Naturexperten

Om rättvisa ska utkrävas är det Bill William Aladin ni ska kontakta, han är (var) Naturexpertens vd innan de gick i konkurs. Jag ganska säker på att jag pratade med honom via mejl ett par gånger, trot... Voir plus

Bluff företag.... Vanning.... Oj, nu fick Naturexperten en stjärna mer än vad dom förtjänar. Beställde ett par cykelvattenflasker, plus ett par byxor i slutet av janurari. Har ännu inte fått de... Voir plus

Beställde två par vantar för tre månader sedan. Ingen leverans, ingen återbetalning. Trots upprepade mejl (ca 20 stycken) med kundservice, fick jag till slut besked om att varorna var slut – informati... Voir plus

UNDVIK RÅTTORNA!! Riktiga muppar de köper bra reviews för att de ska skriva bra saker när troligen är råttor som sitter andra sidan jorden med varsin dator och ljuger om att man ska få sakerna. Om... Voir plus

1. Magasin de vêtements et d'articles de plein air
  2. Magasin de vêtements de sport (activewear)
  3. Sports d'aventure
  4. Site de camping
  5. Magasin de skis

På Naturexperten brinner vi för att göra friluftsliv och äventyr tillgängligt för alla. Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter inom outdoor, kläder och utrustning – alltid till konkurrenskraftiga priser. Vi strävar efter att ge våra kunder en smidig köpupplevelse med snabb leverans och personlig service. Har du frågor om våra produkter eller behöver hjälp att hitta rätt, är vårt kunniga team bara ett mejl eller samtal bort. Vi är själva entusiaster och hjälper gärna till att göra ditt nästa äventyr ännu bättre! Varför välja oss? Brett sortiment av ledande märken inom friluftsliv och outdoor. Konkurrenskraftiga priser för alla plånböcker. Personlig service, vi är här för att hjälpa dig! Snabba leveranse, vi vet att du vill komma ut och njuta av naturen så fort som möjligt. Tack för att du väljer Naturexperten. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor – vi finns här för dig! Mvh, Teamet på Naturexperten

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dålig service, inga varor kom!

Jag fick aldrig mina varor ej heller svar på några av mina mejl om detta. Mycket dålig service och dåligt bemötande. Frånvaron av varor ledde också till ett antal mejl med Klarna som fick stoppa betalningen utav de ej levererade varorna. Väldigt missnöjd med företaget

13 décembre 2024

Hej Susanne!
Tack för att du hör av dig och berättar om din upplevelse. Jag beklagar verkligen att du inte fått dina varor och att vår kommunikation inte levt upp till dina förväntningar. Det är självklart inte den standard vi strävar efter, och jag förstår att detta har orsakat dig både besvär och irritation.

Jag skulle gärna vilja hjälpa dig vidare med ditt ärende om det fortfarande är olöst. Om så är fallet, vänligen återkom med ditt ordernummer, så ser jag till att prioritera detta.

Går inte att returnera!

Jag har försökt få svar på hur jag kan returnera en mössa. Mitt första mail till dem skickades för mer än 1,5 månader sedan. Inget svar, förutom deras autosvar, trots att jag skickat flera mail under den här tiden. Dåligt att inte kunna returnera en produkt!

13 janvier 2025

Réponse de Naturexperten

Att du har behövt vänta i över 1,5 månader utan ett svar är helt oacceptabelt, och jag ber om ursäkt för att vi inte har hanterat detta på ett korrekt sätt. Att kunna returnera en produkt smidigt är en självklarhet, och vi ska naturligtvis hjälpa dig med detta omgående.
För att lösa detta så snabbt som möjligt, vänligen dela med dig av ditt ordernummer och eventuell information om mössan (t.ex. namn eller artikelnummer), så kan vi omgående skicka dig returinstruktioner och se till att processen för din retur hanteras korrekt.
Kontakta oss på 072 548 25 26

!!VARNING!! Bluff

Beställde ett par handskar 29/11, som skulle vara en julklapp. 6/1 så hade de fortfarande inte kommit. Meddelade att jag ville annulera ordern, men har inte fått tillbaka mina pengar...

2025-01-25
Har fortfarande inte fått tillbaka mina pengar...

12 janvier 2025

Hej Tony!
Tack för att du hör av dig och delar din upplevelse. Jag förstår hur frustrerande detta måste vara, särskilt när det gäller en julklapp som inte kom fram i tid, och att du fortfarande väntar på återbetalning. Jag ber verkligen om ursäkt för den långa väntetiden och för att vi inte har hanterat ditt ärende som vi borde.
Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar.

Jag beställde varor 9/12

Jag beställde varor 9/12, och nu 12/1 har ännu inget kommit.
Jag har ring, smsat flera gånger. Får inget svar, har pausat betalning hos Klarna och berättad att fått inte produkten och har inte kontakt med butiken. De har nekat problem och jag ska betala trots att har inte fått produkten.
När jag bad om att få häva köpet blev det tyst.
Köp inte här!

12 janvier 2025

Hej Angela,
Tack för att du delar din upplevelse med oss. Jag förstår att situationen är både frustrerande och oacceptabel, och jag ber verkligen om ursäkt för de problem du har upplevt.
Att du ännu inte har fått dina varor efter en månad och inte har kunnat nå oss är inte hur vi vill att någon av våra kunder ska känna eller bli behandlad. Jag uppskattar att du har tagit kontakt med Klarna och pausat betalningen tills situationen är löst.
Vänligen kontakta oss på:
För vidare hjälp!

Naturexperten.se

Företag som har långa svarstider och leverans

Uppdatering: några dagar efter detta omdöme lades mottog jag min vara! Jag tycker fortfarande det tog för lång tid med en hel månad och de dröjde med kommunikationen för länge men jag har i vart fall nu fått beställd vara.

——————

Extremt oseriöst företag. Ingen kontakt på snart en månad (beställde 14 december). Flera kontaktförsök men får bara standardsvar om att de har mycket att göra och kommer kontakta osv. Rekommenderar ingen att beställa från detta företag. Finns de ens på riktigt? Finns varorna de säljer?

14 décembre 2024

Réponse de Naturexperten

Jag vill först och främst be om ursäkt för den långa väntetiden och bristen på återkoppling. Finns det något som vi kan göra för att förbättra din upplevelse?
Vänligen kontakta oss via, 072 548 25 26
Jag vill försäkra dig om att vi är ett legitimt företag och att vi har de varor som annonseras på vår webbplats. Det är dock tydligt att vårt sätt att hantera situationer som denna har varit otillräckligt, vilket vi är djupt ledsna för.

Lurendrejeri

Naturexperten lurar oss genom att beställa frakt så att vi ska tro att varan är ”på väg” men det händer ingenting, beställde en vara den 21:a december och den 29:e var varan ”på väg”. Har mailat flera gånger utan att få svar, kom fram via telefon i tisdags 7:e januari då sa killen att det måste ha blivit något fel och att han skulle kontakta Schenker och deras lager , om varan hade kommit bort så skulle han skicka den på en gång och höra av sig direkt. Det är lördag och fortfarande har jag inte hört något. Så himla dåligt!! Jag har krävt pengarna tillbaka. 🤬
Dessutom ser jag här när man lämnar omdömen att dom beklagar att det blivit så och att vi ska ringa deras nummer för hjälp, DOM SVARAR JU INTE NÄR MAN RINGER.
Kommer att anmäla detta företag!!!

21 décembre 2024

Hej Isabelle!
Jag vill börja med att be om ursäkt för den otroligt frustrerande upplevelsen du har haft. Det är förståeligt att du känner dig besviken och uppgiven efter en sådan process, och jag uppskattar att du tar dig tid att dela med dig av detta, även om det är under tråkiga omständigheter.
Men jag säkrar dig om att vi är ett riktigt företag och inte lurar folk!
Jag kan inte nog beklaga att du inte har fått de svar eller den hjälp du förtjänar. Det är tydligt att vår hantering av din situation har varit långt ifrån tillfredsställande, särskilt vad gäller kommunikation och uppföljning. Att du har fått löften som inte har hållits är helt oacceptabelt och inte något vi strävar efter att erbjuda våra kunder.
Kontakta oss på: 072 548 25 26
Så ser vi till att det antigen sker en återbetalning eller om vi löser det på något annat sätt!

Bedrägeri?

Naturexperten verkar ha satt i system att beställa fraktsedel utan boka upp själva frakten. Allt för att få oss kunder att tro "att varan är på väg".
Har kontaktat kundtjänst flera gånger via mejl utan att få svar. Otippat nog lyckades jag komma fram via telefon strax för nyår och blev vänligt bemött.
Personen lovade att omgående se till att skicka min vara. Det har nu gått 10 dagar utan att någon uppdatering har skett.

10 janvier 2025

Hej Jonas!
Jag vill börja med att be om ursäkt för den upplevelse du haft med oss. Det är absolut inte acceptabelt att du har behövt gå igenom detta, och vi förstår att det skapar frustration och en känsla av att inte bli tagen på allvar.
Att det verkar som att vi skapat fraktsedlar utan att paket skickats är ett misslyckande från vår sida och något vi absolut inte vill ska hända. Vi är glada att du fick ett trevligt bemötande när du lyckades nå oss via telefon, men det är oroväckande och oacceptabelt att löftet om omgående åtgärd inte har följts upp. Jag vill personligen be om ursäkt för detta och säkerställa att ditt ärende hanteras omedelbart.
Vänligen kontakta oss igen på: 072 548 25 26

20 dagar, ingen produkt eller svar

Beställde en väska 20e december. Nu 20 dagar senare ingen försändelse-bekräftelse eller svar från kundtjänst på 6 dagar.

20% billigare, men katastrof. Kommer aldrig beställa igen.

Uppdatering 2025-01-13:
Efter några dagar av samtal (utan svar) och 20 sms har jag nu fått veta att
”Hej! Fick information från lagret att den ska vara utskickad. Så håller på att ta reda på spårningsnumret.”

- Det var 3 dagar sedan. Sedan dess har jag inte fått något spårningsnummer eller hört något. De vägrar också att avboka min order eller betala tillbaka pengarna.

20 décembre 2024

Hej Marcus,
Vi har redan kontaktat dig! Men jag vill även be om ursäkt för att vi inte har gjort det innan.

Naturexperten.se

VARNING för oseriöst företag.

Oseriöst företag. Kundtjänst svarar ej och beställda varor skickas inte. UNDVIK!

Hej Fredrik!
Vi beklagar verkligen att du upplevt detta. Det är inte den standard vi eftersträvar och vi förstår att detta har skapat frustration och besvikelse.
Om din beställning inte har skickats ännu, ber vi dig kontakta oss igen via mejl eller telefon, så prioriterar vi ditt ärende omgående. Vi tar även hand om eventuella annulleringar eller återbetalningar om så önskas.

sämsta affären någonsin

sämsta affären någonsin. går inte att nå och svara aldrig. handla aldrig här.

9 janvier 2025

Hej Helen,
Vi har redan kontaktat dig via mail, men om du vill ha det lite personligare vänligen ring upp oss på:
072 548 25 26
Vi beklagar att du haft en så negativ upplevelse innan hos oss!

Svarar inte på supporten

Ok leveranstid, ca en vecka, för två par handskar. Dock var en av varorna felaktig (fick tumvante nör jag beställt femfingerhandske). Försöker få kontakt för retur och byte (ingen retursedel fanns med) men inget svar trots upprepade försök att maila och ringa. Ser att man lägger tid på att svara kunderna här men den tiden borde läggas på att ta hand om inkommande ärenden istället.

Och nej, mitt mail är inte besvarat ännu. Har skickat nytt mail idag 22/1.

9 janvier 2025

Réponse de Naturexperten

Tack för att du delar med dig av din erfarenhet. Vi ber om ursäkt för att du har fått en felaktig vara och för att det varit svårt att nå oss för att ordna en retur och byte. Det är absolut inte den nivå av service vi strävar efter att ge våra kunder.
Vi har redan besvarat ditt mail.

Never received my order

Never received my order, no reply to emails.
Horrible service

Hi Thomas!
We sincerely apologize for the inconvenience you've experienced with your order and the lack of response to your emails. This is far from the level of service we aim to provide.
We have already responded to your emails.

Kind regards,

Inga produkter trots betalt

Efter många turer och väntan har jag fortfarande inte fått de muggar jag betalat för i september. Efter samtal på telefon trodde jag att det skulle vara löst i början på december. Jag sa även att om inte muggarna kommit då vill jag hellre ha mina pengar tillbaka. Nu varken svarar de på Mail eller telefon.
Otroligt dåligt skött. Nästa steg är gå vidare med ärendet.

Hej Linda,
Tack för ditt tålamod och för att du hörde av dig. Vi hoppas kunna lösa detta snarast möjligt.
Vi beklagar verkligen att ditt ärende ännu inte är löst och att du fått vänta så länge utan klarhet. Det här är inte den upplevelse vi vill ge våra kunder, och vi förstår din frustration.
VI har redan besvarat ditt mail.

Dålig kundservice

Först efter många mailkontakter fick jag reda på hur jag skulle returnera en vara. När varan väl kunde returneras fick jag ingen återbetalning. Har vid upprepade tillfällen försökt få kontakt men utan att lyckas.

Réponse de Naturexperten

Vi är verkligen ledsna över att du haft denna negativa upplevelse och att återbetalningen dröjer. Det är absolut inte acceptabelt och går emot vår policy att ge snabb och tydlig service till våra kunder.
Kan du vänligen ge oss ditt ordernummer och mer information om returen? Vi kommer omedelbart att se till att återbetalningen behandlas och att du får den återkoppling du förtjänar.
Vi har redan besvarat ditt mail.
Men ringa gärna oss på: 072 548 25 26

Undvik!!

Beställde 26/12 och det stod att det skulle vara snabb leverans. Nu 8/1 har fortfarande ingen vara skickats trots att pengar dragits. Går inte att nå via telefon. Blufföretag!

Update 14/1. Direkt när jag skrev recensionen så skickades paketet. Så tips om ni inte får kontakt eller paket, skriv ett negativt omdöme. Kommer aldrig beställa härifrån mer dock!

Avis spontané

Väldigt sen/utebliven leverans av vara

Jag beställde ett par strumpor och handskar den 9 december. Strumporna kom ganska snabbt men väntar fortfarande på leverans av handskarna.

Hej Marie,
Tack för att du hör av dig och berättar om din upplevelse. Vi är glada att du fick strumporna, men det är självklart inte okej att du fortfarande väntar på handskarna. Det är vår högsta prioritet att våra kunder ska få sina beställningar i tid, och vi förstår att denna försening är frustrerande – särskilt när man redan väntat så länge.
För att hjälpa oss att undersöka detta ärende mer i detalj, gärna kontakta oss på:

Bra bemötande

Beställde handskar för att ge bort i julklapp. Julen närmade sig och inga handskar kom pga för många leveranser att åtgärda. Skrev mail och påpekade att jag önskade att handskarna kom fram i tid. Jag blev prioriterad och fick handskarna i tid. Trevliga och tillmötesgående mailsvar.

23 décembre 2024
Avis spontané

Snabb och smidig leverans av…

Snabb och smidig leverans av skidhandskar!
Beställdes på annandagen 26/12 och fick leverans idag den 7/1. Mycket bra med tanke på få arbetsdagar!
Nöjd 😊

Oerhört dåligt

Oerhört dåligt!
Jag beställde tre varor den 17 november. Skulle vara julklappar. Den 19 november kom mail att varorna var redo att skickas. Väntade en vecka. Ingen mer info. Schenker sa paketet ej hämtats upp. Mailade och frågade. Inget svar. Mailade igen. Inget svar. Igen, inget svar. Fick tag i kundtjänstkillen efter många försök på telefon. Han sa att paketet inväntade en vara som inte fanns inne. Skulle komma efter en vecka till. Jag väntade snällt. Inget paket. Ringde igen. Varan fanns fortfarande ej. Jag bad honom ta bort den varan o skicka de andra två varorna. Priset justerades på fakturan, men hela priset för den borttagna varan drogs inte av. Paketet kom till slut. Veckan före jul. Innehöll endast EN av de två varorna. Och en packsedel där någon skrivit för hand "Skickas inom kort!" Gav upp och beställde från annat företag. Fick allt före jul därifrån. Men min sista vara från naturexperten har jag inte hört något mer om. Kundtjänst svarar ej på telefon. Ringer ej upp trots att jag får sms om det. Och jag får ingen respons på sms trots att företaget påstår sig behandla meddelanden samma dag.

Detta företag är ett stort skämt. Misstänker typ en tonåring i en källare som försöker bolla ett företag utan att kunna hantera det. Besviken!

19 novembre 2024

Réponse de Naturexperten

Tack för att du delar med dig av din erfarenhet. Jag förstår verkligen din frustration över hur din beställning har hanterats och beklagar djupt att det blivit så här. Din upplevelse är inte alls vad vi vill att våra kunder ska ha, och jag är verkligen ledsen för den besvikelse och det besvär som detta har orsakat dig.
Vänligen kontakta oss via:
072 548 25 26
Så hjälper vi dig med ditt problem!

Sköna handskar

Köpte ett par handskar, dem som har inbyggd värme, ganska sköna och sitter bra runt fingrarna. Jag har lite fetare händer men ändå är det inte för tajta. Ingen problem med leveranstiden som många andra har, såg att dem hade lagret i Halmstad och jag själv bor i Göteborg så de tog bara nån vecka innan jag fick hem det