Naturexperten

Om rättvisa ska utkrävas är det Bill William Aladin ni ska kontakta, han är (var) Naturexpertens vd innan de gick i konkurs. Jag ganska säker på att jag pratade med honom via mejl ett par gånger, trot... Voir plus

Bluff företag.... Vanning.... Oj, nu fick Naturexperten en stjärna mer än vad dom förtjänar. Beställde ett par cykelvattenflasker, plus ett par byxor i slutet av janurari. Har ännu inte fått de... Voir plus

Beställde två par vantar för tre månader sedan. Ingen leverans, ingen återbetalning. Trots upprepade mejl (ca 20 stycken) med kundservice, fick jag till slut besked om att varorna var slut – informati... Voir plus

UNDVIK RÅTTORNA!! Riktiga muppar de köper bra reviews för att de ska skriva bra saker när troligen är råttor som sitter andra sidan jorden med varsin dator och ljuger om att man ska få sakerna. Om... Voir plus

1. Magasin de vêtements et d'articles de plein air
  2. Magasin de vêtements de sport (activewear)
  3. Sports d'aventure
  4. Site de camping
  5. Magasin de skis

På Naturexperten brinner vi för att göra friluftsliv och äventyr tillgängligt för alla. Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter inom outdoor, kläder och utrustning – alltid till konkurrenskraftiga priser. Vi strävar efter att ge våra kunder en smidig köpupplevelse med snabb leverans och personlig service. Har du frågor om våra produkter eller behöver hjälp att hitta rätt, är vårt kunniga team bara ett mejl eller samtal bort. Vi är själva entusiaster och hjälper gärna till att göra ditt nästa äventyr ännu bättre! Varför välja oss? Brett sortiment av ledande märken inom friluftsliv och outdoor. Konkurrenskraftiga priser för alla plånböcker. Personlig service, vi är här för att hjälpa dig! Snabba leveranse, vi vet att du vill komma ut och njuta av naturen så fort som möjligt. Tack för att du väljer Naturexperten. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor – vi finns här för dig! Mvh, Teamet på Naturexperten

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Oseriöst

Jag fick orderbekräftelse på order, detta var 27/11. 29/11 fick jag mail att mitt paket är redo att skickas, paketet går ej att spåra då det ’paketet är inte hämtad, förseningar eller att det inte går att beräkna leverans datum’

9/12- mejlar jag företaget och funderar var mitt paketet är, då det inte finns mer uppdaterad då jag försöker spåra paketet. Jag får ett mejl att jag kan räkna med svar mellan 24-72 timmar.

16/12, fortfarande inget svar. Skickar ett nytt mail, får samma svar. Jag kan förvänta mig svar mellan 24-72 timmar.

24/12, inget svar. Men en faktura på Klarna kommer in.

Oseriöst företag. Kan inte rekommendera detta!

29 novembre 2024

Hej Therese,
Jag vill gärna hjälpa dig att reda ut detta så snart som möjligt. Om du kan dela med dig av ditt ordernummer, kommer jag att prioritera ärendet och se till att det hanteras korrekt, antingen genom att få paketet skickat direkt eller säkerställa att återbetalningen via Klarna sköts utan dröjsmål.
Vänligen kontakta oss!

Totalt oseriöst bolag

Totalt oseriöst bolag som fakturerar via Klarna trots att man inte har några varor.
Jag beställde varor 9 december och fick omedelbart orderbekräftelse på min beställning. Därefter händer absolut ingenting med nån leverans men en faktura skickas via Klarna.
Undvik Naturexperten

23 décembre 2024

Hej Jörg!
Jag förstår verkligen din frustration och besvikelse, och jag är verkligen ledsen för den här upplevelsen. Att få en faktura utan att få några varor är absolut inte hur det ska fungera, och det är helt förståeligt att du känner dig missnöjd.
Finns det något som vi kan göra för att förbättra din upplevelse vänligen kontakta oss på:

Så sjukt dåligt

Så sjukt dåligt. Beställde ett par vantar som enligt hemsidan finns i lager, får bekräftelse att orden är mottagen men sen händer ingenting så jag skickar ett mejl och frågar vad som hänt med beställningen men får ett automat svar 4 dagar senare får jag ett mejl att jag kan få handskar i januari för att schenker firar jul… Min dotter blev utan julklapp, så tack naturexperten… så otroligt oseriöst företag

23 décembre 2024

Hej Tommie,
Jag beklagar verkligen att din dotters julklapp blev förstörd på grund av den här situationen, och jag förstår din besvikelse över hur det har hanterats. Vi borde ha varit mycket tydligare med att kommunicera om lagerstatus och leveranstider. Det är oacceptabelt att du har fått vänta så länge utan tydliga besked.

Vänligen kontakta oss.

Så fruktansvärt dåligt

Så fruktansvärt dåligt. Beställ aldrig något från det här "företaget". Beställning gjord 25/11 som inte ens skickats ännu. Inget svar på telefon eller mail, bara fjantiga massutskick på mail att "mycket att göra i juletider " typ.

22 décembre 2024

Hej Ulrika,
Tack för att du delar din upplevelse, även om det är tydligt att vi har misslyckats med att leva upp till förväntningarna. Vi har haft en väldigt hög arbetsbelastning, men det ursäktar inte bristen på svar och lösningar. Jag vill gärna försöka reda ut vad som har hänt med din beställning och se till att du får en uppdatering omgående. Jag förstår frustrationen över en order som fortfarande inte har skickats och bristen på tydlig kommunikation från vår sida. Att du dessutom mötts av automatiserade massutskick istället för personlig återkoppling gör inte saken bättre.
Vi har redan besvarat ditt mail.

Dålig kundservice

Beställde 1december och har fortfarande inte fått någon leverans, bara fått ett mail att paketet är redo att skickas men inget mer har hänt sen dess.
Har mailat naturexperten två gånger utan att få något svar.

1 décembre 2024

Hej Alexander!
Det låter som att något har gått fel med din order, och jag vill gärna hjälpa dig att reda ut det. Jag kommer att prioritera ditt ärende och säkerställa att du får den information och lösning du behöver. Om du kan skicka ditt ordernummer till oss igen, så ska vi omgående undersöka vad som hänt och återkomma med en uppdatering.
Vi har redan besvarat ditt mail.

Naturexperten.se

Kommer inte att störa med fler order.

Beställde 2 Black Diamond pannlampor med laddbara batterier. Långt senare kom den ena lampan och ytterligare senare batteriet. Dålig respons även efter mail. Köpte den andra av annan, mer intresserad, återförsäljare som levererade enligt överenskommelse.
Kommer inte att störa deras, Naturexpertens, sömn fler gånger!

28 août 2024

Hej Lars,
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Jag beklagar verkligen att vi inte levde upp till dina förväntningar gällande leveransen av dina pannlampor och batterier. Det är tydligt att kommunikationen och leveranstiden inte har hållit den standard vi strävar efter, vilket jag ber om ursäkt för.

Om det finns något vi kan göra för att förbättra ditt intryck av oss, tveka inte att höra av dig till 072 548 25 26. Tack för att du gav oss en chans, och jag beklagar att vi inte lyckades leverera som vi borde.

BLUFF

Beställ INTE. Tack och lov beställde jag med Klarna faktura, så de blev (efter hela två månader) tvugna att skicka det ändå, för annars får de ju inte sina pengar. Fick inte rätt variant av den produkten (vattenflska) jag ville ha, men det var ändå ingen fake, så den går att använda.

Första månaden kontaktade jag dem via mail ett flertal gånger och ibland svarade de inte alls, ibland skrev de ett långt mail där de bad om ursäkt för att det var försenat. De lovade att skicka paketet med expressbud, men inget hände. Jag rapporterade felet till Klarna och väntade en månad, sen så helt plötsligt dök det upp på posten. Extremt dåligt packat, utan kartong, helt oseriöst. Eftersom det tog sådan tid så har jag redan köpt en annan i fysisk butik. Får ge bort denna. Har fått rejäl avsmak för att handla online.

22 décembre 2024

Réponse de Naturexperten

Jag förstår att det är frustrerande att vänta länge på en produkt, bara för att få fel variant, och att det dessutom påverkar förtroendet för att handla online generellt. Att kommunikationen varit bristfällig och att leveransen inte hanterats som den borde är något vi tar på största allvar. Därför vill vi be om ursäkt! Även om vi inte kan ändra på det som skett vill jag gärna försöka göra det rätt för dig. Om du vill diskutera detta vidare eller har några förslag på hur vi kan förbättra, tveka inte att höra av dig till oss igen!

Naturexperten.se

Försökt få tag på företaget flera…

Försökt få tag på företaget flera gånger, fick varor levererade efter lååång tid. De ringde innan och fick mig att byta storlek till en mindre pga att märket jag beställt var stora i storlek. Kläderna passade inte, de var för små! Jag kontakte därför företaget för att få info om hur jag returnerar varorna, men har inte fått återkoppling ännu. Bara dåliga autosvar om att det är mkt att göra. Det har nu gått 12dagar sen jag mailade första gången. Jag kommer att anmäla detta om inte återkoppling sker omgående!!

Hej Åsa!
Vi jobbar för fullt med att hantera alla ärenden så snabbt som möjligt, men jag inser att det här svaret redan är för sent. Jag vill gärna hjälpa dig att lösa detta så snart som möjligt.
Vänligen kontakta oss via:
Så kan vi hjälpa dig!

Naturexperten.se

Kan ju bara instämma i tidigare…

Kan ju bara instämma i tidigare negativa omdömen. Går inte att få kontakt med företaget vare sig med mail eller telefon. Beställlde vara 9/12, fick 2 dgr senare mail att varan var redo att skickas men ser inte ut att lämnat lager alls när jag följer spårningslänken. Var tänkt som julklapp men räknar knappast med att få den. Det värsta är att de inte svarar eller skickar info om att varan inte finns eller är kraftigt försenad. Ett allmänt info-mail har kommit men det är så otydlig info att jag inte blir klokare för det! Högt tryck i julhandeln är ingen ursäkt, man återkopplar till sina kunder oavsett! Kommer aldrig handla här igen! Ironiskt att ni svarar på mitt omdöme att jag ska kontakta er när ni inte svarar i telefon. Kontakta kunden själva istället. Jag går att nå både på mobilen och mailen

Hej Pia!
Vi beklagar verkligen att din upplevelse med oss inte har varit som förväntat. Att inte få den information och kontakt du förtjänar som kund är något vi tar på största allvar, och vi förstår din frustration över situationen.

Under julhandeln har vi haft ett mycket högt tryck, vilket tyvärr påverkat vår förmåga att hålla våra vanliga rutiner för återkoppling och leveranser. Det är ingen ursäkt! Finns det något som vi kan göra för att förbättra din upplevelse hos oss på Naturexperten?
Vänligen kontakta oss via: 072 548 25 26
Så hittar vi en lösning!

Undvik företaget!

Undvik företaget!
De säljer, varorna kommer inte, de svarar efter ett tag att de har mycket att göra men att jag är prioriterad, efter några dagar så meddelar de, efter påstötning, att de väntar på leverans.
Sett till andra omdömen här så har de satt det här i system samtidigt som de lockar nya kunder.
Det finns seriösa aktörer som kanske kostar mer men där du får det du beställt.

Hej Richard!
Först vill jag klargöra att vi inte är ett fake företag. Under julrushen har vi haft extremt mycket att göra speciellt nu efter att black week har varit. Därför kan det ha tagit lång tid! Jag beklagar djupt att vi inte levt upp till dina förväntningar. Men vi kan lösa detta,

Beställt 6e dec

Precis som andra har jag beställt och inte fått nåt. Inte heller har jag fått någon kontakt med dom, skickat 3 mejl och ringt 5 gånger.
Julen är redan förstörd men hoppas på att dom kan leverera innan den 29e åtminstone.

Uppdatering 22/12 (efter deras svar).
Dom har inte svarat på några av mina mejl och ingen svarar när man ringer telefonnumret.
Deras svar är oerhört likt det som ChatGPT spottar ut om man ger prompten ”svar till klagande kund under jul tider”. Tvekar på att den här Emma eller Evelina ens finns.
Börjar tro starkt på att det här är ett bedrägeri företag som köpt 5/5 reviews på den här sidan.

Uppdatering 10/01 (en månad efter)
Fortfarande inte fått nå svar på mejl och dom svarar inte i telefon. Tror nu att mina nära 2000kr blivit stulna av det här bedrägeriföretaget.
Jag har polis anmält dom och jag uppmanar er andra att göra detsamma.

Uppdatering 14/01
Fortfarande ingen produkt men ett svar iaf. Påstår att det va fel i lagersaldo, troligtvis ej sant. Dom har sålt nåt som inte vart i lager medvetet.
Firman är bara några månader gammal och kommer nog inte finnas om ett tag.

6 décembre 2024

Hej Kasper,
Tack för att du hör av dig och delar din upplevelse, även om det är under tråkiga omständigheter. Jag förstår verkligen hur frustrerande och besviket det känns när förväntningar inte uppfylls, särskilt när det gäller julklappar som ska glädja under högtiden.
Högt tryck under julhandeln har tyvärr gjort att vi inte kunnat få fram varorna i tid.
Vi har redan mailat tillbaka till dig
Men vänligen kontakta oss via: 072 548 25 26

UNDVIK RÅTTORNA!

UNDVIK RÅTTORNA!!

Riktiga muppar de köper bra reviews för att de ska skriva bra saker när troligen är råttor som sitter andra sidan jorden med varsin dator och ljuger om att man ska få sakerna. Om du vill skänka pengar till dessa för ingen tillbaka då har du kommit rätt men om du vill ha någon vara borde du titta på någon annan hemsida 2 månader sedan jag beställde. Polis ska förmedlas med denna info.

Hej Edvin!
Jag vill börja med att vi inte är en bluff! Vi ursprungar från Halmstad. Vänligen kontakta oss via:

UNDVIK!

Som flera andra har jag inte fått leverans eller återkoppling trots flera kontaktförsök.
Beställde 3 december och har vi flera tillfällen försökt få kontakt.

3 décembre 2024

Hej Henrik,
Vi beklagar djupt att din upplevelse hos oss inte har levt upp till dina förväntningar. Det är verkligen inte så här vi vill att någon kund ska känna, och vi förstår att det är frustrerande att vänta utan att få tillräcklig återkoppling.
Under december har vi haft ovanligt hög belastning, vilket tyvärr påverkat både leveranstider och vår möjlighet att svara snabbt på kundförfrågningar. Vi inser att detta inte är en ursäkt och att du som kund förtjänar bättre.

Vänligen kontakta oss via: 072 548 25 26
Så kan vi hitta en lösning!

Beställt den 29/11

Beställt den 29/11. I förväg frågat om leverans till en ett visst datum. 9/12 fick jag svar när jag efterfrågade uppdatering då ingen leverans skett att min vara var prioriterad och klar att skickas. Idag har ingen vara levererats och nu svarar man inte längre på mejl eller i telefon. Dålig kundupplevelse minst sagt.

Réponse de Naturexperten

Jag förstår verkligen din frustration och jag är ledsen att din upplevelse inte har levt upp till dina förväntningar. Det är absolut inte den nivå av service vi strävar efter att erbjuda.
Vi uppskattar att du tagit dig tid att dela din feedback, och vi vill försäkra dig om att vi prioriterar ditt ärende. Vi har redan återkopplat till dig.

Mvh

Bedrägeri

Beställda varor levereras ej. Nästintill omöjligt att komma i kontakt med företaget. Om/när man väl lyckas med det så ljuger de en rakt upp i ansiktet.
100% bedrägeri. Anmält till Klarna.

8 novembre 2024

Hej Marcus,
Tack för att du delar din upplevelse med oss, även om vi är mycket ledsna att höra om problemen du beskriver. Det är självklart oacceptabelt att du känner dig illa behandlad, och vi vill uppriktigt be om ursäkt!
Vi förstår allvaret i situationen och vill försäkra dig om att vi omedelbart granskar ditt ärende. Det är vår högsta prioritet att hitta en lösning för dig. Julrushen har inneburit en ovanligt hög arbetsbelastning för oss, och tyvärr har det påverkat våra leveranser och kundservice i vissa fall.

God Jul önskar Naturexperten

VARNING för detta föredrag som har…

VARNING för detta föredrag som har fullt av negativa omdömen. Själv har jag, som många andra, drabbats av utebliven leverans av betald vara. Har inte ens fått meddelade om att den skickats. Dessutom är de helt omöjliga att få kontakt med. Svarar ej i telefonen, på Mail eller sms. Försändelsen är inte heller spårningsbar. Har nu anmält problem och begärt återbetalning via Klarna. Om så ej sker återstår polisanmälan.

Hej Eva!
Vi beklagar verkligen den upplevelse du haft och ber om ursäkt för de problem som uppstått i samband med din beställning. Vi förstår att detta har orsakat stor frustration, särskilt under en period där det är extra viktigt att leveranser sker i tid. Vi har nu återbetalat dig och svarat på ditt mail.

Beställde ett par handskar 4e december

Beställde ett par handskar 4e december, fick reda på att de var skickade 5e december. Inget följenummer och nu 19e december så finns fortfarande inget paket. Har varken svarat på mina mail eller telefonsamtal, fick något autosvar om att mina handskar kan vara slut i lager! Men inget de informerat mig om eller ändrat någon leveransstatus. Blir tyvärr ingen julklapp till mamma.

19 décembre 2024

Hej Johan!
Vi förstår hur frustrerande det är, särskilt när det handlar om en julklapp till någon som står dig nära! Vi beklagar verkligen att din beställning inte har kommit fram i tid och att du inte fått den information du behöver. Vi har nu svarat på ditt mail.

God Jul önskar Naturexperten

Måste tyvärr instämma i klagokören

Måste tyvärr instämma i klagokören. Beställde i början på december och ännu ingen leverans. Viktigaste julklappen kommer ej… ringt flera gånger och de blåljuger trevligt dig rakt i telefonen när de svarar och ger dig nytt hopp. Lagersaldona är inte synkade med webshoppen.

2 décembre 2024

Hej Peter,
Vi är verkligen ledsna att höra om din upplevelse och att din viktiga julklapp inte kommit fram i tid. Jag ser dock att din beställning nu har levererats, och jag hoppas verkligen att du är nöjd med produkterna.
Om du har några fler frågor eller funderingar, eller om det är något annat vi kan hjälpa till med, tveka inte att höra av dig! Vi vill gärna ge dig en bättre upplevelse framöver.

Väldigt oseriöst företag

Väldigt oseriöst företag! Jag fick ringa deras kundtjänst 10 dagar efter beställningen för att skicka mina produkter. De lovade att skicka produkterna under samma dag. 1 vecka senare får jag ett mejl om att mina produkter var slut och att de hade inventeringsfel. Aldrig igen!
Det tog exakt 3 veckor för att skicka ett par strumpor….

29 novembre 2024

Hej Ali!
Vi kan verkligen förstå din besvikelse, och jag vill be om ursäkt för att vi inte levererat den service du förväntade dig. Att du fick vänta så länge på dina produkter och att vi inte kommunicerade på ett tydligt sätt är inte acceptabelt. Jag ser dock att du nu har fått varorna, och jag hoppas verkligen att du är nöjd med produkterna!

Tack för att du delade din upplevelse med oss. Det betyder mycket att få den här typen av feedback, eftersom det hjälper oss att bli bättre. Jag hoppas att vi får möjlighet att återfå ditt förtroende och ge dig en bättre upplevelse framöver.

Bedrägeri

Bedrägeri, beställ ej. De hävdar att varan är slut men istället för att återbetala så fortsätter de skicka fakemail där de föreslår att du köper något annat trots att du i flera tidigare mail bett om en återbetalning.

19 décembre 2024

Hej Sepideh,
Jag vill börja med att klargöra att vi inte är ett bedrägeriföretag! Vår intention är alltid att ge våra kunder en positiv upplevelse, och det är väldigt tråkigt att vi inte har lyckats med det i ditt fall. Vi ber om ursäkt för den upplevelsen du haft. Vi tar dina synpunkter på största allvar.

Här kan du ringa oss: 072 548 25 26