nu fick jag min läkemedel( den 21/09)av min ordinarie läkare. Hade stort behov av den i lördags. Därför kontaktade jag min doktor! Men pga en inkompetent,oprofessionell och nonchalant L humvi fick jag... Voir plus
Skickade bilder på bett av fästing som var svullet och inflammerat. De säger att det kan ta tid att försvinna. Två veckor senare har märket fördubblats och jag skickar in på nytt. Får efter 4 timmar s... Voir plus
Tog kontakt 11.15 på söndag förmiddag, på semester på annan ort. Fick chatta m läkare 11.30. 11.45 hade jag fått svar på mina frågor (insektsbett med allergisk reaktion) och recept som jag kunde hämt... Voir plus
Värdelöst . Hade för lite insulin till mitt barn så jag kontaktade de för att förnya recept . Över 1 dygn senare hade de fortfarande inte gjort detta trots flera meddelande och påminnelser från min si... Voir plus
Min Doktor är Sveriges första digitala primärvårdgivare, grundat 2013. Vi har sedan dess genomfört över 4 miljoner patientärenden. I dag hanterar vi all vård som är möjlig att ge inom primärvården digitalt. Vi bedriver även vaccinationsmottagningar över hela landet, samt en vårdcentral. Ladda ner vår app eller gå in på mindoktor.se för att se hela vårt utbud, söka vård eller boka tid på vaccinationsmottagning.
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 94 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Inkompetent personal. De vill att jag gör en fysisk undersökning på min vårdcentral för att spola bort vax i öron, verkar långsökt tycker jag. Detta har jag annars gjort av och till sedan 70-talet så det är inget nytt. Sökte er pga tidsbrist på min vårdcentral. Ingen empati för stora obehag av detta.

Réponse de Min Doktor
Tjänsten uppvisar inkonsekvent hantering av receptförskrivning. En läkare vägrade skriva ut den mängd läkemedel som enligt gällande riktlinjer är möjlig att hämta ut och gav ingen faktisk förklaring, trots att det påstods. Andra läkare inom samma tjänst har tidigare följt riktlinjerna utan problem. Detta skapar otrygghet och brist på kontinuitet. Jag kontaktade även deras support, men fick ingen hjälp där heller.

Réponse de Min Doktor
Jag ville ha en second opinion om nåt som kan vara/ troligen är en tromboflebit i vänster knäveck. Det står att man strax ska gå igenom mina svar på frågorna och återkomma. Nu har jag väntat i 1,5 dygn.. Inte roligt att behöva vänta så länge.. strax för mig är inom 10 minuter, som allra mest 20 min.. Det här är inte acceptabelt! Har varit I kontakt med support som vägrar upplysa hur sent man kan få svar på kvällarna och hur dags de börjar på dagarna.
5 augusti ca 20.15 och nu är kl 11.44 den 7 augusti
Ja, men inte hos er! Går ju inte att vänta så länge! Och det var det lamaste svaret på länge! Ingenting om att "vi ska se över våra rutiner. Självklart ska man veta hur sent på kvällarna man kan få svar och när vi börjar arbeta på dagarna. Och strax/snart går vi igenom dina besvär måste ju ändras till att vi tittar igenom dina besvär inom tex 30 min och återkommer senast om tex 40 min. Att inte få nån tidsram att rätta sig efter måste vi ju ändra på och vi tar inte betalt om vi måste hänvisa dig till en "vanlig" vårdcentral."
Men.. Det svar ni gav mig är "härskarteknik" och inget egentligt svar! Det säger: "Vi struntar i dig som kund! Vi kommer inte ändra på nåt! Det enda vi tänker på är att få in pengar! Att hjälpa de som vill ha hjälp inom rimlig tid, dvs ställa en diagnos och inleda ev behandling, skriva remiss vb osv, nej.. Det är vi inte intresserade av!"
Så dåligt att gå ut med att "vi är ett seriöst företag med välutbildad personal och vi går strax igenom dina besvär och återkommer till dig med svar."

Réponse de Min Doktor
Tänkte kontakta mindoktor för att få svar snabbt om ett ojämnt födelsemärke. Tog mer än 1 vecka för läkaren att svara mig och refererade mig till vårdcentral istället. Om jag visste att det skulle ta såhär lång tid skulle jag självklart ringt min vårdcentral istället och få tid samma dag eller dagen efter. Bortkastade pengar.

Réponse de Min Doktor
Lite av ett lotteri - som med alla läkare egentligen. En urdålig upplevelse och en supersmidig. Är det en enklare diagnos måste jag mena att appen har ett mycket gott syfte.

Réponse de Min Doktor
En oerhört oempatisk läkare fick jag.
Min pappa som också var min bästa vän har hastigt gått bort i sin cancer.
Ifrågasatte vissa saker i sjukskrivningen (som endast var på 3 arbets dagar) och fick samma svar om och om igen fastän det inte var svar på mina frågor, aldrig känt mig så idiotförklarad..
Kommer ALDRIG kontakta dom för hjälp igen!!
Mår ni psykiskt dåligt så kontakta inte den här tjänsten, dom kommer bara få er att må ännu sämre..
Önskar att jag bara gått till min vårdcentral än att spendera en halv dag med att chatta med den här läkaren..

Réponse de Min Doktor
Önskar jag läste dessa recensioner innan jag kontakta mindoktor.
Nu blev det bekräfta vilket dåligt ställe det är.
Jag fyllde i uppgifter om ett besvär, kom inte kontakt med läkaren. Blev diagnostiserad utan att få samtala med en läkare endast baserat på en sak. Läkaren hade skrivit dagen efter när jag redan fått annan vård.
Dessutom Helt fel diagnos vilket gör det ännu värre.
Sjukt oseriöst.
Dessutom fakturerad utan att egentligen fått hjälp.
Kommer aldrig rekommendera något hit.

Réponse de Min Doktor
Dem var tydlig med att dem inte kunde hjälpa mig på det sättet jag ville, dem fråga om alternativa behandlingar var intressant. Det var det ej. Ärendet avslutades.
Att dem frågade om alternativ behandling var ett alternativ, detta var deras medicinska bedömning. Jag skrev i formuläret jag skicka in att det var en medicin som var aktuell, ville inte prova något annat. Dem bad mig gå till läkaren som skrivit ut min medicin vilket jag gjorde.
Så att dem fråga om nån alternativ behandling va aktuell och hänvisade mig till läkaren som skrivit ut medicinen det fakturerar dem för.

Réponse de Min Doktor
Har varit nöjd tidigare men inte idag!
Behövde recept på grund av åkomman jag åkt på.
Läkaren skickar en massa tips på huskurer jag kan försöka mig på. Texten var dessutom klart och tydligt kopierad från ChatGPT.
Vill jag ha såna råd kan jag googla själv!
Mitt i samtalet slutar läkaren dessutom att svara. Får då vända mig till en annan nätläkare som skriver ut penicillin inom 10minuter.
Trots att jag inte fick någon hjälp av MinDoktor så måste jag ändå betala för besöket! Vilket bluff företag!
Uppdatering och svar till er på MinDoktor; har varit i kontakt med er kundservice som påtalar flera gånger att jag ska betala fakturan. Detta har jag redan gjort och det är inte hela världen att betala 100kr.
Det är själva principen som stör mig. Att ni tar betalt för just ingenting! Jag fick ju inte någon hjälp överhuvudtaget!
Jag råder ingen att kontakta MinDoktor! Min upplevelse är att deras fokus ligger endast på att mjölka folk på pengar än att erbjuda bra vård. Det finns betydligt bättre alternativ bland nätläkare.

Réponse de Min Doktor
Jättenöjd med alla besök jag haft hos Min Doktor. Professionella och bra med 100 kr i patientavgift, billigare än vårdcentralen och mycket snabbare hjälp.

Réponse de Min Doktor
I mitt fall så gjorde dom en bedömning på chat, inget samtal på video eller telefon. Dom är oseriösa och kan inte kalla sig för doktorer. Detta är en scam.

Réponse de Min Doktor
Själva vaccinationen var det inget fel på. Fick genom
ICA ett erbjudande om 300 kr rabatt vid vaccination mot bältros.
”Stammispris vuxen 2300 kr/dos under perioden 19.5-5.6 2025.”
Beskedet vid första dosen var att det inte gällde andra dosen! Eftersom det ska gå 2 månader mellan doserna går det inte att ta båda inom den tiden. Det
står ju klart att det gäller per dos! Det går inte att komma i kontakt med Min Doktor.

Réponse de Min Doktor
Har beställt Esomeprazol men fick en annan, som hade negativ effekt på min mage.

Réponse de Min Doktor
Fick hjälp snabbt (5 minuter) och recept på medicin.

Réponse de Min Doktor
Jag var så nöjd inann! Men nu jag fösökte söka hjälp ingetin han som var "läkare" han är dum i huvudet! Dom tar patient avgift bara! Efer 2 dag fick jag svar men jag måste endå betala snälla det är s...t stäng!! Boka aldrig där !

Réponse de Min Doktor
Min Doktor har fungerat snabbt och smidigt när det gäller receptförnyelser och läkemedelsförskrivning. Men när det gäller något så grundläggande som provtagning, blev jag nekad trots att det handlade om en tydlig trend i mina blodprover genom de senaste tre åren, något som rimligen bör följas upp.
Det var inte en begäran om förebyggande hälsokontroll i allmänhet, utan ett avgränsat önskemål om att kontrollera värden som förändrats över tid, exempelvis järnstatus, njurfunktion, B12, D-vitamin och elektrolyter. Det handlade inte om något akut eller livshotande, utan om att utesluta möjliga brister eller obalanser som kan bidra till trötthet. Sådana prover är enkla att ta och kräver inte ett omfattande ansvar från läkare. Samtidigt har jag begränsad tillgång till vård i min hemort, då jag bor i en liten by där vårdcentralen har brist på läkare.
Samtidigt som detta nekades, har jag tidigare via Min Doktor utan problem fått utskrivet läkemedel som påverkar det centrala nervsystemet, däribland sömnmedel och hostmedicin med narkotikaklassning (som inte varit receptförnyelser). Det framstår som märkligt att man hellre förskriver starka läkemedel än tillåter provtagning av kroppens grundfunktioner.
Jag kontaktade även deras support och skickade in ett klagomål. Svaret jag fick tillbaka var ett standardsvar som kändes helt generiskt, ungefär som ett autosvar som kunde gått ut till vem som helst, oavsett ärendets innehåll. Det gav känslan av att kritiken inte togs på allvar. Därför skriver jag här istället.
Tjänsten har potential, men när medicinskt relevanta blodprov inte får utrymme, medan läkemedel förskrivs snabbt och utan uppföljning, förlorar systemet sin trovärdighet.

Réponse de Min Doktor
Extremt lång tid innan kontakt.
Ingen hjälp trots solklart ärende. Endast ett standardsvar från sjuksköterska som bara hänvisar till vårdcentralen.
Riktigt lurendrejeri!!!!!

Réponse de Min Doktor
Det var som att prata med AI. Skrev bara en massa förutbestämda svar, förstod inte skillnaden på förnyelse av recept och nytt recept. Jag gav upp tillslut.

Réponse de Min Doktor
Fyllde i massor med uppgifter plus bild. Fick svar hyffsat snabbt från läkare. Han skriver och frågar om precis det jag redan besvarat. Jag blir lite irriterad och skriver tillbaka att svaren finns inskrivna. Men jag svarar också på frågorna, igen. Det går 40 min o inget händer. Jag frågar om besöket är klart, ska jag betala för ingenting? Hamna hos kronofogden? Bajsapp.