nu fick jag min läkemedel( den 21/09)av min ordinarie läkare. Hade stort behov av den i lördags. Därför kontaktade jag min doktor! Men pga en inkompetent,oprofessionell och nonchalant L humvi fick jag... Voir plus
Skickade bilder på bett av fästing som var svullet och inflammerat. De säger att det kan ta tid att försvinna. Två veckor senare har märket fördubblats och jag skickar in på nytt. Får efter 4 timmar s... Voir plus
Tog kontakt 11.15 på söndag förmiddag, på semester på annan ort. Fick chatta m läkare 11.30. 11.45 hade jag fått svar på mina frågor (insektsbett med allergisk reaktion) och recept som jag kunde hämt... Voir plus
Värdelöst . Hade för lite insulin till mitt barn så jag kontaktade de för att förnya recept . Över 1 dygn senare hade de fortfarande inte gjort detta trots flera meddelande och påminnelser från min si... Voir plus
Min Doktor är Sveriges första digitala primärvårdgivare, grundat 2013. Vi har sedan dess genomfört över 4 miljoner patientärenden. I dag hanterar vi all vård som är möjlig att ge inom primärvården digitalt. Vi bedriver även vaccinationsmottagningar över hela landet, samt en vårdcentral. Ladda ner vår app eller gå in på mindoktor.se för att se hela vårt utbud, söka vård eller boka tid på vaccinationsmottagning.
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 94 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Hopplöst. Jag beskrev mina besvär. En läkare svarade efter 30 min och frågade om precis det jag redan hade skrivit. Jag svarade igen. Sedan blev det tyst. Inget svar.

Réponse de Min Doktor
Var nöjd med Mindoktor fram tills senaste besöket då jag tydligen blev debiterad igen för att ha ställt en fråga (som läkaren sa att jag kunde göra). När fakturan blev försenad utan min vetskap skrev jag till kundtjänst och de förklarade att det blev ett nytt besök och därmed ny debitering. Fine tänkte jag och accepterade att jag läst dåligt. MEN, under perioden jag skrev med kundtjänst för att reda ut fakturan så skickar de den till INKASSO och det slutar med att jag får betala över 3 gånger pengarna som frågan skulle kostat från början. Kände mig totalt blåst, helt sinnesjukt.
Är också rätt säker på att de använder AI för att besvara patienter men inget jag kan bevisa.

Réponse de Min Doktor
Blev anmäld av mindoktor för att ha angett förnamnet här på Trustpilot, på en läkare som jag inte kände tog mig på allvar.
Med andra ord läser mindoktor våra omdömen, och jag blir uppriktigt ledsen över att de inte då tar till sig av våra synpunkter och försöker bättra sig.
Jag kontaktade mindoktors kundtjänst på en gång efter jag hade blivit illa behandlad av läkaren, alltså långt innan jag skrev på Trustpilot, och allt jag fick till svar var att ”sånt får man tåla, precis som på vilken annan vårdcentral som helst.”
Jag har även fått kontakta kundtjänst flera gånger då mindoktors läkare ofta stänger ens ärende om man inte hunnit svara på ett par timmar (vissa av oss har jobb att sköta), och mina ärenden har även stängts innan provsvar kommit in. Varje gång måste man betala 100kr på nytt för att öppna ärendet.
Kundstjänst ser inget fel i detta.
Jag rekommenderar INTE mindoktor.

Réponse de Min Doktor
Rekommenderar inte. De tar betalt för för att skriva ”kontakta din VC” vilket jag naturligtvis också gör men ville inte vänta flera dagar för att få en tid. Upplevde läkarens svar som väldigt ointresserade. ”Drick vatten” (rethosta) som om jag inte har provat allt, hur kan man ta betalt för ett sånt värdelöst råd. Jag förstår inte poängen med nätläkare om det ändå inte går att få hjälp via dom. Önskar att jag hade läst recensionerna innan. Slös på tid och pengar.

Réponse de Min Doktor
Att Informera kunden/patienten att svar kan dröja flera timmar, Eventuellt dagen efter!
Jag skulle få intyg och recept. Fick vänta mellan 5 - 20 minuter på varje svar efter frågorna från läkaren och strax över 3 h på angående intyg och recept. Trodde då kommunikationen bröts. Jag kontaktade "doktor.se" och fick hjälp med allt mellan 5 - 10 minuter. Dagen efter fick jag en faktura från Mindoktor.se även om läkaren ordnade intyget efter en halv dag hade jag kunnat godta det om jag bara fick den informationen. Kommer dock ALDRIG kontakta Mindoktor.se igen. Första intrycket är det viktigaste intrycket.

Réponse de Min Doktor
Hade en leverfläck som jag ville att en läkare skulle titta på för att avgöra om den bör tas bort. Skickade in bilder, svarade på massa frågor och fick länk till tidsbokning och läkaren sa han skickat remiss. Hittade tid på mottagning någon mil bort samma eftermiddag. Får sms med bekräftelse, ”hur gör du nu guide” etc. Smidigt kan man tänka men det visade det sig inte vara. Kommer till mottagningen och trots att jag har en bokad tid, en chatt och ett ärendenummer kan de inte ta bilderna på leverfläcken. De säger att de inte har någon remiss 😤 Mottagningen ringer någon typ av support som på högtalartelefon säger att jag måste åka hem och kontakta dem igen, få remiss och boka ny tid. Det var bara att åka hem igen, 40 bortkastad arbetstid. Kommer aldrig kontakta dem igen, blir vanlig vårdcentral nästa gång.

Réponse de Min Doktor
Scamföretag. Tar betalt men sen får du ingen hjälp eller svar. Använd inte!!!

Absolut låtsastjänst!
Jag skrev faktiskt ett omdöme tidigare, men Min Doktor anmälde det, då jag angav “läkarens” namn (vilket jag förövrigt inte ens tror var hans riktiga namn då han hade ett utseende som inte matchade namnet).
Här kommer min recension igen, nu med ännu mer besvikelse.
Jag bad om ett videosamtal, men fick istället en slow motion-chatt som kändes som att skriva poesi till en fågel. What a waste!
Först bedrövlig lång kö och sen mer väntetid, sen en hälsodeklaration längre än min B-uppsats, och till slut, en chat med en oengagerad "läkare" som svarade med samma energi som en potatis. Han kunde inte hjälpa till med något överhuvudtaget, inte ens information. Och sur var han också.
“Kontakta vår kundservice” skriver de under varje dålig recension.
Javisst, jag har försökt. Men vad hjälper det? Dom är ju inte intresserad av att förbättra något utan svarar med något förskrivet svar.
Så mitt råd är, använd absolut inte den här tjänsten!
Du får ingen hjälp, men du får däremot en upplevelse i tålamodsprövning och en faktura på det.
Skamligt!

Réponse de Min Doktor
De använder AI för att svara på chatten. Samma svar där som chat gpt gett mig i 3 dagar. Fullkomligt värdelös och en scam! Suger pengar från ens vårdcentral utan att göra något jobb!

Réponse de Min Doktor
Katastrof. Väntat i 24 timmar på svar, men fortfarande ingen kontakt med läkare?

Réponse de Min Doktor
Jag blev debiterad 160 kr för ett besök där jag inte fick någon hjälp alls på grund av tekniska fel hos Min Doktor. När jag bad att få ärendet öppnat igen ville de ta ytterligare 100 kr. Oseriöst och på gränsen till bedrägeri. Skulle läst recensionerna innan…

Réponse de Min Doktor
Rekommenderar inte denna "mottagning". Väntade hela dagen på att min son skulle få vård. Trodde att deras digitala mottagning var för snabb vård. Verkligen inte. Sjuksköterskan gav samma råd som finns lättillgängligt överallt och när man väl frågade om någon relevant så hänvisade hon till BVC. Vänd er någon annanstans, aldrig igen att jag kontaktar denna mottagning. Synd att man inte kan ge 0 stjärnor, hade inte ens get det om det fanns som alternativ.
KRY är betydligt mycket bättre, snabba och professionella. Fick all nödvändig hjälp och information inom loppet av 10 - 15 min.

Réponse de Min Doktor
Sämst, vad mer kan man säga.
Jag kontaktade MinDoktor eftersom jag önskade en remiss, just för att undvika att köa på vårdcentralen.
Läkaren svarade att jag behövde vända mig till vårdcentralen, och för detta otroliga svar tycker de att jag borde betala en avgift på 100 kr.
För vad? Jag fick ingen hjälp, utan läkaren ville bara att jag skulle vända mig till VC.
Verkligen sämst, kommer aldrig använda mig av MinDoktor igen.
Uppdatering: tror ni inte att jag redan har kontaktat er? Det är bara att söka upp så ser ni konversationen. Ni kan åtminstone försöka skriva anpassade meddelanden istället för att bara copy-paste:a.

Réponse de Min Doktor
Bokade vaccination via ”min doktor”, jag va tidig och maskinen sa att dom skulle ropa upp mitt namn, då var det ingen kö. Dock när det började ramla in drop in kunder så togs dessa före mig, även när jag sa till så blev man ignorerad. 10min efter min boknings tid så gav jag upp och gick. Skamligt dålig service!
Uppföljning:
Enligt svaret nedan så mailade jag supporten, dom tog mina uppgifter och skickade det vidare till kliniken som skulle återkoppla och sen har jag inte hört något.

Réponse de Min Doktor
Sämsta digitala vården jag har varit med om. Sökte hjälp imorse vid 08.30 och vid 16.30 hade jag fortfarande inte fått någon återkoppling I mitt ärende sam att supporten var under all kritik och vägrade uppge någon form av information om hur länge man ska behöva vänta. Tröttnade, avbröt mitt ärende och logga ut.
Inte ens värde en stjärna här för omdöme.

Réponse de Min Doktor
Det är något skämt, de ville att jag skulle skicka bild på mig hur jag mår. Synd att betala dem!!! Slosar bort vår tid.

Réponse de Min Doktor
Jag bad om hjälp för jag hade fått borrelia. (Jag var 100% säker på att det var borrelia) Läkaren Bedömde dock att det var irritation efter festingbett. Trots att jag ifrågasatte flertalet gånger. Jag fick ordination att smörja med hydrokortison och sen avslutade han ärendet.
2 dagar senare så var jag tvungen att återkomma för att ringen blev större. Och det var borrelia som jag sa från början. Så skickade de ändå 2 fakturor och vägrade ta tillbaks den senare trots att det var läkaren som gjorde en felbedömning. Jag konsulterade en annan läkare där efter andra besöket. Och efter den konsultationen så sa de att det är ju underligt att de inte bedömde de som borrelia från början.
Jag kommer aldrig mer att vända mig till min doktor igen. Jag och .in familj kommer välja kry framöver.

Réponse de Min Doktor
Läkaren svarar enstavigt och ordknappt på dålig svenska. Frågar om jag vill återuppta medicinering. Är det verkligen upp till patienten att bedöma?