde upp till dina förväntningar. Vi tar din feedback vidare internt för verksamhetens kontinuerliga förbättringsarbete.

Ellinor på Min Doktor

Personen som jag hade oturen att…

Personensom jag hade oturen att chatta med är oförmögen att läsa journal och tycker sig veta bättre än min neurolog och ville inte förnya min migränmedicin som jag ätit i år.bortkastade pengar 👎

23 janvier 2026

Hej Matilda,

Min Doktor does care about Patient Concerns at all, Awareness for Future Users

I am writing this review to raise awareness based on helping a close friend navigate a dispute with Min Doktor.

The issue was not about refusing to pay, but about the quality of care and lack of clear medical communication during a digital consultation. Despite these concerns and an active complaint with Patientnämnden, there was no option to pause billing.

The situation caused significant stress and pressure over a very small amount, which ultimately had to be paid just to prevent escalation. Patients should be aware that Mindoktor do not care about their patients but only their bills which is so against an oath that Doctors are required to take even when legitimate concerns about care quality are raised.

We and our friends are never going to use this service again! We are sharing this experience to save your time and stress that will cause you because of this!

13 janvier 2026

Réponse de Min Doktor

Hi! Thank you for taking the time to share this experience on behalf of your friend. We’re sorry to hear about the concerns regarding communication and the overall consultation, and we understand that this situation caused unnecessary stress.

We appreciate you bringing this to our attention. Feedback like this is important for our continuous improvement, and we will make sure it is forwarded internally to the relevant teams.

Kind regards,

No adequate guidance and a very Stressful Experience by MinDoktor

I used Min Doktor for a digital consultation, but the communication was extremely limited and I did not feel adequately guided or supported as a patient. Because of this, I had to seek additional care elsewhere.

They are not answering sensitive questions about cirtical medicines and how it affects me, the Doctor was very lousy, and lacked communication, and all messages felt like pre-generated by ChatGPT or something similar.

Despite raising concerns and submitting a complaint to Patientnämnden (Region Stockholm), I was informed that the patient fee could not be paused.

This experience caused unnecessary anxiety and financial strain, and it left me feeling that patient safety and proper communication were not prioritised. I strongly encourage others to use other services when it comes to the sensitive nature of their health please!

6 janvier 2026

Réponse de Min Doktor

Hi! Thank you for sharing your experience – we’re sorry to hear that we did not meet your expectations. We will forward your feedback internally as part of our ongoing improvement efforts.

If you would like your case to be reviewed further, you are very welcome to contact our support team at: support@mindoktor.se

Thank you for helping us improve!

Kind regards,

Otroligt dåligt.

Skrev väldigt utförligt ang rygg problem. Sökte för råd. En ssk svarar fast jag sökt läkare. Fick inte ens en läkare som svarade. Uruselt detta. Ni som var så bra tidigare vad händer?(ssk svarade verkligen ingen speciellt och avslutade sen)

27 décembre 2025

Réponse de Min Doktor

Hej! Tack för din recension. Vi beklagar att din upplevelse inte blev som du hade förväntat dig. Vi som hanterar recensioner har tyvärr inte tillgång till enskilda ärenden, men vår supportavdelning hjälper dig gärna vidare om du kontaktar dem på support@mindoktor.se

Vänligen, Hannah

Verkligen en bra upplevelse där en…

Verkligen en bra upplevelse där en läkare som var specialist både fick mig känna mig hörd och sedd. Tack!

26 décembre 2025

Réponse de Min Doktor

Hej Jenny! Tack så mycket för att du delar med dig av din upplevelse – det betyder mycket för oss! Varmt välkommen åter vid behov! Vänligen, Hannah – Min Doktor

Fick svaret jätte försenad

Fick svaret jätte försenad

22 décembre 2025

Réponse de Min Doktor

Hej och tack för din feedback. Vi är ledsna att din upplevelse inte blev som förväntat. Hör gärna av dig till support@mindoktor.se om du vill att vi följer upp ärendet.

Lång svarstid

Lång svarstid. Läkaren verkade ofokuserad. Rekommenderas ej...

20 décembre 2025

Bedömning av utslag.

Bedömning av utslag.
Skickade vid 7-tiden in bilder på utslag för bedömning, fick svar strax efter av läkare.Jättebra att slippa åka till vårdcentral för bedömning.

30 novembre 2025

Réponse de Min Doktor

Hej! Tack så mycket för att du delar med dig – det betyder mycket för oss! Varmt välkommen åter vid behov! Vänligen, Hannah – Min Doktor

Mycket oseriös!!

Mycket oseriös!!! Fick sms en timme innan avsatt tid om att tiden var avbokas …

28 novembre 2025

Réponse de Min Doktor

Hej! Tack för din feedback. Vi strävar alltid efter att bli bättre och tar dina synpunkter vidare till rätt person.

Vänligen, Hannah på Min Doktor