nu fick jag min läkemedel( den 21/09)av min ordinarie läkare. Hade stort behov av den i lördags. Därför kontaktade jag min doktor! Men pga en inkompetent,oprofessionell och nonchalant L humvi fick jag... Voir plus
Skickade bilder på bett av fästing som var svullet och inflammerat. De säger att det kan ta tid att försvinna. Två veckor senare har märket fördubblats och jag skickar in på nytt. Får efter 4 timmar s... Voir plus
Tog kontakt 11.15 på söndag förmiddag, på semester på annan ort. Fick chatta m läkare 11.30. 11.45 hade jag fått svar på mina frågor (insektsbett med allergisk reaktion) och recept som jag kunde hämt... Voir plus
Värdelöst . Hade för lite insulin till mitt barn så jag kontaktade de för att förnya recept . Över 1 dygn senare hade de fortfarande inte gjort detta trots flera meddelande och påminnelser från min si... Voir plus
Min Doktor är Sveriges första digitala primärvårdgivare, grundat 2013. Vi har sedan dess genomfört över 4 miljoner patientärenden. I dag hanterar vi all vård som är möjlig att ge inom primärvården digitalt. Vi bedriver även vaccinationsmottagningar över hela landet, samt en vårdcentral. Ladda ner vår app eller gå in på mindoktor.se för att se hela vårt utbud, söka vård eller boka tid på vaccinationsmottagning.
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 94 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Första kontakten efter 5h, sen dröjde svaret på min kommentar 2 dygn. Efter det i snitt ett svar per dygn från läkaren. Just nu inte ett ljud sedan 04:00 den 16/9.

Réponse de Min Doktor
1. På hemsidan behöver man själv ange väldigt många onödiga uppgifter, vilket dessutom är tidsödande. Därefter kommer man till en chat, som läkaren endast sporadiskt deltar i och ett besök kan ta flera timmar. Att man jobbar enligt detta förkastliga upplägg framgår inte tydligt på hemsidan.
2. Jag är själv läkare med förskrivningsrätt, dock utan möjlighet att skriva recept på nuvarande arbetsplats. Jag hade fått ett uppenbart borrelia-utslag på armen. Redan ställt diagnos (vilket vilken läkare som helst hade klarat) och behövde endast hjälp med recept på antibiotika. Då jag fick chatta med läkaren var han osäker på diagnosen och bad mig kontakta dem imorgon. Jag fick alltså varken korrekt diagnos ställd eller behandling, vilket i förlängningen innebär en risk att utveckla symtom från nervsystem som inte alltid är reversibla.
3. Då jag påtalade att jag inte har varken tid eller lust att sitta i deras långsamma chat även imorgon, särskilt då jag insett att läkaren jag chattat med var inkompetent, blev jag otrevligt bemött.
4. Jag tvingades betala 100 kr för ingenting.

Réponse de Min Doktor
Håll er borta från dessa skojare. Hade ett ärende som innebar provtagning. Läkaren återkommer med besked om att då provsvaren ser normala ut avslutas ärendet. Jag ställer EN följdfråga, detta ses då som ett återbesök vilket föranleder ny avgift. Helt galet att man inte ska kunna ställa en följdfråga efter det att provsvaren kommit utan att man ska behöva betala för det.

Réponse de Min Doktor
Tar betalt för att berätta att man bör uppsöka vårdcentral…
Återkoppling 2 DYGN senare.
Kommer inte använda mig av er nåt mer. Under all kritik. Ingen info om öppettider heller. Har verkligen letat.
Vände mig till Kry och där fick jag snabb hjälp efter 15mn!

Réponse de Min Doktor
Jag väntade hela dagen på att få hjälp sedan jag skickat in alla svar som fordrades. Fram emot sena eftermiddagen avslutade jag det hela och sökte hjälp på annat håll.

Réponse de Min Doktor
Har hittills bara varit positiv till Min Doktor,bara tagit några timmar så har jag fått recept angående min allergi.

Réponse de Min Doktor
Återkoppling dagen efter och en lugn, trygg läkare. Snabb googling gav besked om läkarens kompetens även ute i ”verkliga” livet. Bra hjälp

Réponse de Min Doktor
”Min Doktor” är uselt - undvik till varje pris! Nu var det över 15 timmar sedan jag skickade in mitt ärende och det står fortfarande att det håller på att matchas med lämplig personal. Er tagline ”Trygg vård när du behöver det” är ju ett skämt när det tar mer än 15 timmar att få svar, jag går omkring och är jätteorolig så det är ju verkligen inte vård när jag behöver det. Konkurrenterna svarar alltid inom en timme, det hade gått snabbare att boka tid på en fysisk vårdcentral. Det enda som är bra att är man kan kommunicera via text och inte tvingas till videosamtal.

Réponse de Min Doktor
Det går inte ens att betygsätta det dom, dom skalla finnas till för att erbjuda hjälp vid suicidal försök och liknande. Men man får prata med en AI…. Dvs man får absolut ingen hjälp alls! Totalt bluff företag som lever på statens bidrag!!

Réponse de Min Doktor
Snabb svarstid. Blev tagen på allvar direkt och fick en remiss som min vårdcentral hade tagit 2 månader för mig att få eftersom det inte finns tid där. Är super nöjd och tacksam.

Réponse de Min Doktor
Kände först mycket positivt. Fick snabbt hjälp vid första kontakten men sen jättestrul.... tyvärr.
Fick komplikation och då fungerat väldigt dåligt med "återbesöksfunktionen".
Ej fått svar på frågor jag haft.
2-8 timmar! mellan svaren i pågående kommunikation.... Även när läkaren själv ställt frågor till mig.
Ärenden som avslutas innan svar givits eller samförstånd finns.
Att det kan dröja vid några timmar vid ny återbesökskontakt kan jag till viss del förstå, men inte i pågående kommunikation mellan Läkare och patient. (=under vårdbesöket).
All information som skrivs verkar inte heller läsas.

Réponse de Min Doktor
Very bad. I do not recommend this company. I filled out the online form to get a psychologist. They answered after 4 weeks. I scheduled an appointment with someone who contacted me, and it was supposed to be a 30-minute examination of my condition. She called me, and in 4 minutes she concluded everything I wrote in the form and ended our call. She did not ask any questions; she just announced to me that I needed to contact someone else. Afterwards, they sent me the full charge invoice for this. I contacted them and said that I was not going to pay for this because I ordered a 30-minute examination session. They insist on paying the invoice with no effort from their side and no delivered service. After I see these reviews, I understand that it’s not very good company, and it's a shame that I did not look before I even started with them. Wasting time, energy and money.
Jag vet inte vad som hände, jag använde appen i några år, jag hade kontakt med en läkare, nu är det en konstig sjuksköterska som svarar efter två dagar, något misslyckande, ingen vet när, slutet på besöket, tragedi, något förbättringar som inte fungerar, misslyckande

Réponse de Min Doktor
Kontaktas mitt i natten, sen avslutas mitt ärende för att jag inte svarar inom 24h. Privata företag får skattepengar för detta...

Réponse de Min Doktor
Totalt värdelöst, borde läst här först.
15 till 20 min mellan svaren och den såkallade läkaren skrev efter en timme att "nu har jag läst den bifogade filen" kanse borde läst den innan för att slippa ställa frågor där svaret fanns i filen. Ingen hjälp mer än sök hos min husläkaren, vad jag vet har jag ingen.

Réponse de Min Doktor
M. I "specialist" ingen hjälp alls angående ett läkemedel som inte ens är narkotikaklassat, ville få receptförnyelse. Är det en knappt färdig uska som sitter bakom skärmen? Pinsamt.

Réponse de Min Doktor
De ansträngde sig inte för att ge svar. Åtta timmar tog det innan de hörde av sig. Ett kort svar fick jag som var inget svar på något.

Réponse de Min Doktor
Det går fort att få recept. Men jag undrar dock varför det alltid är samma läkare oavsett tid på dygnet? Niklas Är det ens en riktig person? Samma person har skrivit ut recept till mig under flera år. Oavsett tid på dygnet. Funderar på om det är en overklig person eller att man skriver med en bot/personer som jobbar bakom en påhittad Niklas.Känns lite udda...

Réponse de Min Doktor
Ren Katastrof! Är det ens läkare som sköter denna app? Utöver svarsfrekvens som kan vara efter 15-20 timmar så är de helt orimligt hur dåliga de är. De vill inte förstå problemet och de vill inte hjälpa deras patienter heller. Bojkott fr.o.m idag, kommer att vända mig till doktor.se ellet KRY