Om rättvisa ska utkrävas är det Bill William Aladin ni ska kontakta, han är (var) Naturexpertens vd innan de gick i konkurs. Jag ganska säker på att jag pratade med honom via mejl ett par gånger, trot... Voir plus
Naturexperten
Bluff företag.... Vanning.... Oj, nu fick Naturexperten en stjärna mer än vad dom förtjänar. Beställde ett par cykelvattenflasker, plus ett par byxor i slutet av janurari. Har ännu inte fått de... Voir plus
Beställde två par vantar för tre månader sedan. Ingen leverans, ingen återbetalning. Trots upprepade mejl (ca 20 stycken) med kundservice, fick jag till slut besked om att varorna var slut – informati... Voir plus
UNDVIK RÅTTORNA!! Riktiga muppar de köper bra reviews för att de ska skriva bra saker när troligen är råttor som sitter andra sidan jorden med varsin dator och ljuger om att man ska få sakerna. Om... Voir plus
- Magasin de vêtements et d'articles de plein air
- Magasin de vêtements de sport (activewear)
- Sports d'aventure
- Site de camping
- Magasin de skis
På Naturexperten brinner vi för att göra friluftsliv och äventyr tillgängligt för alla. Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter inom outdoor, kläder och utrustning – alltid till konkurrenskraftiga priser. Vi strävar efter att ge våra kunder en smidig köpupplevelse med snabb leverans och personlig service. Har du frågor om våra produkter eller behöver hjälp att hitta rätt, är vårt kunniga team bara ett mejl eller samtal bort. Vi är själva entusiaster och hjälper gärna till att göra ditt nästa äventyr ännu bättre! Varför välja oss? Brett sortiment av ledande märken inom friluftsliv och outdoor. Konkurrenskraftiga priser för alla plånböcker. Personlig service, vi är här för att hjälpa dig! Snabba leveranse, vi vet att du vill komma ut och njuta av naturen så fort som möjligt. Tack för att du väljer Naturexperten. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor – vi finns här för dig! Mvh, Teamet på Naturexperten
Suède
- naturexperten.se
Har beställt varor den 21/1 men har…
Har beställt varor den 21/1 men har vare sig inte fått något svar eller något paket? Vad händer?? Riktigt irriterad nu och jag kommer aldrig beställa något mer från er. Otroligt dåligt! Har ni problem med någon sändning så meddelar man väl kunden…

Har inte fått varan!
Jag har inte fått varan. Har mailat 4 gånger utan svar. Står att man svarar inom 24-72 timmar, vilket inte gjorts 4 av 4 gånger.
Misstag att betala med swish.
Jag vill att ni svarar mig så jag vet att jag får varan.
Vad gör jag annars? Vänder mig till ALMÄNA REKLAMATIONS NÄMDEN?

Instämmer i kören
Instämmer i kören - varorna levereras inte. Ni hänvisar till att "Kontaka oss gärna på tfn nr" men då är det ju bra om ni också bemannar telefonen.
Man får bara sms om att det just nu är många som ringer.
Ni svarar inte på mail.
Ni svarar inte på sms.
Ni skickar inte produkter som era kunder betalt för.
Förväntar mig att min order #8528 skickas omgående.
Jag har beställt för över 1 månad sedan och har inte lyckats få kontakt med er sedan dess.
UPDATE 19/12
En vecka har gått, självklart ingen som svarat på något mail ännu.
Glöm inte att anmäla företaget till Konsumentverket ni som drabbats!

STRULIGT
Inget blufföretag, men verkar sakna både beredskap, lager och rutin. Svårt att få tag på kundtjänst. Min order kunde inte levereras och är nu återbetald. Kan inte rekommendera.

Varning
Varning! Bedrägeri. De skickar inte varorna och betalar inte tillbaka. Beställ inget. Polisanmäl då detta verkar vara
systematiskt bedrägeri.

Réponse de Naturexperten
Skickar inte beställningen och svarar…
Skickar inte beställningen och svarar inte på mail, under all kritik! Köp inte av dem.

Herregud vad uselt
Herregud vad uselt. Har inte fått varan som jag betalat för och inga uppdateringar trots att det snart gått 3 veckor. Grattis ni lurade mig på pengar😑.
Intressant är att ni svarade på mitt dåliga omdöme inom några dagar men mailet jag skickade till er angående min order fortfarande är obesvarat.

Välj någon annan butik
Välj någon annan butik, beställde 21/1 och inget har hänt sen dess. Var ju synd hade mycket bra grejer så slarvade med att kolla att det bara var på webbsidan då ingen verkar få sina prylar. Har mailat 2 gånger och frågat snällt varför inget händer utan svar. Har aldrig varit med om en sämre upplevelse vid e-handel. Så får man hoppas man får sin leverans nån gång. Visst det är ett bolag med en anställd enligt bolagsfakta och kanske kan vara svårt att hinna med men det betyder ju inte att man kan sköta sina affärer så här dåligt…

Finns ni på riktigt?
Fick ingen leverans på nästan en månad och nu heller inga svar från kundservice. Jag vill egentligen bara ha pengarna tillbaka och det enda sättet att få respons från kundservice verkar vara att skriva en svag recension här. Hade varit enklare att ni svarade på mail @Naturexperten. Ordernummer 8561. Tack på förhand.

Under all kritik
Under all kritik, beställde en vara i slutet på November. Tar kontakt 13 Januari, och då fick jag som svar att den skulle skickas inom några dagar. Nu har det gått ytterligare en månad (19 Feb) och fortsatt ingen leverans. Har begärt omedelbar cancellering och återbetalning, vilket jag förväntar mig inom de närmsta dagarna.

OSERIÖSA
Köpte 3 Opinel knivar 20 december 2024 och har fortfarande inte fått dem, oturligt så betalade jag vid beställningen.
Företaget påstår sig ha skickat ordern, men jag ser i min paketapp att ordern inte kommit fram till Schenker.
Köper mycket online och har inte varit med om något liknande någonsin, spårbara paket försvinner inte i tomma intet, företaget har helt enkelt tagit pengarna och struntat i att leverera.
Skamligt av ett Svenskt företag att behandla sina kunder på detta viset.
UNDVIK DETTA FÖRETAG, OSERIÖSA.
Har inte erhållit vare sig varor eller pengar tillbaka 2/6- 2025, de stal mina pengar och struntade i att skicka några varor vilket är bedrägeri. Företaget är satt i konkurs och jag förlorade mina surt förvärvade slantar. VARNING FÖR NATUREXPERTEN !

BLUFF!
Tyckte att hemsidan såg seriös ut så kollade inte Trustpilot. Dumt av mig!! Som alla andra här har jag beställt, och tyvärr betalat, för flera veckor sedan men inte fått någon vara eller svar på mail. J*vla idioter helt enkelt, skrattar väl hela vägen till banken. Usch för sådana som er.

Handla inte här!
Instämmer i kören av missnöjda kunder. Bluff och båg och obefintlig kommunikation. Jag valde tack o lov faktura och har inte behövt betala för sakerna som aldrig kommer. Misstaget var att jag inte kollade upp företaget innan beställning. Hoppas du som läser det här var klokare!

UNDVIK
Min order 6977 har varit ”på väg” sedan 11 december. Skulle ha haft den till julafton. Har mailat men inte fått svar. Nu anmält till Mastercard. Nästa steg blir polisanmälan.

Personligt och roligt
Snabb, trevlig och personlig service utöver det vanliga. Har du tur får du service av Evelina, vilken stjärna! Hon skojar och får dig att skratta - leendet sitter i hela dagen.
Vara ännu inte levererad
Då jag inte får svar via Mail så provar jag att skriva här där det verkas svaras ganska direkt.
Jag beställde en vara den 17 december och det skulle vara en julklapp. VAR är den? Ordernr #7537. Har inte fått någon mer information om att den skulle vara på väg eller ens försenad. Noll kommunikation mot kund, vilket känns så fruktansvärt oseriöst.
Gjorde misstaget att betala direkt, vilket fiasko.

Bedrövligt företag
Bedrövligt, beställt en vara 19januari, den ska enligt deras spåra funktion varit skickad den 20e men den är fortfarande inte levererad, dom vägrar svara på mejl. Mitt misstag var att betala med Swish och IOM att dom inte svarar på mejl kan jag inte avbeställa. Avråder alla att inte handla här
*Uppdatering 2025-02-14 Det tog ytterligare 7dagar för Naturexperten att svara, men jag fick ett svar, får inte min beställda vara men pengar tillbaka, men det finns en hel del att jobba på om man ska bedriva en webbutik

Totalt värdelöst
Totalt värdelöst. Lägg ner bolaget, gör om gör rätt eller låt bli

Sjunkande skepp
Sjunkande skepp. Kan de rädda sig själva med mer personal? De hinner helt klart inte med. Jag undrar hur personalen själva mår. Förmodligen dåligt. Kundtjänst är vänlig när hon väl svarar. Men det hjälps inte.
Beställde början av december. Ingen leverans.
2025-01-01: Och hej Emma. Vi har mailat och fått respons om prioritering - men utan att det hänt något ändå. Och försökt nå på det numret, men då kommit till svarare. Vi har messat istället.

Utebliven vara och ersättning
Jag beställde ev vara 7 december. Hörde av mig och fick besked att det blivit fel i leveransen och att de inte fanns att tillgå. Bad då få pengarna tillbaka men inte fått det. Har ringt upprepade gånger och mailat men får ingen ersättning. / Åsa