Gezocht en gevonden een vouwbare douchedeur op de website bij AICA. Was al langere tijd op zoek. Op genoemde website de geschikte deur snel gevonden. Besteld en snel geleverd. Was goed verpakt en alle... Voir plus
L'entreprise a répondu
Duidelijke website, alleen van de verzendstatus word je niet echt op de hoogte gehouden en de bezorgdienst stond ineens op zondag voor m’n deur.
L'entreprise a répondu
In november 2024 heb ik een complete Douche wand besteld. totaal 3 grote glasplaten met toebehoren. Het pakket werd volgens afspraak geleverd vanuit Duitsland. Bij de montage is een glas plaat kapot... Voir plus
L'entreprise a répondu
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Douchevouwdeur met vaste zijwand besteld via bol. zijwand maat verkeerd geleverd klantenservice is nooit bereikbaar. zit ik nu zonder cabine en oplossing is verre van opgelost worden als je ze toch niet kan bereiken en constant voicemail krijg! ik ben al 2 weken ermee bezig om ze te bereiken. Echt frustrerend dit!

Réponse de nl.eaica.eu
Erg goede prijs, dik glas, compleet en ook alle metalen profielen en plastic delen zijn van goede kwaliteit

Réponse de nl.eaica.eu
Overduidelijk de goedkoopste op vele producten, ik heb er een 8mm (glas) douchedeur gekocht, zware kwaliteit voor een spotprijs. Daarom zeur ik ook niet over de bezorging.... maar was wel een avontuur op zich.
Stond op het punt naar bed te gaan rond 22:00uur toen de deurbel ging, ik had nog geen bezorgmoment ontvangen, maar er stond een grote Duitse man met een wit busje voor de deur.
Hij liet mij zien dat het karton van de verpakking helemaal aan gort was. Schrok daar wel van en toen ik dit in zijn busje wilde beoordelen, MOEST het geheel eerst naar binnen... binnen toch meer licht dus laat maar gaan dan. Eenmaal binnen met de verpakking helemaal open en gescheurd kon ik gelukkig nergens schade ontdekken, ondertekend voor ontvangst en de bezorger was zo blij dat ik dat deed en hij weer naar Duitsland kon...
Bijzonder allemaal, maar wij hebben een mooie deur voor werkelijk een spotprijs.

Réponse de nl.eaica.eu
Product en prijs zijn goed ,
Communicatie m.b.t. afleveren is niet duidelijk.

Réponse de nl.eaica.eu
Very affordable, quick delivery and product is as promised. Recommended

Réponse de nl.eaica.eu
Snelle en goede levering. Product is van goede kwaliteit! Ziet er ook goed uit.

Réponse de nl.eaica.eu
De bestelde douchecabine voldeed aan alle verwachtingen. De levering was zelfs 3 dagen sneller als aangegeven bij de bestelling.

Réponse de nl.eaica.eu
Snelle levering. Producten zoals omschreven op de website en voldoen aan de verwachting. Prijs kwaliteits verhouding prima

Réponse de nl.eaica.eu
Deur zag er goed uit, helaas waren de afdekdopjes te groot voor de schroefjes.
Zou u mij 10 van de juiste afdekdopjes toe willen sturen?
Bij voorbaat dank
Bezorging niet op de aangekondigde dag. Daarom ben ik voor niets een hele dag thuis gebeleven.

Réponse de nl.eaica.eu
Prima, duidelijke communicatie. De douchedeuren waren snel bezorgd. Productkwaliteit is goed.

Réponse de nl.eaica.eu
En savoir plus sur les différents types d'avis.