Naturexperten

Om rättvisa ska utkrävas är det Bill William Aladin ni ska kontakta, han är (var) Naturexpertens vd innan de gick i konkurs. Jag ganska säker på att jag pratade med honom via mejl ett par gånger, trot... Voir plus

Bluff företag.... Vanning.... Oj, nu fick Naturexperten en stjärna mer än vad dom förtjänar. Beställde ett par cykelvattenflasker, plus ett par byxor i slutet av janurari. Har ännu inte fått de... Voir plus

Beställde två par vantar för tre månader sedan. Ingen leverans, ingen återbetalning. Trots upprepade mejl (ca 20 stycken) med kundservice, fick jag till slut besked om att varorna var slut – informati... Voir plus

UNDVIK RÅTTORNA!! Riktiga muppar de köper bra reviews för att de ska skriva bra saker när troligen är råttor som sitter andra sidan jorden med varsin dator och ljuger om att man ska få sakerna. Om... Voir plus

1. Magasin de vêtements et d'articles de plein air
  2. Magasin de vêtements de sport (activewear)
  3. Sports d'aventure
  4. Site de camping
  5. Magasin de skis

På Naturexperten brinner vi för att göra friluftsliv och äventyr tillgängligt för alla. Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter inom outdoor, kläder och utrustning – alltid till konkurrenskraftiga priser. Vi strävar efter att ge våra kunder en smidig köpupplevelse med snabb leverans och personlig service. Har du frågor om våra produkter eller behöver hjälp att hitta rätt, är vårt kunniga team bara ett mejl eller samtal bort. Vi är själva entusiaster och hjälper gärna till att göra ditt nästa äventyr ännu bättre! Varför välja oss? Brett sortiment av ledande märken inom friluftsliv och outdoor. Konkurrenskraftiga priser för alla plånböcker. Personlig service, vi är här för att hjälpa dig! Snabba leveranse, vi vet att du vill komma ut och njuta av naturen så fort som möjligt. Tack för att du väljer Naturexperten. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor – vi finns här för dig! Mvh, Teamet på Naturexperten

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Har väntat på leverans i 45 dagar

Har väntat på leverans i 45 dagar. Handla från någon annan butik. Update - Deras svar nedan är inget att lita på. Har försökt få kontakt med kundservice och de skickar inte någon produkt ändå. KÖP ABSOLUT INTE HÄRIFRÅN!

29 janvier 2025

Hej Gustav,
Skulle du kunna skicka oss ditt ordernummer via mejl eller telefon? Vi vill gärna undersöka vad som hänt och lösa detta så snart som möjligt.

Vänligen kontakta oss på

Naturexperten.se

Katastrofal kundservice - UNDVIK!

Katastrofal kundservice. Fått en felaktig vara (som jag direktbetalt) jag vill returnera. Mailat 4-5 gånger utan någon som helst återkoppling.

Vad ni än gör - avstå köp på Naturexperten.

30 décembre 2024

Réponse de Naturexperten

Vi beklagar verkligen att du har haft en negativ upplevelse och att du ännu inte fått återkoppling angående din retur. Det är självklart inte den servicen vi strävar efter att ge våra kunder, och vi förstår att detta har orsakat frustration.

Vi har redan besvarat dina mail!

Naturexperten.se

Oseriöst företag som vägrar svara på mejl eller i telefon så man kan inte göra returer!!!

Varning, oseriöst företag! Köpte en vara innan jul som inte passade och ville nyttja min returrätt. Företaget skriver på sin hemsida att man inte får returnera utan att kontakta dem innan och få klartecken för returen. Har nu mejlat dem 3 ggr sedan 3 januari utan svar, har ringt dem ännu fler ggr men det är ingen som svarar på deras telefonnummer. Sitter här med en vara som jag vill returnera men kan inte ens kontakta företaget!!

Har faktura hos klarna som jag pausat men den går ut snart, så får jag inte svar inom en vecka så kommer jag ta ärendet vidare till ARN. Kommer aldrig handla härifrån igen, det är under all kritik!

3 janvier 2025

Réponse de Naturexperten

Tack för att du tagit dig tid att dela din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att höra om de problem du har upplevt och vi förstår verkligen din frustration. Att inte få den hjälp du behöver när du vill returnera en vara är absolut inte acceptabelt, och vi ber om ursäkt för den långa svarstiden och bristen på kontakt.
Vi vill tydligt betona att vi är ett seriöst företag! Din feedback är viktig för oss och vi tar den på största allvar.
Vänligen ring oss imorgon på
072 548 25 26
Så hjälper vi dig med ditt problem!

Vi beklagar återigen det inträffade och hoppas att vi kan få en lösning som gör dig nöjd.

Fruktansvärd upplevelse

Fruktansvärd upplevelse. Ägarna i bolaget gör brott mot ett antal lagar då dem inte lagerhåller produkterna som dem marknadsför som lagerhållna på sin hemsida.

Man får inte sina paket och ringer man in får man höra att man är dum i huvudet som kund. Har aldrig varit med om något liknande.

Det är ofattbart att detta företag överhuvudtaget får jobba med de varumärken de jobbar med. Det smutsar ner även dessa varumärken.

9 janvier 2025

Hej S,

Det du beskriver låter verkligen inte som något som har hänt hos oss, och vi vill vara tydliga med att vi har nolltolerans mot den typen av beteende. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en bra upplevelse och lösa eventuella problem på ett professionellt sätt.

Vi vill gärna hjälpa dig att lösa ditt ärende, så vi ber dig att kontakta oss via mejl eller ringa oss under våra öppettider, så ser vi till att hitta en lösning.

Richie från Naturexperten

Varning!

Jag har en order hos dom som dom inte återkopplar på. Har fått fakturan från Svea ekonomi men inte fått prylar eller svar på mina mail. Dom skriver att dom svarar inom 24-72 timmar men tyvärr inte. Håll er borta från detta företag.

Tack för svar här Emma. Men du ljuger ju i svaret. Du har ju inte alls svarar på mina mail gällande ordern. Tydligen har Emma/naturexperten tid att svara här men inte på mail.....hmmm.

28 janvier 2025

Halloj!
Vi beklagar verkligen att du inte fått svar från oss inom utlovad tid och att din beställning ännu inte nått dig. Vi förstår att detta har orsakat frustration, och vi vill försäkra dig om att vi tar detta på största allvar.
Vi har nu svarat på dina mail!

Naturexperten.se

Pinsamt dålig hantering, återkoppling och kompensation

Beställde en tröja den 1/12, present till min pappa. Efter 1,5 vecka undrade jag vad som hände, autoreply att de har mycket att göra och att man kan ringa. Noll respons på telefon. Får tillbaka ett visserligen trevligt bemötande, men det hjälper ju föga när infon inte stämmer. Mailat gång på gång, frågar hur de ska kompensera och de skriver tillbaka att jag får 49kr tillbaks som plåster på såren. Dvs en fraktkostnad, och jag ser nu att de dessutom har fraktfritt när man handlar över 499:-, tröjan jag köpte som present kostade över 700:-. Skriver tillbaks att jag tycker kompensation är orimlig, inget svar. I veckan nu igen mailade jag igen, inget svar men dagen efter fick jag avisering att paketet är på gång. Hade jag inte mailat hade jag nog fortfarande stått utan presenten till min pappa. Det är en sak att leveranser blir försenade, men det är också då man som företag visar sina rätta färger, hur man gör för att få en nöjd kund. Och det har varit under all kritik.

Fint svar, verkligen. Om ni håller med om att kompensationen inte var rimlig, ligger det då inte i ert intresse att åtminstone försöka, om än så lite, att göra den bättre?

26 janvier 2025

Hej Marina,
Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi beklagar djupt de problem och förseningar som har uppstått i samband med din beställning. Att din beställning blev försenad och att kommunikationen från vår sida inte levde upp till förväntningarna är verkligen inte acceptabelt, och vi förstår helt din frustration.
Vi håller med om att kompensationen i detta fall borde ha hanterats bättre, och vi tar till oss av din feedback för att förbättra vårt arbetssätt och vår kundservice framöver. Vi är glada att du till slut fick din beställning, men det borde ha skett utan så många påtryckningar från din sida.
Tack för ditt tålamod och din ärlighet – vi tar detta som en viktig lärdom.

Naturexperten.se

Beställde bla ett par vantar som var…

Beställde bla ett par vantar som var för stora. Tog tid att ens få hjälp med retur och nu över 1 månad sedan varan returnerades så hör jag inget om att få pengarna tillbaka. Mejlat flertal gånger men blir bara ignorerad. Bedrövligt!

18 décembre 2024

Hej Alexander!
Tack för att du hör av dig och berättar om din upplevelse. Jag vill börja med att be om ursäkt för den långa handläggningstiden och bristande kommunikation från vår sida. Det är absolut inte den nivå av service vi strävar efter att ge våra kunder.
Jag ser allvarligt på detta och vill försäkra dig om att vi hanterar ditt ärende snarast. Jag kommer att följa upp med vår ekonomiavdelning för att säkerställa att återbetalningen sker utan ytterligare dröjsmål.
Vänligen ring oss på,

Kan tyvärr inte rekommendera

Beställde två t-shirts i slutet av aug 2024. Jag har fortfarande inte fått den andra (januari 2025). Det tog flera månader att få den första, efter flera kontakter till kundtjänst. De skulle ge mig pengarna tillbaka om det tog mer än två veckor med den sista tröjan. Inget har hänt. (månader sedan) Nu svarar de inte på mina mail. Tråkigt. Jag såg fram emot den där merino t-shirten.

Jag kan tyvärr inte rekommendera någon att handla av Naturexperten.

Update: Nu svarade de att de svarat på mina mail. Vilket de gjorde. Men jag har fortfarande inte fått några pengar tillbaka.

Update 2: Två veckor till har passerat. Fortfarande inga pengar tillbaka. Jag undrar om kundtjänst bara är en AI med enda syfte - att fördröja?

24 janvier 2025

Hej Robert,
Tack för ditt tålamod, och jag ber om ursäkt för att vi inte levt upp till dina förväntningar. Det är inte den service vi eftersträvar, och jag förstår din frustration.
Vi har besvarat dina mail!

Naturexperten.se

Orkar inte ens dra hela historien,men…

Orkar inte ens dra hela historien,men den började 24/12 och det är fortfarande inte slut på eländet.... kommer aldrig nånsin beställa från det här företaget igen!

24 janvier 2025

Hej Jessica!
Jag ber verkligen om ursäkt för att vi inte levt upp till dina förväntningar och för de problem du har stött på.
Finns det något vi kan göra för att förbättra din upplevelse?
Vänligen kontakta oss via, 072 548 25 26

Very suspicious.

Very suspicious.
No update from delivery, no tracking numbers, no answers
BUT already get invoice to pay!!
It seems here is the only place you can find the customer service!
Emma, my order number is 8948
If you have send it, please update tracking numbers.
If you have not sent it, please cancel it.
Already reported to Svea!!

21 janvier 2025

Hello Keks!
I can see that you ordered 2 days ago. And we have already responded to you on mail!

Best regards,

Företag med många barnsjukdomar

Två veckor efter beställning har jag inte fått någon info om leverans. Försöker maila, ingen återkoppling på flera dagar. Försöker ringa under telefontid, får sms att de ska ringa upp. Det gör de inte….. å så vidare å så vidare.
Efter många påtryckningar får jag besked att mina beställda varor är slut.
Då börjar nästa vända med att få kontakt för att få pengarna tillbaka.
Sorry Naturexperterna - ni verkar har inte fattat vad det innebär att driva ett företag.
Trevlig ton i er kontakt - absolut, men ni behöver också ha uppdaterad orderstock, skicka varor, betala tillbaka osv.

6 janvier 2025

Hej Edith!
Vi tar din feedback på största allvar och arbetar aktivt med att förbättra både vår lagerhantering och våra kundtjänstrutiner för att förhindra liknande situationer framöver. Vänligen skicka ditt ordernummer till oss, så ser vi till att ditt ärende prioriteras och att du får återbetalning snarast möjligt.
Vi beklagar djupt att din beställning och kontakten med oss inte har levt upp till de förväntningar du med rätta har på oss som företag. Det är vårt ansvar att säkerställa att våra kunder får sina varor i tid och får snabb återkoppling vid frågor, och vi är ledsna att vi inte lyckats med detta i ditt fall.

VI har redan besvarat ditt mail!

Naturexperten.se

Gör dig själv en tjänst. Undvik detta företag.

Den 2:a januari gjorde en beställning. Båda mina varor fanns i lager och med snabb leverans enligt hemsidan.
Samma sekund som orden lades kom en faktura från Klarna. Normal praxis hos seriösa handlare är att man skicka faktura först när varan gått iväg. Så redan här en varning.

Sedan hör jag ingenting om leveransen på flera dagar.

15:e får jag ett meddelande om att det finns en Schenker leverans på gång. Flera dagar går och inget paket lämnas in från Naturexperten.

18:e Januari får jag nog och mailar Naturexperten och avbeställer min leverans och begär en bekräftelse på detta.

20:e. Naturexperten svarar inte med en bekräftelse på min avbeställning utan påstår att paketet är på väg. Inget paket är fortfarande inlämnat hos Schenker för transport.

22:a Inget paket inlämnat hos Schenker och ingen bekräftelse på avbeställning.

Tur att man valde Klarna som betalning. Har fryst betalningen hos dem.

Sammanfattning. Undvik detta företag till varje pris.

P.S. troligen så kommer de att svara på detta med fler lögner. Det är bara att ta en titt på övriga omdömen här och göra en egen bedömning.

Uppdatering 24 jan: Yes, vad var det jag sa. De kommer att svar här med fler lögner. Om det finns tid att svara på negativa recensioner här borde det ju finnas tid att svara på mail kan man tycka! Undra hur det känns att "arbeta" på ett sådant skurkföretag?

22 janvier 2025

Réponse de Naturexperten

Tack för att du delar din upplevelse, och vi vill först och främst beklaga att du haft en så negativ erfarenhet med oss. Vi förstår att situationen är frustrerande och inte motsvarar de förväntningar du har på oss som företag.
Vi har haft utmaningar med våra leveranstider och kommunikationen kring dessa, något vi tar på största allvar. Gällande faktureringen sker det ibland automatiskt vid beställning i samarbete med Klarna, men vi ser över våra rutiner för att bättre möta kundernas förväntningar.

Vänligen kontakta oss på;
Så hjälper vi dig!

Jätte sen leverans BEDRÖVLIG kundservice

Beställde varan 27/11-24 fick bekräftelse men inget skickades. 10/12 Ringde och fick veta att varan inte fanns i lager och jag fick ändra till en annan produkt. De lovades att varan skulle komma innan jul. Inget dök upp…fakturan hos klarna förfall och jag ringde och mailade flertalet gånger, fick endast autosvar där de påstod högt tryck och att ”om vi hinner ta en koppkaffe extra jobbar vi fortare” ett rent hån mot sina kunder. 9/1-25 fick jag kontakt och då hade varan skickats. Varan kom fram 13/1….

2 janvier 2025

Hej Madelene,
Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi vill börja med att uppriktigt be om ursäkt för det besvär och den frustration du har upplevt under denna process. Att din beställning inte levererades i tid och att kommunikationen varit bristfällig är inte acceptabelt, och vi tar din feedback på största allvar.

Vi förstår att det som skett inte lever upp till dina förväntningar eller våra egna standarder. Vi arbetar för närvarande intensivt med att förbättra våra rutiner, både vad gäller lagerhållning och kundkommunikation, för att säkerställa att liknande situationer inte upprepas i framtiden.

Vi hoppas att du trots detta vill ge oss en möjlighet att åtgärda situationen och förbättra vårt bemötande framöver. Återigen beklagar vi det inträffade och tackar för din ärlighet.

Men härligt att du fick ditt paket till slut!

Bedrövlig service

Beställde mina varor 4/1. Pengarna drogs direkt och varorna säga ha ”skickats” 6/1 men inte kommit fram än nästan 2 veckor senare. Efter nästan en veckas försök att få tag på företaget både via Mail och telefon utan att lyckas kan jag inte annat än uppmana alla att inte handla av det här oseriösa företaget.

4 janvier 2025

Hej Anton,
Tack för att du hör av dig och berättar om din upplevelse. Jag beklagar verkligen att du inte har fått dina varor och att det varit svårt att få kontakt med oss. Det är inte den standard vi strävar efter men vi har redan besvarat ditt mail! Jag förstår din frustration över situationen.
Jag vill försäkra dig om att vi är ett seriöst företag och att vi tar sådana här ärenden på största allvar. Skicka gärna ditt ordernummer till oss igen, så ser vi till att undersöka vad som har hänt med din leverans och säkerställer att ärendet blir löst så snabbt som möjligt.

VARNING!

VARNING!! BESTÄLL EJ FRÅN DENNA HEMSIDAN!! Gjorde en beställning den 2 december 2024, har idag den 19 januari 2025 fortfarande inte fått mitt paket och pengarna drogs direkt vid köp. Har mailat dem flera gånger, fått ett svar att de ska prioritera min order, fick ett spårningsnummer men inget paket är inlämnat till transportföretaget. Otroligt oseriöst företag!!! Beställ aldrig här i från!! Anmält till ARN!!

19 janvier 2025

Hej Lisa!
Vi är ett seriöst företag och strävar alltid efter att våra kunder ska få en smidig köpupplevelse. Tyvärr verkar något ha gått fel i detta fall.
Vi beklagar verkligen att din beställning inte har levererats ännu och att kommunikationen från vår sida inte har levt upp till förväntningarna. Det är inte acceptabelt, och vi tar detta ärende på största allvar.
Vänligen kontakta oss via,
072 548 25 26

Finns det något vi hade kunnat göra för att förbättra din upplevelse, hör gärna av dig!

Naturexperten.se

Gjorde en beställning 2/12 och har idag…

Gjorde en beställning 2/12 och har idag 19/1 inte dykt upp ännu, trots flera mail där dem lovat att paketet snart är framme. Inget seriöst företag.

19 janvier 2025

Hej Kajsa!
Tack för att du kontaktar oss och delar med dig av din upplevelse. Jag beklagar verkligen att du fortfarande inte har fått din beställning och att våra tidigare besked inte har levt upp till dina förväntningar. Det är inte acceptabelt och vi tar detta på största allvar.
Jag vill gärna hjälpa dig att reda ut detta så snabbt som möjligt. Kan du skicka ditt ordernummer till oss så kan jag omedelbart undersöka vad som har gått fel och ge dig en tydlig uppdatering?

Varning!

Beställde varor som fanns på lagret hos Naturexperten den 18 december, fick ordernbekräftelse och fakturan direkt samma dag men sedan hände ingenting. Efter att julen hade passerat försökte jag ta kontakt med deras kundtjänst både via mejl och telefon. Efter flera dagars försök fick jag tag på en person som lovade att hjälpa mig omgående, det tog ytterligare en vecka innan varorna lämnade Naturexperten. Den 17 januari fick jag äntligen beställningen...
Kommer aldrig mer att beställa något där ifrån. Klarna är informerad om Naturexpertens dåliga bemötande...

18 décembre 2024

Hej Thomas,
Vi tar detta på största allvar och arbetar för att förbättra våra rutiner, både vad gäller leveranstider och kundkommunikation. Din feedback hjälper oss att identifiera brister och göra nödvändiga förändringar för att undvika liknande situationer i framtiden.
Jag beklagar verkligen att det tog så lång tid att få dina varor och att du behövde lägga ner så mycket tid och energi på att få kontakt med oss. Det är inte den typ av service vi strävar efter att leverera.
Finns det något vi hade kunnat göra för att förbättra din upplevelse hos oss?
Vänligen kontakta oss på,

Naturexperten.se

Beställde stanley gift set shot +…

Beställde stanley gift set shot + bottle set 17/12 och har inte idag, 18/1, alltså en månad efter inte fått något paket. Däremot vill klarna ha betalning. Jag har meddelat klarna att jag har returnerat paketet då jag inte fått något paket än och mailat om att jag vill häva köpet men inte fått något svar. Känns otroligt oseriöst och undrar om jag blivit lurad. Skulle inte rekommendera någon att beställa något från denna sida.

17 décembre 2024

Hej Jessica!
Jag vill börja med att be om ursäkt för det besvär och den frustration som denna situation har orsakat dig. Det är långt ifrån den standard av service vi eftersträvar.
VI har besvarat ditt mail om detta!