nu fick jag min läkemedel( den 21/09)av min ordinarie läkare. Hade stort behov av den i lördags. Därför kontaktade jag min doktor! Men pga en inkompetent,oprofessionell och nonchalant L humvi fick jag... Voir plus
Skickade bilder på bett av fästing som var svullet och inflammerat. De säger att det kan ta tid att försvinna. Två veckor senare har märket fördubblats och jag skickar in på nytt. Får efter 4 timmar s... Voir plus
Tog kontakt 11.15 på söndag förmiddag, på semester på annan ort. Fick chatta m läkare 11.30. 11.45 hade jag fått svar på mina frågor (insektsbett med allergisk reaktion) och recept som jag kunde hämt... Voir plus
Värdelöst . Hade för lite insulin till mitt barn så jag kontaktade de för att förnya recept . Över 1 dygn senare hade de fortfarande inte gjort detta trots flera meddelande och påminnelser från min si... Voir plus
Min Doktor är Sveriges första digitala primärvårdgivare, grundat 2013. Vi har sedan dess genomfört över 4 miljoner patientärenden. I dag hanterar vi all vård som är möjlig att ge inom primärvården digitalt. Vi bedriver även vaccinationsmottagningar över hela landet, samt en vårdcentral. Ladda ner vår app eller gå in på mindoktor.se för att se hela vårt utbud, söka vård eller boka tid på vaccinationsmottagning.
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 94 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Behövde sjukintyg då jag varit hemma i 8 dagar med influensa. Efter att ha tjatat i 2, 5 timmar har jag fortfarande inte svar. Läkaren skrev bara råd om influensa fast jag behövde sjukintyg. Urdåligt. Får prova med annan webläkare men alla verkar ha fått dåligt omdöme

Réponse de Min Doktor
Sämsta någonsin’ testade för första gången, då jag vart tungandad i en förkylning, ca 5tim senare fick jag ett mail kl 20:00 på kvällen.. då låg jag & sov,, la då ner detta! Men djävligt snabba på att sen skicka en faktura trotts ingen kontakt med dem förutom mailet kl 20:00 med bara frågetecken! & dem vägrar att makulera fakturan😣😣.. aldrig mer min doktor på nätet för min del iaf..
Anlitade min Doktor för första gången angående koll av eventuellt födelsemärke som jag var oroad för. Fick snabb återkoppling , bra kommunikation och läkaren var noggrann och bad mig skicka fler bilder för att kunna göra tydlig analys. Fick ett trovärdigt utlåtande och ärendet kunde avslutas inom 20 minuter. Fick erbjudande om valfri uppföljning inom en månad. Bemötandet var seriöst och jag fick en förklaring på märket som var ofarligt.

Réponse de Min Doktor
Lägg ner det här företaget!
Jag fick åka in till akuten för att jag aldrig fick återkoppling efter att jag tagit mig till provtagning. Det här företaget borde läggas ner helt. Läkarna är helt inkompetenta

Réponse de Min Doktor
Har en klockren varinfektion i lilltån som vägrar ge med sig med hjälp av alla apotekets hemmakurer, varit vill heller inte komma ut. Behöver penicillin för att läka det ändå så vägrar de skriva ut. Jag har vare sig råd eller tid att va hemma från jobbet, Detta har resulterat i att jag knappt kan gå o känns som jag kommer behöva stympa hela tån. Sjukt system, ledsamt att läkarna inte hjälper en att kunna jobba...

Réponse de Min Doktor
Jag testade Mindoktor då jag glömt min medicin på en resa och medan jag väntade på en återkoppling från läkaren, så hamnade jag här och fick ont i magen av recensionerna. Jag trodde jag skulle bli blåst, helt ärligt. Döm av min förvåning när läkaren återkopplade inom 10 min och skrev recept på det jag önskat. Är sjukt positiv överraskad över hela upplägget. Från att jag svarade på frågorna tills att jag fått ett recept, tog det max 15 min.

Réponse de Min Doktor
Jag är mycket, mycket nöjd med den vård OCH omsorg i dess rätta bemärkelse som sköterskor och specialistäkare på Min Doktor hjälper med.
Första kontakten var jag lite missnöjd med (förkylning) men sedan har det varit över all förväntan. En mycket hög nivå i kunskap och bemötande kort sagt. (Astma utredning.)

Réponse de Min Doktor
Första och sista gången vände mig till Min Doktor.
Beskrev mitt problem. Svarade på deras många frågor. Som hjälp fick en hel sida råd som jag kunde läsa överallt på nätet. Dessa råd inkluderade mina svar så jag behövde inte läsa om samma sak. Fakturan kom därefter. Ingen hjälp.

RIKTIGT DÅLIGT REK INTE!
Jag fick betala av dessa utsugare trots jag inte fick hjälp. Jag bad om en REMISS till hud pga av vårta vid munnen som växt. Nej sa dr det kan jag INTE få...Tydligen vet Dr inte att när man är orolig, eller har en missprydande vårta att man vill ha hjälp! TYDLIGA BILDER hjälpte inte...Men betalt skylle de ha!
Blir nästan glad att jag ser alla missnöjda på Trustpilot, det understryker bara min upplevelse!
Jag REKOMMENDERAR INTE Min Doktor!

Réponse de Min Doktor
För mig har det alltid fungerat väldigt smidigt både med recept och receptförnyelse och remisser till specialistvård

Réponse de Min Doktor
Skulle bara förnya recept medicin som jag är viktigt som jag ätit i flera år efter samtal så trodde jag att läkaren Skulle förnya recept åt mig men nej fick bara betala fakturan helt sjukt ska aldrig mera söka nytt recept förnyelse hos min doktor. Sökte hjälp hos annat online på fick hjälp direkt. Och en ny räkning

Réponse de Min Doktor
Registrerade ett ärende hos Min Doktor strax innan sju på morgonen, och fick svar samt läkemedel utskrivet efter ca 40 minuter. Är nöjd med den service jag fick.

Réponse de Min Doktor
"vård direkt" = Absolut inte!
Sökte vård i god tid kl 14 och besvarade ett TON med frågor och spelade in en film de ville ha, nu kl 18.45 har jag inte fått hjälp!
Apoteket har hunnit stänga och imorgon är det helg.. (Bor i mindre by)
"Chatta med vårdgivare" = Jojo, ett autosvar om husmorsråd att dricka varm dryck med honung var vad jag fick!!
(Jag har haft hosta i tre veckor, nu med smak av blod och stor påverkan av andningen)
"Chatt när du svarat på frågor mm" = Inte ett dugg, det gick inte att chatta med roboten de kallar för Eivor som ska föreställa sjuksköterska, tro mig, jag försökte chatta med "sköterskan" från kl 14.18 till kl 17.30!! Inte ett enda svar!
Välj nån annan är mitt råd!

Réponse de Min Doktor
Jag funderar på att bli kund hos Min Doktors digitala vård.
Enligt Er hemsida avseende Patientavgift framgår att ett digitalt besök inte kostar någonting= Patientavgiften är 0 kronor
Innan jag blir patient hos Er önskar jag få svar på varifrån/ från vem som Er ersättning kommer. Tack på förhand för svar

Réponse de Min Doktor
Katastrofdålig. Behöver örondroppar då jag haft samma besvär innan och dropparna hjälper direkt. "måste undersökas" dvs halvdag på VC. Anställ seriösa läkare istället för desperata ST-läkare.
Skrattretande. Bad om en medicin som jag vet fungerar när denna infektion drabbar mej. Men han ville istället skriva ut en medicin som läkemedelsverket tagit bort maj-24 pga för allvarliga biverkning. Biverkningar har alla mediciner fick jag till svar. MEN medicinen finns inte att förskriva längre. Fick ingen hjälp. Då avslutar han chatten med finns det något annat jag kan hjälpa dej med ANNAT??? Jag fick ju ingen hjälp.
MEN 8 timmar senare kom fakturan på 100 kr. Det kunde han !!

Réponse de Min Doktor
Mycket dålig upplevelse. Man kan tro att läkarna där har inga kompetenser, fakturerar för att lämna patienten utan diagnos och behandling. Tar inget ansvar. Oetiskt!

Réponse de Min Doktor
Sämsta jag varit med om. Läkaren kan inte ens svenska och har skrivit ut fel medicin så jag istället förvärrar dom symptomen jag innan hade. Deras support kan inte hjälpa till med något alls. Ska alltså betala 100 kr för att en läkare som inte ens kan svenska ska skriva att jag ska uppsöka vård hos vc. Asså ett rent skämt är denna verksamhet.

Réponse de Min Doktor
Sämsta skiten jag varit med om.
Kommer skicka in till tidningen och sprida på sociala medier hur oseriöst och otrevliga och okunning onlinedoktor är här.
Louise Gehrmann borde gå en utbildning i kundbemötande också.
Under all kritik

Réponse de Min Doktor
Läkare skrev ut fel medicin även om jag bad om en annan då den hon skrev ut inte fungerar. Jag märkte dessvärre det när jag kom hem då de heter likadant så då har jag slösat flera hundra och Apoteket tar inte tillbaka receptbelagda medicin och min doktor gjorde inget för att åtgärda felet blev istället ignorerade de har inte svarat mig på två dagar