Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg opdagede tilfældigt Nøddebazaren for et års tid siden og har siden kun købt nødder, mandler og olivenolie derfra. Alle produkter er så friske og smager eventyrligt godt. Anbefaler jer på det varm... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mere end bare gode nødder! Jeg nyder virkelig nødderne fra Nøddebazaren – både smagen, kvaliteten og det lille ekstra velvære de giver i hverdagen. Og så elsker jeg Charlottes små kunstværker... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hvis jeg ku', ville jeg give Nøddebazaren minimum 10 stjerner ... 😍 ... de produkter jeg indtil nu har prøvet, har/er i super topkvalitet, velsmagende og med en dejlig sikkerhed for bæredygtighed o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

noddebazaren.dk er et fremragende lille DANSK indkøbssted, for alle som værdsætter ægte KVALITET. Fantastiks Kundeservice, samt du får svar på mail, ligeledes er de mulige at ringe op. (hos store s... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de fruits secs et confiseries
  2. aussi dans
  3. Vente de fruits et légumes en gros

Écrit par l'entreprise

Nøddebazaren.dk er en online nøddebutik etableret i 2013. Vores formål er at skabe en sundere og mere klimavenlig i madkultur i Danmark. Har du feedback eller idéer til vores arbejde, er du meget velkommen til at skrive til os på info@noddebazaren.dk :-)

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,9

Tous les avis

88 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

God kvalitet og hurtig levering

En god portion økologiske nødder og mandler. Levering dagen efter bestilling. Så alt i alt en god oplevelse.

Mandlerne er i øvrigt spanske og nødderne italienske, hvis man leder efter et alternativ til varer fra USA og/eller gerne vil støtte europæisk produktion og spare CO2'en over Atlanterhavet.

14 mars 2025

Réponse de Nøddebazaren

Tusind tak for din anmeldelse, Morten. Jeg er glad for, at du sætter pris på varerne og leveringstiden.

God weekend 🌞

Skøn oplevelse

Skøn oplevelse, fine gojibær.
Jeg har lige købt 5 kg gojibær, derved sparede jeg en del penge. Skønt at støtte et lille firma, hvor jeg kan mærke menneskene i firmaet og i den bæredygtige linie i hele produktionen. Det føles godt ☺️

10 mars 2025

Tusind tak, Charlotte. Følelsen er gengældt! Det er vores glæde at levere ☺️

Fremragende som altid

Fremragende som altid. Kvalitetsnødder og tørret frugt i lækker kvalitet til ok pris taget i betragtning af at de fleste er økologiske. Kan helt klart anbefales.

10 mars 2025

Tusind tak, E.G.! 🙏 Dejligt at du er glad for varerne. Vi nyder at levere ☺️

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode produkter og hurtig levering

Gode produkter og hurtig levering. Vi har kun gode oplevelser med Nøddebazaren. Det er fedt, at man kan bestille store mængder også.

13 mars 2025

Tusind tak, Tania. Det er virkelig rart at læse. Vi nyder at levere! 💛

Gode råvarer

Gode råvarer, hurtig levering og fin hjemmeside 👌
Handler der gerne igen!

6 mars 2025

Réponse de Nøddebazaren

Tusind tak for din anmeldelse, Lea! Og dejligt at du har lyst til at handle hos os igen. Du skal være mere end velkommen ☺️🙏

Bedste hilsener

Dejlige produkter

Dejlige produkter, hurtig levering.
Bestemt et godt sted at handle🤩

7 mars 2025

Tusind tak for din anmeldelse, Vibeke! Det er vores fornøjelse at levere ☺️

Bedste hilsener

Meget tilfreds

En super god oplevelse.

24 février 2025

Hej Thea,

Dejligt at du havde en god oplevelse! Du er altid velkommen tilbage ☺️

Noté 5 sur 5 étoiles

En fornøjelse at handle med jer

En fornøjelse at handle med jer. Gode varer og godt gammeldags købmandsskab.

6 février 2025

Tusind tak! Vores fornøjelse at levere 🍍

Vidunderlige kvalitetsprodukter og…

Vidunderlige kvalitetsprodukter og virkelig hurtig levering! Vil til enhver tid anbefale at handle hos Nøddebazaren!

30 janvier 2025

Réponse de Nøddebazaren

Kæmpe tak for anbefalingen! Den sætter vi stor pris på.

God aften 🌳

Kundeservice og kvalitet

Jeg har handlet hos Nøddebazaren flere gange, og hver gang er det en fornøjelse! Kvaliteten af deres nødder, tørret frugt er helt i top – friske, smagfulde og langt bedre end det, man finder i supermarkedet.

Leveringen er lynhurtig, og varerne er pakket godt ind, så de kommer frem i perfekt stand. Derudover er kundeservicen helt fantastisk – de svarer hurtigt og venligt, hvis man har spørgsmål.

22 janvier 2025

Réponse de Nøddebazaren

Tusind tak for din anmeldelse, Morten! Det er en fornøjelse at levere til dig :-)

God…

Der var lidt kludder i min ordre , men det blev fikset hurtigt, så jeg modtog hurtigt efter mine varer 😊
Jeg handler her helt sikkert igen 👍🏻

22 janvier 2025

Réponse de Nøddebazaren

Tusind tak for forståelsen og tålmodigheden. Du er hjertens velkommen tilbage ☺️

Varme hilsener

De varmeste anbefalinger

Hjemmesiden er nem at navigere i, produkterne smager fantastisk og så er jeg vild med den måde, Nøddebazaren kommunikerer på til mig som kunde, nede på jorden, glimt i øjet...en lille hilsen i pakken - FEDT. Kan varmt anbefale Nøddebazaren!!!

5 janvier 2025

Hej Charlotte,

Mange tak for din anmeldelse! Dejligt at du kan lige både hjemmeside, produkter og vores kommunikation.

Det betyder meget for os!

God aften :-)

hurtigt modtaget

hurtigt modtaget, superlækre varer

20 janvier 2025

Hej Lonny,

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at du er glad for varerne og hurtig levering :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super gode og velsmagende nødder og mandler

Super gode og velsmagende nødder og mandler og hurtig betjening. Og så er firmaets værdier som bæredygtighed, økologi og regenerativt jordbrug helt i overenstemmelse med mine egne og det, jeg ønsker at støtte.

16 janvier 2025

Réponse de Nøddebazaren

Tusind tak for din anmeldelse og opbakning, Sus! Det varmer at læse, og dejligt at vi deler værdier.

Ønsker dig et skønt 2025 :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Vanvittigt velsmagende hasselnødder fra…

Vanvittigt velsmagende hasselnødder fra Piemonte - kan varmt anbefales. Hurtig levering.

10 janvier 2025

Réponse de Nøddebazaren

Tusind tak for din anmeldelse, Anne. Og dejligt at du kan lide de gode hasselnødder fra Piemonte og sætter pris på hurtig levering •ᴗ•

Dejlige figner og nødder

Dejlige figner og nødder, fin levering.

3 janvier 2025

Kære Palle,

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at du er tilfreds med varer og levering.

Ønsker dig en skøn dag :-)

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus